Hvordan å male neglene hjemme - reglene for maleri negler

 Denne artikkelen vil snakke om hvordan du skal male neglene hjemme. Dette problemet er av interesse for mange av virkelig halvparten av menneskeheten, så nedenfor er gitt grunnleggende tips og regler om hvordan å male neglelakk.
 Å monotont makeup negler før du påfører maling direkte må de vaskes med såpe og vann og fjerne neglelakk remover restene av forrige maling. Til å begynne, ta på neglelakk eller en spesiell gjennomsiktig grunnlag for å polere overflaten var glatt. I tillegg vil spikeren få næringsstoffer og polish på neglene vil holde lenger.
 Det anbefales å bruke lakk på neglene i to lag. Den eneste måten det vil se perfekt og har lyse og rike farger. Til polsk bodde enda lenger, kan du bruke en spesiell topp fiksing, som vil legge ekstra glans til neglene. Dette fixer påføres lakk er ikke nødvendig hvis du skal ha forårsaket dette grunnlaget under lakken. Tørre negler bør være 20-30 minutter etter påføring av siste lag med lakk. Bare vaskbar maling som får på huden din.
 Det bør bemerkes at lange spiker malt mye enklere enn korte. Tilstanden velstelte negler - manikyr. Noen maling på trim lange negler ser flott ut. Hvis den anvendes på neglene tykk lakk, vil det kreve bare et enkelt lag. Men hvis malingen har zahus mye han måtte bli utvannet. Ikke bruk aceton i dette tilfellet. Hvis en krukke igjen en liten mengde maling, puste i flasken før stengetid. Med karbondioksid vil bli erstattet av luft og maling vil ikke tørke opp så fort.
 Til kvalitativt maling negler, Sett dem på bordet slik at håndflaten ble hengende. Start med de små negler malt. Før maling lakk helst varme hender. Børst i flasken helt fordype bør ikke være. Etter fjerning av børste, tørk det litt på kanten av glasset. Male neglene bør det utenfor. Før maling hver spiker neste umokayte pensel i maling. Det neste laget er brukt bare etter første strøk har tørket helt. Hvis du ikke følger dette rådet, vil da malte negler være tørr i lang tid.
 Korte negler malt mye vanskeligere enn mange. For dem er det bedre å bruke flytende maling, som når den brukes til dem zahustiv lakk flekken for at du huden rundt neglen. I korte negler ser bedre å lyse nyanser av lakk.
 Legg igjen å børste en liten mengde maling. Når du maler negler, maling halene til slutten bør ikke være. Bedre en liten spasertur til skjellaget enn male det. Dermed vil negler ser lenger.
 Hvis du ønsker å polere tørr så raskt som mulig, sette negler under en strøm av kaldt vann. De fleste kvinner er brukt til dette formålet hårføner. Slike tiltak er tillatt, men med lakk begynner å falme. Fjern smears hårstråene hjelpe vanlige bomullspinner, pre-dynket i neglelakkfjerner.
 Som for fargen på neglelakk og form, da de lange mandelformede negler vil se flott mørk, intense nyanser og matte farger. Hvis overflaten er spiker grooves, råhet eller uregelmessigheter ikke dekker deres perle lakk. Han vil gjøre mye mer merkbare defekter. Forlenge visuelt korte negler lyse og lekkert nyanser.
Hvorfor bryte neglene?Vakker manikyr i de fleste avhengige av sunne negler. Hvis de brytes, sharuyutsya eller har usunn form eller skygge, gjør ingen veiviser ikke redde situasjonen. Ikke alle dessverre vet hvorfor ødelagte negler, og derfor kan ikke løse dette problemet på en riktig måte, for å forstå årsaken til sin forekomst.
Hvorfor bryte neglene?
Problemet med sprø negler bygget en tendens til å mangle noe i strukturen av spiker eller negativ innvirkning på dem.
1. Mangel på kalsium.
Dette er sannsynligvis den vanligste årsaken sprø negler. Fordi kalsium - et mineral som er ganske dårlig absorbert av kroppen. Selv om konsum av mat med høyt kalsium, kan det bli sårt savnet. Ikke alle vet at på grunn av mangel på vitamin D er det absorberes dårlig.
2. Mangel av silisium og jern.
Silika og jern - er neste i betydning å styrke og gi næring til negler. Uten dem, lagdelt og negler blir sprøere.
3. Effekt på negleplaten eksterne og interne faktorer.
Negativ innvirkning på betingelse av negler:
utføre husarbeid forbundet med vaskemidler uten vernehansker (oppvask, håndvask, rengjøring);
hyppig håndvask;
langvarig eksponering for lave temperaturer;
neschadyaschyh bruk verktøy for fjerning, basert - aceton;
Uriktig vanlig manikyr;
funksjonsfeil i skjoldbruskkjertelen.
Hvis du står overfor problemet med sprø negler, så må du behandle dem umiddelbart hvis du regelmessig bare bryr seg om hvordan dine penner ser, så du trenger forebyggende metoder.
Hvis ødelagte negler hva du skal gjøre?
Å gjenopprette neglene virkelig vakker og velstelt utseende tar svært lite: tid, tålmodighet og utholdenhet.
Hvis årsaken sprø negler - en mangel på sporstoffer i kroppen, for lat på apoteket solgt komplekser med vitaminer og mineraler, men for bedre passform og rask effekt følgende oppskrifter:
bad med havsalt,
gni olivenolje eller bad med den,
Smøre spiker jod (inngrepet gjøres best om natten, mens morgenen gule negler)
bad med gelatin og bruke det i mat (gelé og aspic, gelé og marmelade)
gni sitronsaft,
anvende bivoks (30 minutter - en time)
smøre negler juice av sure bær (tranebær, solbær, tyttebær)
rubbing tindved olje,
pakker av hot pepper (basert krem ​​polsk).
