Hvordan å lime falske øyevipper?
 Naturlig skjønnhet best - det definitivt! Men i enkelte tilfeller visse spesielle effekter ikke bare ulovlig, men også ønskelig. Selv på scenen, og fotografering bør se mer imponerende enn i virkeligheten. For å oppnå en tydelig profil og ikke ser latterlig hjelp av ulike teknikker for makeup. For eksempel, hvis den høyre spaken falske øyevipper, vil øynene virker mer og mening - lysere. Men den udugelig håndtering av flimmerhårene føre til helt motsatt og svært dårlig resultat. Du ønsker ikke å bli gjenstand for latterliggjøring og skam til sin egen ansvarlig hendelsen? Så la oss lære å bruke patch vippene riktig. Falske øyevipper og bjelker, funksjoner, forskjeller og fordeler
 Hovedoppgave Visage, og hele kosmetiske industrien som helhet - for å hjelpe oss å bli mer vakker og forbedre den naturlige data. For eksempel, hvis dine egne øyevipper virke lenge nok og / eller tykk, kan du prøve å forbedre dem med vitaminer og masker tilta i skjønnhet, men det er bedre å bruke patch vippene. Det er mye enklere, billigere og sikrere. Og for dem som frykter unaturlig utseende av falske øyevipper, har vi gode nyheter: moderne kunstige øyevipper er laget av materialer av meget høy kvalitet for å oppnå tynnhet, letthet og eleganse flimmerhårene. Derfor uinnvidde vil ikke engang merke til hvor falske øyevipper, og hvor naturlig.
 Men med falske øyevipper øynene dine vil se svært attraktiv selv med minimal makeup. Disse effektene er vanskelig brud og make-up, sminke dem. De er bevæpnet med to typer falske øyevipper:
 Solid vippene er elastiske bånd fundamentet som fikset vippene. Basen gjentar form av århundret og enkelt tar de nødvendige kurver.
 Øyevipper, bjelker - en tilkobling av flere (3-5) av flimmerhårene, begrunnelse samlet på ett punkt. Disse vippene er ikke plassert på hele tallet, men bare i de ytre hjørnene. Vanligvis, med svart eller mørk brun.
 Det er ingen falske øyevipper for kroppskunst eller dekorative falske øyevipper. De er blendende utvalg av farger og dets ornamenter, paljetter, fjær, perler, men det er lite sannsynlig at du blir nødt til å lime disse falske øyevipper seg. Men de vanlige falske øyevipper og øyevipper, kan bjelker være svært nyttig for kvelden og / eller festlig makeup.
 Hvordan velge falske øyevipper?
 Selv om du vet hvor perfekt lim falske øyevipper, kan resultatet av ditt arbeid motvirkes fullt ut, bortsett fra når flimmerhårene er defekte. For stramt eller upassende størrelse falske øyevipper ser rotete og generelt kan komme av på feil tidspunkt. Hva å kjøpe falske øyevipper? Oppmerksom på følgende parametere:
 Mykhet. Kunstige øyevipper god kvalitet som myk som naturlig, selv om laget av syntetisk materiale. Trukket bør ikke bare villi, men stiftelsen. Den stive basen kan ikke lyve for huden din riktig, og vil komme til kort, bruker narkotika og se grovt.
 Størrelse. Velg falske øyevipper samme lengde eller litt lenger enn din egen. Legg merke til den modellen, er lengden på som ikke ensartet og øker til ytterkanten - de ser mer uttrykksfulle. Når det gjelder lengden av stråle base, kan den justeres, avhengig av lengden av alder.
 Materiale. Populære vippene påløpte av naturlige materialer - pels og fuzz dyr. Som for falske øyevipper, de er også ofte laget av pels, men for selv velge de beste syntetiske vippene. De ser ikke verre, men mer motstandsdyktig drift og nøyaktig kan brukes mer enn én gang.
 Pris. Kvalitet falske øyevipper kan ikke være billig, vil du se dette ved første besøk i butikken. Vanligvis kan du finne et alternativ til en rimelig pris og tilfredsstillende kvalitet. Billigere vippene du kan kjøpe et eksemplar som de ikke er lei for å lære øyevipper lim. Men i alle fall, ikke ta plast falske øyevipper - de koster bare pennies, men i deres tilfelle du fremdeles ikke kan mestre de nødvendige ferdigheter.
 Øyenvippe lim ofte inkludert og selges med øyevipper i en liten enkelt rør. Ikke bruk det, bedre kjøpe et spesielt lim for øyevippene. For ham å betale for seg, men det vil bli pakket i en flaske høyere og absolutt ikke forårsake allergi og irritasjon i øynene.
 Hvordan å lime falske øyevipper
 Lim falske øyevipper - lett, hvis ikke akkurat jag og følg instruksjonene. Og profesjonelle makeup artister og skjønnhets-bloggere er enige om at vippene stokk bunter lettere enn solid falske øyevipper. Men vi er med deg er ikke ute etter enkle måter, så lær deg hvordan du skal lime falske øyevipper begge. Vær oppmerksom på at falske øyevipper limt etter øyesminke nesten klar. Da de søkte bare eyeliner. Den største ulempen med denne tilnærmingen er at feilen i liming øyevipper kan ødelegge hele make-up. For å unngå dette, må du ta følgende bruke falske øyevipper:
 •  Egne naturlige øyevipper prokraste svart blekk (blekk eller samme farge som øyevippene). Bruk aksjer og / eller podkruchyvayuschuyu pensel, vil blekknivået ikke fungere.
  Hvordan å lime falske øyevipper?

