Hvordan lære å sove?
 En svært lang tid jeg observerte de ulike anbefalinger om dette temaet. Mine kolleger og klienter noen ganger si, sov 10 timer og fikk opp som om natten rozvantazhuvav vahonyMalo søvn - dårlig mye - også, hvordan kan det være? Så mye tid går tapt i en drøm, nesten 30% av livet.
 Så mye forskjellig Anbefal psykologer, leger og andre fagfolk. De fleste samtaler for å gå til sengs tidlig, noen beviser at det ikke er fornuftig å noen refererer til ayurvedisk kunnskap, er sannsynlig å ha en seriøs begrunnelse for å leve sunt. Så, basert på min egen erfaring, oppdaget jeg følgende faktorer for høyverdig lesjoner.
 Hva du trenger å vite og gjøre for å sove.
 For det første, la oss finne ut hva som er søvn. COH - en tilstand når vår bevissthet hviler og hindrer kroppen å komme seg fysisk og mental energi. Det er viktig å gjøre begge deler. Men søvnfase annerledes tillate vår underbevissthet til å fylle opp disse to typer energi. Fysisk energi fylles svært raskt, og dette er nok for en eller to timer. Kroppen er nå klar til bruk.
 Men den psykiske energien forbundet med følelsesmessige opplevelser, erfaringer, ny rekke av kunnskap og forståelse, trenger seriøs justering. Under søvn, det er mange viktige prosesser som oppdaterer informasjon på harddisken (kan sammenlignes med en datamaskin), som etterfylling av underbevissthet omprogrammere sine vanlige rutiner og programmer (planter og dybdeinnstillinger), innhenting av ny offentlig informasjon for tynn energi organer osv.d. Dette er veldig viktig og energikrevende prosess, inkludert dette arbeidet Bevissthet underbevissthet og overbevisste. Og for gjennomføringen av konverteringen bør være nok tid til å fullt ut gjennomføre alle prosesser. (Forresten, er et enkelt eksempel for å fylle kritiske mental energi outs bevissthet, men for noen mennesker det er normen på slutten av arbeidsdagen))) Så våre vilkår og søvnfasene kan både hjelpe denne prosessen og hindre deres. Hvis rytmer sengetid krenket, må den angitte arbeidet utføres med store tap av psykisk energi, som uunngåelig innebærer en fysisk. Så i morgen en person kan føle et tap av vitalitet eller omvendt, deres tilsig. 
 La oss nå analysere for å lykkes utslett.
 Den første faktoren - hvor mye trenger sove?
 Jeg må si at denne verdien er ikke konstant, det avhenger av alle disse. Så ikke bli knyttet til det som et postulat. Det er ikke nødvendig å oppfinne seg selv strengt fastsatte tid for søvn, slik som 8 timer. Heller, gitt nytten av alle disse faktorene for mannlige kroppen nok søvn 5-7h per dag. For kvinnelige for en time eller to til. Dette skyldes kvinners større mottakelighet for ny informasjon (piznavalnistyu og emosjonelle) prosesser og villighet til å føde barn. Mannlig og kvinnelig energi ingen avbestilling)))
Hvordan lære å sove?
 Den andre faktoren - hva tid bør gå?
 For å finne ut dette, må du holde en dagbok av observasjoner på sin egen tilstand. Hver person har sine egne biorhythms er individuelle og unike !!! Bare ved å begynne å legge merke til og å kontrollere sine emosjonelle og fysiske tilstander kan få jevn rytme av hans natur. Vi trenger å ta hensyn til fysisk utmattelse - det manifesterer seg i svakhet av muskel tone og tone sener (arbeid ledd apparat kroppen), også på det emosjonelle utmattelse - det manifesterer seg i fravær av følelser av glede på fremtidige handlinger pluss en følelse av irritabilitet og følsomhet er lav.
 Når du har sporet at disse indikatorene falt betydelig fra normen - er det på tide å gå videre til trinn i forberedelsene for søvn. Du må finne dine egne timer for søvn og hvile. Dette vil maksimere både energigjenvinning. Lær å legge merke til reaksjonen av kroppen din, det gjorde ikke skuffe. Men i alle fall minst en gang i tre dager kreves fullstendig hvile, hvis du er i den klare arbeidskraft regime.
 På biorhythms av kroppen gjøre effekten - sesongen, type kjernevirksomhet, ritualer fylle emosjonell energi som omgir mennesker og miljø, kvalitet på mat.
 Den tredje faktoren - forberedelse til søvn og våken tilstand.
 Denne overgangsperiode, og det er svært viktig. Leger alltid anbefale trening før sengetid rolig aktivitet, ta en dusj, drikke kefir eller melk.
 Denne fasen er viktig at vi stien noen måte å fremtidige tilstander i natt. Sette deg opp for den perioden det tar for rytmene i naturen (alfa rytmer). Slik at indre verden åpen for oss universets hemmeligheter, programmet oss selv for en vellykket overgang mellom de tre verdener. Dette kalles trance. Denne enkle nivå av trance der en person ikke kan være helt utelukket fra bevisstheten. Denne tilstanden oppstår i daglige aktiviteter, som for eksempel når vi har vært engasjert i noen form for ensformig arbeid.
