Hvordan lage øyevippene tykk
 Noen av oss er vanskelig å forestille seg dette: mens noen skjønn nøye plukket øyenbrynene, prøver å få tynne og elegante "strenger", mens andre drømmer om tykke, frodige øyenbrynene! Noen vanskelig å forestille seg, og noen, dessverre, er kjent med problemet førstehånds for seg selv hører til sistnevnte. Du fikk tynne bryn fra naturen? På et tidspunkt du overdrevet med plukker? Det er ikke viktig, det viktigste - du drømmer om tykke bryn! Hvordan lage tykke øyevipper?
 Først av alt, bør vi ikke glemme at øyenbryn - er de samme hår. Og de, som håret bør være kjemmet hver dag, minst to ganger om dagen. Du kan kjøpe denne spesielle pensel eller bruke en vanlig tannbørste. Med denne kan du bruke spesielle kremer og balsamer omsorgs øyenbryn. Forresten, ikke glem å rengjøre pannen av svette og sminke ved å bruke makeup remover. Mange kvinner fjerne sminke fra øyne og lepper, øyenbryn helt glemme
 Veldig nyttig for vekst av øyenbrynene vanlig massasje. Det bør bestå av prikking, stryke, klappe øyenbryn og sirkulære massasje bevegelser. Husk at øyenbrynene selv er ganske skjør, så det lønner seg å være svært forsiktige. Hvis dine bevegelser er for grovt, i stedet for gode massasjeøyenbrynene vil bare skade. Riktig utført massasje er øyenbrynene forbedre blodtilførselen til hårsekkene, og med det, og stimulerer veksten av hår.
 Også gjøre vippene tettere hjelp olje komprimerer. Olje komprimere gjøre det: først fuktede vattpinner i ferdiglaget olje eller en blanding av olje, og deretter sette dem til øyenbrynene i 15 minutter. Olje komprimerer bør gjøres hver dag, som en siste utvei - en dag. De fleste gjør deres sengetid.
 Blandinger av oljer for å gjøre øyenbrynene tetthet
 1. jojobaolje. Det gjør med stor virkning kan legge eterisk olje av muskat eller furu. Disse oljene bør tilsettes i et forhold på 4 dråper eterisk olje til en teskje av jojobaolje.
 2. Castor olje eller burdock. Disse oljene trenger ikke å legge til noe.
 3. En blanding av 15 ml linolje, lakserolje 15 ml og 10 ml olivenolje. Alle komponenter før bruk bør blandes grundig. Denne blandingen mister ikke sine gode egenskaper i flere måneder hvis oppbevares på et kjølig, mørkt sted.
 4. Du kan bruke fersken eller mandelolje. For å oppnå best effekt komprimerer to oljer anbefalte alternativ.
 5. Ta en teskje olivenolje og lakserolje, tilsett 30 dråper olje løsning av vitamin A og 15 - bør Vitamin E. Denne blandingen brukes på øyenbrynene i 10 minutter.
 6. Bland i like proporsjoner av rum og ricinusolje, oppvarmes blandingen til 40 ° C i et vannbad. Tamponger dynket i denne blandingen og la stå i 20 minutter øyenbryn.
 7. Du kan også bruke vegetabilsk olje i stedet for juice usmы planter (vitenskapelig navn - woad farging). Søk dette anlegget bør være på grønnsaker markeder. Dessverre er det ganske sjelden, og ikke det faktum at du ikke kan finne den.
 I tillegg vil tykke øyenbryn gjøre en komprimere av calendula skjær. Beklager, tar denne pakken mye tid, i motsetning til de ovennevnte, men resultatet er verdt det. Å begynne å suge tørket calendula blomster vodka i forholdet 1 del til 10 deler av blomster vodka og la til å sette en dag. Deretter fortynnet ekstrakt av kokt vann i et forhold på 1: 1. Ferdig! Nå kan du lage kompresser dynket i den resulterende kjøretøy med en bomullspinne, men husk at dette bør overlates til komprimere øyenbrynene med så mye som en halv time.
 Også effektiv måte å gjenopprette områder øyenbryn feilaktig slettet korreksjon, så vel som de som fra den konstante plukker sluttet å vokse hår er vanlig hvitløk. Hver kveld, kutt fedd hvitløk, gni frisk kutt øyenbryn i alle retninger, med fokus på skadede områder. Og hår i disse områdene vil vokse mye raskere!  
Hvordan klemme øyenbryn
 Skjemaet definerer øyenbrynene ansiktsuttrykk. De høyere vil bli plassert øyenbryn, vil øynene virker mer og mer klart bli en person.
 Øyenbrynene kommer i mange former: bøyd, brukket, rett, runde. Før du begynner å tweeze dem, må vi bestemme hva slags form vil til ansikt.
 I utgangspunktet går alt og form øyenbrynene, som de ga naturen og er bare litt justere det.