   En liten mengde lim for øyevippene (bare en dråpe på størrelse med en fyrstikkhode) publisert på forsiden av saken eller en annen flat hard overflate.
   Fjerne vippene fra pakken nøye skille dem fra tabletten. Tenk for lange baser i lengde ciliær kanten av øyet hans.
  Hvordan å lime falske øyevipper?

   Hvis kassetten var lengre øyevipper enn øyelokk, saks kuttet bare en gang brikke på den siden som er laget for det innerste hjørnet av øyet.
  Hvordan å lime falske øyevipper?

   Tuppen av en tannpirker eller annen tynn verktøy dukkert i lim. Noen jenter blir brukt til dette formålet håndtere kosmetisk børste.
  Hvordan å lime falske øyevipper?

   Fingrene på den ene hånden holder vippene på haugen med den andre hånden, påfør et tynt lag med lim langs bunnen av øyevippene. En stripe av lim skal være veldig tynn, men kontinuerlig og uniform.
   Vent noen få sekunder for å suge i teip og litt cilierte zahus.
   Half dekke øynene dine og se ned foran ham. Øyevipper enkle å lime på poluopuschennoe øyelokk.
   Hold vippene fingertuppene eller kosmetiske pinsett, holde dem i øynene og satt på øyelokket så nær vippekanten vekst.
  Hvordan å lime falske øyevipper?

   Hvis båndet har tatt riktig posisjon og krever ingen skjevhet, skyve den forsiktig til bunnen av øyevippene, fra innsiden til utsiden hjørnet av øyet.
   Dekke øynene og trykk forsiktig ned igjen falske øyevipper til liv. Vent noen sekunder, og sørg for å tape hele lengden av hudoverflaten og ikke vidkleyuyetsya.
  Hvordan å lime falske øyevipper?

   Vanligvis problemområdet klar av falske øyevipper - er det innerste hjørnet av øyet. Det var der ofte vippene skallet og stokk. Hvis dette har skjedd med deg, legg en liten mengde lim under ciliary band ved hjelp av en tannpirker i dette stedet igjen og presse vippene til huden.
   Når du holder de andre vipper på samme teknologi og sørge for at de aldri skrelle, bruke øyenvippe curlers. Veldig nøye bruke den til det naturlige og falske øyevipper på samme tid, for å kombinere dem.
   Noen ytterligere make-up falske øyevipper farget med naturlig. Vi anbefaler ikke å gjøre dette hvis du forventer å bruke falske øyevipper igjen.
   Til riktig stokk falske øyevipper bjelker, handle de samme, bare plassere bjelker vippene så nær de ytre øyekrok. Klippe og lime opp eller ytterligere stramme dem er nødvendig.
   Hvordan fjerne og lagre de falske øyevipper
   Falske øyevipper kan ikke kaste bort etter første gangs bruk. Hvis du kjøpte en pen øyevipper og stakk dem riktig godt med lim, og deretter ta dem av er ikke vanskelig. Høy kvalitet lim for øyevippene, herdet hud, blir en gjennomsiktig elastisk film. Denne filmen fast holder vippene på rett sted, men kan enkelt fjernes fra huden. Å fjerne falske øyevipper, hold fingertuppene ytterkanten og trekk forsiktig opp og frem. Når du føler kanten atskilt fra huden og sakte trekke OFF hele grunnlaget for huden.
   Nå ser for vippene som du holder i hendene. De var fragmenter av tørket lim. Dette silikonfilm enkelt lastes ned og fjernes med bare hendene, men du kan fortsatt forenkle oppgaven med en bomullsdott dyppet i midler for å fjerne mascara. Når vippene er fjernet fra limet, plasserer dem i samme emballasje der de blir solgt. Vanligvis forsiktig håndtering, kan du bruke ett par falske øyevipper et par ganger.
   Men selv om du er i stand til å feste falske øyevipper riktig og gjøre det veldig forsiktig, ikke bruk dem i forbindelse med kontaktlinser. Og, selvfølgelig, er bruken av falske øyevipper kontraindisert for personer med øyesykdommer og økt følsomhet i øynene. Ha dette i bakhodet når du holder vippene selv, og ikke glem å advare make-up som gjør deg til en makeover. Ellers bruker lappen vippene for moro og være søt!  
 • Яндекс.Метрика