Hvordan å miste vekt raskt hjemme?
 I dag er problemet med overflødig vekt bekymrer mange mennesker, og det er ikke overraskende på grunn av arbeidsmengden på jobb, fikk vi ofte i stedet for en full middag snack "fast fudamy" og ikke ta hensyn til idrett. I de fleste tilfeller, begeistrer problemet med ekstra pounds kvinner som overvektig - en stor begrensning i valg av fasjonable og vakre klær.
 Hvordan å miste vekt raskt hjemme? Angivelig, gjelder spørsmålet absolutt hver person som er overvektig. Bursdag, bryllup, corporate eller annen høytidelig anledning - alt dette gjør oss tenke på hvordan i en kort tid kan du miste pounds maksimum. Likevel bør forstå at det er umulig å miste en uke på 10-15 kg, maksimum - det 5-7 og da, er det farlig for kroppen. De reelle tall - et vekttap på 3-4 kg.
 Så, hvor skal begynne prosessen med å miste vekt? Det første du må redusere det daglige kaloriinntaket og øke energitapet på samme tid. Som påvist av ernæringseksperter, for å gå ned i vekt raskt, trenger du en dag å konsumere færre kalorier enn kroppen forbruker dem. Det er noen prinsipper for ernæring, etter som styrer ikke bare til å gå ned i vekt, men også å opprettholde den ønskede vekt for en lang tid.
 1. På en diett helt utelukke alkohol, så det i seg selv er høy-kalori mat og avslappende tillegg til denne personen. Tar selv en liten mengde alkohol, opphører en person bare for å kontrollere appetitten og til slutt spiser mat i ganger større enn det som kreves for metning.
 2. Prøv å kveldsmat i 4-5 timer før sengetid. Hvis du ønsker å tilbakestille maksimalt antall pounds, i stedet for kveldsmåltid bør drikke et glass kefir eller bare grønn te. Generelt, grønn te - den beste venn i ferd med skiltes med overvekt.
 3. Det er nødvendig å begrense søtsaker og mel, ideelt sett - helt eliminere matvarer som inneholder store mengder av komplekse karbohydrater. På en diett ikke spise pasta, brød, søtsaker, poteter. Fra drikker for å drikke te, kaffe, mineralvann. Og husk - ingen brus og sukkerholdige drikker.
 4. Følg enhver diett. En av de mest populære dietter i dag, noe som fører til et stort tap av pounds i en kort tid, er proteindiett. Grunnlaget for denne dietten - inntak av mat som inneholder proteiner og dermed den maksimale grensen karbohydratinntak. Som et resultat av ikke å få karbohydrater kroppen begynner å bruke fett deponert i forskjellige deler av kroppen. Intensiv protein diett fører ofte til dehydrering, så ikke glem å drikke i løpet av dagen stadig rent vann, mineralvann uten gass, kaffe eller grønn te.
 Like effektive bokhvete og kefir diett som tillater 10 dager for å miste 5-7 pounds. Hvis du holder noen av de ovennevnte dietter og ikke bruke noen andre produkter i denne perioden, og deretter komme seg ut av dette godt supply system, vil resultatene forbløffe deg rett og slett.
 5. Øk fysisk aktivitet: Gå så mye som mulig, hoppe tau, vri bøyle, gjør knebøy, osv - alle disse øvelsene ikke bare brenne overflødig fett, men god kropp stram. Tross alt, når slippe mye av pounds i en kort tid, kan huden din bli løs og ser stygg. Derfor, selv minimal trening - men de bør være!
 Og viktigst av alt - hva ville raskt ned i vekt hjemme, rett mental innstilling. Hvis du tror på deg selv, og du vil prøve å gjøre alle reglene som er beskrevet ovenfor - vil du snart se et flott resultat!  
Hvordan fjerne fett fra armene
 Fat i hendene på en faktisk problem blant mange kvinner. På vei for å fjerne fett fra armene, er det ikke mye informasjon, som pressen på magen, men har fortsatt noen triks for å hjelpe takle denne oppgaven.
