Hvis neglene dine ser skjemmende forresten, kan feilen være mange grunner. Blant dem kan kalles beriberi, og værforhold, samt vår faste lønnet arbeid (og hvor steds å stress, som også er svært negativ innvirkning på negleplaten). Du kan prøve mange verktøy for ansikt og ser bare helt utrolig, men preparerte hender og negler vil gi deg med uflidd utseende. Selvfølgelig bør problemet behandles fra innsiden, men en god kosmetisk effekt, merkelig nok, bidrar til å oppnå og prosedyre tetting voks polish?

Hvordan lage spikertett voks?


 Salon - et must?
 Mange skjønnhetssalonger tilbyr kjemper for å gjøre en slik prosedyre er i dem, oppfordre kampanjer og ulike utenlandske materialer (en annen vakrere). Men husk at en slik prosedyre bør gjentas mer enn én gang. Nå forestille seg at dette kan resultere i økonomiske termer? Ikke altfor morsomme bilder, etter tetting voks polish er mye dyrere enkel manikyr. I alt dette kan være bare én vei ut - for å lære å gjøre det selv, er at for å arrangere ditt hjem neglesalong.
 En, to, tre - gå!
 Utrolig men sant - for å "vegg opp" sine negler i gel nødvendigvis vie hele denne dagen. Bare en time om dagen - og du kan ikke bekymre deg om tilstanden i sine negler, men være trygg i sin uunngåelighet, i de neste ukene (tross alt, omtrent samtidig manikyr vil se ut som om du nettopp forlot salongen). Hva skal vi gjøre? Hele prosedyren vil bestå av flere trinn, nemlig å gi negler ønsket form, forårsaker olje med vitaminer, vidshlifovuvannya negler, forårsaker voskosoderzhascheho krem. Og nå - mer.
 Secret Agent
 Det er på tide å "tyde" navnene på disse midlene, som vi vil bruke til å forsegle negle voks. Det viktigste verktøyet her vil bli sliping neglefil, og bedre så, grunnlag av hvilke - semsket skinn. Vi nå vende seg til de fleste voks produkter. Selvfølgelig kan du bare gå til butikken og kjøpe dem - det gode som mange av dem i markedet. Men det er en annen, motforslag: hva om vi prøver å gjøre noe sånt selv, med hendene?

Hvordan lage spikertett voks?

 Og nyttig og hyggelig
 Så for olje med vitaminer beste for å ta noen dråper vitamin A eller E-løsning (eller enda enklere - velkjente "festal" i gelatinkapsler) og bland dem med så mange som noen dråper lakserolje. Og nå - det viktigste verktøyet: Du kan enkelt improvisere noe lignende med voks og base olje: det vil være en andel på 1: 4. Og forberede det hele ganske enkel: Når voksen er varmet i et vannbad, er det nødvendig å legge til baseoljen og rør, deretter sving til essensielle oljer.
 Men det er noen finesser, fordi olje er nødvendig for å velge basert på det faktum at det er problemer i neglene, for eksempel, med en sterk rasslayvanyy negleplaten kan anbefale furu olje, bergamot, seder og sandeltre, men de essensielle oljer av tea tree og kamille gi anti-inflammatorisk virkning. Til å styrke negler og gi dem skinne du kan bruke olje av bergamott, ylang-ylang og lavendel.
 Det viktigste - ikke "overdriv"!
 Men med tillegg av essensielle oljer, er vårt hjem fabrikk som produserer voks ikke slutten! Det bør fortynnes resulterende massen med vann, men vær forsiktig så du ikke konsistens har dukket vassen. Det er egentlig alt. Nå kan du bare røre hele resulterende massen og sende det til å fryse på et tørt sted.
 Får?
 Så vi forberedt teoretisk pensum haug materiale. Nå er det på tide å begynne umiddelbar praktisk utførelse av ferdigheter. Å starte en Steam negler, dyppe dem i salt løsning (forresten, gjør vi ikke rozparyuvala Manikyr - det er bedre å definitivt gjøre på forhånd, spesielt hvis det er en manikyr). Neste skritt vil være å gni kremen inn i neglesengen og neglelakk. Bare da kan du begynne å direkte behandling negl voksaktig krem ​​- og hver spiker bør bruke minst tre minutter.
Hvordan lage spikertett voks?

