Hvordan løse bulimi
 Noen folk fra den konstant nervøs spenning strømmer inn i psykisk lidelse forbundet med følelser av sult neutolymoho. Men de er utsatt for konstant perenahruzkam kroppen absorberer ubegrenset mat.
 Bulimi - en svært alvorlig sykdom som krever overvåking av leger, men å komme seg fra bulimi selv. Behandling av sykdommen er gradvis, men kontinuerlig.

 Hvordan løse bulimi egen


 Først av alt, for å selv komme seg fra bulimi bør jeg planlegge mine måltider i løpet av dagen. Noen bulymyky ignorere denne regelen, som sier at vыterpyat lett, ingen frokost eller middag. Men i kveld sult råder, og personen begynner å feie all maten i ubegrensede mengder. Dette, som vi vet, forverrer bare deres situasjon.
 Legg merke til at den beste lunsj i stedet for å spise en suppe buljong. Så du forenkle kroppen din den daglige glut.
Hvordan løse bulimi
 I dietten til mennesker som lider av bulimi, er det et stort antall produkter som inneholder kalorier. Så se etter et alternativ til slik mat. Absorberer mer frukt, grønnsaker og uraffinert korn spirer. Disse stoffene gi kroppen din en tilstand av fullstendig fylde, uten å overbelaste det. Avstå fra mat og krydder, rør appetitt. Eksempler på slike matvarer er majones, salt, sukker, kakao, chips, stekt mat.
 Å gjenopprette fra bulimi selv, bør utføres daglig trening. Dette vil hjelpe dine venner. De bør ikke begrense deg i å spise, vil du takle det på egenhånd, men deres støtte vil ha en positiv effekt.
 Engasjere auto-trening - tror på oss selv, det bare gjenta meg selv hver dag at din evne til å forandre livet ditt til det bedre.
 For å gjenopprette fra bulimi starte en ny dag med et lite sett med øvelser som heier kroppen din og bringe det inn i en tilstand av aktivitet. Med små idretter trening sette deg kroppen på en annen diett.
 Dårlig humør - en kilde til stress, som påvirker nervesystemet. Prøv å unngå konfliktsituasjoner og folk som er negativ energi. Les interessante bøker se positive filmer, chatte med homofile mennesker, og humøret vil alltid være i orden.
 Disse strenge regler du bør følge for en kort periode, så snart du blir vant til å leve et fullverdig og sunt liv ikke lenger tør å avvise det. Ikke glem å følge disse reglene hver dag siden første gang kontroll selv fortsatt har. Hvis du selv ikke kan gjøre det - be dine slektninger eller venner nøye overvåke dine måltider.
 Husk å følge alt som skjer gradvis.
 Forfatter: Olga Nesterova
 Spesielt for nettstedet http://ledy-life.ru/  
 Nylig, media stadig vanligere slikt som bulimi, er ikke overraskende, fordi sykdommen hvert år er å få enestående momentum. Takket være moderne idealer og normer for flertallet av det smukke kjønn oppriktig overbevist om at som menn og kvinner til å være vellykket, er det viktig å være tynn.
 Og vel, hvis slike synspunkter støttes bare sunn mat og mosjon, men dessverre er dette perfekt liv og oppnås ikke i det hele tatt, og dermed, skuffelse, frustrasjon, depresjon og sykdom.
 Bulimi - en type mulig psykisk lidelse, en alvorlig sykdom der det er smertefulle og unaturlige sultangrep.

 Mange har hørt om navnet eller vet om, som er preget av symptomer på det, men få vet at bulimi - er ikke bare mangel på viljestyrke eller vilje til å styre selv. Dette er en reell sykdom, avvisning og avhengighet beslektet med avhengighet, men her er et stoff - mat.
Symptomer og behandling av bulimi forferdelig

 Navnet "bulimi" har greske røtter, som i russiske midler "bullish sult" - veldig fargerik for slike problemer. Pasienten plaget ukontrollerte, skarpe og plutselige anfall av smertefull sult, i dette øyeblikk alle tanker, ønsker og oppmerksomhet er betalt bare mat.
 I slike tider folk ikke legger merke til antall spist, han svelger alt han ser foran seg, ofte gjør egentlig ikke tygge, enda viktigere, så snart som mulig for å tilfredsstille en sulten mage.
 Etter akutt sult midlertidig scoret et stort antall produkter som person begynner å plage samvittigheten, en følelse av avsky for seg selv og sin svakhet.
 Skam og frykt for sine gjerninger vanskelig å komme seg fra den enorme mengden spist, tvinger pasienten til å gå til ytterligheter: kvitte seg med noe som forårsaker disse følelsene.

 Dette skjer oftest med kunstige metoder for å rense magen, forårsaket av oppkast, avføringsmidler drukket og diuretika, og noen begynner også å utmattende sportslige belastninger og sitte på en streng diett konstant.
 Når en person innser at han nok en gang har gjort noe galt, det igjen begynner å plage skam og avsky for seg selv, negative følelser igjen forårsaker sult storm og går igjen som en ond sirkel.
Symptomer og behandling av bulimi forferdelig

 Faren ligger i det faktum at starten av behandlingen pasientene kan umiddelbart, da han nøye skjuler sine problemer, og utenfor i lang tid kan se ut som en frisk person. Faktum er at på grunn av frykt for å få ekstra pounds, er pasienten prøver med alle midler for å opprettholde en sunn vekt eller få det, men veldig sakte og gradvis.

