Hvordan å lime rhinestones på neglene?
 Kvinner foretrekker å lage feilfrie bilder ved hjelp av alle prestasjoner av moderne skjønnhetsindustrien. Selvfølgelig, er det umulig å ignorere og negler! Mange jenter har lagt merke til at det er hendene til velstelt utseende er spesielt attraktivt motsatte kjønn. Og noen berømte menn, idrettsstjerner og film har hørt de setter pris på når en kvinne ser på ham gjør utsøkt manikyr. Neglelakk elegante, originale ornamenter ser merkbart lokker unik design og eleganse. Det er viktig å huske at hver bedrift bør vite når du skal stoppe. Rhinestones for negler ser virkelig flott, men ikke stikke deg selv en stor, lyse, fargerike steiner. Du må opprette en harmonisk design, styrke skjønnhet og harmoni av linjer hender, fingre og negler, og ikke bare bli en levende reklame strålende steiner. Husker noen nyanser algoritme stikker å alltid bruke rhinestones riktig raske andre nontrivial negler. 
 Stikker krystaller på negler, noen viktige nyanser
 Først av alt du trenger å huske noen viktige punkter. Du vil vite nøyaktig hvordan å lime rhinestones på neglene riktig, hvordan å unngå vanlige feil.
 Det er ikke kvantiteten. Mange jenter er helt sikkert: jo flere steiner de holde seg til neglene vil se bedre hender. Faktisk, er det viktig å skape en virkelig stilig, harmonisk design, men ikke slå neglene inn i en slags utstilling av fargerike steiner i alle størrelser og fasonger.
 Harmoni og en sans for proporsjoner. Du må prøve å se på deg selv fra når du tenker på nyansene av neglen design. Tenk deg hvordan det må se ut neglene dekorert med strass at selv ihuga motstandere av slikt tilbehør vurdert attraktivitet hendene. Du vil være i stand til å erobre noen individuelle skjønnhet på neglene hvis du føler harmoni for øyeblikket, gjør negler elegante.
 Epatazhnist. Selvfølgelig, hvis du verdsetter sjokkerende, ikke bare ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet, men seriøst skremme rundt neglene, graden og sans for stil kan ikke huske. Men så all din image vil bli noe kunstig. Dette bildet er mer egnet for karneval temafester.
 Imponerende størrelse steiner. Vi bør foretrekke bare enorme krystaller. Du må finne ut hvilke bergarter mer egnet til neglene, spiker skygge, generelle design konsept. Ikke misbruk de store steinene.
 Mange farger. Noen ganger negledesign med fargede steiner er vellykket. Men i de fleste tilfeller, bare nyanser av overskytende ødelegge helheten. Negler blir en ekte kaleidoskop, som blendet. Hvis du ikke føler ekspert innen negledesign, bør begrenses til to eller tre nyanser. God kombinasjon av gjennomsiktige krystaller med steiner av to forskjellige farger.
 Subtile steiner. Strass spiker lim ikke bare å trekke oppmerksomhet til de glitrende steiner. Ofte krystaller blitt uunnværlig brikke som kan fremheve fargedybde, fargespill. I slike tilfeller lime steiner på grensen mellom to spiker farger. Husk at på et sted knapt synlige krystaller selv.
 Strass og alder. Ofte unge jenter foretrekker å holde rhinestones blod-rød, lilla, mørk blå fargetoner. Det bør bemerkes at i de fleste tilfeller har disse dekorasjoner ikke ser meget bra. Ungdom og friskhet bedre understreke det glitrende steiner milde nyanser legge en bit av gull og sølv i primærfarger. Moden kvinne ideelle rocke dype nyanser. De er spesielt harmonisk kombinert med elegante aftenkjoler.
 Universal krystaller. Før noen skygge negler egnede transparente, gull og sølv steiner. De kan umiddelbart kjøpe fordi de alltid vil være nyttig for deg.
 En god måte å skape en elegant design - lim strass på kanten av neglen, noe som gjør den klassiske fransk manikyr. Stones nesten alle nyanser vil være i harmoni med neglene, men det er viktig å holde seg til én fargespekter.
 Læring funksjoner utvalg av steiner, kan du begynne å forberede planer om å lage et unikt mønster, en kombinasjon av farger på neglene. Rhinestones lime en, to, lære dem linjer, symboler, bilder.
 Harmoni steiner og negler
Hvordan å lime rhinestones på neglene?
 Spesiell oppmerksomhet må verdsetter form og størrelse på steinene med egenskapene til negler, hender. Husk noen høydepunkter.
 1.  Hvis du har korte negler, ikke velger store steiner. De vil markere alle svakhetene i fingre, negler, gjør hånd visuelt uforholdsmessig. Negler vil se latterlig.
   Med lange negler kan stikke nesten alle krystaller. Utmerket, hvis han er også godt utviklet, lange fingre, plast. Lykkelig eier av hender og negler kan vise frem skjønnheten i noen steiner.
   Små krystaller, avrundet, med myke nyanser, godt egnet for korte negler. De vil da gi mer feminin, elegant.
   Spiker perfekt kvadrat litt avlang stein. Visuelt de gir negler, tær unik eleganse.
   Store steiner bør ikke holde seg til små, svært smale negler. Det vil være et inntrykk av at i stedet for spikeren på fingeren er bare strålende stein. Sam spiker også må være godt synlig.
   Kom å forberede skisser tegninger på neglene. Rhinestones ønskelig å velge nøye. Det bør kjøpe steiner og lim i gode butikker har ikke spart på tilbehør.
