Hvordan å male neglene
 Hver kvinne eller jente ønsker å se ut som en gudinne. Elegant antrekk passende make-up kan ikke eksistere uten en godt preparerte og vakre hender. Hvis dine penner perfekt manikyr, deretter din unike bildet kan betraktes som komplett. Det spiller ingen rolle korte eller lange negler deg - korrekt og ryddig manikyr dekorere fingrene bedre enn noen, selv de mest avanserte ringer. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du male negler.
 Velge riktig nyanse av neglelakk - en kunst. Vi må ta hensyn til mange faktorer: din hud tone hender, lange negler og makeup.
 Av den rosa hud, for eksempel, passer alle nyanser av lilla. Av gulaktig - anbefales varme farger, helst røde nyanser.
 Så fargen du male usikre. Nå må vi vurdere fremtiden basert på formen manikyr negler. Hvis du er små og korte negler, er det bedre å velge lyse farger. Perlemor eksperter anbefaler å bare sette på en helt flat overflate polsk. Men hvis du virkelig vil, det er virkemidler for å justere spikeren overflaten. Hvis ikke tilgjengelig - det er bedre å ikke perlemors nyanser. Lykkelige innehavere av lange negler kan enkelt velge lyse og mørke farger.
 Hvis en flaske lakk er klar, er det på tide å forberede Manikyr. Manikyr saks med spiss tupp, neglefil, cuticle spade, børste med myk bust, flytende penn eller neglelakkfjerner. Å starte ordne skuff håndterer med en dråpe noen essensielle olje.
 Pensle neglene og tørk godt. Saks og neglefil negler gi den ønskede formen. Bladene kommer skjellaget til bunnen av neglen. Nå er du klar til å sprøyte maling.
 Den første regelen for vakker og holdbar manikyr - en stiftelse under lakk. Det er nødvendig å gjøre overflaten glatt spiker.
 Den andre regelen - alltid bruke grunnleggende lakk i to lag. To lag gir størst intensitet av farge.
 Den tredje regelen - hvis du vil at manikyr varte så lenge som mulig, bruk en spesiell fiksativ. Hver dag anbefales å oppdatere fixer lag - så livet manikyr kan utvides til 7-8 dager.
 Og viktigst av alt - den fjerde regelen. Tørre negler bedre så lenge som mulig for å fremskynde tørking lakk kjøpe en spesiell løsning for rask tørking.
 Lakk for korte og lange ben er nyanser. Lange negler zafarbovuyutsya full og kort, for å visuelt forlenge dem, du male, forlater 1 mm på kantene. For korte negler trenger bare flytende maling, tykk maling du vil sikkert forurenset huden rundt neglen.
 Før du påfører maling krukke trenger en god shake. Aldri male neglene på vekten, la hånden på et fast og jevnt underlag. Fordype børste og gni av overflødig maling på halsen hetteglasset. Første smøre pensel må skje i midten av neglen. Andre slag foreta raske bevegelser, som malingen har en tendens til å tørke raskt.
 Og i konklusjonen allerede når malingen tørke helt, må du fjerne urenheter manikyr. Du kan bruke en tannpirker med et sår på tuppen av et stykke av bomull eller en spesiell markør, krydret med neglelakkfjerner.  
Som en manikyr med en avis?
 Mote trender i spiker-arte stadig endring og aldri stå stille. Manikyr med en avis eller en "avis" manikyr tjent spesiell popularitet blant jenter i form av sin enkelhet, allsidighet og skjønnhet. Å gjøre deg hjemme denne ornament krever ikke spesielle kunnskaper og ferdigheter, ganske lett å følge trinnvise instruksjoner. Avis Manikyr ønskelig å velge på forhånd. Vel, hvis det er fremmedord. De er mest effektivt viddrukovuyutsya skape unike etiketter, legge til bilde. Fremgangsmåten for å gjøre manikyr med avisen kan deles inn i følgende trinn:
 1.  Forbered alle nødvendige verktøy og materialer for manikyr:
   Neglelakk;
   skjære biter av papir (10 stykker per spiker);
   fargeløs lakk;
   lakk basen ønsket farge;
   maur alkohol, vodka eller rubbing alkohol (bare ett glass);
   liten kapasitet.
   Hovedfargen for manikyr bedre å velge lyse farger til brev etset godt. Perfekt hvit eller blek rosa polish. Du kan også bruke blå matt lakk, er ønskelig å bruke refleksjonsnotat vil ikke klare og lyse perle lakk.
   Fjerne gammel maling på negler gi den ønskede formen ved hjelp av neglefiler, slette eller flytte skjellaget. Cover negler fargeløs lakk for manikyr eller base. Det er nødvendig å manikyr varte lenger. I tillegg grunnlaget for manikyr beskytter naturlige negler fra rydding farget pigment med en lakk på neglene. Å fjerne lakk vil fortsette enklere.
   Etter tørking grunnlaget for manikyr, spiker farge, gjelder for alle negler. Start med bedre øverste hånden er den som dere alle gjør. Prøv å ikke få maling på hårstråene. For det første er det ikke pen. For det andre, det reduserer levetiden til manikyr. Lakk negler må tørke helt. For å oppnå en lys sjattering påføres i flere lag, hver av hvilke omhyggelig tørket.
