Hvordan å overvinne depresjon med et smil?Melankoli, misnøye med livet, gråt og fortvilelse - at i det minste noen tegn på depresjon skjedde. All noe, men når hans tilstand vi bringer lidelse familie, kjære, ødelegge deres helse og karriere - det er virkelig vanskelig.
Hva kan vi gjøre for å bekjempe denne sykdommen (ja, dette er en psykisk lidelse!) Uten å ta antidepressiva? Er det mulig å overvinne depresjon ødelegge alt på egen hånd og med et smil, og i så fall hvordan?
Faktisk depresjon - en slik "smart knep" som sakte vokser og vokser, ødelegge alt vi har skapt og bygget for år, og ikke starte den i tide til å kjempe, er det en risiko for å miste alt.
Tristhet, endring sorg frykt
Ser at du har en dårlig humør går fra dag til dag, umiddelbart begynne å endre noe!
Jenter trenger for å sette stemningen snart ta hans favoritt tidsfordriv - shopping. Og ikke si at det ikke handler om deg. Enhver jente vil glede ved å kjøpe kjole som spesielt laget for henne.
Men sterkere sex, som på grunn av gjengjeldt kjærlighet ofte blir deprimert, ikke forstå først bedøvet som "100 gram". Du kan prøve å prøve på et nytt bilde, en ny frisyre og stil endring - det er noe som ikke bare kan bidra til å takle fortvilelse, men for å tiltrekke øyet med mindre tidligere elsker, deretter et dusin nye damer!
Reparasjon - Her er en annen måte å gjøre en forskjell i deres liv. Og det trenger ikke å være en større reparasjon, kan du begrense endring tapet og omorganisering av møbler. Hvordan er det stedet der vi bor, i stor grad påvirker vårt syn, humør og som et resultat, livs prestasjoner.
Bevegelsen og liten innsats
På grunn av mangel på bevegelse, er fysisk helse av kroppen vår forverret, noe som påvirker den indre ro og balanse.
- Hvis tid budsjett er grunnen ikke tid til å besøke treningsstudioet - begynne å gjøre morgen øvelser! Det krever ikke mye tid til å konfigurere produktivt arbeid i løpet av dagen. Kombinere forretninger med fornøyelse - gjør øvelser til musikk.
- Prøv å lære riktig pusteteknikk eller nyte en yoga klasse. Det er ikke bare disse "ukonvensjonelle ting» så populært over hele verden, og mange eksperter anbefalte: overvåker puste kan takle spenningen og følelsene.
- Gjør håndarbeid - det er en flott måte å komme seg bort og slappe av, takle depresjon. Hvis du noen gang har beundret ingenting - ikke fortvil! I dag internett kan du finne mange eksempler og workshops på alle typer kreativitet og kunst.
- Endre type aktivitet kan ikke alle, som har nådd toppen i sine karrierer, og noen bare redd for å miste den eneste inntektskilde. Men muligheten til å prøve ut en annen profesjon er: hver registrere deg for faglige kurs, som nå er satt.

Hvis du ønsker å permanent overvinne depresjon - krøll ellers

Noen ganger depresjon kan oppstå på grunn av problemer som er meget vanskelige å kontrollere mennesker, og noen ganger til og med umulig. Det kan være økonomiske vanskeligheter, helseproblemer eller tapet av en kjær. Til disse vanskelighetene ikke er forårsaket dyp depresjon, som uten hjelp av medikamenter kan ikke takle, bør de tas opp som de blir tilgjengelige. Tenk på de vanskelighetene du kan miste akkurat nå og begynne å handle, vil det "åpne opp" og få styrke til å løse et vanskelig liv utfordringer.Du kan gi noen tips:
- Ta en bærbar eller notisblokk og sette på papiret problemet som presser deg. Og så tenker om midler og tiltak vil bidra til å løse det. For eksempel, du og husmor tynget med husarbeid, og tid for deg selv er ikke bare gjøre en grov plan for dagen, og på det punktet av gjennomføring sted tick.
- Pass på at du har angitt det siste elementet i listen vil gi deg ikke bare en følelse av tilfredshet og glede, men en stor mengde gjenværende ledig tid.
