Hvordan å massereEtter en hard dags arbeid noen ganger bare nødvendig avslapping. Og det er sannsynligvis et bedre verktøy for dette enn massasje.
Vi vil ikke gå inn i detaljene og detaljer teknikker er virkelig mye. For å få en massasje på husholdningsnivå er tilstrekkelig kjent med de generelle reglene, grunnleggende teknikker og kontraindikasjoner, som vil bli diskutert nedenfor.
Generelle regler
Muskel mann som massasje bør være helt avslappet under inngrepet.
Bevegelse av massasje bør være sterk nok, men ikke smertefull. Hver person har sin egen individuelle smerteterskel, så det er nødvendig å kontrollere kraften når du utfører massasje.
Tempoet og rytmen av prosedyren avhenger av oppstemthet av nervesystemet. Hektisk vanligvis stimulerer og styrker nervesystemet, mens medium og langsomme tempoet i å redusere angst, beroliger. Avhengig av ønsket resultat, velger du ønsket tempo og prøve å følge den.
Gjøre forskjellige massasje teknikker, unngå pauser i mellom. Alternative styrker og svakheter ved innflytelse teknikker.
Størst effekt oppnås i løpet av en massasje naken kropp. I tillegg, før prosedyren massert ønskelig å ta en dusj.
Fløte, smør og andre relaterte verktøy, i motsetning til populære oppfatningen, men heller gjør massasje mindre effektiv enn det hjelper. Men skal man ta hensyn til de individuelle egenskaper i kroppen massør og massert, for eksempel, med en betydelig skalp til hvem massasje, bruk massasje verktøy spesielt utviklet for å massere.
Massasje må utføres langs lymfekar, dvs. i retning av den nærmeste lymfeknuter. Derfor bør nakke massasje fra hodet ned til kragebeinet, arm - fra hånd til albue, fra albuen til armhulen, ben - fra foten til kneet, fra kneet til lysken, etc. (Se oppsettet av lymfeknuter). De fleste lymfeknuter ble ikke massert.
De grunnleggende teknikker. Det er 8 grunnleggende massasjeteknikker. I de klassiske massasje er kombinert i følgende rekkefølge:
slag
klemme
elting
friksjon
bevegelse
vibrasjon
streik
slag
agitasjon
Hvordan å massere

Kontraindikasjoner. Kontra til massasje er:
sykdom, skade og irritasjon av huden (utslett, eksem, byller, hovne lymfeknuter, etc.)
febertilstander
problemer med årer (åreknuter, blodpropp, osv)
tilstedeværelsen av benigne og maligne tumorer
sykdommer i det kardiovaskulære systemet  
Bag til sykehuset, en liste over ting

 Selv før forventet dato for levering til sykehus bag skal samles og være i vanlig visning i rommet. Dette bør gjøres så fødsel er uforutsigbare og kan begynne når som helst etter 38 uker av svangerskapet. Hvis du plutselig starte arbeid utenfor hjemmet, og, for eksempel, på gata eller på fest? I dette øyeblikket, må du umiddelbart gå til sykehuset, og ting folk vil måtte gå eller annen slektning. Som du vet, er dette en svært spennende øyeblikk, glemmer noe veldig enkelt. Derfor, for å unngå problemer oppstått, er det bedre å samle alt på forhånd.

 Liste over ting å ta med til sykehuset


 Liste over ting å ta til sykehuset for mor:
 Utveksling kort;
 Generisk pakke (alt trenger å forlate, selv for nødstilfeller);
 Pass mødre;
 Wide skjorte eller nattkjole med et kutt på brystet (for levering);
 Nightgowns (2-3);

 Badekåpe;
 Slipper, som kan vaskes;
 Sokker;
 Bukser (flere stykker);
 2 BH for fôring;
 2-3 pakking pakninger (for postpartum blødning);
 Disponibel pads for bryst;
 Håndkle (2-3), kam, tannbørste og tannkrem, sjampo, såpe, vaskeklut eller svamp, toalettpapir;
 Bøte sprekker på brystvorten;
 Telefon, notatbok, penn.
 Liste over ting å ta til sykehuset for barnet:
 1-2 pakker med bleier til babyer;
 4-5 sett med klær (glidere, arbeidsklær);
 2-3 varme jakker;
 Strikket luer, sokker og tsarapky.
 Liste over ting å ta til sykehuset (den såkalte "bag på sykehuset") kan bli revidert avhengig av tid på året. Ikke glem å forberede klær for utslipp, teppe eller konvolutt. Sett den i en separat pakke som kan sendes før utslipp. Bare skrive papiret med en liste over ting som er i pakken kanskje noe annet huske og sted. Mens behovet for menn at de er ikke blandede pakker. Bare kan ta med deg selv sengetøy, med mindre du ønsker å sove i et sykehus. Fortsatt ikke hindre bleie for baby endring og for å tørke ass baby etter bading. Du vil ikke være alene på sykehuset, kan du møte med venner som vil gi deg alt du trenger.
 Dette var de viktigste punktene knyttet poser til sykehuset.  
Hvordan å forberede seg fødselspermisjon

