Hvordan å lindre forkjølelsessymptomer

 Mange av oss har lidd fra kulde og sine symptomer (svakhet, hodepine, sår hals, ubehag) er kjent for alle. Hvis en person plutselig fanger sykdommen, spør han: " Hvordan du raskt fjerne kaldt symptomer? ". Dette spørsmålet har mange svar og behandlinger som medisiner, og tradisjonelle.

 Tendensen av kroppen din til forkjølelse avhenger av immunsystemet. Hvis du er syk, betyr det at immunforsvaret ikke er i stand til å takle angrep og kroppen er svekket. Hvis viruset kommer inn i kroppen begynner å produsere interferon-protein som stopper virusreplikasjon.
 Vanligvis lindre forkjølelse enkle hjem rettsmidler.
 Det var de vanlige midler for å fjerne kald - te. Brygge te og tilsett honning og sitron. Te bør ikke være for varmt. Te fremmer rikelig svette, som hjelper kroppen med å takle sykdommen raskere, honning har en bakteriedrepende effekt, og sitron - en antiseptisk.
 Vel lindrer kaldt bringebær te 100 g friske bær eller to spiseskjeer jam helle en kopp kokende vann og la stå i 15-20 minutter. Bringebær - god febernedsettende middel. Den inneholder naturlig aspirin, som virker på kroppen mykere tanniner og hindre utvikling av inflammasjon.
 At "duftende" betyr å lindre forkjølelse - hvitløk. Hver dag, nok til å spise 3 fedd hvitløk. En nyttig når kald pust lukt av knust hvitløk.
 God hjelp for forkjølelse melk. God drikke varm melk med honning ved sengetid. Melk lindrer godt, og støtter immunforsvaret.
 De første symptomene på forkjølelse godt fjerner gløgg 1 liter. søt rødvin, 3 ss sukker eller honning, pepper, nellik, 05 t. l. muskat, et lite eple og sitron skåret i stykker, kardemomme, vanilje og kanel - etter smak. Blandingen koke og la stå i 20 minutter. Drikke mulled bør være i form av varme. Vinen er rik på vitaminer og aminosyrer og er en god antiseptisk. Varme krydder og sitron, epler er rike på vitamin C.
 Grunnleggende prinsipper for effektiv behandling av forkjølelse:
 •  dreven drikking;

 •  hyppig svetting;

 •  bruk av vitaminer;

 •  være i en varm,

 •  Unngå trekk;

 •  holde i sengen;

 •  regelmessig ventilert rom.

 •  Hvis du har et sykt barn, er det nyttig å lese artikkelen hvordan å behandle influensa hos barn.