- Konsentrer deg om hvilke fordeler du kan ta med familie og folk generelt. Elsk deg selv og slutte å lete etter noen mangler og engasjere seg i selvpiskingen. Hva ser du etter metoder for å bekjempe depresjon er karakteristisk foreslår du mot og besluttsomhet.
Endelig kan du anbefale noe annet, ler alltid! Le av deg selv, le ofte fiktive problemer! Møt alle midlertidige problemer med et smil og ikke glem deg sterkere!  
Hvorfor folk skrape tennene under søvn: årsaker og anbefalinger for behandling
 Noen mennesker sove under knirk stengt. Dette fenomenet kalles bruxism, som på gresk betyr "Han bet tennene sammen."
 Hvorfor er strøing tennene?
 Hvorfor folk skrape sine tenner i søvne? Forskere antyder at årsakene ligger i ufrivillige sammentrekninger av masticatory muskler. Ifølge ekspertene i verden rundt femten prosent av folk strøing tennene i søvne intensiteter. Og i utgangspunktet det er typisk for små barn er mye mer sannsynlig enn voksne er utsatt for bruxism.
 Worms skylden?
 Folket sterkt forsterket av den oppfatning at hvis en person lider av bruksisme, betyr det at det makk. Men forskning på dette problemet har ikke vært, og vitenskapelige studier, henholdsvis, heller. Forskere har lagt frem flere hypoteser nøl med å gi et klart svar på spørsmålet om natur bruxism.
 Versjoner av opprinnelsen til bruxism
 Følgelig er det versjoner av årsakene knirker:
 - En manifestasjon av feilregulering mindre dyp søvn (bruxism gjør relatert i naturen til søvne, snorking under søvn, enurese og mareritt);
 - Et fenomen forbundet med feil okklusjon, og mens de nedre tennene og overkjeven ikke prytrutsya hverandre, ville man skrape tennene;
 - Genetisk predisposisjon;
 -. Stress (forskerne konkluderte med at folk ofte opplever stress, har en tendens til å knirker tenner under søvn Dette skyldes konstant stress, psykisk ubehag, press fra andre, spenning, angst, uro og sinne ved sengetid ). Denne tilstanden kan manifestere seg som en voksen og et barn. Som for kortsiktig (mindre enn 12 sekunder) episoder av bruxism, kan de oppstå i forbindelse med en positiv holdning.
 Hvem du skal kontakte for å få hjelp?
 Barn vokser ofte raskt peker strøing tennene i søvne, men hvis barnet ditt føler seg etter slike episoder hodepine eller ømme muskler i ansiktet, bør du søke hjelp fra en tannlege og neuropsychiatrist. De forteller oss grunnen til bruxism og hvordan du kan beskytte tennene fra forfall (lange og hyppige angrep strøing tennene over tid neppe ikke sette deres helse). Enda farligere er at resultatet av disse angrepene kan være en patologi kjeveledd.
 Vi behandler tennene knirker
 Hvorfor ble strøing tennene i søvne, vi fant at behandling, men det må være? Siden den vanligste årsaken til bruxism er stress, en god måte å håndtere det vil være anti-stress tiltak:
 • riktig og balansert kosthold, rikt på vitaminer og mineraler, med begrenset bruk av koffein og karbohydrater;
 • varmt bad med beroligende aromatiske oljer;
 • lange turer utendørs;
 • riktig tidsplan;
 • sunn avslappet søvn;
 • fravær av stress.
 Og for å beskytte tennene fra forfall, til du ble kvitt knirking, tannleger anbefaler å bruke en rekke enheter, inkludert munnen vakter. Men ikke glem at hver person er forskjellig og krever en spesiell tilnærming, så gjør ikke selvmedisinering og ta kontakt med en kompetent profesjonell.  
Hvorfor folk snakker i en drøm?Snohovorinnya (somnylokvyya) - et fenomen kjent siden antikken. Men vitenskapelig tolkning det har ikke mottatt. Hvorfor folk snakker i en drøm? Ofte denne funksjonen de arver fra sine forfedre. Det hender at en og samme person lider av søvne, og somnylokvyy. Mest søvn snakker menn enn kvinner. Men hvorfor? Hvorfor folk snakker i en drøm?