 Også viktig å delstaten oppvåkning. Ingen måte er ikke anbefalt kraftig hopp, skrike som vekkerklokke, våkner hans familie og ropte fornærmelser. Dette medfører et uutslettelig preg på den neste dag, og derfor den fremtidige liv.
 Den fjerde faktoren - en av de viktigste.
 Elsker du som er forbundet med dine drømmer og mål. Det avhenger av om du har fullført eller energi du vil alltid tape. Man - en reaktor som kan produsere energi, gjør det han elsker. I dette tilfellet, han alltid inspirert og forbruker minimum energi kroppen. For å opprettholde god effektivitet i dette tilfellet, minste timers søvn. Det finnes mange eksempler på kreative entusiastiske personlighetene som Nikola Tesla, som har sunket fra 20 til 80 år for to timer om dagen, med mer enn 1000 gjort funn og utbygginger.
 Hvis en person står opp om morgenen og visste ikke hva det er han trenger, automatisk det vil presse staten av ånden til spørsmålet - hvorfor jeg våknet opp i dag?
 Spør deg selv mål som vil lede deg til dine drømmer. Faktisk, er det denne mannen skiller seg fra dyreriket, skaperen og skaperen av den. Uten deres livsmål du automatisk ødelegge kroppen din.
 Ikke glem om utnevnelsen. Kvinne - inspirator, skaperen av mannen. Hvis du følger denne, du møter programmet for hans fødsel, er energi blokkert, fullt ankommer når som helst.
 Den femte faktoren - riktig ernæring.
 Våre kropper er motoren når den helles god olje og bensin, betyr det ikke overopphetes og ikke avvik fra rytmene og lange arbeidsdager ordentlig. Vi må vite at dietten må inkludere grunnleggende mineraler og vitaminer passende område av din bolig. Det er lurt å spise mat som krever en liten mengde fysisk energi av fordøyelseskanalen på sin behandling og Pay. Mat flora raskt fordøyd og gi rask restitusjon. Produkter laget veldig godt å opprettholde normal syrebalansen, hindrer bakterier - fiender under fordøyelsen. Kjøtt for lang tid til å fordøye og ta en stor mengde kalorier i deres fordøyelighet. For eksempel vil svinekjøtt resultere bare fem eller seks timer etter et måltid. Det er nødvendig i kosten av nøtter og tørket frukt, de inneholder et stort kompleks av stoffer. For å sikre et langt og lykkelig liv bør utelukkes fra kostholdet oppfunnet ulike typer kjemiske produkter og vann. Inkludere i kosten minst halvparten til to liter kildevann levende. 
 Balansen av frukt, grønnsaker og mat som inneholder forskjellige mineraler, er også viktig. Ofte bruker vi en blanding som gjensidig nytte slukke hverandre, som om mat går rett, men ikke resultatet. For eksempel, når anemi er anbefalt å bruke en bokhvete diett der et høyt innhold av jern, men å spise det med melk vi nesten helt nøytralisert av sin absorpsjon av kalsium. Det er et resultat av denne maten vil være lav. Disse produktene skal fordeles i tid.
 Den sjette faktor - en helhetlig aura (aura).
 Svært ofte vår byoobolochky skade bidrar med utekanyyu energi bortkastet. Man prøver å komme seg etter søvn, men dette er ikke nok, fordi den aura som et dørslag, der renner innhold. Recovery bio er ingen røyking, alkohol, utvikle positiv tenkning, kommunikasjon med vellykkede mennesker, mangel på vokabular matte klasse energi praksis, yoga, qigong, bønner, kroniske sykdommer mentale tilstanden til en person - en hjørnestein i. De fleste er nå involvert i kampen om å overleve, har en tendens til å gjøre for mye i en hast, irritert, føler konstant tilstand av stress. Slike tilstander kalles bэtta rytmer. De fører til permanent lekkasje strøm, sterk svekkelse av kroppen på grunn av frakobling med naturen, ødelegge integriteten av energiforbindelser. Derfor er det viktig å lære å kontrollere sin tilstand og trene nødvendig betingelse, for ikke å bli generelt kjøre til ingensteds. 
 Dette er en tre-dimensjonal tema som bør studeres nærmere.
 Så oppsummere, for å ha en god søvn som er nødvendig:
 1. Bestem hensikten med livet ditt og følge din formål
 2. Finn din rytme
 3. Gjøre ting du elsker (arbeid), som fører til dine drømmer
 4. Styr din diett
 5. lære å gå i dvale tilstand og exit
 6. gjenopprette hans aura, gjør forskjellige åndelige og fysiske praksis, tilpasset sunn livsstil
 La livet bli fornøyd!  
 Hvis du vil at håret var perfekt, så må man gjøre noen innsats, så håret ikke kan komme til å ligge akkurat som du vil. Bruke spesialverktøy for styling, men først lære hvordan du velger dem.

