Hvordan å miste vekt ammende mor

Etter fødselen, kvinnen gradvis våkner opp, og hun ønsker å se bra ut og har samme form som før unnfangelsen. Og det er forutsatt at i løpet av svangerskapet den kvinnelige kroppen spesielt akkumulerer pounds til barnet vokste og utviklet seg normalt, og å fullføre fremtidig amming baby.
 Hvis du følger visse regler i kosthold og regelmessig mosjon, det vil si muligheten til å friske opp "og gå ned i vekt mens du fortsetter ammingen.
 Og det er kontrollerbar at hvis amme ingenting ikke mate barnet i løpet av de første månedene etter fødselen, er mye høyere enn mødre som ikke ammer prosentandelen av vekttap.
 Selv om ønsket om å være vakker og grasiøs fortsatt ikke har blitt kansellert, men i stedet for "nettverk på en diett", bør du kontakte lege. Det er viktig å vite om barnet får et tilstrekkelig antall av høy kvalitet morsmelk, og du har nok kalorier.
 Mødre som amme sine barn morsmelk bør spise frisk frukt og grønnsaker, magert rødt kjøtt. En retur til å danne sin vakre form, gradvis redusert i dietten til kjeks, kaker, sukker, er så slitne mødre liker å få litt energi.
Hvordan å miste vekt ammende mor

 I alle fall, etter en vellykket fødsel, trenger en kvinne på minst tre måneder, slik at kroppen begynte å fungere normalt, og å etablere amming. Når du blir vant til rollen som mødre, være sikker på at barnet er å få nok vekt for sin alder, adaptuyetesya til innenlandske problemer som påvirker livet til din familie med et lite barn, var det da mulig å ta opp spørsmålet om vekttap.
 Hvis du bestemmer deg for å gjøre øvelsen for å få musklene i orden og gjenvinne doberemennыe volumer, ikke rush til byrden selv for intens trening kan føre til at morsmelk kan forringes på grunn av skadelige stoffer gått fra fett under trening. Legg merke til at brystet også økt, og nå er det melk, som også har vekt. Husk dette, får på vekten!
 Det er ønskelig at vekttapet var gradvis etter hvert som antallet av melk med hurtig vekttap kan reduseres.
 I vektkorrigering må likevel fjerne magen, som danner midje. Dette kan gjøres med regelmessige turer til treningsstudioet eller gjør hjemme. Engasjere seg i fysisk øvelser mann, men du kan babyen, bringer det en sunnere og din familie.
Hvordan å miste vekt ammende mor

 Det er klart at å redusere kosthold og regelmessig mosjon kan endre livsstil, men din refleksjon i speilet slank og sunn rosenrød i kinnene babyen fortsatt er ammet - et verdig mål, som kan bli brukt innsats. Lykke til!Det er bedre å forebygge problemet med fedme enn å bekjempe den
 "I løpet av svangerskapet hadde jeg en stor appetitt. Jeg fulgte den utbredte troen på at en kvinnes kropp i den posisjonen han vet hva han trenger. Ja, en vakker ni måneder "Oppstegne" 16 pund. Ærlig talt, jeg er ikke spesielt bekymret, det fbolee at etter levering jeg har bare fem pounds overvektig. Jeg matet babyen din, men deres kosthold er ikke fulgt, fortsetter den "noe benekter ikke."
 Og her kom "oppgjørets time." Atten måneder etter fødselen, var jeg på vekten og bekreftet de verste frykt
 For nesten tre måneder, tror jeg ikke spise etter 18:00 og begrense meg i brød og konditorvarer. Jeg prøver hver dag for å trene og massasje problemområder. Basert på min erfaring, vil jeg gjerne gi noen råd til fremtidige mødre og holdt, mer presist, tilbakekalling at vi ofte glemmer. Hvis graviditet alltid ønsker å spise bedre å spise noe nyttig og ikke veldig næringsrik. Selvfølgelig, ikke følger en streng diett, men deres kosthold bør følge, snarere enn hengi et innfall. Når barnet vil bli født, fortsette å overvåke din diett og muligens følge øvelsen. Tro meg, det er bedre å forebygge problemet med fedme enn å bekjempe den. "
 "Vel ser etter fødsel er ikke så vanskelig! "" For å gå ned i vekt etter fødsel nødvendigvis vente til slutten av laktasjonen. Ikke glem at naturen, belønnet oss med muligheten til å mate babyen bryst, tok seg av vår figur. For produkter som vi bruker i denne perioden, men ikke en lav-kalori, men naturlig. En utvinne mыv hovedsakelig av fettstoffer, sukkerholdig, kullsyreholdige drikker og andre godsaker. Så, eliminere dem fra kostholdet, hjelper vi ikke bare din helse, men også figur. Men i alle fall ikke faller inn i ekstreme! Ikke spis for to og sitte på en diett umiddelbart etter amming. Det trenger ikke føre til vekttap og utmattelse.
 Umiddelbart etter fødselen smuler mor hver dag bør gå en tur, som i sin tur påvirker ikke bare bra for barnets helse, men også din egen helse. Bare i stedet for å sitte på benken, må du gå minst 2-3 timer i døgnet. Det faktum at daglig gange som ingenting hjelper miste vekt. Jeg, for eksempel, en måned senere tilbake til sin tidligere vekt (ved å skrive graviditet 17 kg).
 Som du kan se, ser bra etter fødsel er ikke så vanskelig! »
 "Fjern" ekstra "magen hjelper vanlige småstein" "Jeg ønsker å gi råd til alle mødre en fin måte å fjerne" ekstra "magen etter fødsel. Du trenger en vanlig småstein. Den trenger å bli satt på 5-10 minutter i varmt vann, men i mellomtiden koker blandingen i en tabell skje av varm olivenolje tilsett 2 spiseskjeer av bakken gurkemeie, ingefær og korianderfrø. Så, i en lin pose og putte småstein senk den inn i den varme blandingen. Denne posen trenger å massere magen, den beste natten.
 Og, kan du lå på ryggen på magen trekke pusten og på puster - runde. Alt skjer! "?  
Hvordan fjerne rynker mellom øyenbrynene?
 Problemene med tidlig aldring av huden bekymring all den vakre halvparten av menneskeheten, uavhengig av alder. Det rynker årsaken panikk, forlegenhet, og aller viktigst - en uimotståelig trang til å umiddelbart bli kvitt dem. Spesielt sterke kvinner opplever rynker i ansiktet, spesielt mellom øyenbrynene. Hvordan bli kvitt den forhatte "pavutynok" i ansiktet, eller sørge for at de er mindre synlige? Det er flere måter å "ulik kamp" med rynker mellom øyenbrynene. Vurdere den grunnleggende og effektiv en.
 1.  Ansikts Gymnastikk. Mange moderne kvinner kan ikke forestille seg livet uten regelmessig trening muskler i gym. Men ansiktsmusklene også trenger konstant trening, og dette må ikke glemmes i alle fall! Jevnlig resultat sammensatte øvelser for ansiktsmusklene til å bidra til å forhindre nye rynker og forbedre hudens tilstand generelt.
   Prøven satt av øvelser for ansikt:
   sette hånden på pannen slik at fingrene ble plassert parallelt med øyenbrynene. Spre fingrene fra hverandre, både oppreist øyenbrynene til sentrum, som opptrer på prinsippet om motstand;
   plassere fingrene slik at putene var i midten av øyenbrynene. Litt trykke øyenbryn, trekk den opp mens frowning. Dolichit til 10 og endre retning. Prøv å trekke øyenbrynene ned og prøve å etterligne rynker motvirke denne prosessen;
   sakte åpne og lukke øynene, ca 5-6 mottakelser. Prøv å holde øyenbrynene uten å flytte.
   Forsiktig
   Utføre alle øvelsene praktisk foran et speil. Gjenta kompleks minst 2-3 ganger om dagen, og i løpet av et par uker resultatet er åpenbar.