   Stikker krystaller på neglene riktig
  Hvordan å lime rhinestones på neglene?
   Umiddelbart forberede all nødvendig. Du trenger pinsett eller tannpirker, spesielt lim, gjennomsiktig lakk pensel. Ta aceton, lakk, som du har tenkt å bruke som en base. Pre-utarbeide en skisse på papir, nøye beregne optimal avstand mellom steinene, bør du vurdere å tegne funksjoner.
  1.  Å starte avfette overflaten polsk neglelakkfjerner.
    Ta på neglelakk plate. Tørk det hvis du kommer til å fikse rhinestones spesielt lim. Tallene også brukes før du fester steiner.
    Noen jenter er små steiner, og spesielt lim dem ikke bruker. De bare sette rhinestones på negler, har spiker ennå ikke prosoh. Viktig å merke seg at denne metoden ikke er særlig pålitelig liming.
    Det er best å anvende klebemiddelblandingen for steiner. Når malingen er helt tørr, må du ta litt lim på spesiell pensel, drypp sammensetningen på de stedene der til krystaller. Lag små dråper.
    Nøye ta krystallene med pinsett. Hvis du bruker en tannpirker, forsiktig fukte tuppen av henne, og etter hans berøring stein.
    Plassere hver stein nøye i en dråpe lim.
    Vent ca 5 minutter. Deretter dekker neglen med krystaller gjennomsiktig lakk. Gjør det forsiktig, ikke handle på en annen press.
    Nå vet du hvordan du skal lime rhinestones på negler nyansene må vurderes! Plukk størrelser, farger steiner ordentlig, vurdere funksjonene i neglene og prøve å gjøre design virkelig elegant. Deretter neglene vil se nydelig.  
Hvordan å trekke overflødig væske fra kroppen? Årsaker og tips for å bli kvitt overflødig væske

 Legene sier at overvekt hos mennesker kan forekomme ikke bare på grunn av kroppsfett, men også på grunn av tilstedeværelsen i kroppen for overflødig vann. Og for å forstå hvordan å få overflødig væske fra kroppen, er det nødvendig først å forstå årsakene til opphopning.
 Hvor i kroppen tar den overskytende væske?
 Eksperter sier at årsakene akkumulering i vev av overflødig væske kan variere. Så, møtt med fenomenet, er det lurt å gå til legen din. Etter hevelse kan være forårsaket ikke bare av hormonelle forandringer eller med noen eksterne faktorer, men også farlige avvik i de indre organer. Spesielt kan det forekomme svelling hos personer som lider av nyre, hjerte, gravide kvinner, og så videre.
 I tillegg kan hevelsen skyldes dårlig livsstil valg (dvs., feil kosthold). Så hvis en lege undersøkte deg, fant han arbeidet i kroppen din ingen avvik, deretter kvitte seg med hevelse hjelpeverktøy som kan bekjempe årsakene til forsinkelser i vev av overflødig vann. Og de fleste av dem vi vil diskutere nedenfor.
 Noen råd for å bli kvitt overflødig væske
 1). Drikk tilstrekkelig mengde rent vann. Husk, te, juice, kaffe eller brus som du forbruker i løpet av dagen, kan ikke fullt ut oppfyller behovene til kroppen din væske. Grunnen er at disse drikkene er ikke bare i stand til effektivt å fjerne giftstoffer fra vev, som gjør rent vann. Og det er et resultat av dehydrering, kan ofte være hevelse.
 2). Redusere forbruket av vanndrivende drikker. Disse omfatter ikke bare drikker vin eller øl, men også brus, te og kaffe. Konsumere dem kan fjernes fra kroppen det er behov for væske og ødemdannelse er, på en eller annen måte, sin egen reaksjon.
 3). Redusere saltinntaket. Som du vet, er salt i stand til å beholde væske. Så hvis du ønsker å trekke overflødig vann fra kroppen, bør du vurdere å redusere daglige saltinntaket. Husk, hevelse, oftest den eneste mulige måten å håndtere den negative virkningen av overflødig salt.
 4). Prøv å leve et aktivt liv, men ikke altfor overbelaste føtter. Det ser ut som stillesittende arbeid, og for lengre tids opphold på føttene "kan være en årsak til dannelsen av ødem i de nedre ekstremiteter.
 Hva er en vann kosthold?
 En av de mest effektive måtene utskillelse av overflødig vann er den såkalte "vann diett". Sin essens er ganske enkelt - du må drikke i løpet av dagen 25 liter rent vann (ingen gass kreves). Videre bør vannforbruk starte i morgen, drikke minst en kopp faste. På grunn av dette intensiv bruk, blir kroppen din vant til normal mengde væske og stopp lagre vann i hevelse.
 Hvordan å øke hastigheten på stoffskiftet?
 Hvis du ønsker å skille ut overflødig vann, ta vare på sin egen metabolisme akselerasjon. Dette krever regelmessig mosjon - hver dag gjøre lette øvelser for å tone opp vev, øker alle prosesser som skjer i kroppen.
 Hver kveld, la oss føtter hvile, høyde og løfte dem mens du ligger i denne posisjonen. Dette vil bidra til å overvinne hevelse. Og hvis du er dessuten lurt å rengjøre fartøyer samtidig heve armene og beina, holde den i den posisjonen, og deretter begynner å riste dem.
 Gjøre disse øvelsene hver dag, se på kostholdet ditt, og du vil glemme problemet med overflødig væske i kroppen.  
Яндекс.Метрика