Hvordan å kurere skolioseSkoliose - en krumning av ryggraden, ledsaget av sin snu rundt sin egen akse. Denne sykdommen ble beskrevet i antikken. De endringene som skjer i ryggraden, irreversible, og ryggraden, prøver å snu kroppen til en vertikal posisjon, opplever økt belastning.
Skoliose er forskjellig fra brudd på holdning. I denne sykdommen er forskyvning av ryggvirvler samt skade på strukturen av muskel og ben. Bare i skoliose er å snu ryggvirvler.
Under intensiv vekst av legemet risiko for skoliose er svært høy. Under veksten hopper observert sykdomsprogresjon. Bare ti prosent av skoliose pasienter som trenger sykehusinnleggelse. Nesten alle pasientene har den første fasen av sykdommen, forutsatt rettidig behandling for sin sykdom makt.
I poliklinisk skoliose behandling utføres med konservative metoder. Først må vi utføre spesielle øvelser og antyskolyoznoy iført korsetter, som hindrer forskyvning av ryggraden. Suksessen til behandling av skoliose avhenger av mange faktorer - kroppsvekt, tilstands muskler og leddbånd, stadium av sykdom og alder. Hvis pasienter til tjuefem år med skoliose vinkel til femti grader ingen alvorlige organiske lidelser, en positiv effekt i de fleste tilfeller garantert. Halvparten av disse pasienter etter en behandlingsforløpet er mulig å redusere vinkelen av skoliose to ganger. Midlertidig lindring kan bringe kiropraktikk, så igjen skiftet ryggvirvler. Det er viktig å forstå at kiropraktikk støt, amatører, kan forårsake alvorlig skade på pasienten.
Skoliose Behandling

Det er tre stadier:

