Hvordan å meditere

Meditasjon nybegynner virke vanskelig og forvirrende, som alle venter på de første meditasjonskurs oppnå opplysning og føle effekten av høyde. Men ikke forvent de første stadiene av meditasjon noe overnaturlig, fordi gode effekter på kroppen din vil gradvis dukke opp. Jo mer du øver, jo mer vil du føle endringen i deg selv.
Hvordan å meditere

 Endringer i kroppen under og etter meditasjon
 Over tid vil du bli roligere og vrivnovazhenishymy. Søvn er dypere, og du vil sove godt munter stemning morgenen. Du kan tømme tankene av unødvendige og irriterende tanker. Du vil være mye lettere å akseptere og lagre ønsket informasjon og fokus fastsatte mål. Vil øke Viljestyrke og selvtillit hele.
 Praktisering av meditasjon vil kreve at du noen forsøk på å sitte på ett sted og bero eget sinn. Du vil forlenge og forbedre deres bevissthet, persepsjon, intuisjon og åndelighet. Pereosmyslit alt rundt deg. Du vil finne fred, harmoni og glede med deg. Forsvinne uten spore alle frustrasjoner, frykt og skyldfølelse.
Hvordan å meditere

 Det finnes ulike typer av meditasjon, her er noen av dem:
 1) Første opptreden: vydeohydы eller video tutorials meditasjon - en video er vanligvis ledsaget av beroligende melodi og behagelig for oppfatningen visuelle, sammen som høres rolig og målt stemme instruktør.
 VydeohydыSom sådan, er ikke å mestre teknikken for meditasjon, men flott for dette. For som med en mann som er bare begynnelsen for å engasjere seg i meditasjon, du bare sitte ned som det er praktisk og følg taleinstruksjonene.
 2) Den andre typen: teknikk fokuserer på lyset. Denne metoden kalles meditasjon avhandling. Teknikken er fullstendig fokusere på flammen.
 Du er pålagt å sette et stearinlys for å brenne det så behagelig å sitte og slappe av. Bare ønsker å opprette en atmosfære : Tone ned lysene og slå på rolig, avslappende musikk.
 Prøv å ikke la noen tanker i hodet ditt, bare se på brann pыtayuschym stearinlys. Når du merker at noe begynte å tenke rolig sette sin oppmerksomhet på flammen. Praksis meditasjon for ti eller femten minutter om dagen og over tid vil du legge merke til hvordan din økt evne til å fokusere og indre freden kom.Legemidler for løfte immunitet
 Immunitet - et komplisert system som reagerer forskjellig, selv de mest mindre faktorer. Det er derfor mange mennesker prøver nå å øke sitt eget immunsystem til å styrke den generelle helsen.

 Må jeg trenger medisiner for å løfte immunitet?


 De fleste tror midler til immunitet - den beste veien ut. Jeg, derimot, bør være klar over at noen medisiner skal kun forskrives av lege. Selvmedisinering kan skade, ikke eksperimentere.
 Dessverre, nesten alle unge mennesker i dag er ikke engasjert i å styrke sin immunitet. Alkohol, røyking, fast bosted ved datamaskinen - de vanligste årsakene til fallende de beskyttende funksjoner i kroppen.
 Hvis immunsystemet ikke kan øke med naturlige midler, da leger foreskrive medisiner for å løfte immunitet. Det viktigste er å bemerke at en hvilken som helst medisin brukes kun for to formål:

 for forebygging;

 som et middel.

 For å hindre manifestasjoner av forskjellige sykdommer, er forebygging nødvendig. Takket være medisinske produkter skape de nødvendige betingelsene som ikke tillater infeksjon å gå inn i kroppen. Leger foretrekker legemidler som har en eller annen form av interferon, da dette er den største komponenten beskytter kroppen fra forskjellige virus.

 Hva er de mest effektive legemidler for immunitet


 Det er et populært middel for å løfte immunitet - Viferon, det korrigerer immunsystemet og brukes til å forebygge og behandle ulike infeksjoner. Den aktive substansen av medikamentet er alfa-2b-interferon. Takket være ham, øker dette legemidlet kroppens forsvar mot virus og øker immunmodulerende effekt. Viferon har antibakteriell og antyhlamydyynыm handling.
 Eksperter delt alle legemidler inn i flere grupper:

 Preparater på basis av vegetabilske - echinacea, sitrongress, ginseng.

 Preparater av bakteriell opprinnelse - ". Likopid" "Imudon", "Ribomunil",

 Medisiner for å løfte immunitet er basert nukleinsyre.

 "taktfullt", "timalin» - narkotika thymus. Disse stoffene er foreskrevet av en lege og utlevert i apotek på resept.  
Hvordan å øke immunitet under graviditet
 Man kan ikke alltid velge de riktige verktøyene for behandling og forebygging av sykdommer, særlig hvis en gravid kvinne. Det er mange infeksjoner som påvirker menneskekroppen. Det er derfor viktig å vite hvordan å øke immunitet under svangerskapet til mor er ikke syk, og babyen ble født friske.

