Hvordan å massere cellulitt
 Forklar hva som er cellulitter, ikke vet om det hver eller nesten hver kvinne. Den berømte "appelsinhud - et resultat av endringer i sammensetningen av huden og fettet Og som bare ikke komme opp å bekjempe det -. Kosthold, spesiell krem ​​og belter Og likevel, den mest effektive måten -. Cellulitt massasje.

 Hva gjør cellulitt massasje


 Elte og gni problemområder ikke bare varmer musklene, men også gjør raskt å sirkulere blodet, akselererer flyten av oksygen inn i huden, vaske bort skadelige giftstoffer. Interaksjoner hendene på subkutant fettvev begynner å løse opp og til slutt skilles ut fett. Cellene begynner å komme til liv, kroppens stoffskifte, huden blir elastisk og smart utseende.
 Bekjempe cellulitt massasje kan være en klassiker, men det er bedre å vite hvordan å massere cellulitter ved hjelp av spesielle teknikker.
 I et forsøk på å bli kvitt cellulitter, er det ikke overdrive det. Ingen måte ingen vil håndtere dette kosmetisk ulempe om gangen, og en skarp endring i oppførselen til organismen vil ikke nytte. Anticellulittbehandlinger er ikke bare hyggelig metoder for å bekjempe appelsinskall, de gradvis føre kroppen til det normale. Alle prosedyrer kan utføres uavhengig hjemme.

 Hvordan å massere cellulitt med en børste


 For denne prosedyren bør kjøpe en spesiell børste med lange håndtak. Bust hun må være laget av naturlig materiale. Stivheten av strukturen bør matche huden. Massasje bør begynne med en myk børste, deretter gå til semi-rigid og stiv bust senere. Av og børste bør vaske med såpe og vann.
 For å unngå utseendet av strekkmerker på huden, må du ikke begynne å massere umiddelbart etter et bad eller dusj. Massasje er tørr børste på tørr hud. Dette er en grunnleggende forutsetning for å gjøre massasje av cellulitter med en børste. Hele prosessen bør ikke ta mer enn fem minutter. Langvarig og intens masserer kan forårsake kraftig irritasjon i litt hud.

 Honning massasje


 En fantastisk metode for å bli kvitt appelsinskall - kroppsmassasje med honning. Men selv i dette tilfellet, bør du vite hvordan du skal massere cellulitt med honning. For raske resultater bør være prosedyren 15 dager, med en pause på en dag.
 Massasje teknikk er ganske enkel: honning tatt i hånden og klapp brukes på problemet områder av kroppen. Etter en stund honning er absorbert inn i huden og palmer vil holde seg til kroppen. Pat bør fortsette å gjøre, øke styrken av virkningen.
 Uansett hva som ble valgt metode for å bli kvitt cellulitter, de er enkle og effektive.  
Krisen av middelaldrende kvinner hva de skal gjøre? Årsakene til krisen

 Ikke alltid vakre halvparten av menneskeheten skryte skjønnhet og ungdom. Dessverre, årene tar sin, og etter 35 år en kvinne ser på seg selv i speilet begynner å legge merke til endringer som ikke er særlig oppmuntrende. Første rynker, grått hår i håret, trette øyne - disse symptomene begynner på en ny periode i livet noen ganger driver kvinner inn i depresjoner. Enda verre, hvis du føler misnøye med arbeid og familieliv - i dette tilfellet, bør du tenke på et fenomen som kalles "midtlivskrise hos kvinner."
 Hva er det og hvordan å forstå det var en krise deg? Dette fenomenet oppstår mellom 30 og 40, men disse tallene, selvfølgelig, slektning. Kanskje du har en krise helt bypass side, avhengig av den interne stemningen. Så symptomene av krisen nevnt ovenfor. Og hva er årsaken til frustrasjon, tristhet og panikk endring? La oss undersøke.
 Årsakene til krisen kan være noen få punkter:
 - Psykologisk;
 - Fysiologi;
 - Sosial.
 Vurdere hver enkelt av dem.
 Den psykologiske faktoren er svært viktig i våre liv, uansett hva aspekt han ikke er bekymret. Når det gjelder alder, råder psykologi, fordi alderen mellom 30 og 40 er en overgang fra ungdom og velstand til perioden av aldring og forfall. I dette tiåret, kvinner er vanligvis vag følelse av sitt liv, ser det i noen prestasjoner. Hvis det ikke er noen prestasjoner følgelig er galt mitt liv, jeg ønsker å starte på nytt. En kvinne forsøker å finne en vei ut i tilfelle av svikt deprimert.
 Er irreversibel aldringsprosessen. I den aktuelle perioden, begynner å vise sine første tegn. Selvfølgelig, de er alarmerende og skremmende kvinne, men naturlovene kan ikke unnslippe det. Ofte forverret av kronisk sykdom eller er nye, kroppen er ikke så god immunitet som før. Dette fører til usikkerhet som venter i morgen. Pluss tretthet også gjør seg gjeldende. Resultatet - irritabilitet og nervøsitet.
 Sosial status er også viktig når vi snakker om midtlivskrise hos kvinner. Opp til 35 år, de fleste damer er gift og har barn. Hvis alt familieliv vel, det er et stort pluss, fordi en hodepine blir mindre. Hvis det er forvirring i familien samlivsproblemer med barn og mann, så blir det en annen grunn for utviklingen av krisen. Spesielt hvis du uzhyvaetes med teamet på jobb og dårlige mennesker kommer sammen - konklusjonen er at som et fullverdig medlem av samfunnet du ikke har funnet sted.
Krisen av middelaldrende kvinner hva de skal gjøre? Årsakene til krisen

