Hvordan lage perfekt hud hjemme?
 Ideelle ansiktshuden - er mangelen på fine og dype rynker, pigmentflekker, rødhet på grunn av utvidede blodårer, hudormer og kviser røde; er lik tone og vakre glødende utseende. En stor utfordring for en feilfri utseende er forbedret og fet eller tørrhet. Er det mulig å lage perfekt ansikt hud hjemme? Kosmetologer si at dette er mulig.
 Hva påvirker huden?
Mest grunnleggende feil er ideen om at du kan oppnå perfekt hud ved hjelp eneste måten sminke og utføre bestemte prosedyrer. Facial Care gir en helhetlig tilnærming. På grunn av at huden er et organ som er svært avhengig av den totale helsen til kroppen. Og svært ofte de ytre hud defekter er et resultat av noen problemer.
Derfor er den første og den grunnleggende betingelse for å holde huden i perfekt stand er en absolutt helse. En annen stor Avicenna, som levde på begynnelsen av årtusenet I og II, hevdet at hudfarge blir ekkel skygge hvis syk kvinne om hennes liv er fullt av bekymringer (moderne språk - full av stress), hvis kostholdet inneholder mye salt mat, hvis en kvinne lang er kald, piercing vind eller varme. Moderne kosmetikk enig fullt ut med den gamle Aesculapius. Faktorer som nippy, lang stående ved komfyren, økt tørr inneluft, vaske for kaldt eller varmt vann, kraftig rubbing med et håndkle etter vask påvirke huden. Spesielt deprimerende er den personen hvis disse faktorene er lagt på kroppen er ikke helt frisk. Utenfor de negative virkninger av nærvær av visse sykdommer i slike tilfeller bare intensivere.
Før du begynner å få huden din i topp stand, trenger du å arrangere sin egen helse. De fleste av utseendet av huden er merket lever, nyrer, blod, lunger og spesielt mage-tarmkanalen. Problemer i sine aktiviteter føre til utseendet på akne, hevelse, utseende av poser og mørke ringer under øynene, pigmentering og økt porøsitet av huden.
Hvordan lage perfekt hud hjemme?
 Ikke den beste måten å bruke huden dårlige vaner. Røyking fører raskt til bærekraftig jordnær hudfarge, som bare øker med tiden. Så mange kvinnelige røykere er tvunget til å bruke foundation og blush for å gi ansiktet ditt et friskt utseende. Dreven alkohol påvirker leveren, respekt, hjerte, alltid manifesterer seg som hevelse og poser.
Mindre merkbare visuelle effektene av stillesittende livsstil og mangel på regelmessig utendørs trening. I slike tilfeller, begynner huden bare å falme og miste før deres naturlige farger. Legg merke til unge kvinner vanligvis når møtt med sine jevnaldrende, som fører en aktiv livsstil. Bare noen begynner å forstå hvorfor ser verre enn sine jevnaldrende.
 Hvordan å gjøre huden din perfekt?
Hvis du er fast bestemt på å oppnå den ideelle utseende, vurdere alle de ovennevnte elementer. Så enkle manipulasjoner hjemme vil hjelpe deg å lage verk med sin egen hud.
Mange skjønnhets erkjenner at hjem rettsmidler er langt bedre enn mange industriell effektivitet kremer. Men på grunn av det faktum at de er bedervelige, er det umulig å fastslå deres produksjon. Selv om det ofte skjønnhets seg forberedt kremer med en holdbarhet på 3 til 10 dager for sine faste pasienter. Og disse ressursene vil hjelpe deg raskt oppnå de ønskede resultater.
Reglene hudpleie enkel og kjent for alle: rensing, hydrering, ernæring. På den tiden da du bestemmer deg i kast med hud, prøv å bla gjennom et sett med verktøy som du bruker i hverdagen ansiktsbehandlinger. Unngå de som inneholder stoffer fra olje, propylenglykol, parabener, krystallinsk voks, loretsulfat natrium, petrolatum og mineralolje. Selv i små doser nyttig vaselin, som er en del av kremen eller leppestift med regelmessig bruk vil påvirke huden, så kast den.
