Hvordan lære å tegne piler foran flytende eyeliner?

Eyeliner kan løse mange problemer. Det skaper effekten av en mørk og tykke øyevipper, understreker fin klipp og hengende øyelokk heiser. Men i alle make-up for noen form for forsyning må gjøres forsiktig. Lære å male øyne ganske enkelt, det viktigste praksis.

 Du vil trenge


 •  Flytende eyeliner

 •  Liner

 •  Eyeliner

 •  Basen for skygger

 •  Instruksjon


 •  Kjøpe en alt du trenger for å lage makeup. Nykommere bedre å oppsummere blyant øye - det er mer rett til sengs, og hvis linjen vil se rotete, er det lett å justere. Bruk liners kan bare opplevd hender. Den vanskeligste delen vil være å bruke flytende liner som gir tydelige piler, og som viser den minste feil.

 •  Bruk kun kvalitetsprodukter med en passende dato. Scrabble hardt blyant eller penn tørr aldri gi rette linjer. er at en godt laget tilsynelatende eyeliner når den er tørr, vil det falle rotete stykker, mister sin glans og flassing. Ikke fortsett å bruke det fordi du fikk en dårlig kopi. Finn et kjøretøy fra en annen produsent.

 •  Nykommere i tegne piler bedre gjelde eyeliner først, og deretter skygge på øyelokkene. Deretter, hvis du mislykkes, vil du ikke trenger å tørke all sminken. Etter å ha søkt skygge linje kan fortsatt oppdatere liner lag, og dermed du legge en klar bane.

 •  Før du påfører makeup trenger å avfette noensinne, ved hjelp tonic uten alkohol og drepe litt fuktighetskrem. Hvis du er eieren av fet hud, deretter bruke et tynt lag rammeverk som kan hindre spredning makeup. Litt pudder og lokk kan starte pidvodtsi.

 •  Ta en myk blyant, og flytte linjen fra midten av århundret, holde hender med hånden i en vinkel til kum. Deretter fortsetter de konturlinjer, og dermed forlenge snittet. Intensiteten og bredde justere liner blyant presser. Litt skygge pil og gjøre den mykere. Nå øyevipper kan sette et lag med mascara som forlenger og lett daglig makeup klar.

 •  For å gjøre opp lysere verdt å tilbringe piler fra det innerste hjørnet av øyet. Når du er ferdig med å bruke, bør det våte fjær applikator - det bidrar til å legge til dybde og fargemetning. Floor sette blyant linje flytende liner.

 •  Betyr i form av en gel eller krem ​​for å bruke en spesiell pensel, som skrå kanter. Slå et litt eyeliner og føre en kant århundre pensel, holde så nær vippekanten. Også, ikke glem å følge symmetri piler - to piler bør være den samme.

 •  Hvis du drømmer å lære å lage klare og tynne linjer, bruk en flytende liner. Det dårlig børste noen ganger - du kan erstatte den. Hvis ikke gå rette linjer, justerer du det før det er tørt. Spre pilspissen applikator - dette vil gjøre det mer allment, men vil se penere.

 •  Video Tutorials
  Strekkmerker på hudenSelvfølgelig, vi alle ønsker å se så bra som mulig, og så lenge som mulig prøve å bevare sin ungdom og attraktivitet. Dessverre, ikke tilstanden og utseendet på huden vår ikke alltid stole bare på vårt ønske. Det er mange faktorer som ganske kan ødelegge vårt utseende og følgelig vårt humør, for eksempel forekomsten av strekkmerker. Enig, disse hvite striper på kroppen er i stand til å ødelegge enhver figur. Selv om de er utvidelser av en skade på kroppen vår, behagelig i sitt utseende er svært liten. Hva som forårsaket forekomsten av strekkmerker?
  Årsakene til strekkmerker på huden
  Strekke huden (vitenskapelig striae) - det er en defekt i huden, som manifesterer seg i form av striper på kroppen, rødt eller lilla først og deretter hvit eller rosa. Faktisk, strekkmerker - disse er de samme arr, men de vises ikke på hudoverflaten og den interne lag, som et resultat av tap av elastisitet, det er hull elastin fiber og kollagen. Zarubtsovыvayas, er disse fibre erstattet med bindevev, noe som gir huden slik stygge striper - striae eller ganske enkelt, streamere.

