Hvordan å lime falske øyevipper (foto)Hver kvinne drømmer om en mystisk øyne, innrammet av tykke og lange vipper. Vakker og strålende utseende kan lages ved hjelp av kvalitet mascara og annen kosmetikk. Men hvis du er en vinner eller ikke nok lys øyevipper lange øyevipper og flytende, selv de mest moderne kosmetikk kan ikke hjelpe i denne situasjonen. Men helt ut her. Modern Beauty Industry foreslår å bruke falske øyevipper for å hjelpe forvandle vage øynene og gjøre et feminint utseende virkelig dypt og sjarmerende. Falske øyevipper relevante i enhver situasjon, som de kan skape et levende bilde som for spesielle anledninger og for forretningsmøter.
Typer falske øyevipper
Makeup artister anbefaler at kvinner velger to grunnleggende typer falske øyevipper, bjelker og faste filmer. Denne falske øyevipper kan lages i forskjellige farger og dekorert med originale rhinestones, perler, fjær eller små hjerter.Det bør bemerkes at falske øyevipper har en rekke fordeler fremfor andre populære fasiliteter:
Falske øyevipper stokk enkelt hjemme;
Trygt for øynene og ikke forårsake irritasjon under bruk;
Under påvirkning av ytre faktorer falske øyevipper er ikke deformert;
Falske øyevipper i sokkene trenger ikke flere justeringer;
Ønsket tykkelse og lengde falske øyevipper kan justeres uavhengig av hverandre.

Hvordan å lime falske øyevipper (foto)


Velge falske øyevipper, er nødvendig for å avgjøre fremtiden for din måte og stil.
 For eksempel, kan for en bedriftsarrangement trygt velge fargede øyevipper som vil bringe et feminint image originalitet og individualitet. For et romantisk stevnemøte beste falske øyevipper foretrekker middels lengde, henrettet i naturlige farge. Falske øyevipper bør nøye velge den fasjonable med flotte funksjoner, som lange øyevipper kan se vulgær.
Hvordan å lime falske øyevipper (foto)

Teknologi stikker falske øyevipper
Hvordan å lime falske øyevipper (foto)

For å kunne lime falske øyevipper kan ta hjelp av make-up eller lære denne teknikken hjemme. Du må kjøpe falske øyevipper, og spesielt lim børste mascara. Lim for øyevippene kan være gjennomsiktig eller svart. Dette fashionista bør være oppmerksom på at noen svarte limet produsenter etter tørking bevarer den opprinnelige fargen og ser ut som eyeliner. Gjennomsiktig lim for falske øyevipper etter tørking er usynlig på overflaten av øyelokkene.

Vurdere de grunnleggende stadier av liming av kunstige øyevipper:


Før prosedyren, fjerner makeup fra øyelokk og avfett overflaten.
En stripe av falske øyevipper å feste århundre, og plukke den ønskede lengden på øyevippene.
Legg merke til at vippene er limt til retning fra det indre hjørne til den ytre delen tallet. Lengden falske øyevipper gradvis øker til det ytre hjørnet av øyet.
På bunnen av falske øyevipper, bruke en tynn stripe av spesielt lim og vente ca 30 sekunder.

Hvordan å lime falske øyevipper (foto)

Feste nøye båndet til de falske øyevipper fra naturlige øyevipper og lim dem med et lett trykk.
Stokk kunstige øyevipper som mulig, ved hjelp av pinsett eller spesiell klemme.
Gjenta trinn som tilsvarer det andre tallet. Fremfor alt, de falske øyevipper ser symmetrisk og naturlig.
Å skjule grensen mellom lappen og bruke naturlige øyevipper eyeliner.

Hvordan å lime falske øyevipper (foto)

For liming øyevipper separate bunter må først bestemme antall og rekkefølge. Ved hjelp av pinsett, ta en haug med falske øyevipper og dyppe sin base i en liten mengde lim. Deretter limer en haug med flimmerhårene lett berøring sammen med naturlige øyevipper. Etter en haug med kunstige øyevipper fast, gjentar lignende handlinger med andre vippene.
Hvordan å lime falske øyevipper (foto)