Hvis alle midlene ble holdige kjemikalier, ikke skremmende. Absolutt alt fra rengjøring verktøy, etterbehandling med en fuktighetsgivende maske, kan du forberede deg.
 Rengjøring av huden
Hvordan lage perfekt hud hjemme?
 Hver morgen og hver kveld på en vanlig grundig ren hud. De kan være fettfattig yoghurt, setter sine to bomullspads over hele ansiktet og halsen. Vent 1-2 minutter til et lag med skitt, olje og døde celler i huden blir mykere og god rent ansikt, skifte plater til de er rene. Enten man renser ansiktet yogurt, melk eller innkjøp gel, etter rengjøring de må omhyggelig fjernes fra huden. Du kan bruke et avkok av grønn eller svart te, og til en svært lyshudet folk - et avkok av kamille. Og lett dyppe bomull pads vred godt tørk ansiktet flere ganger. Effekten er følte umiddelbart klar hud. Å beholde den, påfør et tynt lag med fuktighetskrem. Det er også bedre å lage din egen.
 Fukte huden
Kremen vil avhenge av din hudtype. Men det har alltid olje og vann. Ikke verst i en krem ​​legge til et par dråper olje løsning av vitamin E. Mange hjemmelaget oppskrifter gjør kremer som inneholder anbefalinger om bruken av emulgatorer, fortykningsmidler og voks. Men ta med krem ​​til sammensetningen produsert i et industrielt miljø. Det er bedre å gjøre uten kjemiske tilsetningsstoffer. I dette tilfellet, vil fuktighets har en ulempe - oljeaktig base og vann raskt vil flake. Derfor vil kremen gjør hver gang før påføring direkte på huden. Som fettkomponent, avhengig av typen av huden brukes mandel smør, sur fløte, smør, jojobaolje, og som en komponent i vann som brukes konsentrater av urter, rosa eller destillert vann.
Moisturizing Cream, gjort uavhengig av hverandre, kan brukes som et grunnlag for dagtid makeup.
 Skin Nutrition
Hvordan lage perfekt hud hjemme?
 Hver dag for natten skal brukes på huden nærende krem. Dens sammensetning er avhengig av den hudtype. Sammen med vegetabilsk fett i nærende krem ​​kan brukes mer mettet animalsk fett.
For kremen kan ta vыtoplennoe smult eller margarin som inneholder ingen kjemikalier og vegetabilske oljer. Plukke gress som passer din hudtype. Du kan bruke urter er bra for alle - kamille, salvie, flokk, celandine. Fint Mos det i en morter og bland med myknet fett eller margarin. På 100 gram fett - 3 ss knust gress. Påfør denne kremen på ansiktet krever 15-20 minutter, deretter blot med en vev rester god fett. Hold kremen i kjøleskapet opp til en måned.
 Hjem peeling
Peeling brukes for effektiv fjerning av døde hudceller. Det gir en god og foryngende effekt - huden uthvilt. Du kan bruke rester av kokt kaffe potten, hakket i en kaffekvern shkarlupky pinjekjerner. Å forberede hjemmet skrubbe dress stor ren sand eller gjørme er for sjelden. Men den mest nyttig og trygt for huden Scrubs er kli og havregryn.
Peremolu halv kopp kli eller flak, fylle dem med vann for å danne en tykk oppslemming. Umiddelbart bruke en lys ansikt, forsiktig skyve bevegelser. Etter 2-3 minutter massasje, la masken på i 1-2 minutter, og deretter starte forsiktig i en sirkulær bevegelse skyll med varmt vann.
Peeling er ganske aggressiv fremgangsmåte, så det bør ikke bli misbrukt. Eiere av tørr hud er nok til å ty til å skrelle en hver 2. uke, og hvis du har fet hud, kan du gjøre det en gang per uke.
Så, er det enkelt: hudpleie, som er basert på naturlige rettsmidler, aktiv livsstil, avslag på dårlige vaner, riktig ernæring, omsorg for egen helse - som vil gi den perfekte hud og hele kroppen.  