   I en liten beholder, såsom en stabel helle alkohol eller alkoholinneholdende oppløsning. Godt egnet for dette formålet agurk lotion eller noe annet. Maur alkohol verdt en krone på apoteket og takler oppgaven. I kapasiteten som kreves for å senke spiker og trykk den til et stykke papir.
   Dette bør være en bomullspinne, nøye jevne kanten. Sterkt presset ikke nødvendig. Det er en risiko for at bildet eller brev rozmazhutsya, spoiling hele konstruksjonen. Avisen bør ta bort kraftig, slik som pinsett. Fra den ene ende til den andre. Hvis bildet fremdeles smurt, bør prosedyren bli holdt igjen. Hver spiker separat. Hold papiret som kreves i tre sekunder, nok til å tydelig etset inskripsjoner.
   Klar Manikyr dekkes med beskyttende lakk. Egnet for denne enkle og fargeløs lakk. For saklig dette kan være en spiker med en liten klynge av sparkles. Dekke enden nøye, er de mest sårbare. På dette punktet neglen begynner skolyuvatysya fra kontakt med vann eller rengjøringsprodukter.
  Som en manikyr med en avis?
   Det er en enkel og rask måte:
   dekke spiker base for manikyr og farget lakk;
   på et stykke papir drypp neglelakkfjerner;
   avis å skyve spiker;
   kraftig trekke det;
   dekke klar manikyr beskyttelse.
   Denne metode er ikke alltid berettiget. Hvis for mye væske dryppe med aceton, så er det en risiko for at en spiker-basis rozmazhetsya. Hvis ikke dryppe - et bilde er ikke berørt. Alt kommer med praksis.
   Avis manikyr først vunnet popularitet i England. Senere i Europa og Russland. Manikyr med en avis kan ikke bare forsegle inskripsjoner, men enkle tegninger. For eksempel, treble clef, min kjære, stjerne. Det er ikke nødvendig å pålegge altfor tykke lag med lakk, manikyr så raskt "slip".  
Hvordan å flette håret kort?
 For lang tykt hår i dag er det så mange forskjellige frisyrer, herunder ikke minst variasjonen av flettene, og velge det alternativet som passer best for deg, ikke lage vanskeligheter. Men hva om eierne av kort hår?
 Legg merke til at kvinner som er opptatt av hvordan du flette håret kort, kan du også anbefale mange interessante frisyrer. For eksempel, de originale franske fletter. For å gjøre dette, under, rundt omkretsen av hodet, ett eller to zaplitayutsya polukoloska. Og låser som trengs for å lage denne frisyre, plukke opp bare nedenfra. Resten av håret anbefales å inngå en vakre krøller - det vil se veldig attraktive og original. I tillegg, fransk flette, kan du begynne å veve i sin klassiske form, sikring av pinnen på baksiden interessant. Husk at skjønnheten i franske fletter er at de er perfekt egnet for middels eller lang og kort hår.
 Et annet alternativ for kort hår pyntebånd kan være som følger: rundt hodet i to rader følgende vanlige klassiske stykker, som deretter faste og zakalыvayutsya stealth maling, og resten av håret, så vel som i den første versjonen, inngått vakre krøller.
 Desperate samme personer som ønsker å vise sin lett temperament og fantasi, kan vi tilby en annen frisyre. Håret i dette tilfellet deles i to like firkanter og zaplitayutsya i små fletter. Lock kan være små fargerike pinner, strikker eller konvensjonelle fargetråder. Dette frisyre er unikt og originalt, tydelig peker til andre, en ekstraordinær mann med hvem de har å gjøre.
 Hvis du ønsker å se mer elegant, delikat og feminin, flettet håret i smellene, nøye sikre sin lyse pin av hodet.
 Men hvordan å flette håret kort av en lengde som ikke overstiger 10-15 cm? Et godt alternativ er å også kjøpe faktura spytte. Dermed kan det være festet, eller med en spesiell kam (hvis eget hår ganske kort), eller ved å veve en bulk hår (med en lengde på 15 cm). I tillegg flette håret hennes kan være belagt hale som festes med en spesiell pin-klipp.
 Faktisk, regningen Spit - en flott mulighet til å overraske dine venner og kommer på besøk eller på fest med en kompleks opprinnelige frisyre når du så i går med kort hår. Det viktigste er å velge en farge for å gjøre det passe perfekt til egen, så spytte skille fra ekte faktura er ikke lett.  
Nail Design (foto)Har du støtt på en situasjon hvor du må snarest se flott og festlig? Tross alt - hår, ansikt og negler må ha riktig form. En ekte kvinne kan alltid slå din hverdag manikyr i festlig og lyse. Du må ha i sitt arsenal av spesielle glitter, kan vi lett bruke til å lage festlige dekorasjoner manikyr og våre negler.
Varianter Sequin polsk

