Hvordan å opprettholde vekten etter vekttap?
 Husk eventyret slutt? Heroes overvinne alle hindringer og holde hender, gikk inn i leddet (standard lykkelig liv. Det faktum som venter dem etter storslått bryllup, er taus sjarmerende historie. Nå husker, slutten vekttap diett. Du bli kvitt overflødig vekt, lider begrensninger og til slutt, etter all innsatsen du se skalaene kjær figur og jeans ønsket størrelse lett festet på hoftene. Men å gå ned i vekt og miste vekt permanent - som ulike ting som kysse prinsen og familieliv dette bortskjemte ynfantom. Enkelt sagt, gå ned i vekt lettere enn å opprettholde vekten etter vekttap. Dette, som regel, er mangelen på kort sikt, sultne og ekstreme dietter for vekttap. Ty til dem selv, du gå ned i vekt raskt, men så like raskt opp i vekt igjen, ofte også med tillegg av. Dette kan unngås hvis fritatt fra overvektig under profesjonell veiledning. En god ernæringsfysiolog vil ikke bare bidra til å normalvekt, men også forklare hvordan å opprettholde vekten etter vekttap. Men de fleste av oss, selvfølgelig, sliter med overvekt alene. Så bare ikke vet hvordan å opprettholde vekten etter diett. Men det er ikke mindre viktig og ikke mindre vanskelig enn å faktisk gå ned i vekt og opprettholde helse og skjønnhet, til tross for begrensningene i dietten. 
 Hvorfor det er vanskelig å gå ned i vekt og ikke opp i vekt etter at dietten?
 Den opprinnelige betydningen av kostholdet som et system av makt i den moderne verden, spesielt i å forstå de mange kvinner som forvandlet en liste over begrensninger som skal følges for harmoni. Og denne tilnærmingen er ikke bare fundamentalt forvrenge essensen av et balansert kosthold, men også vondt helt på slutten. Fordi vekttap med "sulten", som er basert på strenge restriksjoner, dietter, fører ofte til det motsatte resultat, dvs. den vektøkning. Det er kort tid etter at dietten plan og retur til normal diett. Dermed må det søkes og roten til det onde - som forårsaker vektøkning etter vekttap.
 Hvis du husker den mest populære vekttap diett, distribuert mange medier og hvisket ytringer venner, viser det seg at de fleste av dem er veldig like. Til tross for uensartet (noen ganger ganske bisarre!) Navn og annet sett av akseptable produkter, de er alle svært like. Hvorfor? Opprinnelig feil tilnærming til kroppens funksjon og metabolisme i det. Døm selv - disse er tegn på kortsiktige dietter og sine ulemper:
 •  Frekvensen av vekttap. Menneskekroppen - det er ikke en ballong som du kan "jukse", og deretter like raskt å frigjøre fra luften. Fat vises og akkumuleres i kroppen gjennom komplekse biokjemiske reaksjoner, og ikke omvendt prosessen enklere. Følgelig, jo raskere det ikke kan skje. Hvis du ystyazaete kroppen slik at du mister mer enn fire kilo for en måned, deretter "brent" ikke bare fett, men også muskler. En muskel - er ikke bare styrken og formen av kroppen, er det også en "ovn" for kalorier. Profesjonelle idrettsutøvere forbruker og bruker mye energi, ikke bare fordi den tilbringer i trening. I mellom treningsøktene energiforbruket deres organer er høy fordi musklene gir en rask metabolisme. Jo mer muskler du mister, vil saktere ned i vekt. Men det er ikke det verste. Muskelvev er bygget langsommere og tyngre enn fett. Stedet brent muskler gjerne ta fett. Og hver vanlig kosthold fort du overdrive denne prosessen. For å forhindre dette, gå ned i vekt med en hastighet på ikke mer enn 3-4 kg i den første måneden, og ikke mer enn 2 kg i alle etterfølgende. Disse tallene teller og varighet av akseptabel diett. 
  Hvordan å opprettholde vekten etter vekttap?