  Årsaker til strekkmerker mye.
   Men, faktisk, de er delt inn i to typer - Denne hormonelle svingninger og vekt. Videre, i det første tilfellet som oftest horisontalt strekk, og den andre - vertikal strekning.
  Hormonelle svingninger forekommer hos kvinner under graviditet, og som et resultat av endokrine sykdommer, og i puberteten og under langvarig bruk av hormoner. Disse periodene er sterke svingninger i vekt, farlig tap av hudens elastisitet, og følgelig forekomsten av strekkmerker, som har en tendens største lær bryst, mage, rumpe og lår. Det er klart at unngå de ovennevnte perioder ikke er mulig, men unngå de negative konsekvenser i form av utvidelser - er høyst reell.
  Hvordan hindre at forekomsten av strekkmerker
  Til graviditet eller vekttap prosessen oppvekst er ikke over for deg utseendet på strekkmerker, er det viktig å følge noen viktige regler som vil bidra til å holde huden elastisitet og fasthet. I prinsippet disse reglene er viktige for kvinner i hele sitt liv, men for å hindre forekomsten av strekkmerker i ovennevnte perioder - særlig.
  DerforRegel ett- Riktig ernæring. Hva slags mat er nyttig og nødvendig for vår hud for å forebygge strekkmerker? For det første protein. Han er byggesteinene i cellene. Protein og fremmer hudens fornyelse, og er ansvarlig for sin elastisitet og fasthet. Så prøv å inkludere i kostholdet ost, kylling, fisk, sjømat og andre matvarer rike på protein. Også, ikke glem å drikke den nødvendige mengden av vann. Ønskelig - opp til to liter om dagen. For mangel på vann kan påvirke elastisiteten i huden og føre til forekomsten av strekkmerker.
  Andre Rule- Behandle vekten sin. Det er en skarp sett av vekttap eller bidra til strekningen, så hvis det er mulig prøve å ikke overtax huden din med unødvendig spenning. Selv under graviditet, prøve popravlyatysya mer enn 10 pounds. Så etter fødselen vil være lettere å returnere skjemaet fra stretching og ikke trenger å bli kvitt. Hjelpe huden din til å takle stress. Når du føler at begynner å få vekt - for å bruke spesielle klær for gravide kvinner - denne spesielle bandasjer, og BH, belter. Dette vil levere huden mot strekkmerker og høy belastning.
  Regel tre - Trene kroppen din. Ikke glem om fordelene ved trening for å bevare fleksibilitet og elastisitet i huden på kroppen. Hold kroppen din ved hjelp av massasje og selv-massasje. Du kan ikke engang forestille meg hva fordelene kan bringe til brystet bare fem minutter av massasje. Imidlertid bør det bli gjort hver dag, og meget forsiktig, utadgående bevegelse fra bunnen av halsen til brystet.
  Regel Four - zahartovuysya huden din. Daglig douche tillater deg å holde huden din i god tone og forebygge strekkmerker. Det er også nyttig å gni kroppen, inkludert bryst, grov håndkle. Denne fremgangsmåten vil bidra til å bedre blodsirkulasjonen og dermed forebygge strekkmerker. Forresten, bidra til å bevare hudens elastisitet bryst kan daglig skylling med vann ved romtemperatur.
  Regel fem - ta vare på tilstrekkelig fuktighet og næring til huden din. Tydelig, bruk av spesielle fuktighetsgivende og nærende kremer som inneholder komponenter som silikon, kollagen, elastin, hyaluronsyre og ulike næringsstoffer som bidrar til å forhindre forekomsten av strekkmerker. For å eliminere pløsete hud hjelp av ulike oljer, blant annet oliven, neroliyeva, mandel, linfrø, sitron, peppermynte, rose, valnøtt og andre.

