Hvordan å lysne håret tusenfryd?
 I et forsøk på å være vakre og sjarmerende kvinner vier spesiell oppmerksomhet til håret ditt. For vakker og sunt hår - helt til det ideelle bildet av den vakre halvparten av menneskeheten. I antikken hårfarge hadde råd eneste dame av høy samfunnet. I dag, kan du endre fargen på håret kan uten unntak kvinner. Belysning krøller - en måte å endre bildet. Du kan lysne håret hjemme, uten tjenester av spesialister. Fordelene med kamille for belysning tråder
 Kamille er en utmerket vidtinochnym verktøy, kan det hjelpe deg å få nyanser av gylden brun på lyst hår. Den brukes som munnvann og masker. Dette anlegget vil tilføre ikke bare lys nyanse av håret, men også for å forbedre tilstanden av hår på hodet. Det er antibakterielle egenskaper, det har en fantastisk aroma og brukes som en anti-inflammatorisk agent.
 Avkok av dette anlegget forfriskende nyanser av blond, gir en fin glans og gyllen halm farge. For å få den ønskede effekten av lette krøller tusenfryd, må du bruke urtete og infusjoner regelmessig. Hyppig bruk av medisinsk kamille er bare for strukturen av dine krøller. Oppbevar i kjøleskapet bør infusjoner.
 Oppskrifter lyse håret med kamille
 Belysning krøller ved hjelp av kamille er best egnet for kvinner med blondt eller brunt hår. Det er flere måter å lys:
 1.  Ta 200 gram kamille (blomster), hell kokende vann og la stå i tre timer. Du kan la over natten. Deretter press og legge til 50-60 gram glyserol og presset fra en halv sitron juice og bland godt. Påfør blandingen på håret, pakk med cellofan og et håndkle på toppen. Holde masken 30 minutter eller mer, det avhenger av hvordan håret ditt, lang og tykk. Skyll med en blanding av kamille kjøttkraft eller gjøre litt syrnet vann. Denne metoden vil gi din låser en gylden fargetone;
   Én liter vann, tilsett 10 ss kamille blomster og kok i 20 minutter. Når suppen er avkjølt, belastning og tilsett 3 ss av eple cider eddik eller sitron. Skyll hodet av denne avkok og tørt hår. Du kan gjøre det til en maske gnidd inn i hårrøttene, pakk dem med cellofan og et håndkle, hold i en halv time, så tørr og ikke vaske. Dette alternativet brukes til å justere farge;
   For denne oppskriften trenger: kamille, plantain, nesle, calendula, salvie. Ta like mengder av hver urt og hell kokende vann slik at vannet dekket gresset over en eller to fingre. Insister gebyr på 30 minutter eller mer. Jo mer trykk, er det skjær nyttig. Sil av og legg i kjøleskapet for lagring, frysing kuber. Å gjelde skjær tine rett mengde og gni inn i hodebunnen, vask ikke. Denne masken hjelper akselerere hårvekst og hindrer hårtap;
   Ta 2 ss av kamille og hell 05 liter vann, kok opp og insisterer. Deretter press suppen og skylling klar. Bruk av denne oppskriften gir glans og fjerner flass;
   Hjemmelaget sjampo. 25 Middag seng kamille blomster helle kokende vann i en mengde på 50 ml insisterer 30-40 minutter, deretter press og legge fargeløs sjampo i like mengder. Påfør i hodet og massasje 5-10 minutter skyll sjampo;
   Forberedelse populære oppskrifter hjemme - det er enkelt, tar ikke mye tid, og resultatet overgår alle forventninger. Ved hjelp av disse oppskriftene regelmessig, vil håret ditt være vakker og sunn. En naturlig glans vil tiltrekke det motsatte kjønn.  
Naturlige fargestoffer hårFordelene med naturlige fargestoffer hår tydelig. De ikke bare bidra til å forbedre den naturlige fargen på håret, kan de brukes til å gjenopprette håret for å gi dem en sunn glød og skjønnhet. Selvfølgelig, radikalt endre hårfarge bruker disse fargestoffer ikke kan, men det er gunstig å skygge farge som naturen ga deg - er mulig.