   Svært få kalorier. Alle gå ned i vekt vet at for å gå ned i vekt må du opprette en negativ energibalanse, dvs forbruke mindre kalorier enn du expend. Eller bruke mer enn forbruker som synes det samme. Men selv i dette enkle ligning er en ulempe. Det viser seg at kroppens stoffskifte er arrangert mye mer komplisert enn et enkelt eksempel på addisjon og subtraksjon. Det er såkalte "basic stoffskifte" - er den energien som kroppen krever uansett hvor mange ganger du vidzhalysya i treningsstudioet eller hvor mange kilometer kjørte. Grunnlinjen metabolisme er ansvarlig for vitale funksjoner - å holde luftveiene, fordøyelsessystemet, sirkulasjons, regenerering og mange prosesser i kroppen til en person kontinuerlig. I gjennomsnitt, hele kroppen bruker ikke mindre enn 1200 kalorier om dagen. Fat Burning, dvs. forbruk av energireserver - nøyaktig samme vital prosess. Og hvis kroppen får mindre enn 1200 kalorier om dagen, stopper han ved basen utveksling. Så hvis du ønsker å gå ned i vekt for en lang tid, ikke prøv å redusere kosthold er sterkere enn 1200-1400 kalorier (avhengig av individuelle parametre) per dag. 
   Ubalansert kosthold. Ett ord uttrykker alt som trengs for å forklare dette punktet: mono-diett. Dette vekttap diett som innebærer å bruke en for noen tid, maksimalt to eller tre produkter. Bokhvete kosthold, sjokolade kosthold, kål suppe for på grapefrukt og egg, kaffegrut Verken en av dem og lignende har ingenting å gjøre med den rette vekttap heller, spesielt med et sunt kosthold. Først de frata kroppen av næringsstoffer som trengs for driften. Uten protein bryte ned muskler uten karbohydrater - og ødelegge stemningen stuper kraft uten sunt fett tørr hud og hår Shedding, kan ingen fiber ikke fungere tarmen. Sekund, spise ett produkt kan ikke være lengre enn 2-3 dager. Og på denne tiden kroppen mister vann bare, men ikke fett butikker. Men mister væske kroppen noen pounds (1 liter vann veier 1 kg) som returneres umiddelbart når magen blir noe annet enn det tillatte diett. Hva som skjer etter en kort mono-diett - du vet. Deres effekt kan være sterk per definisjon. I alle fall opprettholde vekten etter vekttap på en diett ikke kan. 
  Hvordan å opprettholde vekten etter vekttap?

   Risikoen for avbrudd. I fordøyelsen og brenne fett, kroppen av hver person utfører mer komplekse aktivitets prosesser i nervesystemet. På det enkleste nivået risiko av uniform og rigid diett kan forklares med psykologisk tretthet fra de begrensninger og det faktum at en person mister vekt "hjemlengsel" for næringsrik og deilig mat. Men den virkelige årsaken til feil er mye dypere, så det er mye vanskeligere å håndtere, og selv en stormakt vil ikke alltid takle denne oppgaven. Den nervøs aktivitet krever ikke bare energi, men også "byggematerialer": mineraler, vitaminer, etc..Seksjon. I deres kritisk mangel signaliserer det en umiddelbar fylling. Du føler det som sterk og nesten uhemmet appetitt. Og som for å eliminere underskuddet, ta tid for assimilering av næringsstoffer, begrenset til et lite overbærenhet fungerer ikke. Som et resultat, forakter du diett fordeler godbiter. Tåle vekten og holde effekten av diett mislyktes igjen!
   Dermed bør du bli åpenbare svaret på spørsmålet om hvordan å opprettholde vekten etter vekttap raskt. Dette svaret gjør. Igjen, ikke opp i vekt etter at dietten kan bare brukes hvis det var balansert, rimelig, tilfredsstillende og ikke for kort. Er det en slik diett i det hele tatt, spør du. Og vi svarer: selvfølgelig er det. Videre, akkurat som en diett - eller rettere sagt, kraftsystemer, og solid anymanyya. På alle andre må du glemme så fort som mulig og aldri huske hvis virkelig ønsker å opprettholde vekten etter vekttap.
   Er det mulig å gå ned i vekt permanent?
