Hvordan å male neglene i Feng Shui?
 Feng shui - den kinesiske læren om engasjement i livet til positive følelser, energi, og fjerning av ulike problemer og woes. Tradisjonelt, kan i henhold til læren ordne møbler i huset, finn rom. Men for å tiltrekke Qi (positiv energi) og muligens med hjelp av tilbehør, klær og manikyr. Andre viktige kvinner. Male neglene i Feng Shui kan absolutt alle og enhver som ønsker mer presis.
 Farger
Det viktigste i læren Feng Shui - det riktige valget beskyttelseselementet. Fargevalget for manikyr for avhengige av det. Å avgjøre hvilke element beskytter du må henvise til det siste sifferet i fødselsdato (spesielt - år):
metall - er null og enheten;
Vann - en toer og en trippel;
tre - fire og fem;
brann - seks og sju;
land - åtte og ni.
Hvert element har sin egen farge og sin egen serie. Folk i regi av elementene "metal" er godt tolerert og trenger hvit, grå, sølv. Også, organisk se alle nyanser av glitter og perler. Det anbefales å bruke dem i manikyr.
Vannelementet innebærer at farger alle nyanser av blått. Mønstre som kan brukes kan være både abstrakt og være sikker nautisk tema. Godt egnet bilde av vann i noen av dens tilstand: bobler, snøflak faller.
Woody elementer lukke alle nyanser av grønt, brunt og beige. Emner for nail art kan være absolutt alle knyttet til naturen. Ofte kombinerer manikyr på Feng Shui Elements ved og vann. Det ser spesielt fin og organisk.
Som makeup negler servil element av brann? I alle nyanser av rødt, gult og oransje. Mønstre kan være noen, knyttet til brann eller solen, abstraksjon, som symboliserer flammene.
"Earth" som mor til alt liv i læren Feng Shui, tar manikyr litt av en rekke bilder, selv lånt fra andre elementer. Med bedre farger - brun, gul, beige.
 Nedfall
Manicure i Feng Shui innebærer bruk av en hvilken som helst egnet lakk, som dekker alle spiker unntatt en eller to. Hva spesifikt? Det hele avhenger av hva som er utformet for å tiltrekke gjennom trening. Hver finger er ansvarlig for planeten vår og dens innflytelsessfære.
Lillefingeren på hans høyre hånd er ansvarlig for løkka og velstand i familien. På venstre er - for forræderi og løgner. Ringfingeren på hans høyre hånd - en omgjengelighet, dating og forhold. Venstre - med ensomhet. Høyre langfinger - en tendens til å misbruke og konflikter er igjen - for kjærlighetslivet. Pekefingeren på høyre hånd er ansvarlig for egoisme, venstre - komplekser og skade. Høyre tommel - alt som er forbundet med mentale sfære, venstre - til bekymring.
Hver valgt finger, men ikke mer enn to, dekket med "sin" farge. Dette kan, i samsvar med læren Feng Shui for å tiltrekke seg inn i livet ditt positiv energi eller beskytte mot negativ. Så prøver å etablere en familierelasjon, kan dekke tilsvarende farge som korresponderer med elementene, små fingre på begge hender. Det beskytter mot forræderi, som involverer et familieforhold trivsel.
Manikyr i Feng Shui på samme måte som alle andre. Den består av flere trinn:
pidpylyayte negler fra midten og utover jevnt og symmetrisk;
flytte de oransje pinne eller cuticle knipetang for å fjerne;
Påfør stiftelse under lakk som beskytter den naturlige neglen plate fra den lyse pigment maling;
anvende den valgte lakk på alle neglene unntatt de som ønsker å velge;
Hvert lag må tørke grundig, eller manikyr vil ikke vare lenge;
strøk lakk annet enn grunnleggende negler som ønsker å velge;
bruke et fiksativ for manikyr å holde dekker for en lang tid.
Manikyr i Feng Shui - er ikke bare spiker polerer annerledes. Denne typen av vitenskap og magi, noe som ikke bare pryder og utfyller bildet, men også gir liv noe nytt, hyggelig og positiv. Det er viktig å velge en passende farge for basen til negler ser ikke for vulgær og upassende.  