- Konsekvenser for krumning av ryggraden,
- Dens korreksjon,
- Konsolidering i riktig posisjon.
De to første kan gjøres raskt og enkelt, men fikse ryggraden i skoliose - en møysommelig prosess. Ryggraden bør venne seg til de endrede bestemmelsene og stole på muskeltonus som varierer i løpet av en massasje og iført et korsett. Spesial gymnastikk i skoliose spesialist utnevnt individuelt og avhenger av omfanget og karakteren av skoliose.
Et barn med skoliose som må være vanskelig seng. Under madrassen vedlegge tre eller metall paneler. Trenger å sove på ryggen eller magen.
Studenter arbeidsplassen arrangert i henhold til sin høyde og alder. Høyden av tabellen skal være korrekt, er valgt på en slik måte at avstanden til øyet var 30-35 inches. Når et barn blir sittende lenge i en stilling, musklene føler stress som fremmer bøye seg. Ikke glem herding, og foretrakk å spille sport. Når skoliose nyttig terapeutisk svømming, ski, roing, etc.
Pasienten skoliose Barnet må regelmessig engasjere seg i terapeutiske øvelser. Det styrker enkelte muskelgrupper, bidrar til å normalisere metabolismen. Hver to eller tre måneder bør være et kurs i massasje og elektrisk stimulering av musklene i ryggen. Disse vil styrke naturlig muskuløs.
Viktig rolle i behandlingen av skoliose ernæring spiller. Hver dag barnet bør få hundre gram av animalsk protein. Salter av fosfor og kalsium bør inntas i form av naturlige matvarer. Hvis denne behandlingen ikke gir en positiv effekt, kurvatur utvikler seg, kan kur skoliose fås ved ortopediske enheter. Korsett gir mekanisk justering, fikse ryggraden. Minimal slitasje - seksten timer i døgnet. Den største ulempe med denne metoden er at den naturlige muskulær slutt svekker musklene mister sin evne til å understøtte ryggraden, noe som resulterer i en støpt fjernet etter skoliose kan øke. I tillegg er konstant bruk av et korsett forbundet med visse ulemper.
Når skoliose utestengt alle idretter som skaper betydelig belastning på ryggraden, armer asymmetrisk utvikle, fremme hyperpodvyzhnosty ryggrad. Kontraindikasjoner og løping. Den positive effekten i skoliose gir å gå lange avstander.
Skoliose Behandlinger
Spørsmålet om hvordan å kurere skoliose avgjøres avhengig av sykdommen.
I den første fasen skoliose behandling tar sikte på å styrke ryggmusklene og kroppen som støtter ryggsøylen. Dette målet kan oppnås gjennom turn, svømming, massasje og fysioterapi. For muskelutvikling, er dannelsen av riktig holdning svært viktige oppgaver. Svømming lar deg justere din holdning og styrker musklene. Veldig nyttig i skoliose massasje, det gir en avslappende spente muskler. Kiropraktikk innebærer bare en erfaren spesialist, som udugelig handlinger kan ha negative konsekvenser. Fysioterapi omfatter flere ulike metoder: elektrisk, termisk prosedyrer, elektroforese og andre. Fast møtende podiatrist som vil overvåke tilstanden av ryggraden og rettidig oppdage sykdommen.
Skoliose andre fasen krever også medisinsk gymnastikk, massasje, fysioterapi. De er kombinert med seg en spesiell korsett. For hver pasient, laget han individuelt. Først satte han på i flere timer, gradvis iført økt. Etter å bli vant til det kan stå på hele natten.
Skoliose tredje grad også behandlet ved hjelp av et korsett, men det tar mer tid. Sterke smerter i ryggen og uttalt krumning av ryggraden med skoliose vinkel på mer enn førti grader kan være en indikasjon for kirurgi. Under hennes sett av spesifikke stabiliserende system som forenkler retting av ryggvirvlene. Før operasjonen, må du forberede ryggraden i flere måneder bar ham strekke eller oppnevnt av iført et korsett.
I fjerde grad brukes også kirurgisk behandling av skoliose. Drift i skoliose forbundet med en viss risiko, så kirurgi resort bare når andre metoder er ineffektiv.
Hvis venstre ubehandlet skoliose
Brudd på holdning kan føre til ulike sykdommer - osteoporose, brudd på hjerte- og luftveiene, sykdommer i mage-tarmkanalen, leddgikt og andre ledd. I puberteten hos jenter vises adnexitises eggstokkene hormonelle forstyrrelser og menstruasjonsforstyrrelser. I fremtiden kan dette påvirke svangerskapet og fødselen.
Hvis skoliose behandles i tide, kan unngå alvorlige komplikasjoner siste grad av forvrengning og farlig for liv og helse for kirurgi.
Alvorlig om din helse. Etter livet - en bevegelse, la det være lett og stress gratis. Hvis du har mistanke om skoliose, kontakt legen din, vil han raskt og smertefritt kurere sykdom.  
Hvordan å behandle spinal kurvaturHvordan å behandle spinal kurvatur - en svært alvorlig sak og krever behandling til en medisinsk spesialist. Kjenne deg selv hvordan du behandler spinal kurvatur og med metoder som er valgt av ikke-profesjonelle kan forårsake enorm skade.
Svaret på spørsmålet "Hvordan behandle spinal kurvatur" avhenger av hva pasientens alder, graden av forvrengning og belastning type.
Selvfølgelig, for å unngå spørsmålet om hvordan å behandle spinal kurvatur, er det bedre å forebygge. Forebygging av denne sykdommen er som følger:
- Du kan ikke sitte uten å flytte for mer enn 20 minutter;
- Behov for å endre posisjon så ofte som mulig;
- Hvis du har fortsatt å sitte, bør du med jevne mellomrom endre plasseringen av ben og føtter;
- Sjekk din holdning og sitte bør alltid prøve å løse opp spenninger på ryggen;
- Hold ryggen rett, uansett om du står eller sitter;
- Øvelse i hvert fall i morgen.
Hvordan å behandle spinal kurvatur: I og II andre grad.
I dette tilfelle er behandlingen ganske konservative. En av de viktigste betingelsene som behandles krumning av ryggraden, er en fullstendig balansert diett, stillesittende liv, hyppig eksponering for frisk luft. Arbeidsområdet skal være riktig utstyrt, stol og bord må overholde veksten. I tillegg bør du alltid følge korrekt landing: ryggen rett, føttene flatt på gulvet. Riktig belysning vil også fremme riktig holdning. Det skal være riktig utstyrt og seng, sengen der du sover, må være tøff, og du kan sette et skjold laget av tre.
Hvordan å behandle spinal kurvatur? Hjelper fysioterapi. Øvelser bør oppnevnes medisinske spesialister. Et sett med øvelser vil styrke ryggmusklene og kroppen vil gi en stabiliserende effekt på ryggvirvlene, kan bidra til bedre holdning og gjøre oppstrammende effekt. Hvordan å behandle spinal kurvatur øvelser? I de innledende fasene forvrengnings fysioterapi er mest effektive, men det er foreskrevet i alle ledd.
I dette komplekset treningsterapi omfatter:
- Fysioterapi;
- Øvelser i vann;
- Massasje;
- Elementer av sport.
Hvordan å behandle spinal kurvatur: øvelser i vann og sports elementer. Disse to metodene overlapper som øvelser i vann suppleres perfekt svømming "bryst".

