Hvordan å lage hjemmelagde løsninger for cellulitt

 Vi tilbyr pakker av oppskrifter Cellulitter.

 Pakker av cellulitter


? Omrør i sitron og rosmarinolje i et forhold på 1: 1 til 1 h L.. Gni blandingen i en sirkelbevegelse hud cellulitter, deretter vikle plastfolie disse områdene - huden er varm og smør er bedre å kle seg. Løgn, nakrytysya teppe i 45 minutter. Deretter skylles kroppen med vann ved romtemperatur. Gjennomføre ukentlige økter som kreves.
? Bland tørket eføy og celandine i forholdet 1: 1 (1 glass) i en bolle, og hell 2 liter kokende vann. Etter 15 minutter, avløp og suge håndkleet. Rotere hoftene, magen og bena. Nakrytysya teppe å lyve. Fjern pakken når den er helt avkjølt.
? 4 dråper geranium olje blandet med 100 ml melk, helle varmt vann. Ta et bad 2-3 ganger i uken i 15-20 minutter.
? Bland 20 ml avokadoolje og 5-6 dråper geranium, som brukes til massasje problemområder. Massasje varer i 20 minutter.  
Hånd Care hjemme: et minimum av innsats for skjønnhet og glatthet

 Hånd Care hjemme er ikke så vanskelig som det ser ut ved første øyekast. Tross for enkelhet av denne omsorg, er effekten rett og slett fantastisk. Hands er kjennetegnet av en kvinne og tiltrekke seg oppmerksomhet, som stadig i sikte. Men de fleste kvinner tror at hendene omsorg i hjemmet ikke er nødvendig, og er begrenset til et besøk til salongen en gang i måneden. Faktisk bør interiøret harmonisk utfylle vare på hendene.
 En av de viktigste komponentene i pleieprodukter - er forebygging, slik som å unngå problemer mye enklere enn å fortsette å bli kvitt dem. Grunnregelen er omsorgsfull håndvask med varmt vann. Ikke vaske hendene når for varmt eller kaldt vann. Varmt vann hjelper avfetting av huden, men på grunn av det kalde vannet, blir ru hud.
 Sørg for å utføre husarbeid (rense skitne tallerkner, renhold, vaskeri) hendene var i spesielle hansker. Alternativt kan du legge hendene på solkrem og bruke ikke-aggressive vaskemidler.
 Omsorg for tørr hud krever bruk av høy kvalitet håndsåpe eller gel, som i tillegg beskytter huden mot uttørking. Også, etter vask hendene grundig tørk dem tørre. Jevnlig bruker en krem, akkurat som en tannbørste.
 Huden på albuene krever også forsiktig vedlikehold, da det vanligvis er en hard og tørr.
 Folk rettsmidler for vedlikehold av hender:
 Bleking av huden
 • Bleking hvetemel, sitronsaft og poteter. Bland kokte poteter, mel og sitronsaft i like proporsjoner.
 • Whitening pasta med tomatjuice. Tilsett 1 ss. en skje med tomatjuice noen dråper hydrogenperoksid.
 • Whitening persille. Tilsett 400 ml vann 1 ss. en skje med hakket persille blader eller røtter. Kok blandingen over middels varme i ca. 30 minutter. Deretter forsiktig drenere suppen. Den kan også brukes til ansikt og hals.
 Bli kvitt sprekker på hendene
 • Skuff med stivelse. Legg 2 ss. ss av stivelse til 1 liter vann. Før du bruker bad, tørke sprekker cologne og etter inngrepet, håndkrem. Disse badene er anbefalt å gjøre før du går til sengs.
 • Bath lin. Legg 2 ss. ss linfrø 2 kopper vann. Stek blandingen bør være lenge til du får grøt. Plasser hendene i suppen i 10 minutter, deretter, uten flushing, pensle dem med krem ​​for hender.
 • Linfrø. Gjelder å flå noen dråper linolje, massere fingrene og hånden, fra spissen til albuene. Fortsett å gni 30 minutter.
 Myke grove huden på hendene
 • Protein og sitron. Tilsett 1 eggehvite i en bolle med sitron saft av 1 sitron. Bruk av blandingen som en salve.
 • Mask mor og stemor. Slipe bladene av gress mor og stemor. På den andre århundre. spoon blader tilsett 1 kopp melk. Det er best å bruke friske blader av gress, men hvis du har tørr, bør de suge i vann.
 • Tørke agurk. Tørk hendene et stykke agurk. Etter prosedyren smøre sine hjemmelagde lotion, blande sitronsaft med glycerin i like store deler.
 • Bad med plantain blader. Tilsett 1 liter vann 1 ss. spoon groblader. Banan bør først knuse. Varighet av behandlingen - 15 minutter, tørk godt og la hendene på dem nærende krem.
 • Magasin fra stivelse. For en kopp kaldt vann legge en ch.lozhku stivelse. Den resulterende blandingen fortynnes 1 liter varmt vann. I en håndholdt bad i ca 15 minutter.

