Hvordan lage elastiske rumpe? Effektiv øvelser og treningsmetoder

 Elastiske rumpe - vakker og sexy. Men, selvfølgelig, vil dette kreve grundig opplæring kvinner. Mange drømmer raskt gjøre elastiske rumpe, men denne kroppen blir mager bare som et resultat av regelmessig mosjon.
 Elastiske rumpe: hvordan å komme nærmere dine drømmer?
 Vanligvis hovedproblemet møtt av de fleste kvinner - ingen tid besøke treningsstudioet. Og hvis det blir også kombinert med stillesittende arbeid, henholdsvis øker faktor på "risiko". Faktum er at dersom denne delen av kroppen blodsirkulasjon (som er hurtig, med mindre den mottar lasten), musklene blir svak. Og dessuten, det er cellulitt - den beryktede "appelsinskall" som plager mange kvinner.
 Men rumpe - en muskel gruppe som lett kan summetone når man skal gjøre det regelmessig. Målet med slik trening bør være å styrke muskler og bli kvitt overflødig kroppsfett. Men det må bli husket, og mest vanlige detaljer. For eksempel, uten å ty til heisen og gå opp og ned trapper. Også, selv om du ikke har tid til å fullføre opplæringen, er det ganske vanlig knebøy hjelp.
 Hvordan lage elastiske rumpe?
 Du har to alternativer. Du kan velge vannaerobic. Denne type arbeid skaper skikkelig belastning på den annen side - i vannet føltes det galt, og det tillater deg å engasjere seg med tilstrekkelig intensitet. Hvis du kombinerer disse øvelsene med riktig ernæring, vil etter en eller to måneder med baken komme i form. Det andre alternativet - en tradisjonell aerobic klasse frammøte. De kan kombineres med en tur til rulleskøyte eller sykkel.
Hvordan lage elastiske rumpe? Effektiv øvelser og treningsmetoder
 Øvelser for rumpe

 Vanligvis er den største effekten gitt statodynamycheskye belastning. Dette betyr at alle oppgaver utføres fra en viss posisjon - den må inneholde, på samme tid for å utføre alle bevegelser. Oksygen, som kommer til musklene under slik trening bidrar til å brenne fett. Toget sporet 3 ganger i uken. Hver øvelse bør gjøres på to måter, minst 15 ganger hver.
 Effektiv trening for baken. Ligg på gulvet, hendene langs kroppen og føttene skulder bredde hverandre plassere og presser dem så nær baken. Neste må du skille baken opp fra gulvet, senke og heve bolle, holde en liten amplitude. Baken på gulvet er ikke senket før slutten av øvelsen.
 Knebøy gjør det, vi må være rett, føttene skulder bredde hverandre. Det er nødvendig å strekke magemusklene. Knebøy er utført i et tilstrekkelig sakte tempo, dvelende i en posisjon i ett minutt. Det bør se til at ingen prohynalasya tilbake.
 Diett for rumpe
 For å raskt lage elastiske rumpe, bør kostholdet suppleres med øvelser. Som i alle andre tilfeller, er det viktig å spise ofte, men moderat, er ysklyuchayayz diett fett og tilsette til den mer grønne grønnsaker. Men helt unngå fett kan ikke, for ikke å ødelegge hår og negler. Inkludere i kosten av vegetabilske oljer, spise bønner og asparges som en kilde til protein.
 Til frokost kan du spise et kokt egg med en toast (brød må være grovt), en bit av lav-fett ost.
 Til lunsj kan du råd kyllingbryst og salat. Og for middag, som skal være senest 18:00, kan spise noen kokte poteter eller bønner kombinert med grønnsakssalat. Selv om du ikke kan følge en slik streng diett, ikke bekymre deg - du kan bare kutte dietten din og la den ut mel og søt.

Hvordan å pumpe opp baken?
 Er du fornøyd med utseendet på baken? De fleste vil svare på dette spørsmålet kort og tydelig - nei. Vi tror at de er for små, for store, for slapp, for svak et resultat, denne listen også kan være veldig lang. I mellomtiden, denne delen av den menneskelige kroppen bruker økt oppmerksomhet fra menn og fra kvinner. Heldigvis finnes det mange fysiske øvelser som vil tillate deg å pumpe opp baken hjemme.
Vi presenterer dine valg ti mest rimelige og likevel svært effektive øvelser for å styrke dine rumpe og lår.
 1.  Husokkupasjon. Han er en av de beste øvelsene du kan gjøre for å styrke dine lår og rumpe. I tillegg er knebøy en av de grunnleggende øvelsene som inngår i et sett av generell fitness. Sett føttene skulder bredde hverandre. Hands trekke frem, slik at de er parallelle med gulvet. Begynne å gjøre knebøy mens du holder ryggen rett og ikke tar p'yatok gulvet. For tidlig nok 2-3 sett med 10-15 knebøy. I fremtiden kan øke antall sit-ups og tilnærminger, og for å øke intensiteten i belastningen på musklene, plukke opp et par manualer og holde dem på skuldrene.
   Step Up. Dette er en stor oppgave å pumpe opp baken. Sette en fot på gulvet og den andre på en lav krakk. Overføre vekten på benet som er på en krakk og ta et steg opp at du ender opp med begge føttene på en krakk. Så kommer ned en annen beinet ned og gjøre det samme. Rekke tilnærminger og repetisjoner plukke selv føles muskel. Intensiteten av denne øvelsen vil avhenge av høyden på trinnene som du trinnet og lager vekting, som du kan plukke opp.
   Returnere mahi føtter. Få på gulvet på knærne. Trekk tilbake opp og gjøre det motsatte beveger seg nedover. For å øke belastningen på setemuskler kan feste forskjellig vekting til ankelen.
  Hvordan å pumpe opp baken?