   Hvordan å lindre forkjølelse video


  Hvordan gjøre anti-cellulitt massasje rett?
   Cellulitter er ikke ansett som en sykdom, og kosmetisk problem. Men denne tilsynelatende tull, kan betydelig lavere selvfølelse og alvorlig påvirke mange områder av livet. Fordi cellulitt kan og må løses. For dette finnes det forskjellige metoder. Men den første tingen å gjøre anti-cellulitt massasje.
   Hemmelige mekanismer
   Når gni eller elting av problemområdene av kroppens muskler blir varmet opp. Samtidig akselererblodsirkulasjonen, går subkutant fett raskere oksygen avledet giftstoffer og fett oppløst. Huden, forbedrer blodsirkulasjonen blir mer elastisk. Til denne effekten fører som klassisk massasje og massasje med spesielle børster og bokser. Lignende prosedyrer kan gjøres helt hjemme. Men for å begynne å lære teori, eller enda bedre - se instruksjonsvideoer.
   Hvordan bankene cellulitt massasje?
   Denne metoden er basert på virkningen av vakuumet. For det er brukt for bryst banker mye som den gamle kjemikeren, som brukes i vår barndom til å behandle forkjølelse. Moderne apparater er laget av silikon eller fleksibel plast, og bruke dem svært komfortable. Før du bruker bør forsiktig presse banken, og deretter sette på problemområdet (for det meste rumpe eller lår). Flere banker går gjennom kroppen i en sirkulær, rette eller sikksakk bevegelser. Hvis massasje er gjort på lårene, kan stasjonen bare være nedenfra og opp, og ikke den andre veien.
   Vilkår klassisk massasje
   Den mest grunnleggende regel som gjelder for absolutt alle manipulasjoner av denne typen - fravær av kontraindikasjoner. For anti-cellulitt massasje er tilstedeværelsen av kardiovaskulære systemet, åreknuter, høy temperatur og akutt betennelse, dermatologiske lidelser.
   Den andre regelen gjelder streng overholdelse av teknologi. Massasje utført lett, først langsomt, så tempoet akselererer som varmer opp huden. Musklene avslappet. Varighet av anti-cellulitt massasje bør ikke overstige en halv time.
   Den viktigste stadier massasje
   Må begynne med slag som kjører fingertuppene for å øke blodsirkulasjonen. Deretter flytte til friksjon, forbedrer hudens tone. Å utføre en bevegelse fingrene langt fra hverandre, med hoftene - mot bunnen opp.
   Det neste trinnet - trykk, noe som forbedrer muskel tone. Det er under en slik manipulasjon og justering er "appelsinskall" lår. Klikker kan være så overfladisk og dyp, med fingrene fanger opp store områder av huden.
   Og til slutt, den siste etappen - klapp - treffer varierende intensitet.
   Massasje er alltid gjøres ved hjelp av hjelpemidler. Dette kan være en massasjeolje. Og brukes som en klar måte og komposisjoner laget hjemme med baseoljer (for eksempel olivenolje) og noen dråper eteriske oljer (lavendel olje, ylang-ylang, siciliansk oransje). Det er viktig å velge et kvalitetsprodukt, uten kjemiske tilsetninger, eller rett og slett ikke den ønskede effekt.
   Populære honning massasje, der huden før hver av de ovennevnte trinnene er brukt honning.
  Massasje hjemme
   Cellulitter
   - En konsekvens av endringer i fettvev. De oppstår når forstyrret stoffskifte. I den inter stoffet begynne lunger, forstyrret utstrømming av lymfe. Utenfor cellulitter vises støt på huden lår, rumpe, mage, noen ganger skuldre.

   Årsaker til denne sykdommen er mange. Dette stillesittende livsstil og avhengighet til røyking og alkohol, og genetisk predisposisjon. "Appelsinskall" kan vises hvis dramatisk ned i vekt. I tillegg kan hyppig stresset også være årsaken.

   Det er bevist at cellulitter kan dukke opp når som helst alder. Når du først starte kampen manifestasjoner av sykdom. En av de mest effektive og enkle metoder for å behandle og forebygge "appelsinskall" er cellulitt massasje. Du kan lære og gjøre regelmessig hjemme.

   Generelle råd

   Den beste tiden å utføre cellulitt massasje - se når du nettopp våknet. Eller omvendt, kveld. Etter inngrepet, er det mulig å gå til dusjen.

   Før den anti-cellulitt massasje, som, ja, alle andre, vel varme underhud. Du kan ikke umiddelbart gjøre sterk pizzicato og beundring. Det er bedre å starte en økt fra lys og jevne slag, gradvis økende innflytelse.

   Hendene skal ikke skyve. Hvis du ikke bruker gel eller skrubb, bedre prosess palmer kosmetisk talkum. Unge mødre til dette formålet kan bruke vanlig babypudder.

   Alle bevegelser i anti-cellulitt massasje økten bør rettes rett opp - det er, mot hjertet. Ikke omvendt!
   Og uten fanatisme - gjør cellulitt massasje for 40 minutter - timer. Det er tilstrekkelig hvis prosedyren vil være vanlig - en gang i uken. Det antas at etter en god anti-cellulitt massasje bør holde blåmerker. Det er ikke. Hvis du skade lymfatiske kapillærer og små blodårer - det vil bare forverre tilstanden til huden din.

   Massasje lyske og indre lår umulig. Med ekstrem forsiktighet bør utvises cellulitt massasje magen. Ideelt sett er det bedre å overlate denne prosedyren profesjonell massasje.

   Massasje er strengt kontraindisert hos personer som lider av brokk - umbilical, lyske, kjønnshår og andre arter. Du kan ikke gjøre det under graviditet og kvinnesykdommer. Det er nødvendig å forlate den anti-cellulitt massasje, hvis du er diagnostisert med "åreknuter", "vaskulær trombose", "trombose" og annen vaskulær sykdom. Ikke hold en aktiv massasje hvis du nylig har flyttet blindtarmbetennelse eller ha kreftsvulster. Hvis du er i tvil - ikke gå for lat til å ta kontakt med en god lege!


