Hvordan lavere testosteron hos kvinner?
 Dag etter dag vi ser i speilet, går på vekten og kritisk undersøke hver tomme av kroppen hans. Men det vi ser - dette er bare en del, bokstavelig talt "toppen av isfjellet" av kroppen, mens all kontroll behandler dem skjult fra visningen. Ikke bare de indre organer og systemer for å styre tilstanden av vår helse, utseende og humør, men også et stort antall biologisk aktive stoffer produsert dem kontinuerlig. Avhengig av plassering og formål, endokrine kjertler produserer ulike hormoner, annerledes, ikke bare i funksjonell, men også av alder og kjønnskarakteristika. I universelle hormoner som følger livsgrunnlaget for hver person i blodet hos menn og kvinner inneholdt varierende antall kjønnshormoner. De regulerer fysiologiske funksjoner og ved normal konsentrasjoner støtte riktig metabolisme. Spesielt, vekst og utvikling av organismen og de ytre manifestasjoner av tilstanden hans. Det er på grunn av hormoner, menn og kvinner ser annerledes ut, har ulik vekt og kroppssammensetning, primære og sekundære kjønnskarakteristika. Men forstyrrelser i hormonelle nivåer, er disse forskjellene forvrengt, manifestert i unormale eksterne funksjoner og atferd. 
 Testosteron i den kvinnelige kroppen
 Testosteron er et hormon som anses å være den mannlige kroppen, selv om kvinnelige eggstokkene også produsere den, om enn i en mindre enn menns testikler nummer. Kvinner testosteron gjør balansen mellom muskel og fettmasse, bein støtte utviklingen, seksuell lyst og gir en sunn egoisme. Med mangel på testosteron virkelig sex er svak, inaktive, raskt økende vekt og lider av humørsvingninger. Alle disse ubehagelige tilstander preget modne damer som har nådd overgangsalderen på grunn av alders nivåer av testosteron i en kvinnes kropp synker naturlig.
 Men et overskudd av mannlige hormoner i kvinnekroppen er høyst uønsket. Det fører til dannelsen av muskel bulk, hvis en kvinne går inn for sport, og økt appetitt for enhver livsstil og stress. Fettlagrene begynne å fokusere ikke på lår og rumpe, som er typisk avrundet feminin silhuett, og magen og på sidene, noe som gjør den form av en massiv og "firkantet". Håret blir tynnere og mindre, men på ansiktet og kroppen går på en sterk vekst. Under påvirkning av store mengder testosteron jenter er altfor aggressiv og irritabel oppfatter enhver liten ting som en tragedie. Fiendtlig innstilt til andre, og lider av søvnløshet og / eller mareritt.
 Hvorfor øker testosteron hos kvinner
 Årsaken til unormalt høye nivåer av testosteron i kvinnekroppen kan være både eksterne og interne faktorer. De mest vanlige er:
 1.  Den økte aktiviteten av binyrene, som er produsert som et resultat av for mange hormoner.
   Ovarialsyndrom (svulster, svulster), på grunn av noe testosteron og andre hormoner ikke er utsatt for enzymer og er ikke konvertert til glukokortikoider.
   Nedsatt funksjon av hypofysen, som er ansvarlig for driften av de endokrine kjertler, herunder å delta i produksjonen av testosteron.
   Feil kosthold som inneholder massevis av raffinerte søtsaker og animalsk fett.
   Entre hormonosoderzhaschyh narkotika, inkludert prevensjon, barbiturater, clomiphene, steroider og andre.
   Arvelig disposisjon som krever konstant overvåking for livet.
   I tillegg er høye nivåer av testosteron hos kvinner fast under eggløsningen i tredje trimester av svangerskapet, men det er ikke kritisk svingninger som ikke krever spesiell korreksjon og stabylyzyruyuschyesya naturlig.
   Måter å redusere testosteron hos kvinner
   Økt utskillelse av androgener, inkludert testosteron, som fører til en klinisk syndrom som kalles hyperandrogenisme. I tillegg til de ovennevnte symptomer på hormonell ubalanse, en sykdom karakterisert ved menstruasjonssyklus og forsinke eggløsning før dens fullstendige forsvinning. Disse problemene true den reproduktive system infertilitet og / eller komplikasjoner under svangerskapet. For å unngå risiko for tumorer og behovet for å redusere nivået av testosteron hos kvinner til et normalt nivå. Det er følgende metoder:
  1.  Orale prevensjonsmidler. De fleste gynekologer utnevnt i strid med hormoner. Ikke i noe tilfelle ikke prøv å velge stoffet, og begynne å ta den. Jo mer som trenger å se en lege i alle fall til å gjennomgå analyse på nivå av testosteron og diagnose.
    Et kosthold basert på prinsippene om riktig ernæring. Gradvis reduksjon av testosteron fremmer avvisning av industrielle søtsaker og sukker, forårsaker omsetning insulin i blodet. Insulin, i sin tur stimulerer eggstokkene, som produserer testosteron. Derfor er det fornuftig å foretrekke mat med lav glykemisk indeks.
    Alle soyaprodukter, spesielt melk og tofu, inneholder fytoøstrogener - ligner kvinnelige kjønnshormoner. Komme i menneskekroppen, de fungerer som nevrotransmittere og påvirke testosteronnivå. Også gå inn i menyen så mange friske frukter og grønnsaker, naturlig juice og fiskeretter. Minimere bruken av alkohol og kaffe.
    Trening og hvile. Sports trening stimulerer stoffskiftet og fremme koordinert arbeid av alle kroppens systemer, inkludert endokrine kjertler. Når styrketrening øker testosteron produksjonen, så de bør erstattes av aerobic gymnastikk og andre idretter. Normalisere hormoner og harmonisere naturen hjelper kvinner yoga holdning som hver på sin måte gunstig for kroppen. Og sørg for å riktig nok søvn, tar en natt resten minst 8 timer i døgnet.
    Tradisjonell medisin som brukes for behandling av hyperandrogenism urter. Decoctions, tinkturer og naturlige produkter fra lakris rot og Marino Viteks hellig mildt påvirke nivåene av kjønnshormoner, noe som fører ham tilbake til det normale. Urtemedisin er vanligvis kombinert med andre, mer effektive metoder for å justere mengden av testosteron hos kvinner.
    Alle disse metodene er brukt med mer eller mindre suksess, avhengig av de grunnleggende regler: før du engasjere en nedgang i testosteronnivå, må du finne ut hvorfor det var en hormonell ubalanse og behandle diagnostisert sykdom heller enn sine symptomer. Hormonelle systemet i det menneskelige legeme - er meget komplisert og krever forsiktig behandling mekanisme, slik at bare kvalifisert medisinsk intervensjon. Men med tidlig diagnostisering og riktig behandling av lidelser hormonelle problemer er løst med hell.  
Sekundær infertilitet hos kvinner

