Hvordan å kurere trost i menn
 Trost - er ikke bare en kvinnes sykdom, men også for menn. Men hvis kvinner sopp ledsaget av noen melke sekreter, kløe og svie, mennene ofte sykdom vises ikke. Og hvis mange kvinner vet alle behandlinger, bør menn vet hvordan de skal kurere trost i menn. Etter en sopp - Candida, og derfor er behandlingen bør være den samme.

 De grunnleggende regler for behandling av trost


 Det er viktig å overholde reglene for hygiene: Vask hender og private deler, bruker et håndkle en gang og deretter vasket å stryke på begge sider. Vask private deler bare intime gel som alkaliske såper irritere.
 Hovedregelen hvordan å kurere trost i menn raskt - et unntak fra denne perioden sex. Fra irritasjon og infeksjon spre seg til andre organer vil ikke spare enda et kondom. Og nærværet av candidiasis hos kvinner følte alvorlig smerte.
 Det er viktig for å fullføre behandlingen. Ikke stoler på og stole på sin bestemors oppskrifter. Fra bare avlaste sopp medisiner basert soppdrepende sammensatte. Den eneste måten å bli kvitt gjær infeksjon permanent.
 Trost - ikke bare en sykdom som kan utvikle en rekke alvorlige komplikasjoner. Den måten å kurere trost i menn avhenger av hvor fort kurere sin seksuelle partner. Det er viktig å se en lege ved første tegn og starte riktig og tilstrekkelig behandling. Det beste middel for gjær infeksjon hos menn - salve candidiasis, er det spesielt effektivt i kombinasjon med andre rusmidler.

 Hvordan å kurere trost i menn salve "Clotrimazole"


 Klotrimazol - av lokale tiltak. I dag er trolig den mest populære stoffet av soppen Candida. Den er basert på bare én komponent - klotrimazol. Men effekten er så høy at bare én mann for fondene.
 Namazuyetsya det på penis, på samme hode. Siden kremen absorberes veldig lenge, må du vente omtrent en halv time. Menn kan bli kvitt tilstedeværelsen av sopp i kroppen for maksimalt fem dager, behandling salve "Clotrimazole". Denne raske kvitt soppen antyder effektiviteten av dette produktet. Og viktigst av alt - behandling av trost er strengt forbudt noen alkoholholdige drikker fordi de bare forverre situasjonen.  
Velg paraply. Tips om kjøp og omsorg for en paraply

 Som paraply er best å velge?


 Paraplyer vi bruker er ikke så vanlig som andre forbedringer oss. Fordi først av alt vi husker det når det regner.
 Imidlertid bør sjeldenhet av sin drift ikke bety at du fortsatt kan kjøpe som paraply, glemme sin estetiske funksjon. Enig, ganske dumt ville se forretningskvinne i en klassisk dress med paraply syre (gul eller grønn) farger.
 Derfor bør valget kommer paraplyer grundig.

 Hva bør jeg se etter når du kjøper en paraply?


 Når du velger en paraply ta hensyn ikke bare til populariteten av merkevaren, men også design. Produsenten spiller en viktig rolle, da styrken av paraplyen. De som foretrekker en liten folde paraplyer, fritt plassert i en veske må ta hensyn til at for sin produksjon ved hjelp av tynne nåler fordi de ikke er like sterk som paraply-stokk. De nåler som brukes for fremstilling av aluminium, og det er lett å bøye og brekke. De beste produsenter paraplyer er japanske firmaet "Tre elefant" og parasoller nederlandske og franske produsenter.
 Den mest slitesterkt materiale - Stål med titanbelegg. Denne paraplyen vil ikke bøye med sterke vindkast. Men på samme tid med eiker var mindre fleksibel og tyngre i vekt. Nå for fremstilling av glassfiber nåler brukes.
 Dette materialet er bøyd, men det er sterkt nok. Antall eiker påvirker også styrken på paraplyen. Den sterkeste paraply - de med små nåler (8 til 16 stk). Men paraplyen av et stort antall festemidler og eiker upålitelige.
 Neste må du ta hensyn til design paraply

 Bygge paraplyer er:


? mekanisk - paraply åpen hånd;
? Semi - trykk på knappen og sakte avsløre paraply manuelt;
? automatisk - paraply åpen når du klikker på knappen;
? dual maskin - når du trykker på knappen som en paraply åpnes og lukkes.
 Naturligvis, den mest pålitelige - manuell mekanisme. De er utstyrt med paraplyer, spaserstokker. Derfor har de også anerkjenne den sterkeste. I tillegg, paraplyer - stokk fornem eleganse og den beste beskyttelse mot regn fordi kuppelen har mer enn komplekse modeller.
 Når du kjøper en paraply bør ta hensyn til kvaliteten på stoffet, som er laget kuppel paraply.