   Fra klapper til grep

   De vanligste metodene for anti-cellulitt massasje - gni, stryke, trykke, klappe massasje og aktive hobbyer. Kombinere dem, kan vi oppnå god effekt.

   Pat - streik knoke komprimert i en knyttneve. De kan være av varierende styrke og intensitet. Tilgivende alternativet - å peke fingrene på pasientens hud. Trenger du en klapp lite eller ingen skjevhet - ett identifisert område. Med treg ytelse er god lipolytic effekt.

   Stryke. Navnet på den mottak anti-cellulitt massasje taler for seg selv. Det er bedre å bruke i prosedyren og før den er ferdig. Stryke problemet områder av kroppen med begge hender, varierende intensitet.

   Redusere fettlaget og forårsake vev for å hjelpe tone rubbing. Fundamentalt forskjellig fra stryke amplitude av innflytelse og dens intensitet. Dermed stryke lårene bære rundt, fotmassasje fra bunnen opp. Hvis du har en tendens til å misbruke kapillærer, er en cellulitt massasje bedre å ikke gjøre. Lett men regelmessig og omfattende innvirkning også føre til anstendige resultater.

   Inkludere i cellulitt massasje og trykk. Denne metoden vil resultere i muskeltonus. Starter egnet lys overflate trykke. Trekk et lite område av huden - utgivelse. Hvis cellulitt massasje ble en vane - prøve mer intensiv dyp presserende. Tenk deg vыmeshyvaete deigen stund og prøve å ta tak i huden og subcutaneous lag.
   Diversifiserer cellulitt massasje denne teknikken som beundring. Bare ikke overdriv. 10 minutters prosedyren er nok for en dag. Denne massasjen er bedre å gjøre "nasuhuyu" at hendene ikke er slipping. Anti-cellulitt krem ​​om ønskelig, kan brukes etter.
   Interesser kan gjøres på underarmen, buk og ben. Denne effekten vil gi en god flyt av lymfe, forbedrer blodsirkulasjonen, forbedrer ernæring subcutaneous vev og muskler.

   Dette er den dypeste, og - effektiv massasje. Men ikke glem at når sensitiv hud og skjøre kapillærer velge en godartet innflytelse.


   Og et par triks

   For behandling og forebygging av "appelsinhud" på hofter, rumpe og mage gjør en massasje. Bones komprimert i en knyttneve hender med makt til å tilbringe problematisk område her og der. En mer skånsom alternativ for disse områder - gjør indeksen og tommelen av trekanten. Grundig pressing, bevege seg i retning av tommelen. Deretter - i motsatt retning.

   Colin kan hjelpe en annen metode. Samle en håndfull av fingre og utføre sirkulære massasje bevegelser. Forsterke trykk. Massasje sensitive områder - innsiden av lårene og armene - egnet lys krible og streke.

   Børste eller banker?

   I butikkene kan du finne tilstrekkelige midler for anti-cellulitt massasje - fra spesielle børster til nymotens vybromassazherov. Sistnevnte holdning er svært tvetydig. Annonsering priste sin allsidighet - du trenger ikke å gjøre store anstrengelser for å strekke på problemområder. Men eksperter advarer om at en slik aktiv vibrasjon massasje forårsake ikke bare det subkutane vevet, men også de indre organer. For eksempel, hvis du gjør magen cellulitt massasje med Vibro for ofte, kan gjøre selv den unnlatelse av livmoren.

   En harmløs assistent - spesialbørste for anti-cellulitt massasje. Velge hennes notat til haugen var alltid med naturlig bust. Nybegynnere passer bust mykere. Når huden blir vant til handling, kan du skifte børste mer rigid. Håndtaket bør utvides. Pass på at du var behagelig å holde penselen i hånden.

   Hvis huden er irritert eller såret, børste bedre å utsette en stund. Ikke egnet følger Forebygging Cellulitter eiere og overfølsom hud. En annen meget viktig poeng - aldri børste våt hud massasje! Pensle selv må også være tørr. Hvis du ignorerer dette rådet - Tjen strekning.

   Nylig ble en meget populær protyvotsellyulytnoy vakuum massasje ved hjelp av spesielle bokser. Men Feilaktig prosedyre i fravær av nødvendig medisinsk kunnskap dette massasje kan forårsake skade.

