Hvordan å male leppene og velge farge på leppestiften etter din hudtype
 Denne artikkelen vil diskutere hvordan du skal male leppene. Bare skikkelig oppdiktede lepper fordele mengden virkelig elegant og chic kvinne. Hvis øyesminke er lett å lære, er det opp leppene kan ikke være lett. Den spiller en viktig rolle hvert element: farge, volum, kontur og jevn belysning i rommet.
 Leppe begynner ikke med leppestift. I begynnelsen, gjøre enkle peeling, deretter fukte leppene. Dette gjøres for å fjerne dem fra shelushek og glatt. Først etter denne prosedyren, går du videre til meget sminke.
 Hvordan lage Lip

 Gjelde for lepper tonal basis. Midler bør nøye fullføre alle rynkene. Dette vil leppestift eller gloss på leppene ligge flatt og bli mye lenger.

Hvordan å male leppene og velge farge på leppestiften etter din hudtype
 Tegne omrisset. Tint blyant bør være den samme som leppestift eller en mørkere tone. Lag en glatt bane er ikke så lett. Hånden kan svikte og gjøre en grov linje, spoiling hele make-up lepper. Hvis du er ny til å tegne en bane, kan du bli guidet på denne måten. Sett det punktet der linjen vil passere, og forsiktig koble dem. Hvis banen gikk kaldt, blande det med en bomullspinne. Med kretsen kan du justere formen på leppene. For å legge til leppe volum, kontur tilbringe en blyantstrek på leppene. Hvis du ønsker å visuelt redusere de store lepper, gjøre en naturlig kant.

 Påfør første strøk leppestift. Det er bedre å bruke en børste av lepper. Det er bedre prokras lepper vil blande flere farger og gjøre leppene livaktige. Leppestift bør brukes fra midten av leppene, gå til sine landområder. Etter det første laget forsiktig klatt leppene klut og litt pulver dem. Dette vil være mer motstandsdyktig leppestift. Da gjelder det andre laget. For å se mer fyldige lepper, påfør en liten mengde av lavere lipgloss.

Hvordan å male leppene og velge farge på leppestiften etter din hudtype
 Hvordan velge farge på leppestiften

 Hvis du malte leppene dine riktig, men plukket en farge som ikke passer deg, vil alle dine anstrengelser være nytteløs. Dermed for ansikt mørk hud mørk dress mettede farger - vin eller plomme. For lys hud er bedre å velge lyse farger.

 Kjøpe en fuktighetsgivende leppestift, unntatt som maling pigmenter den inneholder næringsstoffer. En stabil leppestift, bruk kun i visse tilfeller, som det tørker leppene. For å få virkningen av fuktighet leppeglans bruk. Ikke glem at det er ikke så motstandsdyktig som leppestift, så fra tid til annen bør legges.

 Hvordan å male leppene med rød leppestift

 Det finnes mange varianter av nyanser av rød leppestift. Dette kan være kirsebær, korall, rød, flammende rød og andre alternativer. Rød leppestift på ansiktet ditt er dronningen som ikke tåler konkurranse.

 Hvis du tenner typen ansikt - velg en lys rød farge med rød og blå pigment. For mørke hudtoner bedre egnet dyp kirsebær vin med brunt pigment.

 Før du påfører rød leppestift bruker leppe Fukt balsam. For å fjerne restene av krydder, lett bearbeid leppene med en serviett. Da gjelder leppestift med pensel fra midten av leppene, flytting til de ytre hjørnene. Så igjen blot leppene klut og påfør et lag. Det er ikke leppestift vil spre seg utover dagen.

 Hvordan å male leppene glans

 For å hindre spredning etter påføring gloss på leppene, bruk en blyant skisse. Til holdt han på leppene lenger gjelder for ham eller pudder foundation.

 Å ikke utyazhelyalys lepper, påfør en glans enn på hele området, men i sentrum. Spre gni leppene. Således, et tynt lag, og har et mer naturlig utseende. Restene av briljans kan fjernes med en serviett.
Løse lepper: hvordan å plumpe leppene hjemme

 Det antas at menn er like sprø svikefulle, løse, myke kvinnelige lepper. Deri ligger den incitament for mange jenter gjør leppene full, til det ytterste for å tiltrekke seg mannlige oppmerksomhet.

