Hvordan å kurere trost hos kvinner
 Bestemte grupper av sopp Candida provosere candidiasis (trost). Utseendet til disse sopp provoserer betennelse, så de treffer menneskelige organer, først og fremst i slimhinnene, og hovedsakelig urinveiene. Hvis immunforsvaret senkes og defensiv reaksjon under nivået som trengs motstanden minker, forstyrre forsvar og gjær gjør dem ikke vente. Du må vite hvordan å kurere trost hos kvinner, og at det er behov for.

 Skylling brus


 Thrush er alltid ledsaget av kløe og svie, skylling eller podmyvaniya brus bidrar til raskt å fjerne disse ubehagelige symptomer. Har denne prosedyren bør være to ganger om dagen, fortynnet i en halv liter varmt vann en teskje natron. Men trost ikke ta en brus. Det er bedre å kombinere vanning og stoffet "Flucostat."
 Skylling med brus som passer for alle kvinner som lider av sopp Candida. Natron påvirker sopp og sine livsviktige funksjoner. Fort ødelagt microfiber, og selvfølgelig ødelagt celler. Etter inngrepet, bør vaginal skylling smøres med salve, en del av dem er nystatin og levorin. Men hvordan å kurere trost hos kvinner hvis venstre ubehandlet seksuell partner? I en hvilken som helst måte, bør både skal behandles.

 Hvordan å behandle trøske hos kvinner som bruker p-piller


 Det er en gruppe av kombinerte stoffer som dreper bakterier Candida. Den mest effektive - "Terzhinan", "Klion-D", "Polzhynaks." Noen av dem kan brukes til gravide kvinner.
 Uansett form i løpet av gjær og bakterier som forårsaket denne soppen, leger ofte takle hvordan å kurere trost hos kvinner på grunn av narkotika med imidazolgruppe. Den beste og effektive er "Nizoral", "Gino-pevaryl", "Clotrimazole", "Ketokonazol", "sertakonazol." Sistnevnte stoffet er svært effektivt og bidrar til å kvitte seg med trost med et eneste program av en vaginal tablett.
 En annen gruppe stoffer bidrar til å løse problemet med hvordan man skal herde trøske hos kvinner, er denne gruppen - en gruppe av antibiotika. De er ikke utpekt ofte med avanserte former av sykdommen. Finn vurderinger av kvinnene var "Nystatin" og "levorina." Disse to stoffene i flere tiår mange kvinner behandle gjær infeksjoner. Det samme gjelder for "Pymafutsyne."  
Mastitt - symptomer og behandling av mastitt folk rettsmidler, symptomer på mastitt