 Hva bør være det ideelle øyenbryn
 1. Perfekte øyenbryn bør ikke vokser sammen på broen.
 2. De skal være glatt og ikke ha hår som vil klatre i utlandet øyenbrynene.
 3. Øyenbryn må være i harmoni med utseendet generelt, være en fortsettelse, ikke tydelig.
 Den ideelle form er bestemt av en vanlig blyant. Putting blyant i den ene enden av vingene til nesen og den andre gjennom den indre kanten av øyne, øyenbryn, øyenbryn definere begynnelsen.
 Neste punkt er poenget med maksimal bøying bestemmes av ileggelse av en blyant nesevinger gjennom pupillen i øyet.
 Det siste punktet er om videreføring av linjen: vingen av nesen - ytterkanten av øyet. På dette punktet øyenbryn slutter.
 Hår som var under blyanten, kan du trygt tweeze.
 Nå vurdere hvordan å klype øyenbrynene.
 Grunnleggende regler plukker øyenbrynene
 Vi trenger:
 - Tang eller pinsett øyenbryn,
 - Øyenbryn blyant,
 - Varmt vann,
 - En bomullsdott eller klut,
 - Antiseptisk.
 Først må vi plassere plukker damp. Dette er gjort for å kunne lettere trukket hår. Rozparyuvala bruker en tampong dyppet i varmt vann.
 Gjelder ikke kuldekrem eller smøre øyenbryn. Disse prosedyrene vil bare komplisere hårfjerning.
 Håndteres pinsett og øyenbryn antiseptisk å ikke svinge på plukker infeksjon. Deretter trekke en klar disposisjon i blyant. På denne banen vil vi fjerne hår (de som forble i blyant).
 Ta tang eller pinsett, trekke huden rundt øyenbrynene og begynne å tweeze strengt på kretsen. Hårene skal fange pinsett ved basen, så de trakk sammen med hårsekker, ikke bare bryte. Trekke den andre. Hvis du tar bare noen få hår, vil de bryte, ikke dra. Plukker produsere bare i retning av hårvekst på øyenbrynene.
 Etter jobb, må vi nok en gang tørke huden rundt øyenbrynene antiseptisk.
 I løpet av fremgangsmåten, er det smertefulle, men det er en naturlig reaksjon av kroppen, slik som i bryn er mye nerveender. Hver gang, vil denne smerten avta.  
Hvordan fjerne kviser person hjemme
 Acne Facial - føre til harme og angst til enhver person, uansett alder og kjønn. Hvis du lar problemet lysbildet, vil du se neglisjert, stygg, og hvis ikke riktig omsorg svært sannsynlig forekomst av akne arr som vil følge deg for livet. Skjemmende prospektet, ikke sant?
 Akne i ansiktet - er ganske vanlig, så nesten alle andre spør seg selv spørsmål om hvordan du fjerner kviser person hjemme. Å kurere deg selv med utslett i ansiktet, er anbefalt å behandle følgende trinn:
 1. I vaske morgen med kaldt vann.
 2. Limit eller helt utelukke salt, krydret og fet mat, så hvordan det kan provosere utseendet på betennelse i huden.
 3. Til frokost spiser havregryn med tørket frukt. Skylt ned med fruktjuice.
 4. En gang i uken er nyttig rozparyuvaty huden på ansiktet og gni det etterpå skive sitron. Juice igjen på ansiktet etter inngrepet, vask umiddelbart, men etter 20 minutter. Denne enkle oppskriften hudpleie bidrar til å lindre betennelser, rense porene fra smuss og begrense dem ved å gjøre synlig.
 5. fungerte bra i håndteringen av akne alle kjente såpe. Vask før sengetid såpe og varmt vann, og dermed akne raskt tørke ut og forsvinne. Etter å ha brukt såpe helst smøre huden fuktighetskrem for å hindre utseendet på flassing.
 6. Flere ganger i uken er nyttig å lage en honning ansiktsmaske. 50 gram honning forsiktig røre med en eggeplomme og en teskje uraffinert olivenolje. Den resulterende slurry brukes på ansikt og hals i 25 minutter, vask av med varmt vann.
 7. Bli kvitt vanen i løpet av dagen for å ta hendene til ansiktet ditt. Hvis det er nødvendig, gjør alle manipulasjoner bare etter vaske hendene med antibakteriell såpe.
 8. Noen ganger hudproblemer begynner å oppstå på grunn av mangel på et legeme av noen sporelementer og vitaminer. I dette tilfellet er nyttig å drikke bort i en måned hver vitamin- og mineralkompleks. Kanskje da huden mye bedre.
 9. Hver dag før du går til sengs, søke på rent ansikt hud salve yhtyolovuyu (20 minutter). Etter den angitte tiden rent ansikt klut eller papirhåndkle. Gå til sengs ikke vasket. Det er mulig at du vil irritere salve ubehagelig lukt, men det er verdt det! Etter noen uker vil huden din igjen bli frisk og vakker.
