Hvordan lage hårfjerning i bikinilinjen?
 Hvis du har besluttet å fikse den intime sonen på sin egen kropp, vil du definitivt være interessert i å vite hvordan du gjør hårfjerning i bikinilinjen. Det er flere påvist måter å fjerne hår hjemme, hver med sine egne fordeler og ulemper.
 Bli kvitt uønsket hår ved hjelp av en barberhøvel, hårfjerningskrem, voks eller ved shuharinha. Den sistnevnte metode er den beste, fordi de opererer sikkert og effektivt.
 Shuharinh prosedyren er kjent fra antikken til moderne kosmetikk kom fra gamle Øst kvinner som bruker den til å fjerne uønsket vegetasjon i ansiktet og kroppen. Vi bruker og vi testet denne måten i århundrer.
 Først av alt, må du kjøpe en kvalitet instant sukker sammensetning for hårfjerning, fordi ikke mange mennesker som ikke kan personlig koker på komfyren virkelig god søt blanding av sukker, vann og sitronsyre.
 Dernest bør vi bare følge instruksjonene for bruk av stoffet. Det er enkelt - gjelder nå klar lager, krøllet ballen på bikinilinjen. Ikke er behov for varme, ikke formere - en søt blanding har ved kroppstemperatur.
 Rulle ballen mot behovet for å øke hår og bland bare skuddvekst. Huden bør være litt mens du trekker hånden, prosessen var helt smertefri. Etter inngrepet, må du vaske bort restene av søt lim med varmt vann.
 Shuharinh tilbrakt hjemme, helt ufarlig, allergivennlige og miljøvennlige. Når det ikke er inngrodde hår, irritasjon og brannskader på huden. Videre, i tillegg til hårfjerning, gir utmerket shuharinh peeling av den øvre hornlaget av epidermis.
 Etter behandling huden i bikinilinjen er silkemyk. Og etter hårfjerning effekt på sukker sammensetning lagres i 2-3 uker.
 I dag, er mer moderne kvinner og jenter brukes som hjem hårfjerning er shuharinh. De blir tiltrukket av enkelheten av fremgangsmåten og dens effektivitet så vel som fravær av eventuelle negative virkninger på huden.
 Hvis du foretrekker å bruke barbermaskin, velger hypoallergenic skum eller barbergel. Hvis du tar bort den ekstra hår med epilator, og deretter kjøpe dagens modell med tilstrekkelig kapasitet til å maksimere hårfjerning prosedyren smertefri. Når du bruker voks nøye se temperaturen for å unngå brannskader.  
Hvordan lysere hår med sitron og andre folk rettsmidler?
 Ifølge statistikk, courtesy of genetikk sosiologer, naturlige blondiner blir mindre. Leter rundt, ikke si. Og alt fordi den kosmetiske industrien er i forkant av kurven og produserer et sett med verktøy for lyst hår og en frisørsalong og hjemme. Takket være dem, selv lette mørkt hår - ikke noe problem, for ikke å nevne de blonde og andre lyse nyanser. Ja, du kan selv endre ukentlig bilde og bli en lys blond, brunette forførende, den blonde engel igjen. Men disse metamorfoser produsert kjemiske fargestoffer, betydelig skade håret og silkeaktig tråder i stedet risikerer du å identifisere eget hode livløs gjeng vaskekluter. For å unngå en slik trist utfall kan, hvis lys hår naturlige midler. Selvfølgelig har de ikke gi samme effekt som Paint Shop, og i stor grad lette mørkt hår maling uten å lykkes. Men skaden og ikke forårsake folks oppskrifter, og sammen med sunnere hår, trøtt fra forrige fargestoffer. 
 Hvorfor lysere hår uten maling
 Alle belegg teknologi er basert på strukturen av håret. Kjemikalier penetrerer skjellaget og påvirke sine pigmenter. Følgelig, jo mørkere hår av natur, det vil si, jo mer pigment de inneholder, jo mer intens skulle male. Men innholdet i mørkt hår bedre motstå ultrafiolett stråling, og fremhever dem, bryter du denne beskyttelsen. Det er bedre å justere fargetone håret naturlige midler. De har sine fordeler og ulemper, som til sammen kan kalles har naturlig rettsmidler for håret belysning:
 Naturlige fargestoffer kan ikke kalles stabil. For å støtte resultatene har regelmessig gjenta prosedyren. Men dermed vil samtidig behandler hår, som til slutt er ikke dårlig du.