 Hva er det?


Styling: hvordan å velge en som passer for håret ditt?

 Hva gjør denne merkelige ordet "styling"? Faktisk, innebærer det å skape frisyrer. Men i dette tilfellet betyr ikke prosessen, verktøy og tilbehør, der etableringen vil være. I dag valget er rett og slett store øyne bare løpe unna. Og bestemme alt dette mangfoldet?

 Hvordan gjøre det riktige valget?


 Til var perfekt styling håret, er det viktig å kjøpe de riktige kosmetiske produkter. Hvordan du skal velge? Det er ikke så lett som det kan virke ved første øyekast. Etter noen verktøy laget for noen formål, andre - for helt annerledes. Og håret alt helt annerledes. Så det er viktig å vurdere noen grunnleggende punkter. La oss hver av dem.

 Varianter


 Det første vi liste opp de viktigste typer styling verktøy:
 •  Hairspray er i arsenal av enhver fashionista, som et verktøy utviklet for å fikse frisyrer. For øvrig kan den grad av fiksering være forskjellig. For eksempel, hvis håret er myk og tynn, bør du velge den laveste grad, hvis håret stiv og tykk, så gi preferanse til høy. Men det siste alternativet er ikke egnet til daglig bruk på grunn av hår av hodet vårt delen er fjernet ved hjelp av en sjampo (myk betyr at du kan "kam" børste).

 •  Mousse brukes til å legge volum, tetthet og prakt som eiere må tynn og sjeldne hår. Dette produktet vil ikke skinne, og hvis store mengder deponert strukturen vil skape effekten av skittent hår. De fleste jenter må bruke kort eller mellomlang hår.

 •  Voksing hårstrå kalt til å fordele og gjøre dem lyse og skinnende. Dette alternativet er ideelt for eiere av krøllete og tørt hår, kan de "temme" sine krøller. Men jenter med rett hår og fett slik betyr noe.

 •  Væsken (eller lotion) styling designet for å gi volum tørking hårføner. Vanligvis er dette sprayes på tørt hår. Gir termisk beskyttelse, slik at du kan beskytte håret mot de negative effektene av varm luft.

 •  Hårgelé hår gir glans og glans, men det er forskjellige typer. For eksempel har noen produkter å fikse håret, men la dem myke og mer isolerte rygger eller skape effekten av vått hår. Bruk gel kan nesten alt.

 •  Skum som mousse, men litt forskjellig fra det. Dette verktøyet gjør at du kan fikse håret hennes, men inkluderer ikke effekten av fast sammen og limt hår. Shine bør forventes.

 •  Pulveret er utformet for å skape volum, særlig når det gjelder å nachese.

 •  Krem annet lys og delikat tekstur og tilstedeværelse i pleie- og fuktighetsgivende ingredienser som er spesielt viktig for de som liker naturen. Men lys fiksering finner sted.

 •  Og hva er du?


  Styling: hvordan å velge en som passer for håret ditt?

   Det er viktig å vurdere når du velger en kjøretøytype og hår.
 •  Hvis du har fett hår, er det bedre å foretrekke mousse og Penko høy grad av fiksering. Også egnet og lakk. Disse midlene vil bidra litt for å fjerne overflødig væske og fikse håret hennes. Røtter er bedre ikke å håndtere.