  Hvordan bli kvitt strekkmerker

  Ovennevnte regler vil hjelpe deg ikke bare for å forhindre forekomsten av strekkmerker, men også gjøre huden din tone går tapt hvis strekningen er der fortsatt.
  Selvfølgelig, uavhengig fjerne strekkmerker, dessverre, helt mislykkes. Men fortvil ikke verdt det. Moderne kosmetikk byr på mange muligheter for å bli kvitt strekkmerker. Denne laser skreller, ultralyd og korrigering, og Microdermabrasion og mesotherapy. I ekstreme tilfeller, er svært merkbar hvis stretching og ikke gir liv - kan du ty til plastisk kirurgi, mageplastikk avtalt.  
  Strekkmerker på brysteneStrekkmerker som dukket opp på brystet, en årsak til lidelsen. Ofte de er et resultat av barnets fødsel - den viktigste hendelsen for enhver kvinne. Etter amming hud ubehagelige spor igjen, som tilstrømningen av melke bryst størrelse endres stadig.
  Selvfølgelig, stretching - det er ikke en tragedie, siden de er vanligvis skjult under klærne. Men det finnes kvinner som har brystkreft er en stor fordel, og de er ikke vant til å dekke det. I en slik situasjon, og spørsmålet er hvordan man skal fjerne strekkmerker. Ikke bekymre deg, det kan gjøres, men på vil du trenge litt innsats og tålmodighet.
  Strekkmerker på brystene fremme tidlig visner huden, forårsaker rynker. De også forårsake psykiske problemer. Noen misnøye med utseendet påvirker stemningen i kvinnen og hennes helse. Så bli kvitt dem er et must.
  Hvorfor strekker
  Strekkmerker er dannet på kroppen til enhver vektendring. Spesielt merkbar oppdages under graviditet og amming, herunder vesentlig å endre bryststørrelse. Materialet er strukket, og dets fibre er brutt. Det er godt dannet strekkmerker.
  En lignende situasjon forekommer med kvinner som falt mer enn ti kilo overvekt, samt med idrettsutøvere hvis de stopper å pumpe muskler. Men stretching kan ikke bare være gravid og å miste vekt. Unge jenter er også utsatt for risiko - en tenåring brystene vokser raskt og huden bare ikke har tid til denne prosessen.
  Strekkmerker kan vises på grunn av genetisk predisposisjon. Noen kvinner føder flere ganger, plukke opp og slippe vekt, og deres hud er feilfri, mens andre strekkmerker dannes ved den minste innflytelse. Problemet er bare i arvelighet.
  Fjern strekke deg selv hardt nok, vil du bare gjøre dem mindre alvorlige, men selv dette krever mye tid og krefter. Derfor er utseendet på strekkmerker lettere å forebygge enn å bekjempe dem.
  Forebygge strekkmerker på brystet
  Det finnes en rekke anbefalinger, overholdelse som vil bidra til å eliminere utseendet på strekkmerker eller redusere deres antall til et minimum. Først, sjekk for å se at huden forblir smidig, beholde elastisitet. For å gjøre dette, følger regelmessig mosjon, med fokus på musklene i brystet.
  Douches gir huden elastisitet. Vann prosedyrer er betraktet meget nyttig for utvinning av kroppen, men spesielt god strøm av vann påvirker huden, de eliminere eksisterende rynker og slapphet. Husk at først varmt vann og deretter kaldt douche.
  Bryst massasje - en meget effektivt middel for strekkmerker. Spesielt nyttig massasje Garcia, som kan utføres ikke bare på en hvilken som helst del av kroppen. En master hans teknikk kan hver kvinne.
  Huden trenger regelmessig fuktighet, så alltid bruke godkjente kremer. Fortrinnsvis inneholdende kollagen-elastin.
  Å hindre mikrorozryviv, slitasje komfortabel BH. Det er viktig å velge riktig størrelse, og da det ikke vil klemme og klemme brystet eller redusere den. Under graviditet, er det tilrådelig å bruke støtte undertøy som ikke vil falle bryst i en tid da du mate babyen.
  Måter å fjerne strekkmerker på brystene