Funksjoner av naturlige fargestoffer hår

Å bruke naturlige fargestoffer slått ekkel overraskelse for deg, må du vurdere noen av deres bruksområder.Følgende er noen forhold du kan få vakkert og sunt hår farge:
bruke naturlige fargestoffer kan ikke bare skadet hår kjemikalier;
ved hjelp av naturlig rettsmidler, kan du være trygg på deres sikkerhet for håret ditt, men du skal ikke se bort instruksjonen (f.eks stiger eksponeringstiden forstås hår);
Naturlige fargestoffer vil ikke holde håret for lenge etter hver vasking av pigmentet vil bli vasket bort. For å opprettholde lysstyrke og bruke naturlige fargestoffer har ofte;
å sette disse midlene til håret anbefales å bruke en bomullspinne, svamp eller børste (for jevn fordeling). Når du søker en farge produkt slitasje hansker som ofte farget hud raskere enn håret;
velge verktøyet og beregne konsentrasjonen som er nødvendig, basert på den spesielle konstruksjon av hår, opprinnelige farge, og prosentandelen av grått ønskede sluttresultat. For eksempel vil for tynn og sjeldne hår trenger mindre fargestoff og hår zabarvlyatsya er mye raskere enn den tykke, tykt og langt hår;
før maling områder av hodebunnen som er svært nær til røttene av håret må beskyttes mot eksponering for maling - smøre fet krem ​​eller olje;
husk at noen fargestoffer er bedre i varmt, så etter påføring av maling, må du vikle hodet cellofan og vikle et håndkle på toppen. Forberede disse elementene på forhånd.


Naturlige fargestoffer for lyst hår

Som nevnt ovenfor, dramatisk endre den naturlige fargen på håret ved å bruke naturlig hårpleie umulig, så hvis håret er ganske mørkt, håper å bli lyse platina blonde er ikke nødvendig. Men eieren av blonde hårstrå kan gi sine vakre skygge, bruk av verktøy som kamille og rabarbra.
Kamille er ansett som en naturlig naturlige farger som vil gi håret en vakker lys gyllen farge og glans. I noen tilfeller hjelper kamille lysere mørkt hår i flere farger, men ikke alltid - det avhenger av strukturen og egenskapene til håret. For lyst hår ved hjelp av ulike infusjoner og decoctions av planter og kamille kan brukes både i ren form og i kombinasjon med andre naturressurser.
Den mest populære blant eiere av blondt hår infusjon av kamille er laget av ett hundre og femti gram kamille, en halv liter vodka, infused i to uker. Etter utløpet av perioden å bli tilsatt til en blanding av hydrogenperoksyd og femti milliliter i volum. Verktøyet er klar og kan brukes for å male. Tid for å holde håret avhenger av ønsket sluttresultat.
For lyst hår brukte også et avkok av rabarbra, som bidrar til å gi håret en vakker solrik strå-gul farge. For å forberede suppen du trenger for å fylle tørket rabarbra rot veier ca tretti gram ett glass vann. Den resulterende blandingen skal koke, koke på svak varme i minst tjue minutter, deretter avkjøles litt og belastning. Klar kjøttkraft gnidd inn i håret.