 Du og babyen var viktig i livet sitt for første gang - en mat, kvaliteten på som avhenger av hans helse og fred. Hva kan være bedre enn morsmelk?
 Under amming ung mor må nøye overvåke deres helse, som enhver infeksjon som kommer inn i kroppen, kan provosere mastitt. Hjemme ble det føltes at mastitt - en sykdom lat, "uaktsom" mødre, dårlig eller feil stsezhyvayuschyh melk og de som ikke ønsker å mate babyen. Så skjer det, men mye avhenger av immunitet ammende kvinner.
 I gruppen av "risiko" er kvinner: tidligere har lidt mastitt, mastopati pasienter som har oppdaget noen purulent eller kronisk sykdom og så videre.
 I de fleste tilfeller er årsaken til mastitt er Staphylococcus aureus, men sykdommen kan føre til andre bakterier, slik som E. coli. Kroniske sykdommer føre til mikrobiell penetrasjon gjennom blodet i melkekjertlene, og dermed øke risikoen for mastitt. Selv banale karies mot senket immunitet kan utløse sykdommen.
 Ofte sprekker på brystvortene legene kalt "gate for infeksjon." Ved ankomsten av melk, og på grunn av den økte tørrhet, sprukken hud. Utseendet av tørrhet bidrar pumping udugelig eller feilaktig påføring av barnet til brystet. Første dagene etter fødselen at barnet bør plasseres nær brystet ikke mer enn ti minutter. Men instinktet av morskap, frykter at barnet ikke vil tillate sulten kvinne av fornuft og lytte i stedet for 10 minutter mate strukket til 30-40. Denne intensive massasje kan ikke tåle noen brystene. Det var sprekker fett eller olje tindved olje hofter. Også i sykepleie krever streng overholdelse av reglene for hygiene.
 Patologisk lactostasis - en forløper for mastitt. Vanligvis utviklingen av sykdommen forekommer 3-5 dager etter fødselen når melken begynner å ankomme. Den er kjennetegnet ved feber, frysninger og herding av hele brystet. For å lindre symptomer godt nok Express morsmelk mens bryst er myk.
 I patologisk lactostasis barn fôring fortsetter, som en funksjon av amming ikke er brutt. Hvis tiden ikke rastsedyt brystene begynner melk stvorazhyvatsya, prosessen med gjenopptak, som fører til ytterligere infeksjon.
 Mastitt. Symptomer og behandling
 Mest utvikle mastitt er på andre-tredje uke etter fødselen. De første tegn på sykdommen er feber, smerter i bryst, hud i de berørte flekk rød, grov, og deretter på brystet vises smertefull byll med klare konturer. Forstyrret strømning av melk. Hvis ingenting blir gjort uten samråd med lege, vil sykdommen gå til neste stadium.
 Hvordan å behandle mastitt folk rettsmidler
 En av de mest effektive folk rettsmidler er en kompress av kål blader med honning. Velge kål blader ingen tykke vegger, smøre honning og utøve komprimere til verkebyll. Etablerer en bandasje på brystet og isolasjon ull skjerf. Vi holder komprimere flere timer. Prosedyren må gjentas 3-4 ganger om dagen i flere dager.
 Purulent mastitt - den mest alvorlige formen for inflammatorisk brystkreft. Typiske manifestasjoner er: en kraftig forverring i den generelle tilstanden til kvinner og sterk rus. Huden over betente pustler, smertefull hevelse og skifter farge fra rødt til blått. Nær de berørte områdene observert mykgjørende stoffer. I slike tilfeller gjødselen utgang via et innsnitt, og når alvorlig abscess fjernet ved kirurgi.
 Kan jeg amme mastitt? Svaret er en kategoriske leger, mate babyen under sykdom kan ikke være! I behandling av mastitt brukte antibiotika, som kan ha en negativ innvirkning på helsen til barnet. Løsningen i denne situasjonen er å pumpe og pasteurisering av melk, men i dette tilfellet breastfeeds igang. Svært sjelden behov for å undertrykke amming.
 For å unngå mastitt sykdom må ta enkle trinn:
 - Riktig og fullt matet;
 - Følg reglene for hygiene, ta en dusj hver dag, mer og vaske mer grundig hendene, spesielt før fôring;
 - Ta hensyn til fremveksten av de minste sprekker;
 - Vel ekspress melk etter fôring.  
Folk rettsmidler for influensa og SARS
 SARS eller influensa - en smittsom sykdom som spres raskt og påvirker luftveiene. Patogener kan lett spre seg med spytt, slim, slim når du snakker, hoster og nyser. Forkjølelse bør bruke all sin kunnskap, inkludert folk rettsmidler for influensa og SARS.

 Generelle råd


 Vi må ta alle nødvendige tiltak for å lege avtaler. Pasienten bør være i seng. Svekket organisme viktige gunstige forhold, den eneste måten å bekjempe infeksjonen. Når du har redusert fysisk aktivitet, så det vil bli rettet til der det trengs mer tid til alle sykdommer.
 Pasienten bør drikke mye. Alle folk rettsmidler for influensa og SARS foreslår å drikke mye væske. Juice, fruktdrikker, brygget rose, sitron te, te med bringebær - alt dette vil senke temperaturen og fører til overdreven svetting.
 Temperaturen kan bare skyte ned høy. I liten kroppstemperatur kan ikke drikke febernedsettende medikamenter. Hvis temperaturen er lavere for tidlig, kan det forekomme alvorlige komplikasjoner.

