Bli kvitt uønsket vegetasjon kvinner begynte siden antikken, og metoder for å bekjempe hår århundre ble oppfunnet mye. Men til denne dag den mest effektive og gi langsiktig utfall, dessverre, mest smertefulle, huden permanent beholdt glatthet, bør håret trekke ut ved røttene. Har du bruker apparatet, voks strimler eller mote er shuharinh - alle disse prosedyrene som en svært ubehagelig fordi den presser spørsmålet om hvordan å lage hårfjerning smertefri.
Hvordan lage hårfjerning smertefri: medisin og folk oppskrifter

 Apotek verktøy


 •  Frost Spray. Dette verktøyet er mye brukt av idrettsutøvere fordi det bidrar til å kjøle blåmerker, dislokasjoner er under anestesi og forstuinger. Selges som en aerosol i enkelte apotek og sportsbutikker. Pris - ca 400 rubler per volum til 400 ml. Timingen er ganske økonomisk og virkelig bidrar til å gjøre hårfjerning gjør ikke vondt. Det hjelper selvfølgelig ikke alle og ikke fullstendig analgesi, så hårene sitter dypt, og ikke på overflaten. De som hjelper - veldig ros. Hvis en vil opptre helt, føler du ingenting i det hele tatt. Spesielt gevinster i spesielt sårbare områder - i bikinilinjen og under armene, hvor vanligvis den mest smertefulle hårfjerning prosedyren.

 •  Lidokain. Det er en lokal antiseptisk, som mange vet. Du kan kjøpe hvert apotek er morsomt - ca 20 rubler. Selges som en løsning, gel og spray. Du kan velge form av stoffet som du føler deg komfortabel. Som FrostSpray, hjelper ikke alle, men en betydelig del lindrer smerte. Praktisk sin fordi og utbredelse. For å avhjelpe en effekt bedre, etter å ha påført huden wrap film og zamotaytes teppe i 20-30 minutter, så vil det være mulig smertefri hårfjerning.

 •  Emla. En analog av lidokain, men mye dyrere. Mindre kjent enn sin bror. Den har alle de samme egenskapene som lidokain. Frigjøres bare i form av en krem.

 •  Bruke apparatet


   Produsenter av dette miraklet av teknologi prøver å komme opp med så mange enheter som reduserer smerten ved å bli kvitt uønsket hår. Så velger epilator, foretrekker teknologisk avanserte modeller, og du vil være lykkelig (og glatt hud uten unødvendig pine). Hva kan utstyres og epilatorer er "freaks" for å hjelpe deg å ta hårfjerning uten smerte?
 •  spesiell vedlegg som heve hårene;

 •  epilatorer som fungerer under vann;

 •  spesiell tilknytning med is.

 •  Selvfølgelig, selv med det mest moderne "utstyr" er helt smertefri, denne prosedyren ville ikke, men redusere smerten du selv kan.

   Tradisjonelle metoder


 •  Bruk menstruasjon tidsplan for egne formål. Et par dager før og under de kritiske dagene kroppen din er mest følsomme for smerte. Oppmerksom - er armed. Bare ikke gjør hårfjerning i denne vanskelige perioden. Men en dag etter - så lenge du gir jo mer vellykket og kan ikke bli funnet.

 •  Fryse is forhånd. Legg den i en plastpose og gå rundt området som vil epilere. Ice arbeid som en lokalbedøvelse og vil redusere smerte.

 •  Overfor den forrige metoden - Varm opp huden. Bare trenger å ta et varmt bad - med hud bør være tørr. Prsto bruk varmeflaske.

 •  Det vil bidra til å gjøre hele prosessen rask og derfor ikke så merkbar og riktig metode for å fastsette timen da, som de sier, er tid. Fjern hårene riktig lengde. Best trukket ut de lange nå 5 mm. Mer - vil være smertefullt, og kan ikke ta mindre.

 •  Forsiktig strekke huden når эpylyruete. Så du bare fjerne nesten alle hårene og ikke trenger å bli gått gjennom samme sted igjen. Og når spenningen i huden hårene raskt trukket ut ved røttene, og ikke bryte.

 •  Hva dette (eller alle sammen) må hjelpe deg å takle ubehagelige og smertefulle opplevelser under epilering. Den glatte og vakker hud uten smerte - er det mulig. Og nå som skjønnhet krever at vi ofre gjøre alt mulig for å minimere dem - vår oppgave og ansvar for å lede.  
  Hvordan klemme øyenbryn: råd profesjonelle makeup artister
   Øynene - sjelens speil, og bryn - rammen av speilet, som enten kan fremheve eller ødelegge den naturlige skjønnheten i dine øyne. Trekk ut øyenbrynene fine ikke så vanskelig, men du trenger å vite noen nyanser. Tenk det viktigste først.