 •  For tørre - kontra medisiner som inneholder alkohol, slik at komponenten «alkohol» delvis bør skremme deg. Verktøy og supramaksimal sterk fiksering er heller ikke egnet, vil de forandre håret til en stiv svamp.

 •  En må skinne svakt, men de trenger ikke å bry. Det beste alternativet - en spesiell kremer eller spray for å legge skinner. Unngå hår rotsonen, ellers håret vil se skitten.

 •  Hvis håret ditt er tynt, er det ideelle - væskemedier, fortrinnsvis i form av spray. De sputayut ikke limt hår, men gi dem ønsket volum. Også du passer og støv.

 •  Hva du vil til slutt gjøre?


   Velge midler, bestemme hvilke resultater du ønsker å oppnå. Her er noen alternativer:
 •  For bedre bruk curling mousse eller skum som en spiker lim hår. Har du krøllete hår, ønsker du dem pent å konkludere, kan du velge en spesiell voks eller spray for å splitte tråder.

 •  Lyst til å komplisert frisyre er ikke brøt midt i ferien? Deretter velger du den beste lakk sterk fiksering.

 •  Effekten av vått hår du gir gel eller lotion. Men tørr håret ditt ikke er anbefalt, de trenger å tørke selv.

 •  For volum egnede mousser og geleer. De ikke bry hår og beholder sin naturlige utseende.

 •  Som bouffant gjøre? Deretter bruke pulver, forårsaker den til regionen rundt røttene.

 •  Hvordan søke?


  Styling: hvordan å velge en som passer for håret ditt?

   Du må vite hvordan du bruker styling verktøy, da dette påvirker kvaliteten på håret og holdbarhet direkte.
 •  Varnish bør påføres etter at prosessen med å lage frisyrer på tørt hår. Flasken bør holdes på 25-30 inches fra hode til midler for låser var så jevnt og ikke skleylo dem.

 •  Musa brukes først til røttene og deretter fordelt langs lengden av håret. Det er viktig å ikke overdrive det, ellers ingenting skjer.

 •  Voksen påføres lettest å fukte håret (men ikke nødvendig å vaske dem). Bare bruke hånden sammensetning, gni den mellom håndflatene, deretter dele håret. Deretter fortsetter å skape frisyrer.

 •  Spray-anvendt før tørking lotion i vått hår. Hvis håret ikke er tørr, kan du få som en følge av effekten av vått hår.

 •  Gelen påføres hendene litt vått hår. Fordele blandingen gjennom. Det er viktig å ikke overdrive det med nummeret! Gre håret etter påføring anbefales ikke.

 •  Skum brukes til å rense, fuktig hår og spre den.

 •  Kremen bør brukes på håndflaten og deretter bruke med en ren fuktig hår.

 •  Enheter for styling


   Ønsker du å få perfekt frisyre? Få styler. Dette er en spesiell enhet for å lage forskjellige frisyrer. De mest vanlige og populære merker: «Rowenta», «Philips», «Remington».
   Hva du skal se etter når du velger?
 •  Antall dyser. Det hele avhenger av hva du ønsker.

 •  Hensikt. Kvernen er profesjonelle og innenlands. For fans av det andre alternativet er å foretrekke.

 •  Ledningslengde bør være tilstrekkelig. Men mer praktisk trådløs modell som går på batterier.

 •  Funksjoner. Noen modeller kan regulere temperaturen og luftmengde. Også nyttige funksjoner ionisering blåser, identifisering og skånsom varmebølge.

 •  Makt bør være høy.

 •  Det er bedre å foretrekke keramiske plater.

 •  Bla populært middel


   Her er styling verktøy som har fått svært positive tilbakemeldinger:
 •  «Nivea» - Den demokratiske voksende merkevare. Utvalget av midlene er ikke veldig stort, men jentene og kvinnene fornøyd. Lukten hyggelig, som konsistens betyr. Prisen er lav.

 •  «Taft» - betyr sterk feste. Valget er svært bredt, finnes det alternativer for hver hårtype og for enhver anledning. Disse fondene har en gjennomsnittsverdi.

 •  «Wella» tilbyr også et bredt spekter av høy kvalitet. Prisene er rimelige, de fleste kundene rettferdig.

 •  La håret vil være perfekt!  
  Яндекс.Метрика