 Hva skjer da?
 Og deretter neglene vil være underverk for å komme til uttrykk i deres styrke og dermed utvinning - alle gir noe annet enn voks. I løpet av de neste ukene kan du bare glemme om problemene med negler - så frisk, strålende (selv blankere) og sterk vil de se! Der alt er at neglene dannet beskyttende film av voks som ikke bare vil beskytte sin overflate, men også justerer dem samtidig beskytte mot inntrengning av bakterier. Selvfølgelig, det finnes også ulemper: for eksempel, kan du dekke de fleste negler dekorativ maling fordi det vil redusere tetningseffekten, og ennå er det ikke anbefalt å vokse altfor lange negler.
 Hvordan fungerer det?
 Det faktum at gni voks semsket, begynner vi å produsere varme, og på grunn av neglene begynner å utøve en større flyt av blod - at spikeren er klar til å ta vitaminer og mineraler som finnes i voks inne. Sam voks rastayvaet og deponert på neglene i form av fint elastisk film, fylle hele plassen og ikke forlate enda en "blank Spikeren visuelt selv begynner å se mye bedre enn det var før inngrepet -. Det glans, farge, og det synes det volumet. For informasjon innsiden vil føre til at du konsolidere og enda et spesielt pulver som absorberes en voks lag og effektivt kopling negleplaten og voksaktig substans.
 Hvor mange ganger kan du gjenta?
 Du kan ikke gi definitive anbefalinger, som alt er veldig individuelt. For noen kvinner er ikke et problem "segl" negler enda et par ganger i måneden. Men det er slike hvor hver av slike prosedyrer blir mer følsomme negler. Kort sagt, eksperimentere og søken etter hva som passer deg. Lykke til og god sunn negler!
 Selvfølgelig ønsker hver jente å være sunn, sterk hår. At de var i orden, trenger å vite noen hemmeligheter og oppskrifter omsorg masker. I gjennomsnitt, vokser håret med en hastighet på 1 - 15 cm per måned. Noen hår vekst kan nå opp til 2 cm, men hvis for sakte vokse, så må du ta affære.

Hvordan stimulere hårvekst


 Hvis du oppdager at røttene av håret vokser, og lengden på håret holder seg på plass, bør du ta hensyn, ikke pisket hår. Det er nødvendig å ta vitaminer, ølgjær. Mate hår, som blomster, på en daglig basis. Det er lurt å gå for sunn diett - korn, grønnsaker, frisk frukt.

 Hva kan hemme hårvekst?


 Ingen maske vil ikke nytte hvis tankene dine er ikke i rekkefølge fra kronisk mangel på søvn, stress og depresjon. Å fjerne håret begynte å vokse bort fra deg alle sine problemer, og selv når masken
 Feil vare - den første fienden. Først må du velge en god sjampo som passer dine spesifikke hårtype. Bestemme graden av fett hår, sjampo tetthet, fordi hvis det ikke er mыlytsya, fettet som har samlet seg, vil alle gå, kan håret otyazhelet, som også negativt påvirke veksten.
 Bruk utyuzhkiv for hår retting, krølltenger, hårføner og Kjøtt Rister. Selvfølgelig har alt dette en negativ effekt på hårvekst kan hindret dem betydelig. Fullt velge bort noen av disse elementene bør ikke, men du kan minimere sin ødeleggende effekt. Bruk mindre jern, erstatte metall modell på keramikk, utviser forsiktig oppvarming temperatur. Før rette håret håndtere spesialverktøy. Thermo utelukke brudd håret etter å bruke dem garantert. Det er spesielle myke curlers. Hårføner og brukes bare av og til, når et rush og bedre tørr kald luft, varm luft hår dødelig.
Hvordan stimulere hårvekst