 De fleste folk rettsmidler for influensa og SARS


 Solbær - en flott og effektivt middel mot forkjølelse. Du kan ta noen form for rips, fire glass om dagen. Om vinteren kan grenene brygge rips selges i apotek, eller de kan forberede seg på forhånd om sommeren.
 Hvitløk og løk bør brukes i løpet av en epidemi eller ved første tegn på sykdommen. Skjær løk eller hvitløk lukt og må med jevne mellomrom utvidet i hele leiligheten. Med saften av disse produktene kan settes inn turundas nese. Som for inntak, er det mulig å presse ut hvitløk juice og drypp inn i språket av en dråpe, så språket flekk rundt munnen og svelger spytt med hvitløk juice.
 Folk rettsmidler for influensa og SARS influensa med hvitløk og den mest effektive og sikreste. Løk bør tas med hvert måltid, veldig god salat med løk, hakket og rømme.
 Hvitløk - en flott profylaktisk under epidemier av forkjølelse ulike infeksjoner. Når sykdommen skal inhalere damp hvitløk hver dag for å spise 2 fedd.
 Som for bringebær, denne vakre febernedsettende og diaphoretic. Det kan tas på noen måte, selv tørket.  
Forebygging og behandling av influensa og SARS
 Av influensa og SARS bringe ikke bare ubehagelig, men kan føre til alvorlige komplikasjoner. Den beste løsningen - prøv å beskytte deg mot disse sykdommene. Men hvis sykdommen er fortsatt fanget opp, bør det tas på alvor og ansvarlig å behandling. Forebygging og behandling av influensa og SARS er svært relevant, fordi det er i vinter epidemier bryter ut.

 Hva er influensa og SARS


 Til tross for at disse sykdommene er nevnt sammen, mellom dem er det en betydelig forskjell.
 For startere, SARS - en forkortelse uttrykket "akutt respiratorisk virusinfeksjon." Dette er den mest vanlig over hele verden gruppe sykdommer.
 Influensa er direkte inkludert i denne gruppen. Dermed en influensa isolert fra alle typer SARS, fokusere oppmerksomheten på det. Det er ikke overraskende at du ofte kan finne uttrykket - forebygging og behandling av influensa og SARS.
 Forskjellen ligger i symptomene. Når SARS-viruset lesjon kroppen er sømløs, gradvis forverrer den menneskelige tilstand. Ikke rart de sier om influensa, klipper han befolkning. Denne sykdommen viser raskt og sannhet, den menneskelige tilstand er forverret, kreves pasienten umiddelbar behandling. Andre symptomer varierer også.

 Hva er forebygging og behandling av influensa og SARS


 I behandlingen i begge tilfeller brukes antipyretika, og multivitaminpreparater forbedre immunitet. Også leger for influensa og SARS det sterkeste å drikke rikelig med væske.
 I kampen mot influensa vanligvis kommer antivirale midler, og ofte antibiotika. Legen foreskriver streng sengeleie. Influensa er en svært stygg viruset muterer fra år til år, og komplikasjoner blir stadig hyppigere.
 SARS er preget av sterk rennende nese og sår hals i løpet av sykdomsperioden. Derfor kreves pasienten ytterligere midler fra en kald og sår hals, og hoste. De kan legge til og slimløsende.
 Som en forholdsregel anbefaler vi å bruke universelle metoder egnet for influensa og SARS. Du må inkludere i kostholdet sitrusfrukter, og mat som inneholder kalsium og sink. Føttene bør holdes varm og tørr, ofte gå i frisk luft. Kommer hjem, er det anbefalt å skylle munnen med infusjon av eukalyptus.
 Dessverre, forebygging og behandling av influensa og SARS blir stadig vanskeligere hvert år på grunn av det faktum at virus er modifisert for å frembringe immunitet til eksisterende legemidler.  
Яндекс.Метрика