   Derfor, eksperter anbefaler nybegynnere ikke å eksperimentere og lære nøyaktig hånd massasje. Og fordelen vil skade kroppen din og ikke zavdaste.

   Forbedrer effektiviteten

   På den måten å bli kvitt cellulitter, kan du bruke Scrubs og varme geler. De beste naturlige eksfolierende agenter - havsalt og en stor kaffe sliping.

   Skrabyruyuschye partikler bidra til å bedre blodtilførselen til vev, varm hud, døde hudceller. I tillegg har salt en kraftig dreneringseffekt - bidrar til å fjerne overflødig vann fra det subkutane vevet. For ikke å skade huden, kan du bruke anti-cellulitt massasje skrubb ikke oftere enn en gang hver 7-10 dager.

   Vanligvis må problemene med cellulitter peeling og peeling være logget inn din vane. Uansett om du bruker peeling under vannbehandling eller separat. Du kan bruke Butikk Scrubs, men det er bedre at de inneholder naturlige ingredienser. Hver syvende dag gjøre hardt dype skreller, for eksempel, en blanding av havsalt og olivenolje.

   Også i dag et bredt spekter av muligheter for butikken anti-cellulitt massasje - en rekke oppvarming geleer og kremer. De har en lokal vasodilaterende effekt. Som et resultat, øker sirkulasjonen, og følgelig mer aktiv metabolisme i vev.

   Disse mirakel verktøy kan brukes alene eller før du begynner å lage cellulitt massasje. Huden kan rødme etter påføring - dette er normalt. Dermed har prosessen begynt. Etter tjue minutter - en halvtime bør gjøre anti cellulitt kroppsinnpakning - tang, gjørme eller honning. Det vil være særlig effektiv.

   Honning og aromaoljer for å hjelpe

   Vil du gjøre mer effektive anti-cellulitt massasje? Så ikke vær lat over disk noen flaske med aromatiske oljer. Dette kan være olje av mandarin, lavendel, bergamot, mynte, mandler. De kan anvendes både hver for seg og kombinere. Aromatiske oljer fremme avslapning, mens opptrer på huden oppmuntrende. De glatte ut spenningen under anti-cellulitt massasje.

   Det er også godt kjent og svært vanlig honning cellulitt massasje. Erfarne massører ofte bruke honning i sitt arbeid. Og når bekjempe cellulitter hjemme honning - en god alliert. Spesielt i varelager er praktisk talt hver familie. På grunn av de spesielle honning massasje teknikker under hans oppvarming opp av underhudsfett, er aktiv lymfe flyt. Dette bidrar til å redusere tegn på cellulitter.

   Hvordan gjøre anti-cellulitt massasje med honning? Først varme overflaten av legemet pat problem eller gnidning. Deretter sprer honning på huden - nok for et lite beløp, ca en spiseskje. Start lett pohlopыvayuschye bevegelse, som om rullende hånd på problemområder - palmer vil holde seg godt til huden.

   Over tid blir vanskeligere vidlypaty hendene vekk fra kroppen. Huden vil brenne - være tålmodig, fordi du ønsker bli kvitt cellulitter. Fortsett uten å redusere satsen til honningen blir hvite og koblings hendene med massyruemыm tomten begynner å synke. Etter inngrepet, foreta en kald komprimere - feste til kroppen vekselvis varmt og kaldt håndkle. Deretter grundig skyll restene av honning og anvende protyvotsellyulytnoe agent.

   Et stort pluss honning anti-cellulitt massasje er at mens den gjennomfører blodgjennomstrømningen blir mer intens. Følgelig er hud og muskler mettet med næringsstoffer og bioaktive stoffer. Bare husk at honning bør testes og 100 prosent naturlig. Melasse massasje vil gjøre.

   Til slutt, er det imponerende funksjon av honning - det bokstavelig talt suger kroppen fra forfall produkter og giftstoffer. Det eneste som overgår situasjonen - honning for mange er en potent allergen. Så, før aktiv massasje bedre sjekk hans reaksjon på honning i et lite område av huden.

   Legg til en vanlig massasje sunt kosthold, gi opp dårlige vaner, få mosjon, og kroppen din vil fortelle deg tusen takk, og huden er holdbar i mange år og til og med.  
  Яндекс.Метрика