Bryr Mr yatamy hjemme: tips og råd

 Sommer - det er på tide å åpne sko. Først nå alt begynte å ta hensyn til tilstanden på sine føtter og tær spesielt. Men den første regelen for egenomsorg - bærekraft, uavhengig av årstid, humør og andre årsaker.
 Grov, grov hud, sprukne, gul farge - dette er en ufullstendig liste over ulike problemer tå og det er to metoder for løsning, kan du gå til en skjønnhetssalong eller sette av tid til deg selv hjemme. Tørr hud tå kan indikere vitaminmangel eller dehydrering. Ta hensyn til hvor mye vann du drikker. Kanskje kostholdet ditt mangler vitamin A og E, så bør du ta vitamin komplekse, urter og grønnsaker.
 Derfor bryr hæler hjemme. Jeg gikk tilbake i tid spooky metode for å kutte grov hud tå. Dette er farlig, rotete og ineffektiv, fordi etter en stund på huden vokser mer tykk og grov lag. I tillegg, hvis huden sopp føtter, så denne prosedyren kan forverre sykdom og til og med forårsake inflammasjon.
 Det beste er hygienisk og avslappende prosedyre - fotbad. Avhengig av tilstanden til huden og den ønskede effekten kan bli salt bad, travnыmy, med tillegg av kosmetikk. Vann til bad nødvendigvis behagelig varme, dekker hele foten, prosedyren - minst 20 - 30 minutter.
 Etter badet huden bør behandles pimpstein hæl. I butikkene stort spekter av forskjellige pollen og schitochok. Den beste lille som fint sandpapir, porøs pimpstein til tå finnes ikke. Du må kanskje utføre denne prosedyren hver kveld. Men etter en tid din innsats vil bli belønnet med glatt rosa pyatochkamy. Du kan håndtere den sure hud skrubb, som foreslår å bruke i dette tilfelle, mange kosmetiske selskaper. Tørk føttene med et håndkle og bruke fuktighetskrem veldig bra hvis det inneholder vitamin F.
 Men det er tider når fem krever mer intensiv behandling. Dermed vil i tillegg skuffer legge masker og komprimerer. Slike prosedyrer må bruke minst to ganger i uken, hvis du virkelig vil ha en stabil og et betydelig resultat. Kursets varighet kan variere fra to uker til flere måneder, avhengig av årsak og forsømmelse situasjoner.
 Husk at salt bad er bedre egnet til tretthet, stress. Men for intensiv bedre egnet urtebad inneholder eik bark, kamille, Hestehov, brennesle, johannesurt, blader eller knopper av bjørk. Du kan legge til salt, melk, såpe løsning. Om sommeren kan du bruke friske urter, men tørket fra apoteket dress.
 Her er et eksempel på en maske for slitne føtter:
 5 deler krem ​​for en del sitronsaft 1 del flytende honning føtter eller lakserolje,, 2 deler frisk mynte eller sitronmelisse (finhakket). Bland ingrediensene. Ta 4 store kålblader og stretch slik at de gir juice. Påfør masken på foten og ankelen, vikle bena kål blader, toppdeksel med cellofan eller papir for å komprimere. Bruk bomullssokker og holde ca 20-30 minutter. Skyll masken med varmt vann og bruke fuktighetskrem. Flere prosedyrer resultere vil bli merkbar.  
Fotpleie hjemme

 Vanligvis er det få som tror det kommer an på tilstanden i føttene generelle helse og humør. Til dem, lei av den lange spaserturen og ubehagelig sko fortsatte å glede oss med helse og skjønnhet, er det nødvendig å foreta en grundig fotpleie hjemme.
 Regelmessig fotpleie er redusert til den daglige administrasjonen av sjelen og rask fotmassasje stiv børste, svamp eller skrubbe å fjerne keratinized hud. Da føttene tørkes grundig med et håndkle og massert nærende krem ​​for føttene. Etter disse prosedyrene er svært nyttig å ligge med en litt hevet ben å lindre hevelse.
 Fotpleie er hovedsakelig basert på behandlingsprosedyrer. En gang i uken bør gjøre rene føtter. Rasparyvayutsya ben i varmt vann og deretter en stiv børste, rivjern eller pimpstein foten er fjernet fra bremse myknet hornlaget. Etter dette rensing er nødvendig å sette på foten og gni fett krem ​​og slitasje bomull sokker. Denne fremgangsmåten gjør huden myk føtter.
 Veldig hyggelig metode for omsorg er fotbad, særlig om sommeren. Siden den gang våre slitne føtter minst i vinter, og insektbitt, varme og åpne sko hjelper tørr hud, kløe og utseendet av sprekker.
 I forberedelse bad må bruke folk rettsmidler i form av decoctions av urter og eteriske oljer. Mynte, nesle vørter og skape en følelse av friskhet, eik bark, timian og furu ekstrakter redusere svette føtter, og honning, sitronblomst og kamille avlaste hevelse. Selv om utsultet tid kan lindre trøtthet og såre føtter senking til et varmt bad med salt i 15 minutter.
 I kosmetiske butikker kan du kjøpe ulike urte kosttilskudd, det kan være forberedt blanding av urter, salt eller spesiell melk.
 Den neste fasen av omsorg maske fots. De fleste kosmetiske butikker tilbyr lett tilgjengelig for omsorg av føttene - en rekke masker og kremer til føtter. Denne masken er anbefalt å sette på sine føtter rett før sengetid, topp plastpose og pakk et håndkle og deretter la i morgen. Men du kan også lage en maske for beina alene:
 - Ost - krem ​​maske påføres time, myker opp huden og bleker føttene;
 - De smertefulle sprekker i føttene hjelper masse fra ferske kål blader, som er brukt i ca en time;
 - Majones godt mykgjør huden føtter;
 - Fra liktorn og hard hud stor hjelp mashed rå poteter.
 Men heller ikke glemme at krever nøye vedlikehold og tånegler. Det er viktig å kutte hjørner negler for å hindre dem fra å vokse.
 Når manifestasjonen av de første symptomene på inngrodde negler hver dag bad med kamille: 2 liter kokende vann 6 ss samling, fylt kjøttkraft for omtrent en time. Anstrengt infusjon re-oppvarmet bad er ca 15 minutter. Da bena er godt tørket håndkle, og spiker trimmet og vasket 3% hydrogenperoksyd.  
Яндекс.Метрика