  Hvis brystene var fortsatt strekke umiddelbart begynne å slåss med dem. Så lenge de er friske, rengjør dem mye lettere enn eldre strekkmerker. Bruk en mer effektiv måte.
  Pakk med alger. Du kan kjøpe dem på apotek. Før prosedyren Bosh huden, og deretter sette på problemer oppfattet tang wrap og vikle et varmt teppe og legge seg ned i tretti minutter. Under påvirkning av varme alger gir alle sine næringsstoffer på huden, og det blir mer elastisk og glatt.
  Med nye strekkmerker kan overvinnes ved hjelp av komprimerer. Forbered to tanker: det varme vannet, legg en skje med salt i kulden - sitronsaft. Vekselvis feste til problemområder komprimerer, overlevende på et halvt minutt. For å forbedre effektiviteten av fremgangsmåten ved å bruke en lotion ble fremstilt som følger. To spiseskjeer tørket rosmarin tilsett vann og kok. Suppen avkjøles litt, tilsett sitronsaft, salt og alkohol, da gjelde for huden.
  Fjerne strekkmerker som dukket opp på brystet, hjelp og eteriske oljer. De bli kvitt strekkmerker ny, men det sakte - resultatet vil manifestere seg bare seks måneder. Men de naturlige oljer er en fin måte for strekkmerker. De ikke bare fjernet dem, men vil forbedre hudens tilstand. Husk at i en ren form ikke kan anvendes, fortrinnsvis lagt inn i kremer og lotioner. Effektiviteten av behandlinger avhenger av alder, størrelse av strekkmerker. Hva som teller, er hyppigheten av anvendelsen av oljer, deres kvalitet og opprinnelse. Men hvis du observerer alle forhold, er resultatet fantastisk.
  Hvordan fjerne strekkmerker i en skjønnhetssalong
  Hvis boligen er ingen prosedyre tid og økonomi tillater det, kan du gå til kosmetolog. Det vil gi deg noen effektive metoder for å strekke. Det mest populære alternativet - Peel - kjemisk og laser. Under prosedyren kan du føle ubehag, men resultatet vil glede deg.
  En annen prosedyre - mezoterapi, som innebærer innføring av en region som strekker seg spesiell cocktail. Men mezoterapi effektiv når den utføres i forbindelse med peeling. En annen måte å fjerne strekkmerker - ultralyd terapi. Under denne prosedyren utføres micro adipose subcutaneous vev, noe som resulterer i økt metabolisme. Kjemisk peeling der forbrenningen skjer dype lag av epidermis, hjelper med å bli kvitt gamle strekkmerker.
  Selvfølgelig, strekkmerker på brystet er ikke noe behagelig en kvinne, men deres tilstedeværelse betyr ikke at du ikke lenger vakker. Tenk om å fjerne sine radikale måter. Prøv å begynne å fjerne strekkmerker hjem metoder. Når alle prosedyrer prøver å spise sunt. Inkludere i kosten matvarer som kan forbedre hudens elastisitet. Dette er nøtter, sjømat, frukt og olje.
  Bedre å bli kvitt strekkmerker så snart de dukket opp. Av seg selv, har de ikke forsvinne, men bli mer synlig. Så ikke overse problemet til sin løsning, er det mange måter på vil du bare trenger tålmodighet.  
  Яндекс.Метрика