 Sammen med lyst hår hjemme er deres mat og styrking, som de fleste naturlige produkter for håret belysning har nettopp slike egenskaper (urtete, honning, sitron, melk drikke).
 Belysning hår uten maling - ikke en rask prosess. Avhengig av biltype og farge på håret ditt, kan det ta litt tid og noen få behandlinger for å se resultater.
 Innebærer fra forrige avsnitt at håret tent på en gang, men gradvis, gjøre dem å tilpasse seg endringer. Dette sparsom effekt - en annen pluss naturlig belysning.
 Kjemiske maling aggressivt påvirke ikke bare håret, men på hele kroppen. Det kan derfor ikke brukes av gravide og ammende kvinner. Men naturlige fargestoffer ikke er forbudt for alle, og i form av allergiske reaksjoner er mye tryggere.
 I utgangspunktet, hvis du fortsatt tviler og mente at kosmetikkindustrien bevisst produserer produkter som gjør det mulig å ikke bry seg med folk rettsmidler, har vi gitt deg nok mat for tanken. Så eneste valget for deg, fortsetter å lysne håret maling for å bytte til naturlige bestanddeler eller å kombinere både den tradisjonelle lyse hår.
 Hvordan lysere hår uten maling
Hvordan lysere hår med sitron og andre folk rettsmidler?
 Naturlige fargestoffer er på grunn av den samme mekanisme som kunstig, men syre årsak langt mindre skade på håret. Videre, som du sikkert lagt merke til mer enn én gang, er alle produsenter av hårfarger prøver å overgå hverandre i antall ulike næringsstoffer, de ytterligere inkludere i sine produkter. Et naturlig lys er på sin natur, er de selv næringsstoffer:
 Sitron- Eller rettere sagt, sitronsaft og syre i komposisjonen trenge inn i håret og bleket pigment. Mer effektiv drift sitronsyre i solen.
 Honning håret lysere, og ser etter dem på grunn av det høye innholdet av organiske syrer og uorganiske forbindelser. Gir en varm nyanse av blondt hår. Anbefales ikke for de med tørt hår, men det bidrar til å takle å være feit.
 Kefir, Yoghurt og andre meieriprodukter lysere hår på grunn av melkesyre og andre syrer som forekommer i deres gjæring. I tillegg, som gir glatthet og glans til håret, men ikke i stand til signifikant endring hue hår.
 Eddik - En sterk oksidant, slik at det vanligvis ikke anvendes i ren form, fortynnet med vann eller blandes med andre produkter. Eddik kan betydelig lysere hår, men kan overdry dem hvis de er tynne og sprø.
 Daisy, Nettle ofte brukt rusovolosыmy blonde kvinner og skyll håret etter vask. Litt lysere hår, gi dem en gylden fargetone og myk glans.
 Ingefær, Rabarbra inneholder syrer, alkalier og tanniner, og eteriske oljer trenge inn i håret og nøytralisere pigment.
 Kanel har en lignende effekt av rabarbra og ingefær, men lysere håret mykere. Ofte i kombinasjon med honning, fordi disse to produktene gjensidig forsterke lightening effekt.
 Glyserol i tillegg til lyseffekt, fukter og en effekt som ligner på salongen lamine prosedyre.
 Løk lysere hår, stimulerer deres vekst, gir mykhet og glans.
 Brus - En eng i ren form. Det letter håret gradvis, men på dette tidspunkt bidrar til å redusere sebum produksjon, og har en mild peeling effekt for hodebunnen.
 Med fokus på ditt mål, hårtype, farge og status, velger du ett eller flere av disse produktene. Selvfølgelig, ingen av skjønnheten du ikke skinne håret ut. Derfor lese hvordan du bruker disse naturlige rettsmidler for håret belysning i hjemmet.
 Hvordan lysere hår uten maling
Hvordan lysere hår med sitron og andre folk rettsmidler?
