Hvordan lage krøllerNaughty krøller eller korketrekkere pent stablet kvinnelig image lage romantisk, feminin og delikat. Hår med myke krøller kan gjøres bare på langt hår. Store krøller i mote for mer enn en sesong, og den enorme populariteten til denne frisyre, fordi det er nesten alt, og dens skapelse ikke krever mye innsats. Så din favoritt site nyttige tips besluttet å finne ut hvordan å lage krøller.
Før du lage flotte krøller, forberede store curlers, mousse for styling, neglefiksering medium og hårføner. Du kan fremskynde prosessen med å lage krøller og før du går til sengs, flette øre, men først håret mousse er brukt, og deretter veve flette. Hvis det flette på toppen, deretter hele lengden på håret vil komme strømmende krøller. I morgen vil du bare untwist håret hennes, litt løsne håret med fingrene og om nødvendig bruke lakk. Denne metoden - en variant av hvor raskt gjør krøller.
Hvordan lage store krøller
Hvordan lage krøllerHvis du oppretter frisyrer spille et par timer, og deretter bruke denne metoden. Når håret er litt tørr etter vask, bruke en mousse for styling dem og avløp hårføner. Håret strand etter strand, vri de store curlers. Etter en 5-2 timer dosushyty hårføner og fjerne curlers. Fingrene gre hårstrå og dryss med lakk.
Hvordan lage curling hår
Hvis du ønsker å få krøller ved hjelp Curlers, er mousse brukt til å tørke håret og krølle hvert hårstrå ikke mer enn 30 sekunder, ellers håret blir sprøtt.
Lang, litt krøllete hår er lett å forvandle seg til vakre krøller. Nok litt fuktig hår, gni mousse for styling og deretter tørke dem diffuser. Denne metoden gir håret mer volum og naturlig hår gjør. Myke og naturlige krøller ut ved hjelp av dyser for zavyvok kombinert med en hårføner.
Hvordan lage store krøller

Hvordan lage krøllerRett hår lettest å krølle curler. I lys hår langt hår ser flott ut, men håret korte lengder, heller, tuppene på håret kan Stram til curling og være god frisyre.
Hår med myke krøller kan suppleres med fasjonable hår ornamenter: rim med løse steiner, bånd eller blomst. Dessverre er låser holdt for lenge, fordi i begynnelsen og slutten av bølgen brukt styling. Luck har lite å fikse håret, ikke concreted håret hennes til å være mobile. Hvis du ser at de smuldrer under vekten av håret, gre dem, voluminøs bølger på hodet ser like imponerende.
Hvordan lage krøller
Kvinner til alle tider søkt å se feminin, romantisk og tiltalende. Ikke overraskende, prøver å gi sitt uvanlige utseende, har de tydd til en rekke forskjellige metoder og måter å forbedre skjønnhet. I stor grad inntrykk av utseendet på kvinner avhenger nettopp på frisyrer. Som meningsmålinger viser sterk halvparten av menneskeheten: menn som kvinner med svært krøllete buskete krøller som forsiktig faller på kvinners skuldre, noe som gir bildet av mysteriet. Takket være moderne teknologi i frisør nesten alle som ønsker en kvinne kan bli eier av en luksuriøs manke, trenger du bare litt tid til å tilbringe i speilet. La oss se på flere alternativer hvordan å krølle.
Hvordan lage spiral krøller
Hvordan lage krøllerVakre elastiske spiral krøller enkleste gjort med gamle bestemors metode - å tvinner håret på tre spoler med grooves. I dag, selger og andre plast- og gummi spoler brukes mer for en perm, velge hvem du vil være mer behagelig og bruke disse. Du kan også prøve å lage vertikale krøller og med konvensjonelle mykt skum curlers med eller bruke oppvarmet hår valser, men sluttresultatet vil være litt annerledes, men også bra. Også spiral krøller med en krøll gjort spiral dyser, men i dette tilfellet, vil prosessen være lang og curling litt kjedelig, men dette er mer relatert til hvordan å gjøre håret jern. Når du oppretter spiral krøller å vurdere noen fakta:

- Nakruchyvaemaya tråd bør ikke være tykkere enn 1 cm;
- For å vikle håret bør være tett, fra røttene;
- Hvis gjeldende curlers, bør slutten curl festes med en spesiell klemme eller tannkjøtt;
- Cheat curls bør være på fuktig hår, så de bør dosushuvaty hårføner;
- Etter curlingspillere er fjernet, trenger ikke å gre håret, hvis det er nødvendig, kan bare flisete fingre, noe som bør være forhånds smøres med gel for hår.