 I dag er det mange måter å øke leppe. Den vanligste måten - hjelpe plastisk kirurg.

 Hvis du har en injeksjon av hyaluronsyre gel, i det øyeblikket du blir en lykkelig eier av en stor sensuelle lepper. Men et år senere fuktigheten fordamper fra leppene og leppene vil finne sin tidligere form.

 Moderne kosmetikk kan tilby deg lipofilinha som gir en innføring i leppene til fettcellene. Den resulterende effekten varer i lang tid, men fettceller slå rot dårlig, så det er best å spille det trygt. Men den mest radikale metoden er innføring av implantater. Etter denne fremgangsmåten forblir svakt synlige arr, i tillegg, har fremgangsmåten flere kontraindikasjoner.

Løse lepper: hvordan å plumpe leppene hjemme
 Overraskende er det faktum at de fleste menn raskt skille hvor leppene til kvinner økte med kunstige midler, og hvor naturlig. At de ikke smaker i det hele tatt. Mange tror at disse leppene et tegn på vulgaritet.

 Selv perfekt utført lepper er vanligvis stramt, overleppen litt utstående, hjørner svelle. I tillegg er det en sannsynlighet for feil av kirurgen, som gjemmer seg i fremtiden, vil det være svært vanskelig.

 Hvis du har drømt om volum lepper, kan du enkelt lage fyldige lepper hjemme, og i løpet av kort tid. Så husk triksene og leppene er overraskende attraktive.

 Hvordan å plumpe leppene hjemme

 For leppe volum er helt i tråd sirkulasjon fordi stimulering av blodstrøm bidrar til å øke leppe. Hvordan lage stimulering av sirkulasjon? Først av alt, ikke unngå peeling. Huden på leppene, så oppdatert som forberedelse for adopsjon av næringsstoffer. Bruke i stedet for butikken naturlig skrubb skrubb i ren kandisert honning. For å gjøre dette, ta en liten mengde honning og anvende den på leppene, masserer. La den stå i noen minutter. Ja, leppene beriket del av ulike næringsstoffer og er veldig glatt.Løse lepper: hvordan å plumpe leppene hjemme
 Popraktykuytes vanlige massasje leppene med en myk tannbørste. Du kan i tillegg sette på halm dråpe fløte. Så du gjøre leppene mer lubben og lyse, og konturen av leppene - klarere. Samtidig prøver å ikke overdrive det, bør varigheten av massasje ikke overstige 30 sekunder og børste bør ikke være vanskelig. Foretrekker nærende krem ​​allergivennlige, slik som barn. Ved fullføring av denne prosedyren, blot leppene med en serviett og sette chapstick. Oppmerksom kosmetiske omsorg lepper. Hvis du ønsker å bruke dem til å øke leppene, velger de som har noen form for mentol. Han er en av de mest effektive og tryggeste metoder for å øke leppe volum. Hemmeligheten av mentol er som følger. Det øker blodtilførselen til leppene, noe som gjør dem mer lubben. Dagens marked er rik med et stort utvalg av ordbøker og leppestifter med mentol olje, slik at du er i stand til enkelt å finne noe som passer for deg. Etter bruk leppestift eller gloss, vil du føle en svak svie eller kløe. Disse følelsene bør ikke være redd, fordi dette er en normal reaksjon på vasodilatasjon.

 Legg volum og lepper hjelp fuktighetsgivende maske med oljer. Stor takle denne oppgaven vitamin E og jojoba olje.