Manikyr Feng Shui
 Det kinesiske ordet "feng shui" er ingen overraskelse, det skal kom inn i våre liv. Interiør Feng Shui, flerfargede negler Feng Shui Make Feng Shui.
 Hva er meningen med kunsten feng shui? De gamle kinesiske læren er basert på studier av energi som den viktigste drivkraften for livet på jorden. Farge, form objekter, deres posisjon i rommet og samle tiltrekke visse energier som er rundt oss, men usynlig for vanlig syn. Art of Feng Shui er å bringe energityper vi trenger for å skape visse hendelser i livet. Kvinner kan tiltrekke seg de nødvendige hendelser i sitt liv, ved hjelp av manikyr, basert på lovene i gamle kinesiske esoteriske kunst.
 Hvordan å male neglene i Feng Shui?
 Teknikken med enkle manicure. Viktigst - å finne riktig farge og vil spille en viktig rolle i å forme hendelser. Deretter må du finne ut hvilken finger tiltrekker positiv energi av en retning. Da gjelder fargerik manikyr spiker kunst og nyte dagen. Alle fingre har betydning.
 Sverd arm
 1. Det første finger karakteriserer mental og intellektuell utvikling.
 2. Indeksen karakteriserer egoistisk oppfatning av verden, alle av misnøye.
 3. Den gjennomsnittlige uttrykker hnivlyvist og gjensidige krav.
 4. Unnamed Viser erotiske vibes, vennskap og kjærlighet.
 5. Mizynchyk viser fred, harmoni og velstand.
 Den venstre
 1. Det første finger sier opptøyer fåfengt innsats og håp.
 2. Indeksen karakteriserer usikkerhet og frykt.
 3. Den gjennomsnittlige antyder subtil oppfatning av seksuell energi.
 4. Nameless viser ensomhet og tristhet av avskjed.
 5. Mizynchyk antyder mottakelighet for utroskap, hykleri og bedrag.
 Etter å ha jobbet med betydningen av hver finger, bestemme hvilke grunnleggende elementene du trenger å gjøre. Det er fem grunnleggende elementer-primære elementer som styrer måten menneskeliv: vann, jord, ild, tre og metall elementer. Identifisere deres holdning til de ekstreme elementene vil finne det året du ble født:
 0 eller 1 - element av metall, metallisk vibrasjon av farger, gult, hvitt og brunt.
 2 eller 3, - elementet vann, vibrasjon metallfarger, cyan, blått, hvitt og sort.
 4 eller 5 - elementet treet, vibrasjon farge grønnaktig hvit, svart, blå-blå palett.
 6 eller 7 - elementet ild, vibrasjon og farger av røde nyanser av lyse farger.
 8 eller 9 - elementet jord vibrasjoner farge brun-gule nyanser, beige palett.
 Manikyr Feng Shui - fargeverdiene
 Svart - symbol på mystiske hemmeligheter, skjult informasjon, mystikk og mørke. Det er vibrasjon og dyster avgrunn av tomhet. Bruk det veldig forsiktig hvis du ønsker å roe mentale manifestasjoner, lindrer stress. Dette vibrasjon fornektelse og passivitet. Overkant av vibrasjon kan føre til depresjon.
Manikyr Feng Shui
 Hvit representerer renhet og perfekt letthet. Den renser og harmoniserer vår aura. Du kan bruke denne skyggen å tiltrekke oppmerksomhet til å skille seg fra miljøet, understreker dens egne prioriteringer, ærlighet og sannferdighet. Også farge vibrasjon dempe de negative virkningene av følelser, beroligende effekt.
 Red uttrykker manifestasjon av vitalitet og lidenskap. Bruk denne fargen for å gjøre besluttsomhet for sine handlinger og gjerninger, styrking vil sette stemningen. Også fargen fjerner tretthet og søvnighet.
 Orange representerer kreativitet, optimisme og frihet. Bruk orange hvis du ønsker å oppnå engasjement og dedikasjon av en annen person til å engasjere seg for arbeid eller personlige liv. Disse vibrasjonene inspirere optimisme og ha et tillitsforhold.
 Gul symboliserer glede og latter, gir en følelse av kjærlighet til livet. Bruk denne fargen for aktivering av tankeprosesser og effektiv kommunikasjon med andre. Også vibrasjon gul anses antidepressiva.