 Forberedelsene til forbedring av immunitet


 Den menneskelige natur er i stand til å kjempe og erobre sykdom og sykdom. Men noen ganger også den mest sterk og solid kropp kan svikte, og prisen sin en stor oppgang. Det er derfor mange kvinner før planlagt graviditet prøver å øke sitt eget immunsystem til hele ventetid babyen gikk fredelig og komfortabelt.
 Det er viktig at prosessen med oppfattelsen å oppsøke lege og få alle svarene på spørsmålet: hvordan du kan forbedre immunforsvaret under svangerskapet?
 Uavhengig finne de riktige produktene for bedre immunitet jobber hardt nok. I moderne farmakologi, er det et stort utvalg av kosttilskudd, narkotika, infusjoner og medisiner for det. Selv i folkemedisinen, er det mange oppskrifter.

 Hvordan å øke immunitet under svangerskapet alene


 Det er effektivt middel for å løfte immunitet:

 Du kan ikke ta med din egen kropp til sykdom under venter barn. Så før graviditet bør forberede kroppen for 100%. Stage forebygging spiller en viktig rolle for en full immunitet. Ikke vondt hvis fokusere på kosttilskudd fra naturlige produkter, temperering, gjennomgang kosthold, bli kvitt dårlige vaner og øke fysisk aktivitet.

 For å unngå eventuelle spørsmål som å øke immunitet under graviditet, bør pre-Interferon drikke bort, Anaferon, Echinacea tinktur. Echinacea tinktur generell kilde til mineraler og vitaminer, hvis du drikker det hvert år kurs, kan du unngå forkjølelse og virussykdommer.

 Du kan bruke hjelpemidler, som er delt inn i tre grupper: interferoner, preparater av enzymer infeksjoner og biogene stimulatorer. Den mest effektive verktøy som bidrar til å øke immunforsvaret - er interferonene. De vil dukke opp og utvikle mange forkjølelse.  
Kan øl ammende mor
 Amming - en svært viktig periode for barnet og for de fleste mødre. Unge mødre bør følge nøye med kostholdet og kvalitet på produkter som brukes, på grunn av melken i barnets kropp har kommet hele den mest nyttige nødvendig.
 Det finnes tilfeller hvor unge mødre redusert amming. Det er i disse øyeblikkene begynne å råde kvinner til å bruke øl, og hevder at vedtaket fra det faktum at denne drinken bidrar til å øke melketilførselen. Spørsmålet om hvorvidt du kan eller øl sykepleier mor - svært kontroversielt.
 Ikke så enkelt
 Øl gjelder ikke alkoholholdige drikkevarer, og derfor sin bruk under amming er strengt ikke tillatt. I øl inneholder mye næringsstoffer, som vitamin Art. Men til tross for denne positive responsen, innebærer amming streng kontroll av alkoholforbruket. Forsømmelse av unge mødre råd fra eksperter kan føre til flere negative konsekvenser. Liket av barnet ikke er i stand til å produsere spesielle enzymer som kan oppløse alkohol, så han kan ikke motstå alkoholforgiftning. Det er nødvendig å drikke et lite glass øl som alkohol og deretter migrerer gjennom blodet til alle organer. Idet han fikk morsmelk i 10 minutter.
 Øl kan faktisk øke amming, fordi det påvirker hormonene som produserer hemmelig i hypofysen. Hormonene prolaktin og oxytocin en spesiell plass i denne forbindelse. Øl øker prolaktin syntese prosess, som er ansvarlig for dannelsen av melk. Samtidig alkohol negativt påvirker oxytocin. Leger kan anbefale å ta ølgjær for å øke amming, men vi tror at de kan bli erstattet øl.
 Det er en alternativ løsning
 Det er ingen hemmelighet at mange unge mødre noen ganger føler et sterkt ønske om å drikke øl. Dette er på grunn av mangel på vitamin i kroppen. I slike tilfeller anbefales det å drikke alkoholfrie øl ammende mødre, men gitt at de vil mate babyen ikke tidligere enn 3 timer etter det. Øl og myk skjønt, men har sine kontraindikasjoner.
 Vi bør heller ikke se bort fra det faktum at alkoholfritt øl kan føre til avhengighet. Videre barn er svært utsatt for alt. Avhengighet til alkoholfritt øl skjer på grunn av risikoen for at organismen til spesielle tilsetningsstoffer. Det bør drikke en flaske av denne drinken, som ville sikkert ønsker en annen. Et par slurker vil ikke ta skade, men systematisk ta enda alkoholfritt øl er ikke anbefalt.
 De mødre som ønsker å ha en øl mer enn en gang i uken, bør du rådføre deg med en ernæringsfysiolog. De propishut nødvendig kompleks vitaminer. I de første månedene av mate babyen kan ikke drikke øl i det hele tatt. For barnet fyller sju måneder gamle mor kan unne deg en bit av denne drinken, men igjen ikke mer enn en gang i uken.  
Яндекс.Метрика