 Vær forberedt! Ved fødselen bare et spørsmål om uker, og alle dine fremtidige pomыsly opptatt møte med en velkommen baby. Fra starten 37 ukene av svangerskapet tett for å forberede seg til denne viktige begivenheten.
 Tips om hvordan å forberede seg på sykehuset:

 Hold alltid i en fremtredende plass adresse og telefonreferansen tjeneste valgt sykehus og (eller) koordinerer fødselslege, som tar deg inn i arbeid.

 Dokumenter for sykehus


 Samle dokumenter som kreves for opptak til fødeavdelingen, pass, medisinsk forsikring (MHI eller LCA), en generisk sertifikat (det ser ut til svangerskaps klinikker fra 28 uker av svangerskapet), utveksling kortet.
 Se en liste over essensielle i det valgte sykehuset. Det er vanligvis hengt på oppslagstavlen i lobbyen. I hvert sykehus kan ha sine egne nyanser.

 Hva er det som trengs på sykehuset


 Et svært viktig poeng er hvordan man skal forberede seg Roddy - dette er ting som definitivt trenger å ta med deg. Forberede seg på forhånd de tingene som du trenger i fødeavdelingen, nattkjole, morgenkåpe, tøfler, sokker, toalettsaker, sengetøy, postpartum pads, engangsbleier. Ikke glem din mobiltelefon og lader. Les mer i artikkelen: samle bag til sykehuset.
 Samle pakke med ting som er tildelt til deg og den nyfødte i en uttalelse. Put engangsbleier, bleie kit og klær for baby, krem ​​av sprekker på brystvortene, BH for ammende mødre.
 Nå som du vet hvordan å forberede for Roddy. Prøv å ikke glemme.  
Knitwear fra produsent: evnen til å kle smakfullt, uavhengig av alder og omstendigheter!


 Nyere denne sesongen jerseys vil trolig aldri gå ut av stilen. De tiltrekker seg kjøpere for sin allsidighet. For eksempel, strikke kjoler, dresser for hjem og hvile, pyjamas, T - myk, behagelig og utrolig komfortabel modell som vil gjøre det smukke kjønn ser moderne og meget feminin! Hvis målet ditt - for å gjenopprette eller assortert eget utsalg og tilby dine kunder noe spesielt jersey kjøpe engros fra produsenten av Ivanovo - en perfekt løsning fordi interessen av kvinner til kvalitet og praktisk tekstil fortsatt gjennomgående høy.
 Selskapet "Fashion House" tilbyr engros kunder med kvalitet og moderne strikkeplagg for kvinner på god pris. Sortiment av stilige unike designmodeller. Slike klær vil være hensiktsmessig i enhver kvinnes garderobe. Tekstiler laget med moderne utstyr fra naturlige ingredienser, som garanterer plettfri kvalitet og holdbarhet av de ferdige produktene. Det er viktig at produsenten av strikkevarer - et produkt som bruker all-season etterspørsel.
 Om sommeren den mest populære kjoler, tunikaer, topper og skjorter, men med utbruddet av værproblemer etterspørselen for koselige pyjamas, varme jakker, dresser. I produksjonen av fancy og fargerike kostymer fritid og hjemmebruk velour, interlock, bunntekst med Lycra - hygiene, naturlige, svært komfortable og slitesterke stoffer som ikke bare perfekt sitter på en figur, men å føle seg uslåelig komfort og bekvemmelighet!