Den valgte prosedyre for et kurs - hver dag (om natten) for to uker. Etter en ukes pause, kan kurset bli gjentatt.
Forebygging sprø negler.
Først vaske male bare denne neglelakkfjerner, som inkluderte ikke aceton. Han nådeløst tørre negler.
Sekund, Pick (hvis ikke allerede har gjort det) sparsom neglefil (ikke metall, men for eksempel glass).
For det tredje, regelmessig fukte negler, samt huden. Bruk spesielle kremer.
Fjerde, alltid spise følgende produkter:
med silisium (bønner, salat, persille, bananer, rips)
kalsium (meieriprodukter, nøtter, egg skjell, fisk)
av jern (biff og kalvekjøtt, lever, tørket frukt og frø, hvitløk og løk)
Vitamin D (fiskeolje, tran)
sink (belgfrukter, melkeprodukter og fiskeprodukter)
Vitamin A (melk, egg, gulrøtter, lever).
Femte, gjøre en vanlig manikyr hygiene. Negler med økende kuttet med saks og manikyr neglefil rasp (i en retning) ved å fjerne eller otslaivaya skjellaget.
Sjette, bruk av terapeutiske effekt lakk basert på vitaminer. Et par dager i uken gi neglene en pause fra malingen.
Noen ganger brutt negler hele tiden, og det synes ingenting fungerer. Dette er vanligvis på grunn av svikt i helse av menneskekroppen, blant annet på grunn av stress, tretthet, søvnmangel.
For eksempel, er dette et problem for ammende mødre som mangler en bakgrunn på vitaminer og mineraler stadig nedosypayut og mange er nervøse. Når prosessen stopper fôring, søvnløse netter de siste, negler og hår, også vil komme til liv.  
Hvordan lage ManikyrÅ være vakker, moderne kvinne betaler mye tid kosmetiske prosedyrer. Disse inkluderer manikyr og anbefales minst en gang i uken. Dette er nødvendig i estetisk og hygienisk i bruk. I å gjennomføre manikyr hender og negler er ikke bare vakker og godt vedlikeholdt, og fjernet skitt, støv, døde celler, behandlet otrosshaya skjellaget. Du kan gjøre manikyr på salongen, og kan huse, noe som er mye tryggere og billigere.
Som en manikyr hjemme
Gjør manikyr hjemme veldig enkelt, det viktigste - å forberede seg på forhånd alt som du kan kreve.
Først av alt, ta hensyn til riktig valg pylochok. For sterke negler så passer safir og sand typer. Hvis neglene du har en veldig sterk, foretrekker finkornet neglefil, som har en semi-sirkulær form. De er ikke bare godt egnet for polering av spiker, men ikke føre til ødeleggelse av deres struktur. Alltid nekte jern sager, grunnlaget for dem å være gummi eller papp.
Ved behandling av negler neglefil, følge noen regler. En av dem - neglefil kan bare håndtere tørre negler. Hvis du gjør det med våte negler, kan de begynne å flasse. Sekund - bevegelsen bør gjennomføres i én side av spikeren til enden av hullet.
I vanlige sager kan du plukke polering. De har flere arbeidsflater, og kan gjøre neglene skinnende.
Behandling av negler neglefil kan overføres til neste stadium manikyr.
Manikyr og fjerne neglebånd
Ett element er riktig manikyr cuticle fjerning. Dette bør være, ideelt sett med Vankantete måte. På skjellaget ved spesiell væske som mykgjør huden rundt neglene og hindrer videre vekst. Deretter, ved hjelp av spesielle pinner huden rundt neglen flytter tilbake.
Til en manikyr, må du også fjerne ujevnheter. For å gjøre dette godt i hånden dampbad med tillegg av en teskje av glyserin eller en klype salt, tørk dem tørre med et håndkle. Bruke spesial pinsett til å fjerne ujevnheter, pre prodezinfikuvavshy dem nøye skusyte grader.
Manikyr og lakk
Å ha hygiene, kan du fortsette til estetiske prosedyrer, nemlig den siste etappen manikyr - lakk. Første neglelakk påføres er grunnlaget der hovedfargen falle mer jevnt og jevnt. Å ha lakk tørke i noen minutter, bruke en lakk valgt farge. Begynne å gjøre det fra midten av neglen, gradvis presser børsten til kanten. Du kan bruke én eller to strøk med lakk. Hvis rundt neglen eller neglebåndet er rester av maling, fjerne dem med en bomullsdott dyppet i en væske for å fjerne lakken.
For å gjøre en god manikyr, må du velge riktig maling. Dette gjøres basert på farge og form negler. Hvis du - jente sommer eller vinter kolorotypu du er ideelle belegg med et blålig skjær. Hvis huden din har en gulaktig fargetone, lakk varme farger trim. På lange mandelformede negler vil se gode lakk intense og mettede farger. For negler med uregelmessigheter og spor er ikke egnet perlemor belegg, eller defekter bli enda mer synlig. Når du gjør en manikyr, ønsker du å visuelt forlenge korte negler, bruk en lys perle lakk.
Gjennom disse rutinene og gjør manikyr minst en gang i uken i huset, vil du alltid ha en ryddig, vakre og velstelte negler  
Яндекс.Метрика