   Spørsmålet om hvordan å miste vekt og holde resultatene av dietten spør seg selv: og høvdingene overvektige, og folk som ønsker å unngå å miste en eksisterende harmoni. Svaret avhenger av hvordan du har tenkt å gå ned i vekt. Ikke så mye - det er hvordan du vil gå til resultatet. Hvis du håper å kunne opprettholde vekten etter en kraftig vekttap - er sjansene for å lykkes er veldig slank. Derfor er det nødvendig å reformulere spørsmålet: hvordan å opprettholde vekten etter vekttap. Da kan du trygt forvente ikke bare tap av ekstra pounds, men det faktum at de har mer å gå tilbake. Og det vil ha å gjøre et riktig kosthold ikke midlertidig og permanent. Bare overgangen til et balansert og sunt kosthold kan sikre at problemet med overvekt du ikke forstyrre.
   Hvordan å opprettholde vekten etter diett
   For å fikse et resultat av kosthold og ikke gå tilbake til de forrige innstillingene, må du velge riktig kosthold. Et riktig kosthold må inneholde anbefalinger om hvordan du skal fortsette med det, det er, hvordan du skal spise etter dietten, for ikke å få vekt igjen. De er ganske enkel, og aller viktigst - universell. Hvor mye ville du droppet en kilo, er det viktig å overholde følgende regler etter mat diett:
 •  Gjør det sakte. Fokus på tap av 2 pounds per måned, ikke mer. Hvis du gå ned i vekt med svært store skalaer, kan frekvensen av vekttap være mer - men i dette tilfellet bør det kontrollere legen, ellers konsekvensene kan bli enda verre enn fedme i seg selv. Rolig tur - trygt, er det vanligvis 100% gjelder vekttap.
   Avslutt diett gradvis. Når du nektet deg selv i en søt / stekt / fettete, eller mer rett og slett, den deilige, høy risiko og faller på den første dagen etter at dietten belønne deg selv kake. Å shlupyt så, gradvis snu maten i sin meny. Start med å erstatte fett-fri meieriprodukter malozhyrnыmy. Verdien av protein og karbohydrater forskyves til fordel for karbohydrater. Men av korn og frukt, ikke av godteri og kaker.
   Drikk vann. Et balansert kosthold bør lære deg å bruke en tilstrekkelig mengde ren ikke-kullsyreholdig vann. Følg denne vanen i fremtiden. Uten væske kroppen bremser stoffskiftet og akkumulerer spaltningsprodukter. I slike tilfeller er det umulig å opprettholde vekten, slik at vannet - en av de beste venner slanke personer.
  Hvordan å opprettholde vekten etter vekttap?

   Flytt. Som allerede nevnt, kan du ikke forbruke mer kalorier enn det som ville bli brukt. For vekt vedlikeholdskostnader og energiforbruk må balanseres. I tillegg muskeltonus - nøkkelen til en slank figur. Alt dette fører til en konklusjon: å opprettholde vekten etter vekttap, er nødvendig trening. Gym, forming, jogging eller lagspill - noe du bare praktisert regelmessig.
   Hold deg rolig. Diet - er stressende for kroppen. De som ikke kan takle stress, er det som regel "satt seg fast". I mellomtiden, den beste måten å slappe av - det er ikke vanskelig. Prøv filosofisk holdning til livet uten problemer, og ikke synes synd på deg selv, så ikke trenger å roe meg selv velsmakende uunngåelig ender opp i midjen. Tross alt, stress kroppen prøver å hamstre fett - bare i tilfelle.
   Så svaret på spørsmålet om hvordan å opprettholde vekten etter vekttap, er tilnærmingen til denne prosessen. Og det må begynne i sinnet. For ikke å få vekten etter dietten, ikke forfølge raske resultater. Gjør deg klar for vektstabiliseringsperioden og til det faktum at mat vil følge reglene i livet. Og mer! Det er mulig at din idealvekt (avhengig av høyde, kroppstype, alder og helse) ikke sammenfaller med hvor mye du ønsker å veie i sine drømmer. Dette betyr at tvangsdreven vekttap vil alltid ende med en retur til høye innstillinger. Derfor sette et realistisk mål, selv om de ikke samsvarer med dine ambisjoner. Tro meg, helse og trivsel er av normal.  
 • Яндекс.Метрика