 Minyaytesya enkelt og morsomt med klær fra "Fashion House"


 Å skape en unik lyst bilde, understreker sjarm og personlighet, ikke nødvendigvis å kjøpe klær i dyre butikker. Selskapet "Fashion House" - en rekke friske ideer og strålende løsninger for de mest rimelige priser. Sjarmerende silhuetter og lyse farger av våre modeller er utviklet for å sikre at hver av kjøperne lett kunne oversette et bilde, milde, lyse, dristig eller feminine og pådra deg beundrende blikk på!
 Bemerkelsesverdig og spesielle vilkår for samarbeid, som en individuell tilnærming og best valuta for pengene, gjøre flere kjøp av kvinners strikkevarer i "Fashion House" den mest fordelaktige løsningen for utvikling og velstand i din bedrift.
 Dagens krevende kjøpere har en tendens til å fylle opp garderoben din er ikke bare en pen liten ting, men å kjøpe trygge for helse, mote og holdbart produkt. Fordi våre produkter er produsert fra sertifiserte råvarer for high-tech importert utstyr, og har stabil etterspørsel.  
Fasjonable kvinners strikkevarer Spring-Summer Bilder 2015
 Strikkevarer er svært attraktive og samtidig, demokratisk om priser, moderne materiale. Av disse grunner er det brukt aktivt i prosessen med å lage sine samlinger over hele verden designere og stylister. Våren-sommeren 2015 tilbyr en stilig, lette og ømfintlige strikker.

 Faktiske fargerik strikkevarer Spring-Summer 2015


 Hovedtrenden for strikkevarer i fremtiden våren-sommeren er lysstyrken på fargene. Og det spiller ingen rolle hva slags jersey er laget moter, det må være synlig! Gul, mørk blå, rød, oransje - noen lyse farger av våren-sommeren 2013 vil være viktig, og vil utfylle din look.
Fasjonable kvinners strikkevarer Spring-Summer Bilder 2015

 Det bør legges til at sin ledende posisjon ikke dårligere og klassisk. Strikket svart, hvit, beige og brune farger denne sesongen uunnværlig setter pris på alle mods. Stylister er i sin tur anbefaler å gi preferanse til klær laget av solid stoff. Dette året var det minimalistiske trenden, noe som er grunnen til at bildet skal være utformet i samme stil.

 Stilig innredning kvinners strikkevarer Spring-Summer 2015


 Snakker av bilder og dekorative elementer, det er en leder av moten Olympus geometri, og i alle dens manifestasjoner. Ulike diamanter, bisarre blokker celle, horisontal stripe - alle gi den kommende våren-sommeren 2015.
 Selv designere anbefaler valg av dekor mote strikkevarer å være veldig forsiktig. For eksempel, trendy strikket bluse med horisontale striper er perfekte slanke skjønnheter, men jentene med curvy formen er visuelt legge til noen ekstra pounds.
Fasjonable kvinners strikkevarer Spring-Summer Bilder 2015

 Smykker mote strikkevarer våren-sommeren 2015 vil bli valgt for alvor. Et utmerket alternativ ville være milde steiner, semi-injeksjon, aktuell blonder, frynser, og andre. Og den viktigste regelen vår-sommer 2015 - er asymmetrisk arrangement av dekorative elementer.

 Stiler av klær fra motestrikkevarer Spring-Summer 2015


 I 2015 kvinners mote inkluderer shorts og dresser fra jersey. Treffet av sesongen vil alle plagg strikket stoff laget i sigøyner stil. Så alle damer i dag kan kjøpe stilige heklede skjørt, bluser og kjoler med asymmetriske volanger. Det bør bemerkes at ulike vekt jersey fordeler. Han ikke bare behagelig, myk og strålende utseende, men viktigst hans verdighet naturlighet, enkelhet og praktisk omsorg.
Fasjonable kvinners strikkevarer Spring-Summer Bilder 2015

 Motedesignere anbefaler også denne sesongen for å ta hensyn til stilige kvinner. De er grunnleggende strikking ting i garderoben av en kvinne som er forskjellig funksjonalitet og allsidighet. I tillegg, mote poser våren-sommeren 2015 egnet for alle typer figur. Fleece genser for enhver smak er representert i samlinger av Louis Vuitton. De gir en unik kombinasjon av form og kortfattethet metnings farger.
 Gensere og bluser elskere med musefletter som en overraskelse - denne sesongen er de tilbake på moten. Deres modell motedesignere presentert i 2015 som den varme tett materiale (Esprit og Tom Tailor), og med en helt sømløs strikkevarer (Tory Burch). Så valget vil avhenge av dine personlige preferanser.
 Og ikke glem å legge til at en annen fasjonable trend denne sesongen ble strikket bluse med korte ermer. Dekorere dekorative detaljer slike produkter som blomster. Alt dette legger feminine bilde letthet og romantikk.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика