Hvordan å kutte langt hår (foto)Noen kvinner tror at langt hår ikke trenger spesiell omsorg og frisører bør kontakte kun hvis du ønsker å lage en festlig frisyre eller radikalt endre bildet. Men denne ideen er galt, fordi langt hår er kort og har behov for profesjonell modellering.
Hårklipp for langt hår
Hvordan å kutte langt hår (foto)

Svaret på spørsmålet om hvordan å kutte langt hår, avhengig av hva de er: tynn, tykk, rett, bølgete med smell eller uten. Gjør frodig tynt hår vil hjelpe hårklipp stigen, som brukes for filirovochnye saks. Legg volum av hår kan være sjeldne, gjøre kutt i to lag. Det laveste lag er lang, og den øverste - litt kortere på det nedre lag.
Lang rett hår er perfekt ryddig avskjed eller tykke rett smell som ender like over øyenbrynene. Denne frisyren for langt hår ser stilig og original.
Hvordan å kutte langt hår (foto)

Også populære hårklipp for langt hår med klare, glatte linjer. Gjennom disse linjene kan skape direkte og skrå chilok, skarpe kutt uten "stiger" og "etapper". Opprinnelig ser frisyre hvor lange tråder sostryzhenы like skiver og plassert i ulike høyder.
For langt hår er godt egnet brusende hår, som revitaliserer håret, gjenoppretter vitalitet og det gir ekstra volum. Sravnyayte korte tråder av haken nivå, og mange la disse som du vil. Ved avslutningen av hvert hårstrå bør krøller Stram inne.
Hvordan å kutte langt hår (foto)

Hvis man har flytende hår, kan det kuttes bestående av flere lag kaskade. Det første laget bør være kort og plassert på toppen. Podkrutyv tips av hår inne, kan du gjøre håret mer fylde. Og, kan du lage en tykk smell, klippe hår ved tinningene cap og på sidene og bak for å gjøre stigen.
Det er nå fasjonable frisyrer for langt hår, som kombinerer grafisk, hard linje. I motsetning til "kaskade" Dette er den type hårklipp rett snitt, med smell rette eller skrå, og brusende låser tilgjengelig. For denne frisyre bruk saks fylyrovochnыh uakseptabelt. Trådene kan være laget av forskjellige lengder, og skjære dem over hele hodet. Utmerket Dette frisyre ser ut på håret av middels lengde, de er klumpete og lett å passe med skum eller mousse.
Hvordan å kutte langt hår (foto)

Hvis du ønsker å se rart, prøv å gjøre sine fillete krøller hårklipp. Håret bør skjære over hodet, slik at tråder av forskjellige lengder. For denne frisyre er lett å håndtere, du bare sette på endene av håret hennes litt mousse og nayizhachyty dem. Pen håret kjemmet til den ene siden. Men hvis håret ditt, lang og svært sjeldne, slik frisyre kan ikke komme ut.
Hvordan å kutte ditt eget hår lenge
Bestemmer seg for å klippe langt hår, bør du forberede deg på denne prosedyren, bevæpnet med de nødvendige verktøy. Legg merke til at selv klippe håret er ikke så lett.
Hvordan å kutte langt hår (foto)

Til å begynne, vaske håret, tømme dem og kam. Fukt med vann fra sprinkleranlegget. Lage krøller i avskjed, avgang minst to inches fra midten av kronen.
Se ham i speilet, dele håret i to like deler og sette dem sammen til to hale, sikring rett under ørene. Plukke opp en hale hår la ned fremover og begynne å sostryhanyyu tips. Gjør det samme prosedyre med den andre halen. Ikke trimme mer enn tre inches av hår. Til tråder har samme Dinah dem all den tiden du trenger for å justere. Så fjerne hår fra halen hver gang å sette sammen for sammenligning. Hvor lengden beskjæres hår var annerledes trimme den med vanlig barbermaskin. Etter endt prosedyre, skyte krøller og se den resulterende effekt. Denne frisyren vil likne avrundet kjegle og perfekt eiere tynt hår.
Hvordan å kutte langt hår (foto)