Kolon Rensing aktivert karbon
 Nylig, er en alternativ metode for healing kroppen utbredt bruk av aktivert karbon sorbent. Den renser perfekt kroppen for giftstoffer. Høye adsorpsjonsmiddelpartikler egenskaper av kull materialet stammer fra trevirke, kull og kokos rå bidra nøytralisere giften kommer fra dårlig kvalitet mat. Denne raske og effektive behandlingsmetoden som brukes i Egypt, antikkens Hellas og Russland. Eksperter anbefaler å rense tarmen aktivt kull med kalk, som du kan forberede deg.
 Hvordan lage kull hjemme
 Vi må forberede falske tre og oppløse dem i den åpne peisen. Oksygen bør begrenses. For dette formålet, til tredimensjonale metallgjenstander, som dekker brann logger peretlely. Avkjølte aske slipe til et pulver som forbrukes i 3 uker til 1 ts tre ganger om dagen. For å forbedre absorpsjon anbefale å bruke linolje.
 Indikasjoner for bruk
 Aktivert karbon i det medisinske miljøet kalt Carbol. Rengjøring av tarmen er gjort i følgende tilfeller:
 - Med mat og alkoholforgiftning;
 - Bakteriell infeksjon som truer zashlakovыvanyem kroppsprodukter av mikroorganismer;
 - Astma, allergiske sykdommer, hepatitt;
 - Ved inntak av radionuklider i kroppen;
 - Under gjæring og forråtnelse i tarmen;
 - Med mage sykdommer forårsaket av surhet;
 - For kjemisk forgiftning og oppblåsthet.
 Stoffet reduserer oppblåsthet og ofte utnevnt lege ultralyd og røntgen.
 Opphopning av giftstoffer og giftstoffer bidrar til uønskede økologiske miljøet forårsaket av luftforurensning, ulykker på industriområder, naturkatastrofer, kutte grønne områder, alkohol og røyking.
 Hvordan lage trekull
 1.  Når matforgiftning betyr å ta i intervaller på 3-4 timer før utbruddet av jevn forbedring og opphør av diaré eller diaré. Antall tabletter på en gang, bør ikke overstige 3-4 stykker.

   En startdose på alkoholholdige drikkevarer kan være delvis nøytralisert hvis retten til å ta 6-9 tabletter Carbol (avhengig av kroppsvekt) som en motgift og ber om 1-2 glass vann. For å unngå negative konsekvenser før måltidet for å drikke et par tabletter av aktivkull i forhold til vekten av 01:20. Morgen dose bør reduseres til tre ganger og gjenta prosedyren i morgen og kveld.

   Hvis bruken av forurenset vann behandlingen utføres ved en spesiell ordning som er oppnevnt lege i hvert enkelt tilfelle. Før ankomsten av en ambulanse kan drikke adsorbere medikament i en mengde på 1 enhet pr 10 kg.

   Kull bidrar til å fjerne kviser, bli kvitt eksem og akne, men bare hvis det er ledsaget av får riktig ernæring. Bør utelukkes fra kostholdet bakverk, godteri, kake, salt, sukker, hermetikk og røkt mat, brus, hvitt brød.
   Negative faktorer
   Uvøren bruk av kull kan ha negative konsekvenser i form av forstoppelse eller blokkerende legemidler. Disse inkluderer:
   - Beroligende;
   - Sove;
   - Antidepressiva.
   Intervallet mellom medikament administrering bør være i 6 timer eller mer. Kronisk bruk av aktivert karbon påvirker effektiviteten av syntetiske vitaminer. Eksperter anbefaler å rense kroppen med Carbol ikke lenger enn 4-5 dager fordi langvarig bruk av kull kan føre til metabolske forstyrrelser.
   Kontra aktivert karbon
   I enkelte tilfeller er bruk av narkotika ikke anbefalt. Disse inkluderer:
   - Høy følsomhet;
   - Tarm atoni;
   - Blødende magesår og magesekken;
   - Bruk av antitoksiske medikamenter.
   Stående mottak aktivert karbon og beslektede stoffer fører til svekkelse av kroppen mister mye verdifulle elementer som er nødvendige for sitt liv. Hos mennesker kan vitaminmangel oppstå eller være komplikasjoner i form av erosjon i mage-tarmkanalen.  
Яндекс.Метрика