Hvordan Hollywood krøller

Hvordan lage krøllerHollywood krøller - en frisyre der håret falle store myke bølger og krøller svært forskjellig dybde. Dette frisyre ser spesielt feminin og attraktiv, og derfor er drømmen for mange jenter. Faktisk gjøre slike pen hår er ikke vanskelig, men noen ferdigheter i å skape Hollywood krøller du trenger. Dermed prosessen med å lage Hollywood-krøller:
1Håret må vaskes, ikke engang prøve å lage en frisyre bedervet hår.
2 Del håret i to deler på en tilbøyelig proboru.
3Så svinger skru låser i curlers stor diameter på minst 4 cm.
4Eller du kan bruke en krølltang med en tykk munnstykke. Vær oppmerksom på at som med sjal på curlers og curling på wrap på, bør du ta flotte hårstrå i retning fra front til bak. Tvinner håret fra hårrøttene og dermed forlate intakt endene av håret (ca 2 cm).
5Hvis du søker om curling kronglete krøller, gjør håret trenger ikke å sette en klemme, er nok til å bryte rundt bare arbeider del Curlers spiral.
6Du kan også bruke en annen måte vinket Hollywood krøller, litt fuktig hår med en vri kveld høyt på toppen av en to stram spiral, og deretter fikse i støt og søvn. På morgenen av henne håret med fingrene for å løse opp og danner en gel for styling noen krøller. Det er det, nå vet du hvordan du skal lage krøller. Lykke til!  
Hvordan lage krøller for langt hår (foto)Godt vedlikeholdt og vakkert langt hår er en kilde til stolthet og alltid beundret. Men deres eier ofte ikke bry pakking: de gjør knute i nakken eller konvensjonell hale. Og med god grunn: hjemme hår til langt hår kan gjøres veldig raskt.

For naturlige og luksuriøse krøller trenger tang store, fleece kam, børste, spiker klipp og varme styling og fikse.
 Først vaske håret og forsiktig tørt hår. Deretter dele dem samlet på toppen av. De lavere tråder, hver for seg, dryss lakk og stram tang, så ikke ta på dem - de har god zafiksuvatysya. De øvre tråder skille én, nacheshite røtter, gjelder spiker og skrue. Bang pidkruty litt. Bøy hodet ned, gjelder låsing lakk på alle hårstrå Push lett og forsiktig distribuere. Effektiv hår klar.
Hvordan lage krøller for langt hår (foto)

En enkel måte å gjøre håret langt hår - flette fletter. De gir håret ønsket volum og vinke i stand til å overleve uten å fikse biler en dag. Jo flere fletter - krøllene vil bli mindre og omvendt, vil en liten mengde Kos gi din hårtype naturlige krøller.
Hvordan lage hår på curling

Hvis curling hår ikke passer, kan du gjøre for langt hår vakkert hår curlers hjelp. Artsmangfoldet lar skrudd afrikanske krøller, fleksible eller glatte krøller eller mange andre alternativer.
Hvordan lage krøller for langt hår (foto)

Hjemme kan du gjøre krøller ved hjelp av spoler. De kan være av plast eller tre, med spiral linjer, bøyde og rette, med et klipp eller gummi band for å låse. Det beste alternativet - tre spoler. Wood - et naturlig materiale, og håret på det tørre raskere. For å gjøre en lang lokker hår, velger en jevn spoler uten spor og rygger vind tynn.
Vask, avløp hår håndkle. Så smøre dem rikelig skum. Curler twist i nakken, på vei ned. Separat rokk og slå den på curlers. Nøye pryhladte hårtuppene, ellers ville de deretter henge rundt. Når håret på spoler, tørk dem hårføner. Avhengig av hvordan du pakker: horisontale eller vertikale krøller kommer ut annerledes. I det første tilfellet de naturlig falle ned, og den andre - casually bustete i forskjellige retninger.
Hvordan lage krøller for langt hår (foto)


Papilotku eller fleksible curlers vil også bidra til å gjøre langt hår curl.
Denne kjernetråd belagt med en slitesterk gummi eller skum. Spesielle klemmer for ingen hår - curlers er vridd inn i en knute eller rullet inn i ringen. For å gjøre håret, våte hårstrå skille skruen på curlers. Tørk deretter hårføner eller la over natten. Etter å ha fjernet curlers er klar til tilfeldig hoppe krøller gjennom fingrene.
Hvordan lage krøller for langt hår (foto)

Gylne krøller - en krølltang nettene i en spiralform, som vil gjøre de vakreste krøller. Spesiell krok prosmyknit en spiral hårlokk, og du får en ryddig krøller i form av svinger. Disse curlers bør jukse på fuktig hår, ved hjelp av hjelp av feste - mousse, skum og andre. Etter curling hårføner tørr, fjerne curlers og hår klar.

Hvordan lage hårføner

Hvordan lage krøller for langt hår (foto)

Den enkleste måten å gjøre krøller langt hår - bruk en hårføner med en diffuser vedlegg. Denne versjonen curling annerledes kalt "effekten av vått hår." Vask håret og tørk dem med et håndkle til sytti prosent. For å gjøre dette, tørt hår, clutching sine fingre. Som et resultat av våte tråder blir bølget. Deretter kan du bruke skum hår igjen Skyv endene, og deretter hele lengden på håret, samle dem i en haug. Tørk håret med senket hode, med en diffuser. Deretter rett og riktig hår, skaper volum.
Hvordan lage krøller for langt hår (foto)

Krøller for langt hår utyuzhkom
Til bedre hår stakk til håret bør være pre dryss lakk, og de bør være tørt og godt prochesannыmy. Det er umulig at de holde sammen, eller stabling vil se slurvete. Hvis du vil ha krøller for langt hår gjort med jern, varme den godt. Av den totale vekten av hårstrået bla, rulle den rundt et par ganger og stryking holde på midten. Trekk deretter forsiktig jernet ned - en hårlokk skal gli jevnt mellom platene. Som et resultat, får du myke krøller, som er ideelle for enhver situasjon.
Hvordan lage krøller for langt hår (foto)

Krøller for langt hår kan gjøres på forskjellige måter. Velg selv de mest egnede og eksperiment. Krøll kan skape et bilde - fanta og uttrykker de drømmer. Lære å gjøre krøller for langt hår, vil du alltid se perfekt og panikk i andre.  
Яндекс.Метрика