Hvis du ønsker en mer uvanlig eller komplisert frisyre er best å kontakte en frisør som kan klippe håret slik du ønsker.  
Syfilis første tegnSyfilis - en farlig seksuelt overført sykdom som ofte seksuelt overført. Syfilis veldig ekkel i de fleste tilfeller, spesielt for kvinner, til de første tegnene på sin svært vanskelig merke.
Syfilis infeksjon og måter
Den utløsende agent for sykdommen er blek Treponema. Utover den menneskelige kroppen er ustabil og raskt dør fordi, som kommer i kontakt med alkohol eller såpevann.
I de fleste tilfeller blir utført infeksjon ved seksuell kontakt med en pasient med syfilis. Treponema har evnen til å trenge inn i kroppen gjennom små sår rektal, kjønnsorganer, munn. I stedet for oppføring, vanligvis i genital lepper dannet sår.
Forbruker syfilis kan overføres i hverdagen kontakt med pasienten, som heldigvis er sjelden.
Noen ganger kan syfilis få et barn mens i livmoren, en pasient med syfilis under fødsel og amming.
Mest sjelden funnet smittet med syfilis ved blodoverføring siden før iverksettelse av hver donor grundig sjekket for tilstedeværelse av syfilis.
Om lag 25% av folk selv etter kontakt med en pasient med syfilis forblir sunn og smittet av sykdommen ikke skjer. Dette kan være på grunn av fravær av tilstrekkelig blod syfylytyka blek treponem, mangel på sunn menneskelig hud eller slimhinne epitel microtraumas ubetydelig syfilis utslett på kroppen til pasienten. I tillegg kan en person være en enkeltperson eller motstand mot treponeme stede i hans blodproteiner kan ødelegge det.
Syfilis: utbruddet
Ofte de første symptomene på sykdommen manifesterer seg i et par uker etter smitte. I munnen på pasienten begynner å vises rødlige sår, som til slutt kondenseres for å danne chancre, sprer seg i kroppen. Sjanker kan skade overflaten av lepper, tunge bryster, fingre, anus.
I sin tur, de atypiske chancres, kan føre til hevelse i kvinner kjønnsleppene, klitoris, livmorhals, menn - hevelse i pungen og penis. Også i syfilis chancres kan skade pekefingrene, forårsaker sårdannelse og erosjon. Tegn på syfilis inkluderer en økning på en mandel, mens pasienten sår på kroppen mangler.
Om en måned sårtilheling og forsegling forsvinne fordi pasienter kan synes at sykdommen har gått. Men dette er en misforståelse, fordi bare på denne tiden blek Treponema aktivt multipliserer og sprer seg i hele kroppen via lymfekar. Som et resultat, opplevde pasienter en kraftig økning i lymfeknuter, som i sondering ikke forårsake smerte. Også pasienter med syfilis kan forstyrre feber, tretthet, hodepine. Hennes kropp, de såkalte papler som har en diameter på 0, 5 til 2, 5 inches.
Som de første tegn på sykdommen nesten usynlige, innebærer de smerter, pasienter ofte rett og slett ignorert. Men hvis syfilis ikke behandles i tide til å starte, kan sykdommen utvikle seg over flere år, med tiden, deretter avtagende, så igjen ponovlyuyuchys, dette øker tiden mellom de to statene. Til tross for at syfilis pasienten føler seg frisk, blek Treponema i mellomtiden trenger inn alle sine organer, vev, bein, primært forårsaker uopprettelig skade på nervesystemet.  
Symptomer på uretritt hos kvinner
 Urinrørsbetennelse - en betennelse i urinrøret. Den viktigste grunnen for sin forekomst er infeksjon. Som bakterier, virus, bakterier forårsaker uretritt i 50% av tilfellene. Dessuten kan sykdommen være et resultat av hypotermi, gynekologisk eller seksuelt overførbare sykdommer, underernæring, sykdommer i urinblæren og nyrene.
 Symptomer på uretritt hos kvinner
 1. Det første som en kvinne føler når uretritt - smerter ved vannlatning. Smerten kan være av forskjellig art, men oftere det er en skarp smerte, muligens brenning.
 2. Isolasjon. Ofte er valg av en meget ubehagelig lukt. Kan gå slim blålig eller grønnlig farge. Ofte kan slimet ses blanding av pus. Hvis det er puss - derav, kjemper immunsystemet sykdom patogener fra husdyrgjødsel - en døde hvite blodceller. Noen ganger ingen utslipp selv i morgen, men ubehagelig lukt når uretritt er sikker på å bli følt.
 3. Økningen urinering.
 4. Temperatur stige fraværende. Uretritt - lokal betennelse, betyr sykdom ikke forårsake generell svakhet.
 5. Under samleie hos kvinner kan være brennende, kramper, magesmerter og i urinrøret. Etter samleie kan forverre uretritt, et ønske om å gå på do.
 Hos kvinner, er urinrøret kortere enn menn, slik at de uretritt er mindre smertefull. Behandlingen er redusert til medikamentterapi. Utnevnt antibakterielle midler, antibiotika, fysioterapi (bad). Å lindre symptomene kan brukes anti-inflammatoriske medisiner. Denne behandling er egnet hvis uretritt fungerer som en uavhengig sykdom. Og hvis det er en konsekvens av nyresykdom, blære eller reproduktive organer, bør behandlingen av uretritt være parallell behandling av disse organer.
 Ubehag under sykdom redusere livskvaliteten, så du bør passe på å ikke bli syk urinrørsbetennelse.
 Forebygging
 1. Unngå hypotermi: urinrøret som en dramatisk negativ effekt sterk nedkjøling og mindre permanent. Så du bør gi opp korte bluser og nylon strømpebukse i kaldt vær.
 2. Overholdelse av hygiene, spesielt seksualitet. Sannsynligheten for å pådra urinrørs mye mindre hvis bare en seksuell partner.
 3. Ikke unngå besøk til gynekolog. Anmeldelse av en gynekolog hver 5-6 måneder er nødvendig.
 4. Tidsriktig behandling av eventuelle problemer urogenitale system. Det er nødvendig for å hindre muligheten av patogener formere og komme inn i urinrøret.
 Det er svært enkle regler for å hindre urinrørsbetennelse. Skål!  
Яндекс.Метрика