 Årsaken til fett på hånden er at med alderen, hudens elastisitet og muskel tap, blir løs og mindre elastisk hud. Å rotere håndfasong, må du utføre en rekke øvelser. Likevel, er det beste alternativet fortsatt støtte av hele kroppen i form.
 I alle aldre kan bringe kroppen tilbake til det normale, viktigst har lyst og utholdenhet. Et viktig aspekt er overholdelse av visse regler:
 - Du trenger å spise, slik at kroppen fikk nok kalorier for å opprettholde styrke og trening;
 - Mat skal være på et nivå hvor fettet begynner å bli brent;
 - Det er viktig å fordele belastningen, er det fornuftig å velge vekt manualer.
 Trene for å være effektive, er det nødvendig å velge riktig sammensatt. Hvis saken ikke kan klare seg på egenhånd, bør de ta kontakt med instruktør på et treningssenter. Det er viktig å vurdere nivået av kondisjon og mengden av overflødig fett.
 En erfaren trener vil være kompetent sett av øvelser Test-trening, og bidra til å gjøre ernæring program.
 Det finnes mange varianter av øvelser som er utformet for å stramme opp hendene og gjøre dem mer motstandsdyktige og vakker.
 Øvelser med manualer
 1. nedturer alternativ dumbbell biceps sittende. Den mest populære øvelsen, som brukes for å brenne fett er trening med manualer på som bøye albuer. Denne øvelsen vil styrke og forbedre formen på biceps. For denne øvelsen skal sitte på en stol, plukke opp en manual i sin tur heve hendene, bøye i albuen. Skulle trykke dumbbell sakte snu hånden til utgangsposisjonen. Du må gjøre 3 sett med 15-20 reps for hver hånd.
 2. Den andre oppgaven er rettet mot å styrke triceps. Du må stole på stolen arm med dumbbell slippe ned og deretter avlede den tilbake til grensen. Hun har følt spenningen i triceps.
 Hvis du ikke kan kjøpe manualer, kan du bruke vanlige plastflasker med vann. For det første, kan du bruke halvliters flaske, som deres komfortabel hold. Men over tid, er det nødvendig å øke mengden av flasker, for derved å øke deres vekt. Idealvekten for selv nybegynnere vil være 2 kg.
 Øvelser uten manualer
 1. Det er mange øvelser som kan utføres uten manualer. For eksempel vil den ideelle styrke armmusklene klemme veggen. For denne øvelsen bør stå en meter fra veggen push-ups og starte den. I denne øvelsen skal du føle spenningen i musklene i armene og brystet. Dette ikke bare trakk hånden, men trakk bryst muskel.
 2. En god øvelse som strammer musklene i brystet og hendene er klemme hender. Du må gjøre brystet og palmer begynne med makt til å presse hverandre.
 I tillegg til fysisk trening er ikke overdreven bruk av anti-cellulitt kremer som brenner fett og massasje inn i problemområder. Gjør massasje hver dag og bruker god krem, og flere ganger i uken gjør øvelser for hender, etter en kort tid kan du stramme sagging hud på hender og armer for å ta opp.  
Body Scrub hjemme
 Hver kvinne vet at regelmessig vedlikehold, selv billig eller manuelt forberedt betyr stand til å utføre mirakler - skinnet blir blir glatt, silkeaktig, velpreparerte. Kroppspleie nødvendig å bruke en skrubb - midler i stand til å frigjøre hud fra døde celler, smuss, rengjøre porene. Hva skrubbe velge om hvilke ingredienser - hver er et personlig valg. Men ikke alltid klar kosmetisk produkt kjøpt i butikken selv bedre forberedt. Derfor foreslår vi å gjøre en effektiv kroppsskrubb hjemme.
 Hvordan søke skrubbe
 Body Scrub bør brukes umiddelbart etter dusjing og sørg for å fukte huden. Midler må fordele seg i hele kroppen og håndmassasje (unik svamp-hanske med naturlige fibre).
 Skrubbe kan brukes til foten og hånd. I dette tilfellet er det veldig praktisk å gjelde under en pedikyr og manikyr.