   Massasje. Et utmerket tillegg til gymnastikk enkelte vil massere. Det kan gjøres hjemme eller i en profesjonell kosmetolog. Men hvis du ønsker å foretrekke selvrealisering ansiktsmassasje, bør ta lærdom fra fagfolk, som udugelig massasje kan bare skade huden. Bare riktig teknikk, og bruk av spesielle verktøy (oljer, kremer) kan hjelpe deg å oppnå fantastiske resultater.
   Hjem kosmetikk. Midler tilgjengelige nasjonale kosmetikk og tradisjonell medisin er også effektive i kampen mot rynker.
   Honey Mask
   Å forberede maskene vi trenger:
   2 ss vann;
   2 ss alkohol;
   100-150 gram honning.
   Alle ingrediensene skal være blandet maske, og deretter bruke et tykt lag til området mellom øyenbrynene. Etter 10 minutter masken kan vaskes av.
   Strawberry Mask
   Å forberede maskene vi trenger:
   2 ss vegetabilsk olje;
   1 ts honning
   100-150 hakkede friske jordbær.
   Alle ingrediensene skal være blandet maske, og deretter bruke et tykt lag til området mellom øyenbrynene. Etter 20 minutter, kan dynket i melk maske ROM vaskes av.
   Suppen kamille
   Kamille kjøttkraft bør brukes som et grunnleggende middel for vasking, for blomsterplanter er virkelig mirakuløse helbredende effekt og gunstig for huden.
   Sesamolje
   Har en gunstig effekt på kildeenhet. Fuktet i fett Disk Tørk rynke mellom brynene 2-3 ganger i uken.
   Mynte pakker
   Mint - en flott assistent i kampen mot rynker mellom øyenbrynene. Det beroliger musklene og utvider blodkar. Å komprimere bør tas i flere lag brettet stykke gasbind og fukte den i mint buljong. Sette en kompress på ansiktet i 20-30 minutter. Prosedyren kan gjentas hver 1-2 uker.
   Profesjonell makeup. For riktig valg av profesjonelle kosmetikk bør konsultere en spesialist. Også prøve å kombinere ulike midler for å fjerne rynker. Daglig vask uten såpe og rengjør huden på dagen akkumulert smuss og støv.
  Hvordan fjerne rynker mellom øyenbrynene?

   Injeksjoner av Botox. På høyre fortjener sin popularitet mirakel Botox-injeksjoner. Takk til injeksjon av Botox blokkerer nerveimpulsene til ansiktsmusklene, jevner rynker snart. Imidlertid har denne fremgangsmåte har sine ulemper. For det første er det dyrt. Sekund, en høy risiko støter sjarlataner som tilbyr substandard kosmetiske tjenester, som kan føre til ganske tyngende konsekvenser. Derfor er det nødvendig å nøye nærme seg problemet med å velge kosmetiske klinikken. For det tredje, er effekten av injeksjonene mindre enn seks måneder siden etter tid, bør fremgangsmåten gjentas.
   Ernæring. Sjekk din vekt. Ikke gå ned i vekt dramatisk, kan det påvirke elastisiteten i huden. Nærer regelmessig kroppen din hydroxy syrer. Et stoff som finnes i meieriprodukter og frukt og grønnsaker. Følg modus forbruk av drikkevann. På dagen bør drikke minst 2 liter vann, ikke inkludert te, kaffe og saft. Denne bestemmelsen, som unngår dehydrering av huden.
   Hindre rynker. Forebygging varsel om en "pavutynok" skal gis nødvendig oppmerksomhet.
   Følg dine ansiktsuttrykk. Forsterket mimikk fører til dannelsen av rynker. Så ikke rynke eller grimase ofte hever øyenbrynene for brede smil, grimase.
   Gi opp dårlige vaner i form av vanlig alkoholforbruk og røyking, negativt påvirker huden. Røyking fører til ubotelig skade på huden, som fører til sult celler. Denne prosessen hindrer normal celle gjenfødelse.
   Sørg for å beskytte huden mot de skadelige effektene av sollys. Langvarig eksponering for sol, bruke solbriller og lue. Ikke glem solkrem og aktivt bruke dem i sommer. Solbriller også hjelpe deg å ikke gjøre et skjevt ansikt i den lyse solen. Man må huske at effekten av disse stoffene på hudpleie varer i opptil fire timer, deretter krem ​​for å oppdatere.
   Tidlig varsling av problemer og grundig daglig hudpleie vil hjelpe deg å unngå utseendet av rynker mellom øyenbrynene.  
Яндекс.Метрика