Det bør bemerkes at falske øyevipper før sengetid er anbefalt å skyte med make-up dag.Du må skylle overflaten med varmt vann og gjelder for øyelokkene er bomull pads dynket i olje. Så myke bevegelser trekke de falske øyevipper, som ligger i ytterkanten av øyet og forsiktig fjerne dem. Falske øyevipper er et flott tillegg unik kvinnelig karakter. Men de kunstige øyevipper er dens kontraindikasjoner. Det er forbudt å feste vippene hvis du lider allergiske manifestasjoner eller øyesykdommer.
Hvordan å lime falske øyevipper (foto)
Falske neglerFalske negler er en virkelig velsignelse for dem som ønsker å ha en god og lange negler, men ønsker ikke å tåle en lang og omstendig prosess kapasitet eller ikke ønsker å bruke tid og penger på turer til spiker salongen. Det er enig, det er mye enklere, billigere og raskere å holde kunstige negler hjemme, spesielt siden det er svært enkel og lett prosedyre, som kan håndtere selv et barn. Her vil vi fortelle deg om alle nyansene som vil hjelpe deg lett stikke falske negler hjemme.
Hvordan å lime falske negler
Først må du kjøpe negler, vil du bli limt. Vi råder deg til ikke å spare på dette, fordi det er svært billige negler kan være laget av lav kvalitet og kan også være farlig materiale. Velger slike negler, ta hensyn til deres form, bør det være som ligner på formen av dine egne negler. Vanligvis er et sett av falske negler er inkludert børste og lim, er det ønskelig at det hele var på plass. De fleste negler kan være gjennomsiktig, beige, rosa eller med allerede trykt mønster. Hvis du er heldig vinner av ledig tid og liker å eksperimentere, og deretter kjøpe en gjennomsiktig spiker og du kan faktisk tegne noe eller nesten hver dag for å endre fargen på neglene.
Falske negler

Så før du begynner liming prosedyre falske negler hjemme, vil du først må arbeide med sine egne negler. For å gjøre dette, fjerne alle ujevnheter, løfter hårstråene, pidpylyaty kanten av neglen og sørg for å avfette neglene. Du kan deretter ta falske negler og bruke en sag for å gi dem form. Hvis de synes for lang for deg, kan du saks nøye kutte lengden. Deretter feste plast negler til sin egen, og hvis du fortsatt lærer, senk dem i kokende vann i noen minutter. Siden kunstige negler vil være litt mykere, slik at de tett presset til negleplaten. Hvis spesielt lim og pensel inkludert var, må du kjøpe separat. I noe tilfelle ikke prøve å spikre limet "superlim" slik at du bare skade sine egne negler, og deretter fjerne kunstige negler så hardt.
Falske negler

Får klistremerke falske negler. For å gjøre dette, ved hjelp av rør fører til en dråpe lim på den indre overflaten av kunstige negler raskt å utøve sin ønskede finger spiker plate, presset og vente 10 sekunder til limet hadde zafiksuvatysya. Tilsvarende, lime og alle de andre negler, deretter vente i 5-10 minutter til alle neglene var i stand til å fullstendig tørke ut og begynne justeringen. Med neglefiler kan finpusse formen eller fjerne lim gjort. Det viktigste er at etter behandling huden rundt falske negler ikke startet antennes hvis du plutselig føler deg ukomfortabel, deretter opp slik manikyr skal være forlatt. Effektene av inflammatoriske prosesser i kunstige negler kan være svært alvorlig, så husk at det første stedet er en helse og skjønnhet da.
Falske negler

Hvordan fjerne kunstige negler
Falske negler ikke bare gjøre det samme, men verken vanskelig å fjerne. Du må bruke litt kunstige negler neglelakkfjerner og i 30 sekunder kan du prøve å sakte løfte kanten av neglen, da det fort vidkleyitsya.
Hva du trenger å vite om kunstige negler
- Før stick falske negler, bør du kontakte en spesialist, er det mulig at hendene helt unødvendig, kunstige negler, som du og din gode.
- Å kunstige negler ikke forårsaket skader på skjellaget, de trenger for å fukte regelmessig med en spesiell olje for neglebåndene.
- Ved bruk av rengjøringsprodukter ikke glem å bruke hansker, som kjemiske komponenter lett kan ødelegge eller misfarges kunstige negler.
- Følg instruksjonene liming kunstige negler. Oppdatere manikyr hver 2-3 uker.
- Ikke fjern spikeren væske som inneholder aceton, som det rett og slett korrodere.
- Ikke stikk kunstige negler for en syk eller skadet spiker plate.
- Aldri la en annen person bruke verktøy neglepleie, siden du kan dermed svinge infeksjon.
Nå vet du at kunstige negler kan enkelt gjøres hjemme. Iført kunstige negler kan være så lenge Native spiker ikke vil være mye synlig. Men ikke glem at overdrevent lang og hyppig bruk av kunstige negler kan føre til problemer med dine naturlige negler.  
Яндекс.Метрика