 Familie og karriere
 Et viktig poeng i favør og karrierekvinne. Kar'yerystky av natur sjelden har en lykkelig familie, og oppnå suksess i næringslivet, begynner å føle mangel på noe veldig viktig: familie komfort, kjærlighet, tross alt, alderdom omgitt av elsket og kjærlige mennesker.
 Neste trinn
 Hva hvis du føler tegn til krise på lager? Her er noen viktige tips og anbefalinger. Prøver å følge dem, og deretter alt vil falle på plass.
 - Gi opp dårlige vaner (hvis du har en) og leve et aktivt liv, gå på turer med venner og familie og engasjert i idrett.
 - Finn en ny hobby og mestret det som lenge har drømt om, men nådde ikke hendene (lære å strikke, gjør origami, Bead veve, forme, tegne).
 - Gjennomføre en handling som vil øke selvtilliten: et fallskjermhopp, lære et nytt språk, åpne en liten bedrift.
 - Snakk direkte med en mann, hvis ditt familieliv rozladnalasya. Finn ut hva som forårsaker sammen og prøve å overvinne dem.
 Bare du vil avhenge av hvordan vil utvikle ditt liv det blir lysere og mer mettet eller gjorde du gå i deg selv, bli en grinebiter misfornøyd.

Hvordan få muskel massen m hjemme? Mat, mat og fysisk aktivitet

 Mange mennesker bruker forskjellige dietter, og noen ganger til og med nekter å spise for å gå ned i vekt. Men det er en kategori av mennesker som står overfor et annet problem - hvordan å få noen vekt.
 Det ville synes at dette komplekset? Det faktum at folk tynn kroppsbygning vektøkning er vanskelig på grunn av genetisk predisposisjon. Dessuten ønsker ingen å samle overflødig fett, må du øke muskelmasse. Det kan føre til tap diett og analfabeter som fett innskudd i kroppen av aksjen begynner å bruke bare som en siste utvei og i det minste. Fratatt essensielle næringsstoffer, begynner kroppen først får dem, brenn sine muskler. For å unngå dette, er det nødvendig å tilveiebringe visse muskler fysisk aktivitet og riktig ernæring.
 Fysisk aktivitet
 Movement - er avgjørende for menneskers liv. Hvis vekttap er ganske enkel regelmessig mosjon, får du muskelmasse hjemme er mye vanskeligere. Det er best å begynne å besøke gym, gjøre på treningsstudio. Klasser bør skje under veiledning av en profesjonell coach og kun etter avtale legen din. For du vil bli individuelt designet treningsprogram utformet og nødvendig trening.
 Treneren vil gi anbefalinger, følgende som kan du raskt få den nødvendige muskelmasse. Det er ikke nødvendig å pumpe "fjell" muskler som kroppsbyggere i profesjonell nok, har kroppen din funnet harmoni og musklene var stadig på våre tær. Klasser bør være vanlig, ellers vil du ikke oppnå ønsket resultat.
 Diett
 I tillegg til sport, for å styrke musklene trenger riktig ernæring. Du må sørge for at kroppen din er å bruke mindre kalorier enn den mottar. Spørsmålet er hvordan man skal få muskelmasse og ikke å la kaloriene avsatt som fett?
 Først av alt, øke antall måltider, spise små porsjoner minst 6 ganger om dagen. Den grunnleggende mengde mat skulle falle på dagtid, bør kveldsmåltid ikke overstige 15% av det daglige kostholdet.
 Mat skal være høy, men fett og "tomme" raske karbohydrater bør begrenses.
 Kroppen skal få rikelig med væske, ca 3 liter per dag.
 Produkter
 Den eneste måten å øke muskelmasse gjennom ernæring - er inn i kosten produkter som trengs for muskelvekst.
 Proteiner
 Grunnlaget for muskelen er protein. Få dem du kan inkludere i kostholdet ditt kjøtt (det bør være kost variasjon med minimal fett), egg, belgfrukter, melkeprodukter og ost (best passer fett), heller, inkludert fet fisk og sjømat.
Hvordan få muskel massen m hjemme? Mat, mat og fysisk aktivitet

 Karbohydrater
 Som kilder til karbohydrater er nyttige ulike frokostblandinger (bokhvete, bygg, havregryn), rugbrød eller brød av hvetemel, pasta laget av durumhvete. Med de fleste nyttige grønnsaker poteter kokt og bakt, ikke stekt. Spise noen nøtter, de er svært nyttig.
 Nyttige fett
 Utelukke fra å spise søtsaker, kaker, fancy kaker, brus. Unngå animalsk fett, og erstatte dem med vegetabilsk fett. De kan fås ved å spise vegetabilske oljer (linfrø, oliven, olje, etc.), sjømat, fet fisk, avokado, nøtter.
 Vanlige klasser på treningsstudio, vil avvisning av dårlige vaner og riktig ernæring sikkert gi et godt resultat, og du vil bli eier av en vakker muskuløs lettelse, og viktigst, styrke helsen.

Яндекс.Метрика