Naturlige fargestoffer for mørkt hår

For å gjøre en vakker nyanse av mørkt hår kan også bruke naturlig rettsmidler, hvorav mange er vanligvis det til ethvert kjøkken.
De mest rimelige fargestoffer - te, kakao, kaffe.
Å lage en vakker kastanje-farget hår, bruker svart te. To spiseskjeer med te helle to kopper kokende vann, kok blandingen i brann i minst en time, deretter press og kjølig til en behagelig temperatur for huden din. Sveising blir påført på håret, så de ukutыvayutsya plastpose og et håndkle. Etter førti minutter pakke og fjerne håndkleet og te ikke vaske.
Kaffe vil gjøre fargen på mørke krøller rikere. Hvis du bruker kaffe til farging eieren besluttet å mer eller mindre lyst hår, er det bedre å gjennomføre en foreløpig farge en tråd for å teste resultatet, noe som kan være uforutsigbar. Kaffe er påført på samme prinsipp som te. Konsentrasjon betyr velger avhengig av hårfarge og ønsket resultat.
Et annet verktøy tilgjengelig - kakao. Bruk den til å få kobber eller rød farge. Men for å oppnå dette, må det være blandet med henna i like mengder og forberede rette resept forberedelse henna.
Effektiv for farging mørkt hår regnes også Basma og henna. Disse fargestoffer som gjør det mulig å få forskjellige nyanser - fra lysebrunt til svart og rødt. Husk at henna kan brukes som et frittstående verktøy, men Basma - nei, ellers håret ditt blir grønnaktig. For detaljerte instruksjoner gjør maleri struktur du finner på pakken valgte produktet.  
Behandling av stammingStamming er en talevansker med ufrivillig repetisjon og forlengelse av lyder og stavelser asaylent blokker der stutterer vokal folder tett og hindre utslipp av luft og produserer lyd. Disse barrierene har en negativ innvirkning på tempo, klarhet og poesi (følelsesmessig innhold) språk. Stamming innebærer unormalt høy aktivitet i musklene i taleproduksjon, inkludert pust, stemmebåndene, og artikulasjon (lepper, kjeve og tunge).
Stamming vanligvis skjer på de første lydene av ord og ordene til den første setningen. Stamming vanligvis oppstår for lengre ord. Voksne vanligvis stammer på vent eller pragmatiske ord (vanligvis substantiv, verb, adjektiv og adverb) som bærer mer mening enn funksjons ord som pronomen, preposisjoner, konjunksjoner eller. Stamming tendens til å oppstå mindre brukte ord.
Årsakene til stamming inkluderer ofte atferden kamp der stutterer prøver vanskeligere å si min tale produksjonen øker muskelspenninger, og stamming mer strengt.
Hvordan å behandle stamming hjemme
Forestillingen begynner med å puste, kalles også pusten. Lungene fylles med luft, mer luft enn du inhalerer når du forlenge hovoryly.Vы øvre del av brystet og mellomgulvet (magen) for å få alle dine Air tommers lett trykk og respirasjon øker muskelspenninger.
Videre er du slippe luft gjennom halsen, forbi stemmebåndene (også kalt stemmebåndene). Dine stemmebåndene er et par små musklene i strupehodet. Hvis dere spente disse musklene litt og slippe litt luft, stemmebåndene vibrerer. Dette
kalt phonation. Dette kalles også grunnfrekvensen holosa.Esly sette fingrene på forsiden av halsen, støy eller snakke, kan du føle stemmebåndene vibrerer.
Voksne hanner vibrere sine stemmebåndene rundt 125 Hz (125 ganger per sekund). Kvinner vibrere sin vokal folder 200 Hts.Detskye stemmene enda høyere. Det er veldig fort for hjernen din til å kontrollere. Vibrasjonene fra stemmebåndene er den eneste typen muskel som hjernen din ikke direkte kontroll. I stedet, til resultatene av phonation koordinering av pustemuskulaturen slipper luft fra de små musklene anstrengte stemmebåndene.
Nøkkelordet i den siste setningen, som ble koordinere. Stamming i stor grad dårlig koordinering lidelse musklene i tungen. Om
du anspent din vokal folder for mye, blokkere deg din hals ut og stoppe luft inn i lungene. Det er godt når du løfter vekter. Ved å blokkere halsen og pustemuskulaturen surge vil øke presset lys, noe som styrker brystet og du kan løfte mer vekt. I tillegg kan de dekk fylt med trykket bære tung bil. Men hva gjør de zayikuyetsya når de sier, og det er ikke en god idé.
Rommet over larynx i halsen kalt svelget. Over halsen din muntlige og nesehulene. Disse plassene gi vokal resonans. Dette er et ekko av katedralen eller tunnel. Den unike formen på disse områder gjør hver av de unike stemmene lyd. Kjeve og lepper og tunge, kollektivt referert til som muskel artikulasjon, endre stemmen din til forståelige ord. Vokaler og konsonanter voice (for eksempel / b / og / p / c) produseres
dine stemmebåndene, og endre musklene i artikulasjon (kjeve, lepper, tunge). Andre døve konsonanter som / p / og / t / produsert av din
artikulasjon muskler endre luftstrømmen uten stemmebåndene vibrerer. Når du hvisker, vibrere deg din stemmebåndene. Du
bare endre luftstrømmen fra musklene i artikulasjon.  
Яндекс.Метрика