   Det første spørsmålet er om du trenger å endre formen på øyenbrynene det som blir gitt av naturen?


   Hva er dine øyenbrynene? Hvis de er tykke og brede av natur så kan det være lurt å få i ansiktet noe mer lys og elegant. Du kan prøve, men vær forsiktig og ta deg tid. Fjerne noen hår og nøye titt i speilet i tide til å stoppe. En skarp endring i form av øyenbrynene tynne til bred kan avlaste din ansiktsuttrykk og individualitet.
   Stylister anbefale følgende prinsipper:
 •  Rundt ansikt av øyenbrynene "hus", med et lite rom i utsiden av øyet.

 •  For en firkantet ansiktsform perfekt bue, men kurven bør være høy og rett ut ligger i ytterkanten av øyet.

 •  Ovalt ansikt vakkert innrammet klassisk bue.

 •  Den stigende kurven av forhøyet ytterkant gjør ansiktet yngre og utseende - mer åpent.

 •  Når du har valgt ønsket form av bryn, må du forstå for å riktig klype øyenbrynene. Videoen kan hjelpe deg både på den første og på det andre spørsmålet. Vurdere bilder av vakre kvinner som øyenbrynene du vurdere ideell, sammenligne formen på ansiktet ditt og prøve å finne ut om du vil gå og øyenbryn form som kommer til dem.

   Det andre spørsmålet er hvordan man skal forberede seg til korreksjon prosedyre øyenbrynene?


   Forberedelse er enkel, trenger bare å finne pinsett, praktisk speil opplyst sted og antiseptisk.
   For anestesi kan brukes enten varm eller kald. I det første tilfellet kan du dampe ansiktet, holder den over et avkok av urter. En annen måte - varm komprimere. Kjøling anestesi - er isen som trenger å behandle regionen øyenbrynene.

   Til slutt, det tredje spørsmålet: hvordan å klype øyenbrynene?


   Vask hendene, rent ansikt og øyenbryn området godbit lotion eller tonic. Behandler også pinsett.
   Teknikken er å ta tak i håret nærmere toppen, trekker den andre armen huden på dette stedet og trekke kraftig i retning av hår vekst.
  Hvordan klemme øyenbryn: råd profesjonelle makeup artister
   Å skape en vakker form øyenbrynene bør være klar over tre linjer som bidrar til å definere startpunktet og slutten av de maksimale bøyeøyenbrynene.
   Den første starter på nesevinger, og videre opp gjennom den indre kant av øyet. Hvor denne linjen kommer til øyenbrynene, bør den starte. Hårene som er utenfor denne linjen som skal slettes.
   Det andre starter og går på utsiden av øyet. Plassere skjæringspunktet med øyenbryn - et sted hvor enden av øyebrynet. Overflødig hår fjernet. Noen ganger øyenbrynet slutter før krysset denne linjen. I dette tilfellet, kan du prøve å fortsette den med kosmetikk.
   Den tredje linjen bidrar til å finne en maksimal bøyeøyenbrynene. Den starter på vingene av nesen og den ytre kanten av iris. I stedet for skjæringspunktet med øyenbryn er toppen av øyenbrynene.
   Hvis du er interessert i spørsmålet: hvordan å klype øyenbryn huset, så dette punktet bør vies spesiell oppmerksomhet. På dette punktet må du danne et hjørne ved å gjøre et øyenbryn litt ødelagt.
   Nå må vi fjerne all overflødig hår som slo bunnlinjen av bryn.
   Unn øyenbryn tonic eller lotion.