 Gå til frisøren.
 For bedre hårvekst bør holde flisete tupper. Strukturen av håret opprettet, slik at hvis de begynner å splitte, deretter delt over hele lengden, for det blotte øye ikke er synlig under et mikroskop og meget merkbar. Som et resultat er hvert hår delt i to og hår ligne fjær. Selvfølgelig stopper veksten. Jo mer trim endene, jo bedre og raskere vekst. Overlat denne prosedyren er bedre fagfolk. Mest klippe håret er strengt forbudt positive effekten vil være.
 Oppskrifter masker som stimulerer hårvekst.
 Den enkleste måten - salt maske. Etter vask av hår på håret vanlig salt, dekk med plastfolie og et håndkle og la stå i 25 minutter. Og skyll med vann.
 Svært effektive masse for håret ditt - maske, bestående av egg og løk. Generelt ville være flott hvis du legger en dråpe der burdock olje. Løk bør male i en blender, presse saften, kombiner det med smør og egg. Smøre det bør plomme protein kan stå skjelver som en ansiktsmaske. For større effektivitet bør hodet innpakket i polyetylen og dekk med et håndkle. Bære minst en halv time, og ideelt sett - et par timer. Godt vasket med vann, på grunn løken absorberes godt og med minst våt hodet står sterk lukt.
 Pepper maske. Dette er masken selv aktuell og populær. Tinktur tilgjengelig over disk eller lage selv. Trenger du å ta en pod av rød pepper, legg den i vodka for to uker, og det vil være klar. Deretter må du koble infusjon av majones og gni hodet. Skyll denne masken trenger også omsorg. Ellers unngå lukt resistente. Forskjellige mennesker har forskjellige reaksjoner på maskere noen klage av brenning, noe som er bra - røyke igjen, da vil operere.
 Sennep maske. Denne masken har to funksjoner: stimulerer hårvekst og forholdene i hodebunnen. Å forberede den, ta en skje av tørt pulver, litt vegetabilsk olje. Hvis du vil, kan du legge til en maske for å bedre lukte noen få dråper eterisk olje. Denne blandingen bør spre røttene av håret, men lengden på sitt beste for å smøre blandingen, som også omfatter yoghurt. Gjelder ikke denne masken mer enn to ganger i uken.
Hvordan stimulere hårvekst

 Kanel. Ta en teskje av kanel pulver, kanel eterisk olje, en spiseskje honning, en teskje av macadamia olje. På vannbadet bør smelte kokosolje og honning, og deretter legge de andre ingrediensene. Denne masken er brukt på vått hår vasket, håndkle og tape stengt. Dan maske bør brukes en gang i uken en måned. Hår maske etter en så god lukt.
 Maske med vitaminer. Etter å ha brukt denne masken håret vil ikke bare vokse bedre, men podpytayutsya vitaminer vil ha en sunn glød. Ingrediensene blir tatt i de følgende andeler: en eggeplomme, en spiseskje borre olje, en spiseskje av lakserolje. Alt annet en teskje: dimeksid (valgfritt), vitamin E og vitamin AS dimexide behov for å være ekstremt forsiktig.
 Lotion med grønt. Persille - en svært nyttig plante. Det styrker hårrøttene, akselererer veksten, gir glans. Matlaging maske - lotion på forhånd, så det er en lang prosess. Ca 20 gram kamille blomster hell 200 ml vodka og la stå i et mørkt sted i minst to uker. Når lotion er klar, bør den renne gjennom dagen og gni inn i hodebunnen.
 Burdock olje. Denne masken for vekst og styrke håret. Å forberede væsken å blande to spiseskjeer av burdock olje med en eggeplomme. Påfør direkte til håret, la på håret gjøre én time. Sjampo bør vaske 2-3 ganger som en fet olje. Den andre oppskriften maske med burdock olje kan brukes 2-3 ganger i uken. Burdock olje blanding med alkohol, 12:58, ferdigblandet gni hodet i en time før vask.
 En annen effektiv metode for hår vekst - en hodemassasje. Dette er nyttig fordi det forbedrer sirkulasjonen, noe som betyr at hårsekkene er kraftige foring.
Яндекс.Метрика