 Etter bruk av kratt, er det tilrådelig å ta en kald dusj - dette vil holde huden din i god form. Sørg også for å bruke en fuktighetsgivende eller nærende kroppen kremer. Etter å skrubbe en måte som er mye bedre absorbert og mer effektivt å virke på huden.
 Marine lykke
 Havsalt - i seg selv et meget effektivt verktøy. I tillegg er de saltkrystaller er i stand til å polere huden, etterlater den utrolig myk og anrike det nyttige mineraler.
 Imidlertid er sensitiv og tørr hud ikke nødvendig å håndtere rent salt - bland det med olivenolje - huden blir mykere. For fet hud salt kan legge sitronsaft.
 For øvrig vil denne fremgangsmåten være perfekt preparat for påføring av anti-cellulitt produkt.
 Honning bliss
 Honning er også flott for matlaging kratt. Siden det holder seg til huden og trekker henne forsiktig - er dette også en stor forebygging av cellulitter. Honning bør blandes med rømme og noen dråper lavendel eller rose eterisk olje. Etter bruk denne skrubbe huden er ikke bare ren, men også fløyelsaktig.
 Nyt kaffe
 Muligheter for matlaging med kaffe skrubb, det er mange. Den viktigste fundament - resten av sedimentet økologisk kaffe brygging.
 Dermed 2 ts tykk kan blandes med en teskje rømme og to dråper eterisk olje (lavendel, oransje, rosa). Bland alle ingrediensene og fem minutter å massere huden på kroppen. Resultatet - utmerket!
 Kaffegrut i samme proporsjoner kan blandes med honning eller noen dråper olivenolje.
 Et godt alternativ - er å legge kanel, sort pepper og olivenolje. Slik skrubb ikke bare renser huden, men også forbedrer blodstrøm, vil slite med kroppsfett.
 Bonusen med å bruke kaffe skrubb - en herlig smak og lys hud tan skyggen med regelmessig bruk.  
Hvordan bli kvitt vekt i magen
 Misbruk av tunge og fet mat fører ofte til en følelse av tyngde i magen, noe som svekker normalt liv og hindrer føle fullverdig medlem av samfunnet. Hvis denne følelsen kommer altfor ofte, og ledsaget av halsbrann, raping og kvalme, er det nødvendig å se en lege, en gastroenterolog, som vil sjekke tilstanden til fordøyelsessystemet og hjelpe med problemet.
 Moderne farmakologi tilbyr forbrukerne et stort antall forskjellige stoffer som bedrer fordøyelsen og metabolisme av enzymer som finnes i dem. Den mest populære og tid testet en "Fest", "Mezim", "Panekreatyn." Kjøpe disse stoffene på apotek eller apotek, men du bør ikke misbruke dem, like vanedannende effekt vil komme, på grunn av hvor mage og fordøyelseskjertelen trenger ikke lenger å produsere fordøyelsesenzymer.

 Hvordan bli kvitt vekt i magen for the People


 I tillegg kan du bruke råd av tradisjonell medisin. Den enkleste og mest vanlige måten er ryllik blad ekstrakt, som også er gode på å hjelpe kolikk og halsbrann. For å forberede de nødvendige delene infusjon 1 ts tørkede urter, hell et glass med kokende vann og la stå i 1 minutt, deretter tappe og infusjon bør avkjøles.
 Hvis ingen passende gress var ikke hjemme, fjerne følelsen av tyngde i magen og kan være å bruke en vanlig yoghurt. På grunn av innholdet i bakteriene det gunstig påvirker den totale fordøyelsen og bidrar til å eliminere halsbrann.
 Hvis følelsen av tyngde etter å ha spist kommer oftere, er å utvikle en vane å drikke et glass kefir omtrent en halv time før et måltid. Velge yoghurt ubegrenset, men det er bedre å velge en der flere bifidobakterier. Husk at yoghurt har noen begrensninger i bruk for folk som lider av pankreatitt, sår eller gastritt.
 Årsaken til tyngde i magen kan være psykologisk tilstand, fordi når maten er ønskelig ikke å bli forstyrret av utenforliggende stimuli, for ikke å bli involvert alkohol og kullsyreholdige drikker, unngå matvarer med høy surhet.  
Яндекс.Метрика