 Faktisk, for å lysne håret naturlige midler vil mye tid fra to uker til to måneder, avhengig av hva resultatet du prøver å oppnå. Så hvis du trenger en ny skygge til en bestemt dato, eller for eksempel, for å forlate, begynne å forberede seg på forhånd og bruke slike populære oppskrifter for lyst hår:
 •  Å lysne håret med sitron, presse fersk juice av moden sitroner få (beløpet avhenger av lengden og tykkelsen på håret) og søke på håret ufortynnet minst to timer. Du kan bruke sitronsaft til hele håret, og de enkelte trådene for å oppnå effekten av myke høydepunkter. I sommer, kan denne prosedyren gjøres før du går ut, eller før du går til stranden mens solen brent hår raskere og sterkere.
   For å lette håret med honning, ta kvart kopp naturlig flytende honning og et lite varme opp den i et vannbad til en temperatur litt varmere rom (mye honning kan ikke være oppvarmet). Påfør hele lengden av vått og rent hår cellofan deksel. Uteplit håndkle og la stå i minst 3-4 timer, hvis du lysere hår med honning på en helg, eller over natten til morgen. Skyll med en mild sjampo og honning må bruke balsam fordi håret kan knurre.
   Til lysere hår yoghurt, bland til homogen halv kopp melk drikker med 1 eggeplomme, 2 ss konjakk og en spiseskje med tykk maske eller balsam for håret. Bruk denne blandingen på håret ditt i hele lengden og dekk med et plastlokk. Vikle et tykt håndkle og la så lenge du kan - det beste på natten. Skyll med en mild sjampo. Bruk denne oppskriften for yoghurt med fett minst 25%, fortrinnsvis ikke veldig frisk, men minst trohdobovyy.
   Å lysne håret med eddik, oppløse en spiseskje salt i en kopp eple cider eddik. Påfør i håret langs lengden og la det være minst 2-3 timer. Skyll med kaldt vann uten sjampo eller en mild sjampo (tilgjengelig for barn). Etter vask, skyll håret balsam og / eller avkok av kamille.
   Til lysere hår kamille, to fulle spiseskjeer tørket kamille blomster helle to kopper varmt vann og kok i vannbad i 10-15 minutter. Så la det brygge buljong i en time, sil det og skyll håret med fersk kjøttkraft etter hvert sjampo. Denne metoden lysere hår er ikke rask, men kan du opprettholde skygge av blondt hår og gjør dem myke zolotynku.
   Til lysere hår ingefær, fjern skinnet fra den store roten og kjernen og finhakk hogge flyte. Plasser ingefær i et krus og hell dette vann, slik at det bare er dekket av innholdet. Kok opp, reduser varmen og la det småkoke i en halv time. Deretter press, kjølig og bruke balsam etter vask håret ditt.
   Til lysere hår kanel, bland en teskje malt kanel med bitter saft av 1 sitron og 2 ss flytende honning. Varme i et vannbad til en temperatur litt varmere rom under omrøring inntil oppløsning. Bruk for å rengjøre, fuktig hår som en maske, uteplit plasthette og håndkle. Tre timer skyll og la håret tørke naturlig uten en hårføner.
   Til lysere hår glyserin, oppløse 50 g flytende glyserin (tilgjengelig på apotek) i en halv liter varmt vann. Påfør hele lengden på håret for en og en halv før vask time. Skyll med en mild sjampo og prøv å ikke blåse tørke håret med varm hårføner.
   Til lysere hår baugen, to store modne pærer gni på et rivjern eller klemme saften fra dem på noen praktisk måte. Tilsett løken papirmasse noen dråper eterisk olje av appelsin eller sitron (for å nøytralisere den etsende lukt) og søke på håret i minst 2-3 timer. Cellofan vikle hette og håndkle. Skyll med en mild sjampo og skyll avkok av kamille.
   Til lysere hår brus, tilsett 1 ss natron sjampo før hvert parti vaske håret. Grundig massere hodebunnen mens vaske og fordeling av det resulterende skum langs hele lengden av håret. Vask av etter 5 minutter og skyll håret godt slik at de forble brus.
   Dette er de grunnleggende og mest effektive måter å lette håret folk rettsmidler hjemme. Kanskje din mor eller bestemor kan fortelle deg et par mer eller bekrefte effektiviteten av disse oppskriftene. I alle fall, kan du være trygg på at disse aksjene ikke vil gjøre skade på håret ditt, mens forsiktig opplysende, sunnere og forbedre sitt utseende. Derfor, i hvert fall av og til erstatte industriell maling og naturlig osvetlytelyamy være stor!  
 • Яндекс.Метрика