 For produksjons bruke paraplyer følgende vev:


? polyester - fin, men ikke et praktisk alternativ;
? Nylon (med paraplyer for den billigste fordi det er grovt materiale);
? Pongee med vann skyve det svært raskt;
? polyester med tillegg av bomull - holdbar og pålitelig stoff;
? stoff med teflon impregnering - er det beste stoffet for paraplyer, men også den dyreste.
 Note det faktum at stoffet paraplyer skal være forsvarlig festet til eikene. Derfor bør du ta hensyn til det faktum at det ikke var bare godt sydd til dem, men også faste caps. For å teste påliteligheten av en paraply mekanisme skal gjentatte ganger åpne og lukke, og sjekker ikke dingle eller nåler.
 Når du velger en paraply bør ta hensyn til sin farge. Naturligvis, dyrt å kjøpe en paraply under hans hvert antrekk. Derfor bør du ta hensyn til type utseende, slik som hudfarge. Man må huske på at under paraplyen til grønn eller blå huden ser blek og smertefull. Dette gjelder de som av natur har en lys tone person, men de med en vakker, gyllen brunfarge. Poeten, selvfølgelig, bør du velge svart paraply. En spesiell stil er trehåndtak eller plast håndtak, malt trevirke.
 Det er paraplyer kameleon, som har fargen varierer fra lys og av hvilken vinkel du ser på kuppelen. Nå populære to-fargede parasoller, har de indre og ytre kuppel fargen litt.
 Fasjonable nyhet - Umbrella fra regnet som vises forskjellige bilder. Dette er et alternativ for fet og fasjonable jenter.
 Unik paraply med gjennomsiktige kupler. Fasjonable lenge vil paraplyer med et stort abstrakt mønster, kan du eksperimentere med et mønster av små erter eller bur. Til mest vågale kan tilby en paraply av fotopryntamy og komplekse tredimensjonale mønstre.
 Noen produsenter paraplyer gikk videre og plassert på sin dome paraplyer hele bildet - landskap, stilleben og portretter og funnet bilder av kjente mennesker.
 Som dekorasjon i fremgang er ikke bare en rekke farger. Dette kan være for eksempel den uvanlige formen paraplyer - oval, kvadrat, asymmetriske. Også brukes som dekorasjon blonder, bånd, blomster eller den opprinnelige modellen med krave rundt kanten eller ornament rundt kuppelen.

 Hva er den mest elegante paraply?


 Paraplyer, spaserstokker var og er den mest elegante. I tillegg er de nå høyden av moten, spesielt med dype dome paraplyer. Buet håndtere dem - mote høydepunkt. For de som ikke har brukt hele dagen går med en paraply-stokk tungvint, er komplekse modeller paraplyer utstyrt med den nyeste mote runde svart penn og penn, farget tre. Et viktig trekk ved disse fasjonable paraplyer - cover, noe som gjør det mulig å skjule paraply med håndtaket. Dette ser ut som clutch, så ikke bare praktisk, men også ser stilig.
 Noen modeller designer paraplyer dekorert med perler og paljetter, kan deres baldakin være hånd-brodert og besatt med diamanter Swarovski penn. Naturligvis, de er dyre, og deres begrensede opplag.
 Som er bedre å velge lave paraply jenter og kvinner?
 Til tross for at store paraplyer mest populære lave jenter og kvinner bedre å forlate dem på grunn av deres bakgrunn, kan de se enda mindre. Den passer best til deres liten paraply kuppel med en dyp, for det meste lyse farger. Disse modellene paraplyer visuelt legge til et par inches av vekst.
 Siden det er ingen paraply for å plukke fargen på klær, er det best å ha det kombineres med andre tilbehør, spesielt med en bag og sko. Det er mye lettere å plukke opp en paraply hvis du følger en viss stil på klær. Men hvis du liker å eksperimentere, er det best å kjøpe noen paraplyer i forskjellige farger, eller velge en klassisk modell paraplyer, som i likhet med de klassiske sko vil alltid se aktuelle for enhver garderobe.
Velg paraply. Tips om kjøp og omsorg for en paraply

 Hvordan å behandle en paraply?


 Ifølge paraply, selvfølgelig, må ta vare, som i en hvilken som helst artikkel av klær. Her er noen tips om hvordan du gjør det.
? Hvis våt paraply, det kan ikke være brettet.
? Tørr paraply poluraskrыtom være i en tilstand, ikke en helt åpen som vi vanligvis gjør. Denne saken vil hindre stretch.
? Hvis du har en svart paraply, hvis kluten forsiktig porыzhela, er det best rengjøres med sterk te.
? Tørk klut paraplyer kan styrkes ved å bruke fargeløs neglelakk, som er brukt på innsiden.
? Fra skitt og støv paraply rengjøres best med en løsning av vaskemiddel brukes til å vaske silke, syntetisk og ull varer, og skyll med rennende vann.
? Paraplyer kan rengjøres med en løsning laget med 1 liter vann og 1/2 kopp av ammoniakk.
? Hvis du trenger å returnere paraplyen stoff frisk farge, som sin første vasket med vann og tørk med en løsning forberedt fra 1 liter vann og 2 ss. l. eddik. Så det bør være tørket i luften og danner rettet.  
Яндекс.Метрика