 Ved hjelp av den foreslåtte råd, husk at i løpet av kampen med kviser i ansiktet ditt bør slutte å røyke, alkoholinntak, ellers alle dine anstrengelser vil være forgjeves. Drikk rikelig med væske, unngå stress, nyt deg selv og ta vare på helsen, og huden din vil takke deg! Jevnhet, renhet og ømhet!  
Vaskulær netto i ansiktet
 Med alderen, mistet en mann elastisitet av kapillærer, kan de ikke reagere raskt (og dekomprimere komprimert) ved temperaturendringer bakgrunnsmiljø. Noen av dem er i den utstrakte posisjon, prostupayuchy den åpne overflate av legemet, slik at det er vaskulær net i ansiktet.
 Det gir folk en mye ulempe, spesielt når fartøyet begynte å dukke opp hos kvinner eldre enn 30 i. Hvordan lage rutenettet mindre synlige? Kan jeg bli kvitt det en gang for alle? Finnes det alternative behandlinger fartøy? Disse problemene er nå vurderes av leger og spesialister innen kosmetikk.
 Hvordan fjerne ansikts vaskulære nettverket laser
 I det første av alle eksisterende behandlinger for vaskulære nettverk er laserbehandling eller fjerning av kapillærer. Laser selv tørker ut huden, da det har en termisk effekt, å ødelegge strukturen av fartøyet uten kvalitative forandringer i huden nær sentrum av tap.
 Netto etter inngrepet, som finner sted i en skjønnhetssalong og varer ca 20 minutter, blir det mindre merkbare, og deretter helt forsvinner, elastisitet ikke er brutt kapillærer. Etter et par økter anbefaler bruk av vaskulære innsnevring kremer med olje. Fjern gitter laser kan ikke bare som en enkelt prosedyre er en del av oppfrisknings, ozon og mesotherapy.
 Etter kurset bør du prøve å unngå direkte kontakt med huden for sollys i 2-3 dager, kan du ikke gå til bad og badstue, drikke alkohol, krydret mat, da disse faktorene har en negativ effekt på huden i ansiktet og på halsen.
 Fjerne stjerner bruker folk rettsmidler
 Anlegget Aloe er en naturlig antioksidant, når den påføres på huden bidrar til å normalisere regulering i kapillarene, slik at mer ofte brukt i kosmetikk. Til aloe var brukbare, bør bladene (5-6) skilles fra hele anlegget, innpakket i cheesecloth og satt i kjøleskap i 2 uker. Prosedyren for å behandle folk enkel: du bryte av en bit av blad aloe og smøre dem ansikt over natten. Kurs - 10-12 ganger om dagen.
 Hvis rutenettet som sådan ennå ikke har observert, og det var liten edderkopp årer, du absolutt kan anbefale persille ekstrakt, som brukes eksternt som en kompress. Du må fylle flere store grener planter og en halv kopper kokende vann og la stå i 20 minutter.
 Forbedrer elastisiteten i blodårene med trening
 1. Kraftig slippe og heve hendene ansikt (8-10).
 2. Vi samler luften i din munn og pust holde opp, så perekatыvaem luft i munnen som en ball, i en sirkel, fra side til side. Denne øvelsen styrker musklene i nakken og kinnene.
 3. De fleste mesh vises på T-sonen i ansiktet, slik som profylakse anbefales følgende oppgave: å "skjule" lepper, holder dem og nedre tenner i den posisjonen opp og ned.
 4. Lære å grimase, øynene vidåpne, så nært og sterkt presset øyelokkene til hverandre, forsinkelsen i denne posisjonen i noen sekunder, og deretter åpne øyne, så vidt og bredt som mulig og igjen noen sekunder forsinket. Denne øvelsen er godt brukt etter laser fjerning vaskulære nettverket som samtidig behandling.
 Mask - forebyggende mot vaskulær nettverk
 Enhver maxi ansikts gjøres best ved med naturlige frukt eller grønnsaker. Hver dag, er de ikke anbefales, kan du variere ingrediensene masker og bruke hver 3-4 dager.
 Til en person har fått en delikat nyanse, kan du bruke følgende maske: en rå potet slurry til å banke på blэndere, tilsett 1 teskje honning og varm melk. Deretter blandingen brukes til ansiktet med en bomulls platen og la stå i 15 minutter, vask deretter av med varmt vann.
 Etter noen dager, kan denne masken endre en annen, mykere komposisjon. For henne, vil du trenge en egg og en spiseskje frisk drue juice. Masken slips eller visp, eller blэndere og anvendt i 15-20 minutter til den er tørr. Vaskes av med varmt vann.
 Med omfattende hudpleie hals og ansikt dine kapillærer brudd. Husk, ernæring, vitaminer, frisk luft, mosjon og ulike masker er nyttig og nødvendig med alderen, så begynne å ta vare på meg selv akkurat nå.  
Яндекс.Метрика