   Lunges. I utfall involverer et stort antall av musklene i underkroppen. På ett ben som er lagt frem utnyttet rumpe og hamstrings. På ett ben, som etterlot seg - quads og kalver. Det finnes mange typer angrep: statisk, skli, lav, gjennomgang og mer. Øke intensiteten i angrepene kan også bruke utyazhylyteley eller gjør lunges foran bena hviler på ulike stadier. Denne øvelsen er ikke anbefalt for folk som har problemer med kneet.
   Sosial klasse trekkraft. I øvelsen involvert lårmusklene, rumpe og lumbale muskler. Satt foran en manual eller andre varer som du vil være komfortabel heis fra gulvet. Stå foran henne. Høyre ben til side tilbake og sette på en sokk. Lene fremover, ta varene venstre hånd og begynner å løfte den til sitt bryst. Har 10 repetisjoner, deretter endre plasseringen av føttene og gjøre det samme høyre hånd. Trening er ikke anbefalt for personer med ryggproblemer.
   Turisme. Vandring med Fjellklatring er en fin måte å forbrenne kalorier og aktivt arbeid baken. Dette er tilrettelagt av tilgjengeligheten av naturlig vekting i en ryggsekk bak. I tillegg, er tilgjengeligheten av ren luft som du puster, mette musklene og huden av oksygen, som har en positiv innvirkning på tå hev. En person som veier 50 kg per time fottur kan brenne opptil 390 kalorier. Hvis du ikke forestille meg selv med en ryggsekk på ryggen, eller bare ikke har tid til å komme seg ut i naturen, kan du prøve å simulere oppoverbakke, legger retten skråning på en tredemølle hjemme.
   Velopodorozhi. Sykling er veldig nyttig for det kardiovaskulære systemet og trener musklene i lår og rumpe. I urbane områder, hvis området er ingen egnede steder for ski, kan du kjøpe en trimsykkel. Det tar ikke mye plass i leiligheten din. Jo mer motstand vil bli installert på den, jo mer av byttet baken. 50 kg person forbrenner i denne modusen opptil 300 kalorier i 45 minutter.
   Run. Big tilgjengelig for nesten alle mennesker, lett å lære, bidrar til å bekjempe stress, fedme og forbedrer humøret. Under kjøre opp bakken til å jobbe intensivt inkludert baken. 50 kg person kan brenne opptil 475 kalorier på 45 minutter jogging.
   Walking. De enkleste oppgaver som kan gjøres hvor som helst, når som helst uten noe spesialutstyr. For effektiv involvering av baken så vel som i de kjøre ups bør utføres på skrånende land. Byen, for eksempel, kan det være passasjer på tribunen. I én time gå en person som veier 50 kg kan brenne 300 kalorier.
   Kickboxing. Det er en god trening for hele kroppen, inkludert lår og rumpe. Direkte blåser føtter, side spark, spark fra turn - alle disse er gode øvelser for å trene baken og brenne kalorier. 50 kg kvinne i 45-minutters økter kickboksing kan brenne opptil 500 kalorier.
  Vi håper disse tipsene hjelpe deg snart finne baken som du vil være stolt av, og rundt folk du beundrer.  
Ansikt til ansikt med bringebær

 Hvordan å lage mat selv hjemme masker med bringebær.
 Bringebær har stor helbredende egenskaper, Unn og hud disse nyttige bær.
 Ansikt til ansikt med bringebær egnet for fet og for tørr hud. Merk at bringebær har en liten blekende effekt, kan den brukes med klart uttrykt fregner.
 Fuktighetsgivende maske av bringebær for tørr hud.
 Ta 2 ss. ss bringebær, 1 eggeplomme, 1 ts. olivenolje og 1 ss. en skje med melk. Bland alle ingrediensene og legg til vekten av 1/2 c. skjeer av havremel.
 Mask satt på ansiktet i 20 minutter, skyll med varmt, så kaldt vann.
 Maske av bringebær for fet hud.
 Ta 2 ss. ss bringebær, 1 eggehvite, 1 ts. sitronsaft og 1 ss. en skje med yoghurt. Bland alle ingrediensene og legg 1/2 c. skjeer av hvetemel.
 Påfør på ansiktet i 15 minutter, skyll med kaldt vann.  
Яндекс.Метрика