Hvorfor folk snakker i en drøm?
Interessante fakta om somnylokvyy:
mann mumler usammenhengende ved delvis oppvåkning (fase delta søvn), men klart taler under drømmer;
noen kan gi en drøm svar på et bestemt spørsmål;
snohovorenyyu barn er mer utsatt for syv år (omtrent femti prosent av barn, voksne - fem prosent);
vi drømmer alltid sant menneske forteller historier, beskriver han hva som skjedde i det virkelige liv;
når en person er redd for å la ut for mye under søvn, vil det forbli et mysterium for ham; av en bestemt hendelse, vil han ikke fortelle.
Night Talk ikke bringe "boltunam" skade. Bortsett fra i tilfeller hvor feil mann, for eksempel, er anerkjent som en sterk følelse av hans elskerinne. Men søvn mumler hindrer dem som trenger det. Som snorking eller ufrivillig rykninger. Jeg lurer på hvorfor folk rykninger i søvne?
Grunner snohovorenyya ukjent. Forskere kaller bare utløsende faktorer:
nære slektninger (mor, far, bestemor, bestefar) snakket i søvne;
psykiatriske lidelser;
langvarig bruk av visse stoffer (inkludert legemidler som er rettet mot den humane psyken);
alvorlig stress, emosjonelle plager i løpet av dagen);
høy kroppstemperatur forårsaket av andre sykdommer;
narkotikamisbruk.
Hvordan å behandle "natt pratmakere"?
Det finnes ingen medisiner for å behandle somnylokvyy ikke eksisterer. Men du kan beskytte deg mot følelsesmessige samtaler mens du sover. Minst prøve.
Først alltid ventilere rommet før du går til sengs.
Sekund, fjerne stress akkumulert i løpet av dagen. Ta en tur i frisk luft. Utgang til balkong. Ta et varmt bad med eteriske oljer. Ta sex (denne metoden hjelper deg - Scientific etablert faktum). I noe tilfelle ikke drikke før sengetid sterk kaffe eller te. Aldri røyke eller se på TV før du går til sengs. Ikke drikk alkohol i store doser. Hvis følelsene overveldet, men inne alt er risting, ta en beroligende.
For det tredje, normalferiemodus. Tide å stå opp og gå til samme tid. Aldri nayidaytesya sengetid.
Hvis den kvelden du sa at det var umulig å si å nekte sistnevnte. Ikke nødvendigvis umiddelbart anerkjent eller omvende seg. Du kan forklare ordene dine nylig viste filmen, voldelig fantasi, sterkt påvirket hendelsene du leser boken.
Hvorfor barn snakker i en drøm?
Babyen snakke i søvne bekymrede foreldre. Men i de fleste tilfeller, snohovorinnya helt ufarlig. Den viktigste grunnen - ustabil nervesystemet av et lite barn. Han studerer verden, vet det. For hver hendelse etterlater et dypt inntrykk i et lite hjerte.
Barnas dag er vanligvis fylt med sterke følelser og inntrykk. Snohovorinnya i noen tilfeller tilpasning hjelper barnet til verden. Lagt merke til at barn mumler når en fase av søvn forandrer den andre. De syntes å lulle seg selv. Barn som lærer å snakke, ofte "trene" en drøm tale nye ord og uttrykk.
Råd til foreldre:
ikke leke med barna i kveld utendørs spill, lese eller bedre pomalyuyte sammen;
ikke gråte for barnet før sengetid;
Ikke la barnet sovne foran TV-en mens du ser på tegnefilmer;
ikke skremme barnet Baba Yahoyu eller ulver (og andre ikke-eksisterende skrekkhistorier).
Barnet skal sove trygt i et godt ventilert, enda litt kjølig rom.
Hvis barnet er ikke bare snakker i en drøm, men også hopper opp, skriking, ofte flips, skjærer tenner, og lenge etter våkner opp å prøve å konsentrere seg, ta kontakt med en nevrolog. Sannsynligvis natt skravling - et symptom på en mer alvorlig lidelse.  
Яндекс.Метрика