   Hvordan klemme øyenbryn tråden


   Øyenbrynene kan ikke bare knipe pinsett, men tråden. I dette tilfellet går linjen jevnere, men du må ha litt ferdigheter for å bruke denne metoden.
   Det bør kuttes ca 60 cm av bomull garn og knytte slutten, noe som gjør en sirkel.
   Ring med flere tråder vridd i midten strukket og plassert på fingrene på begge hender.
   Veltet av tråder beveges ved å forlenge fingrene på den ene hånd og sammentrekning av fingrene på den andre.
   Veltet del er plassert i et område brynene der du ønsker å fjerne hår. Flytte forvrengt del fra side til side, du ønsker å fange opp hår på linjen.
   Når hårene fanget, bare trekke tråden og de vil bli nøye fjernet.
   Hvordan klype øyenbryn: video med arbeidet med profesjonell make-up artist
  Hårmasker med rap Yahovahs olje hjemme: for vakkert hår
   Angivelig, noen som har prøvd å fikse håret eller løse et problem forbundet med dem, hørte Borre olje. Det hjelper å takle flass, tørt og sprøtt hår, akselererer deres vekst, og styrker og gjør dem tykkere.
   Ved repeynomu olje behandlet de med hår faller ut, de som bare ønsker å opprettholde sitt hår i vanskelige tider (for eksempel om vinteren eller under sykdom). Dette er berettiget: denne oljen er et sett med nyttige Hair stoffer. Disse sporstoffer - mangan, sink, jern og mange andre - vitaminene A, C og E, essensielle oljer og umettede fettsyrer.
   Og det betyr helt tilgjengelig, det er solgt på apotek og er ganske billig. Jeg må si, og du kan bruke det enkelt og ukomplisert: litt varm flaske (for batterier, vannbad eller til og med en hårføner) og gni noen dråper i hårrøttene i 15-20 minutter før den planlagte ta et bad og vaske håret. Selv enkle og uten dikkedarer gjelder Burdock olje vil gi håret en utmerket utseende og gjøre deres skjønnhet og helse.
   Men for å bruke denne bilen til det maksimale og få imponerende resultater, kan gjøre hår maske med burdock olje hjemme. Spesielt fordi det er også meget effektive, kan den erstatte salong prosedyrer.

   Velg burdock olje


   Før du avsløre de hemmelige oppskrifter på masker av burdock olje, noen ord om hvordan du skal velge.
   Unødvendig å si, er det tilrådelig å kjøpe olje på apoteket, så du vil spare deg fra finter og som et resultat - skuffelse. Også ta hensyn til graden av sin renselse, velger lettolje. Dette er spesielt sant eiere blonde hår, råolje (grønnaktig) olje kan "berøre opp" håret ditt er helt uønsket måte.

   Maske for hårvekst med burdock olje


  Hårmasker med rap Yahovahs olje hjemme: for vakkert hår
   Denne maske er en av komplekset, men meget effektiv. Komplekset er på grunn av det antall ingredienser. Ved spiseskje Burdock olje du trenger å legge en eggeplomme, en teskje av konjakk og samme honning. Denne masken styrker håret og fremmer deres rask vekst. Det skal gnis inn i hårrøttene, oppvarmet (vanligvis brukes for denne dusjhette og håndkle) og holde håret i ca 40 minutter. Deretter vaske av masken.

   Maske med burdock olje og honning


   Denne masken er perfekt for å opprettholde håret om vinteren eller våren, vil bidra til å takle hårtap. Og gjøre det veldig enkelt: å spiseskje Burdock olje, bare legge en teskje honning. Dette gnidd inn i hårrøttene og har omtrent en time.

   Maske med burdock olje og sennep


   Denne masken er perfekt for fett hår, i tillegg vil det bidra til å akselerere sin vekst. Det er ikke gjort veldig enkelt, men effekten er verdt det. Så tar vi to spiseskjeer av samme burdock olje og legg dem ss (toppet) sennep pulver eggeplomme og en teskje av juice presset fra en sitron. Den siste ingrediensen - to spiseskjeer vann. Bland alt grundig og påfør i hodebunnen og håret. Som enhver annen maske med sennep, husk at 15 minutter er ikke anbefalt. Selv denne gang denne drikken vil være nok til å redusere fett- og stimulere hårvekst.

   Pepper maske med burdock olje


   En annen bemerkelsesverdig maske med burdock olje hjemme er der du ønsker å fremskynde hårvekst. Som den forrige, holde det for langt hår bør ikke. Vi trenger lakserolje, Burdock olje og peppermynte likør. Ta alle like, bland godt og søke på håret i 15 minutter.

   Vitamin maske med burdock olje


   Denne masken er perfekt for tynn og svekket hår, og vil fungere som en utmerket forebygging av hårtap. Vitamin munterhet håret gjør ikke vondt på noen måte. Så oppskriften: to spiseskjeer burdock olje, eggeplomme, en teskje av kakao og olje løsning av vitamin A og E. Blondiner kan utelukke fra kakao oppskrift - for ikke å male håret. Denne masken påføres håret i en time.
   Uansett masken du velger - håret må svare på slike omsorg og glede deg med et flott utseende.
  Яндекс.Метрика