 Årsaker


 Årsakene til denne sykdommen har ofte psykologiske og fysiologiske røtter, sistnevnte er mye sjeldnere. Fysiologiske årsaker kan være assosiert med andre sykdommer i fordøyelseskanalen, metabolske sykdommer og skader av maten sentrum av hjernen.
 Men i de fleste tilfeller, bulimi en psykologisk røtter, på grunnlag av forskjellige nervøse lidelser og abnormiteter.
 Bulimia nervosa ofte utvikler seg i unge kvinner (fra 13 år), men nå symptomene er mer vanlig i det motsatte kjønn. Ekspertene bemerket at symptomer på bulimi er ofte funnet i folk som vokste opp og brakt opp i velstående familier.
Symptomer og behandling av bulimi forferdelig

 Den høye pretentiousness av familier kan utvikle et visst nivå av komplekser, frykt ikke rettferdiggjøre tildelte håp om å diskreditere hans familie.
 Risikofaktorer som kan påvirke utviklingen av denne sykdommen er eiendom yrke der du har lav kroppsvekt og form visse parametre, som for eksempel modellering, dans, idrett med vektbegrensninger.
 Også bulimi ofte utvikler seg i de som bor i store byer med arvelige faktorer (noen av slektninger eller venner som lider av lignende sykdommer), og har store krav på seg selv og sitt eget utseende.
 Det antas at bulimi går ofte hånd i hånd med anoreksi, men det er ikke alltid tilfelle, fordi disse pasientene ikke alltid blir forferdelig tynn, ofte det motsatte.
 Selv tom mage nesten umiddelbart etter å ha spist mest kalorier fortsatt klarer zasvoyitysya i kroppen, foruten bulimiske pasienter ofte prøver å absorbere slike tilfeller, mel og søt mat, der det meste av kroppen frigjøres endorfiner, og dermed mer moro.

 Hovedsymptomer


 Likevel bør du ikke se på hvert anfall av sult, som ble assosiert med en nervøs lidelse, bulimi symptomer, i sjeldne tilfeller, kroppens reaksjon er berettiget. Hvis hyppige angrep, begynte du å legge merke til at de dukker opp nesten hver dag, og noen ganger 4-5 ganger om dagen, er det sagt at det ikke er tid til å tvile, et presserende behov for å se en lege.
 Problemet er at for å løse alene nesten syk person kan ikke, selv om han innser at du gjør noe galt, men ofte mer avhengige det onde sirkelen fortsetter å gjenta.
Symptomer og behandling av bulimi forferdelig

 I den innledende fasen pasienten blir trukket tilbake og hemmelighetsfulle, observert merkelig oppførsel, humør kan variere dramatisk, hyppige turer til badet, hvor det er et forsøk på å bli kvitt spist.
 Deretter problemene begynner fysisk natur: pasienten raskt kan få og gå ned i vekt klage over konstant svakhet og sykdomsfølelse.
 Det inkluderer også: betennelse i ørespyttspyttkjertler (ansikt blir hoven utseende), vanlige tarmlidelser (på grunn av et overskudd av avføringsmidler og andre rusmidler), generell dehydrering og ubalanse av salter og mineraler (på grunn av hyppig oppkast), krenkelse av tannemaljen og konstant irritasjon og betennelse i halsen området.
 Hvis du ikke starter behandling i tide, kan konsekvensene av denne sykdommen være svært ubehagelig og noen ganger også trist: utvikling av endokrine sykdommer, ulike sykdommer i mage-tarmkanalen, gynekologiske lidelser, mulig død.

 Hvordan hjelpe pasienten?


 Hvis du legger merke til disse tegn og symptomer hos noen i familien din, bør du umiddelbart starte behandling, men for å bli kvitt sykdommen, fordi det er blandet så mye som to faktorer - psykologisk og fysiologisk?
 Behandling av bulimi alltid basert på å løse problemet med sin opprinnelse, med andre ord, må du forstå hva provosert mannen til å falle inn i en depresjon, og deretter "stikke" av slike volumer.
Symptomer og behandling av bulimi forferdelig

 Ved behandling av bulimia nervosa alltid kombinert to typer terapi: Aktiv korreksjon av psykiske forstyrrelser, så vel som for et løpet av medisinsk behandling.
 Som vi har sagt, for å løse alene vil trolig ikke være i stand til, så du må finne en god spesialist, kanskje en psykiater som vil utpeke nødvendig spekter av antidepressiva og plukke individuell psykiatrisk behandling.
 Noen ganger - en hypnose ekspert selv trer pasienten i denne tilstanden, og det bevandret med sine problemer, og noen ganger pasienter blir undervist NLP teknikker. Ganske effektiv er den behandlingsgruppen, når man ser at dette problemet ikke er møtt det alene, er det mye enklere å overvinne alle vanskeligheter rehabiliteringsperioden.
 Noen ganger familien er tildelt et sett med psykiatri, er det spesielt relevant for personer under 18 år: hele kurset er rettet mot restaurering og korrigering av den ekteskapelige forhold som kan påvirke utviklingen av bulimia nervosa hos ungdom.
Яндекс.Метрика