 Det finnes to typer av infertilitet hos kvinner: For det første - en kvinne kan ikke unnfange et barn for livet, og sekundær - en kvinne kan ikke unnfange et barn etter fødsel, abort eller svangerskap utenfor livmoren.

 Årsaker til sekundær infertilitet


 Årsaker til sekundær infertilitet hos kvinner og mange henger sammen.
 Veldig ofte infertilitet hos kvinner er assosiert med dysfunksjon i skjoldbruskkjertelen. Skjoldbruskkjertelen kan produsere for mye hormon - hyperfunksjon og reduserer hypofysen produksjon på grunn av hypofysen hormoner ansvarlig for bare kvinnelige kjønnshormoner. I hypotyreose skjoldbruskkjertelen er som det motsatte prosessen. Hypofysen produserer for mye hormon og dermed hemmet eggstokkreft hormonproduksjon.

 Gynekologiske sykdommer kan også forårsake sekundær infertilitet hos kvinner. Jevnlige besøk til gynekolog kan hindre irreversible effekter av visse betennelsessykdommer.
 Den vanligste årsaken til sekundær infertilitet hos kvinner ta abort. Som et resultat av driften kan bli skadet lag av endometriet og embryoet ikke kan få fotfeste i livmoren.
 Endelig kan kvinnens alder også være en årsak til infertilitet. Redusert evne til å unnfange et barn avtar med alderen hos kvinner. Etter trettifem år, en fjerdedel av alle kvinner er ikke i stand til å bli gravid. De fleste kvinner ikke tenker på det, forsinke fødselen av hennes andre barn, eller selv de første tretti årene. Dette var de viktigste årsakene til sekundær infertilitet hos kvinner.