Symptomer på depresjonDepresjon er uunngåelig knyttet til følelsen av at å komme ut av denne tilstanden aldri skjer. Men selv alvorlige former for det kan behandles. Det er mange effektive måter å bekjempe - livsstilsendringer, terapi, medisiner eller alternative metoder som hypnose
For depresjon er preget av innsnevring av bevisstheten. Meninger er fokusert på en ting, på alle hendelsene sett bare negativt resultat, redusert evne til å tenke rasjonelt. Alt dette fører til negative følelser og som et resultat, igjen negative tanker. Det virker som å komme ut av denne onde sirkelen er uvirkelig.
Alle våre problemer er i tankene våre når vi nevner ikke veldig bra eller hendelser med spenning å tenke på fremtiden. Så, først må du lære hvordan du kan endre disse overbevisningene som har medført problemer i livet. For eksempel, hvis du alltid tvile på sine evner, må du opprette en følelse av trygghet.
Hva er depresjon
Hver person i livet er det forskjellige perioder, med hvem humørsvingninger. Et adekvat svar på svikt og skuffelse - tristhet. Mange mennesker liker følelsen kalt depresjon, men konseptet innebærer mye mer enn bare tristhet. Dette kan være en følelse av håpløshet, tomhet, apati. Hva er symptomene som følger med depresjon fra vanlig dårlig humør, skiller den seg i som absorberer hele livet, hindrer arbeidet, spise, sove og nyte hendelsene. Det er preget av intense følelser av hjelpeløshet, håpløshet, og når lettelse kommer, det kort.
Hvordan depresjon
Hvis du har følgende symptomer er til stede, det er ikke for lang tid, kan du bli lider av denne sykdommen:

- Insomnia eller sove for lenge,
- Konsentrasjonsvansker,
- En følelse av håpløshet og hjelpeløshet,
- Mangel på appetitt eller overspising
- Irritabilitet,
- Selvmordstanker.

Depresjon manifesterer seg på forskjellige måter, men det er noen vanlige symptomer. Videre kan disse symptomene være ganske normalt hvis du har midlertidige problemer. Men hvis symptomene er mer farlig tilstand og tar lang tid, mest sannsynlig, vi kan snakke om problemer.
Generelle funksjoner:
- Følelser av håpløshet,
- Dystre utsikter, følelsen av at det blir noe bedre,
- Tap av interesse for vanlige aktiviteter
- Mangel på seksuell lyst,
- Du kan ikke være fornøyd, for å føle glede,
- Appetite eller vekttap
- Søvnproblemer,
- Irritabilitet og angst,
- Tretthet, svakhet, fysisk utmattelse,
- Avsky for seg selv kritisert for feil og feil
- Det er vanskelig å fokusere, det er problemer med hukommelse,
- Uforklarlig hodepine, helseplager - ryggsmerter, magesmerter og hodepine.
Depresjon hos ungdom
De viktigste symptom på sykdommen i dette tilfellet er irritabilitet. En tenåring kan være aggressiv, å trenge den av. I tillegg kan det være uforklarlig smerte. Hvis ubehandlet ungdom depresjon kan føre til problemer i skolen, vold, rusmisbruk, og føre til mer tragiske konsekvenser - mord, vold eller selvmord.
Depresjon hos eldre
Personer i alderen står overfor en rekke problemer, sorg, tap av selvstendighet, ulike sykdommer. Dette kan føre til depresjon. Depresjon kan ikke anses som en normal del av aldring. Denne sommeren, folk vanligvis klager over fysiske symptomer, som ofte resulterer problem ikke er oppdaget. Depresjon hos eldre på grunn av dårlig helse, påvirke høy dødelighet, økt risiko for selvmord på grunn av depresjon diagnose og behandling er svært viktig.
Depresjon hos menn
De fleste tror at denne type manifestasjon av lidelser knyttet til uttrykk for følelser og svakheter. Derfor menn sjelden gjenkjenne symptomer som følelser av selv-hat og håpløshet. De vanligvis klager over irritabilitet, tretthet, søvnproblemer, tap av interesse for aktiviteter og hobbyer. Andre tegn på sykdommen hos menn - sinne, aggresjon, vold og rusmisbruk.
Depresjon hos kvinner
I damene Depresjon forekommer dobbelt så ofte enn menn. Dette skyldes i stor grad hormonelle faktorer, spesielt i tilfelle av premenstruelt syndrom, postpartum depresjon eller perymenopazualnoy. Kvinner har en tendens til å åpent uttrykke følelser av skyld, sove mye, overspise og få vekt. De er også mer utsatt for værsyke.
I alle tilfeller er det lurt å oppsøke lege for å hjelpe deg å bli kvitt problemene.  
Яндекс.Метрика