Paljetter til negler eller, som det andre navnet på manikyr, glitter, er av to typer:

- Glitter, diameter større enn 1 mm;
- Vil diameter mindre enn 1 mm.
Nail Design (foto)

Farger paljett for negledesign er ganske rik - i spesialforretninger tilbyr en glitter polish fra hvit til svart nyanser. Men den mest populære er gull, sølv og bronse nyanser.
Formen paljetter for negledesign kan også varieres - sirkler, firkanter, striper, stjerner, trekanter. Også på salg kan bli sett "assortert", som vil møte Glitter forskjellige farger og former. Hva skal jeg velge - du bestemmer.
Metoder negledesign glitter
Manikyr er to måter å trekke løs sequin:
- Glitter dekket hele overflaten av neglen;
- Med Glitter opprettet utforming manikyr.
Med Glitter negler kan skape en rekke mønstre, "strø" grunnleggende maling for å dekke områder selektivt spikre glitter valgt farge.

Den første metoden


Å sette glitter på hele neglen, må du:

- Cover gjennomsiktig neglelakk base, slik at det ikke forblir tomme felt (du kan bruke flere lag). Ellers paljetter kan ligge ujevnt, og design vil ikke ha riktig type effekt.
- Lavere negler ned en krukke med paljetter som er valgt for design og litt flytte min dem i en krukke til paljetter stakk til spiker.
- Fjern fingeren fra tanken Shimmering fingeren på den andre hånden og forsiktig klem neglen med glitter.
- Overskudd paljett (Glitter) børste vekk fra neglebørste eller børste.
- På toppen av paljetter gjelder lakk-finish til negler var mer glatt og skinnende, og negledesign så lenge som mulig for å behage sin besittelse.
Nail Design (foto)

Den andre metoden for å søke paljett spiker

Den andre metoden involverer bruk av paljetter å supplere de grunnleggende utforming av negler

- Først må du dekke grunnleggende gjennomsiktig lakk negler og deretter male den fargen som ble valgt for design som helhet. Farge maling vil bli sett, så du må ta hensyn til sin kombinasjon av paljetter.
- Fuktet børste spiker i vann, legg på nepodsohshyy pelsmønster eller mønster. Dette kan være slange, poeng eller baner. Du kan også bruke glitter for en klar oversikt over hva vidrostyla spiker (som vanligvis gjøres i fransk manikyr).
- Tørket maling med glitter.
- På slutten manikyr negleplaten å sette på maling-finish til en manikyr mer holdbar og hindre Shedding Glitter.
Nail Design (foto)

I noe tilfelle ikke være redd for å eksperimentere! Husk at erfaring kommer med tiden. Jo mer du øver bruker Glitter manikyr, jo bedre vil det gå. Hvis det plutselig skje slik at du egentlig ikke liker resultatet av arbeidet ditt - husk at alt kan være en rask løsning for hånden med bomull pads og midler for å fjerne neglelakk.  
Яндекс.Метрика