 Behandling av sekundær infertilitet


 Behandling av sekundær infertilitet hos kvinner starter med å finne ut årsakene til sekundær infertilitet. Legen sjekker hormoner, tubene er åpne, tilstanden i livmoren og så videre. Først etter en grundig undersøkelse begynner behandling av sekundær infertilitet hos kvinner.
 Ufruktbarhet forårsaket av endokrine sykdommer, behandle, normal i skjoldbruskkjertelen. I hvert tilfelle er behandlingen individuelt.
 Infertilitet gynekologiske sykdommer behandles med forsiktighet.
 Behandling av sekundær infertilitet hos kvinner er laget og folk rettsmidler - urter. Det er viktig å gi behandling under medisinsk tilsyn, phytotherapist. Feil dosering, feil sammensetning av urter kan bare skade helsen din
 Urtemedisin for behandling av sekundær infertilitet hos kvinner som bruker salvie, vintergrønne, mor og stemor, psyllium. Hvordan lage blandingen som brygg hvordan å ta - det vil fortelle legen.  
Kreatinin nivåer: normal, forhøyet kreatinin
 Ved hjelp av biokjemiske blodprøve kan avsløre mye av sykdommer, og lære om utilstrekkelige eller overdreven innholdet i ulike komponenter i blodet. Ett av disse elementene er kreatinin.
 Hva er kreatinin?
 Uttrykket refererer seg til et stoff som er dannet av proteinmetabolisme etter muskelkontraksjon. Utskilles fra kroppen med en substans i urinen, og derfor å bestemme nyrefunksjonen og kvaliteten av menneskelig muskelsystemet ved biokjemisk analyse av blod, leger ser på sitt innhold av kreatinin.
 Normal blod kreatinin innhold
 Frekvensen av kreatinin i blodet til kvinner og menn har ulike betydninger. Dette skyldes det faktum at muskelmasse hos menn, vanligvis mer enn kvinner, henholdsvis, og hastigheten innhold kreatinin-nivåer over.
 Ifølge nyere forskning på dette området, er normen for kvinner en indeks på 57-93 mmol / l, og for menn - 80-115 mmol / L. Som for barna, da de satte personlige standarder for ytelse, som avhenger primært på alder, men i alle fall er de betydelig lavere enn hos voksne.
 For å få mest mulig nøyaktig resultat og biokjemisk analyse basert på en nøyaktig diagnose, må du nøye forberede prosedyren. Særlig bør blod kjemi bare ta på tom mage, fortrinnsvis om morgenen. Det siste måltidet bør ikke være mindre enn 9 timer før prosedyren. Ellers kan resultatet av studien være unøyaktig eller ikke svarer til virkeligheten.
 Dersom resultatet av biokjemiske blodprøve viser at forhøyet kreatinin, kan det være en god grunn for å sette spesifikke diagnoser. For eksempel ofte ha forhøyede nivåer av kreatinin i blodet til mennesker med akutt nyresvikt, kronisk nyresvikt, hypertyreose (økt skjoldbrusk funksjon), samt skade på store områder av muskelvev.
 Vi må ikke glemme at nivået av kreatinin i blodet øker betydelig hos idrettsutøvere, fans av kjøttprodukter, samt de som tar ulike medikamenter som påvirker dette tallet.
 Hvordan du kan redusere kreatinin nivåer?
 Fremfor alt, tidsriktig konsultere en lege som vil foreskrive behandling. Men du kan hjelpe deg selv og deg selv.
 Således, i tilfellet av bruk av kjøtt i store mengder, vil den eneste sanne løsningen være å redusere mengden i den daglige diett. Dette vil forsinke prosessen for fremstilling av kreatinin i blodet, og dermed redusere frekvensen til normale nivåer.
 Du ønsker å ta mer rent vann, spesielt mineral, ikke brus.
 Kostholdet bør være mye frisk frukt og grønnsaker, sitrusfrukter, granatepler, tomater, gresskar, etc.
 Ideelt sett bør gi opp hvitt brød og spise så mye bokhvete grøt.
 Siden idrettsutøvere forhøyet kreatinin, derav stor fysisk aktivitet bidrar til dannelsen av dette stoff. I dette tilfellet er det tilrådelig å endre livsstil og litt redusere sin fysiske aktivitet.
 Ellers (dersom diagnosen - nyresvikt i ulike former og andre sykdommer), graden av kreatinin i blodet, vil den være avhengig av resultatet av behandlingen av spesifikke sykdommer. I denne situasjonen er det viktig å strengt overholde alle krav i den behandlende lege.  
Яндекс.Метрика