Hvordan å behandle spinal kurvatur: III og IV.

Det antas at forvrengningen kan herdes i trinn I og II, mens forvrengningen trinn III og IV-behandling var mer forebyggende av natur, og hindrer utviklingen av sykdommen. For å bekrefte eller avkrefte dette faktum kan bare legen i hvert enkelt tilfelle. Det viktigste - se din holdning. Dette vil bidra til å forhindre forvrengning og ser vakker.  
Hva er visceral massasje? Teknikk, indikasjoner og kontraindikasjoner
 Ulike massasjer og handle annerledes. Noen styrke muskler, behandle skoliose og osteoporose, og andre ledende tone i kroppen som en helhet, andre slappe av kroppen, lindre depresjon, og det er de som behandler indre organer. Sistnevnte gruppe omfatter og visceral massasje - et effektivt verktøy for deteksjon og behandling av sykdom. Hva er visceral massasje?


 Visceral Massasje - behandling prosedyre der legen påvirker de indre organene i pasienten ved en spesiell teknikk, viser hevelse, kramper, og fjerne dem. Intensiteten av virkningen av den første spesialist i små sesjoner, men vil fortsette å vokse. Det antas at dette massasje har kommet til oss fra tid Old slaviske folk som har brukt teknikken for århundrer siden.
Hva er visceral massasje? Teknikk, indikasjoner og kontraindikasjoner

 Hvor nyttig visceral mage massasje, indikasjoner


 Visceral Massasje trenger noen med mageproblemer. For hele kurset fullt mulig å kurere eller redusere tegn på sykdommer som:
 •  magesår eller duodenalsår, forstoppelse, lidelser, hemorroider;

 •  leverproblemer, nyre eller bukspyttkjertel;

 •  galleveissykdom og galleblæren;

 •  fedme og metabolske problemer;

 •  astma, brystsmerter;

 •  impotens og andre kjønnssykdommer mannlige gynekologiske sykdommer hos kvinner.

 •  I tillegg er fremgangsmåten betraktes som effektive i hudsykdommer, migrene og for å forbedre sirkulasjonen i kroppen.
   Spesielt nyttig terapi for slike abstinenskramper og forbedring av galleveier.
  Hva er visceral massasje? Teknikk, indikasjoner og kontraindikasjoner

   Kontra å massere visceral


   Ikke alle kan forbedre sin helse ved å bruke denne type effekter på indre organer. Det er noen kontraindikasjoner:
 •  smittsomme og virussykdommer, ledsaget av høy feber;

 •  blødning skader i buk, rygg og lemmer;

 •  indre blødninger;

 •  propper i blodårene;

 •  tuberkulose;

 •  psykiske lidelser;

 •  alkohol og narkotika.

 •  Teknologi visceral massasje


   Under visceral kiropraktisk spesialist utfører press på området der de indre organer. Den første økten blir vanligvis utført for å identifisere sykdommer, kramper, ødem. Med ytterligere kurset er direkte faset behandling ved å trykke på myndighetene vinkel ved hjelp av spesielle teknikker. Det er viktig å mestre utføre visceral terapi virkelig var en ekspert av virksomheten, fordi prosessen er meget tynn og overdreven press på organer kan skade dem, forårsaker blødninger, hevelse og ytterligere komplikasjoner i kroppen.
  Hva er visceral massasje? Teknikk, indikasjoner og kontraindikasjoner

   Gamle slaviske mirakel massasje


   Århundrer har gått siden den tiden da våre forfedre kom opp med en effektiv massasje teknologi som fortsetter å manifestere seg på den positive siden i dag. Takket visceral mage massasje uten piller og andre prestasjoner av moderne farmakologi kan forbedre din helse. Det viktigste er å ta kontakt med fagfolk, ellers risikoen ikke er kurert, og enda mer skade deg selv.

  Яндекс.Метрика