 Grønn symboliserer balanse og harmoni, beroliger nerver, dulls spenning. Farge kan brukes for en vellykket utvikling av en vital sektor - utvidelse av virksomheten, innføring av noen innovasjon.
 Blå representerer ro, visdom og balanse, og kjølig følelse.
 Den blå fargen representerer oppfyllelsen av begjær, noe som gir inspirasjon. Bruk blå for å bli mer selvsikker, bedre konsentrasjon, eller bare slappe av. Blå farge vil lære deg å snakke fast og resolutt "nei" påtrengende mennesker.
 Lilla er en personifisering av åndelighet, vennlighet og høyere universell kjærlighet, en utviklet intuisjon. Denne fargen er dualiteten av persepsjon - det interesserer og deprimerende. Det er forbundet med en høyere bevissthet og gjelder ikke for problemløsning haster liv. Bruk den hvis du ønsker å begrense kontakten med andre mennesker eller, tvert imot, vise mer barmhjertighet og medfølelse.  
Hvor fint å samle håret? De viktigste valgene for daglig bruk
 Ofte er det situasjoner når du trenger for å raskt konkludere med at håret og de ser også attraktive. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du samler vakkert hår. Dette er absolutt ikke vanskelig og tar ikke lang tid.
 For volum
 Forsegle håret slik som å få ekstra. Først vaske håret og vikle et håndkle på hodet i 5-7 minutter. Lengre håndkle for å holde leger anbefaler ikke.
 Prycheshy hår som de forsøksvis skal se etter tørking og styling. For å gjøre dette, ta en runde hårbørste med naturbust. Fortrinnsvis en naturlig bust plast tenner var til stede. Dessuten vil du trenge flat tang med tenner og hårføner.
 Påfør i fuktig hår serum eller spesiell termisk beskyttelse som beskytter håret mot eksponering for høye temperaturer. Disse midlene vil gjøre håret mer føyelig og rozhladyat dem. Så, påfør i fuktig hår på denne måten, jevnt distribuere håret hans. La rygger på sidene og bak, drepe resten av pinnen. Bang holde flat kam og tørr lag hårføner.
 Når du justere smell, gå til håret på siden. Skille en tynn tråd, drepe henne og plassert en rund pensel. Dette vil påvirke volum og rette håret.
 Nå gå til baksiden av hodet og skille hårstrå rette det. Så du får nivået av hår med ekstra volum.
 For hår med smell
 Rask og vakkert hår kan samles, hvis du har smell. Du kan flette i håret hennes. Begynne å veve ørene, som dreper tappenden. Raspryamte resten av håret til pinnen var ikke merkbar. Nå kan du begynne å endre hår - håret flettet hvile ørene og rull i kjeglen. Dessuten kan de bli liggende i halen - en manifestasjon av din fantasi.
 Hvordan bygge langt hår
 Fint på langt hår halen. Separer bak en liten del av håret og håret i en hestehale opletyte. Dette kan gjøres i en spiral stikk og endestift. For å høyne effekten han kan strø glitter hale hår.
 Et annet interessant alternativ hale - en hale inne. Å improvisere det, samle alt håret sammen ved hjelp av gummistrikk. Litt løsne det og dra halen voznyknuvshee hullet. Få interessant frisyre.
 Favoritt Frisyre mange moderne jenter - en gjeng. Emu kan gi alvorlig eller romantisk look. Metoden for sin skapelse: Konstruksjoner lav hestehale, gjør bouffant hår og rotere dem rundt halen. Nålene feste i håret.
Hvor fint å samle håret? De viktigste valgene for daglig bruk

 Ljå
 Avhengig av typen av håret, kan det være stramt eller løst flette. Det er spytte modifikasjon. Til denne flette håret hennes, ta to tråder bak hodet og flette dem resten av håret. Tett knytte håret å effektuere ut av fangenskap, og håret som om vypyraly ut.
 I dag er veldig populært blant jenter bohem flette. Det diversifiserer ditt utseende, som gir den smaken. For gjennomføringen bør splittes hår på sideskill. Veve flette på den ene siden. Først tar tilnærmingene av smell i pannen, ører og lutende å bruke fri tråder.

Яндекс.Метрика