Hvordan å overvinne, overvinne skam yazlyvist

 Skyhet - hyppig fenomen som gjør livet vanskelig. Årsakene til dette fenomenet kan være både medfødte egenskaper, og kjøpt fra skadevirkninger av livet. Beskrive hvordan å overvinne sjenanse, overvinne den ved hjelp av psykologisk rådgivning.

 Hvordan å overvinne skyhet


 Først må du slutte å bekymre deg om hva du synes om andre. Folk flest opptatt seg selv og deretter ta hensyn til andre. I tillegg fortjener oppmerksomhet bare for dem som setter pris på identiteten til sin indre verden, ikke utseende. Den andre regelen er behovet for å lære å tenke positivt.
 Hvordan å overvinne skyhet vinne

 Stopp redd for å starte en samtale, uansett hva kilden har en annen mening. Dette er normalt, ingen vil diskutere og fordømmer deg.
 Vi må slutte å klandre deg selv hvis observert noen feil, kan vi le av seg selv, sunn ironi - som ut.
 De målene du setter for deg selv bør være så ekte og viktig for dem ville oppnå. Hvis du trenger å snakke til et publikum, du trenger bare å øve hjemme foran familie eller speil.

 Hvordan å overvinne skyhet


 Men under en tale til å tenke på hva slags informasjon som er viktig for folk, ikke om hvordan du ser ut.
 I å kommunisere med andre bør ikke forvente at de skal snakke om, okkupere det selv, i henhold til samtalepartner og vurdere det nøye lytte.
 Det er viktig å ta hensyn til deres utseende. Hvis du ikke klarer originale og lyse kjolen skal være rent og ryddig. Men ikke glem om detaljene, slips, skjerf, skjerf, brosjer. Zatsylyvaytes ikke til å mislykkes, flytte dårlig samvittighet for ordet "nei", har du rett til å gjøre feil og uavhengighet.
 Bruke affirmasjoner og autotrenynhy og du vil lære å overvinne skyhet (hvordan å overvinne sjenanse).  
Avocado Mask FacialI vårt land, er avocado maske for ansiktet eksotiske og uvanlige hudpleieprodukter. Mens i de mer sørlige breddegrader, er dette produktet mye brukt til kosmetiske formål.
Dette produktet inneholder inneholder vitamin E, enzymer, flerumettet syre, vitamin B9, folsyre, mange nyttige sporstoffer og 30 prosent fett. Gjemt bort alt verktøyet under en tykk hud, fordi denne frukten ikke mister sine kvaliteter i svært lang tid.
Med en slik overfylt lager, avocado hell fukter og gir næring til huden, gir antioksidant, healing og regenererende effekt.
Hvordan bruke avocado maske?
Avocado Mask FacialAvocado maske for ansiktet bør være forberedt med moden frukt. Å velge riktig produkt, prøve litt knuse den. Det bør være så myk. Hvis produktet er meget solid, og deretter forlate å modne for et par dager.
Når massen erverve ønsket konsistens avocado skrelt, gnidd på et fint rivjern. Den resulterende oppslemming skal brukes umiddelbart.
Denne frukten er ganske kresen, slik at den kan brukes i en rekke forskjellige ansikts. Den er egnet for fet, tørr, sensitiv, kombinasjon, og normal aldring hud. Most avocado tilfører smøreevne og viskositet av den resulterende maske.
Som enhver annen maske, maske med avocado brukes på pre-renset hud, unngå områdene rundt øynene og munnen. Blande det må være tilstrekkelig tett lag å maskere ikke tørke ut huden.
Oppskrifter med avokado masker til ansiktet
Fuktighetsgivende maske med Avocado Face
Veldig lett å tilberede, gjør det glatt og myk person. Etter bruk av komfort forbli på huden i lang tid. Å forberede den, bør du blande med avocado grøt med noen dråper olivenolje. Hold en maske trenger 15 minutter.
Redning tørr hud
Å mate og gir fuktighet til huden av denne typen tilnærming følgende ingredienser: ½ av avocado, 1 eggeplomme, havregryn, melk. Du må blande alle ingrediensene og sette en maske på huden. Hold i ca femten minutter.
Regulering av talgkjertlene for fet hud
Gjennom sin fett avocado nærer fet hud like mye som den trenger. Masken blir ganske fet, men det er ikke lagt noen olje. Det vil ikke fremme glans og tette porer.
Ingredienser: ½ avokado, frisk mynte (blader par), sitronsaft (et par dråper). Alle ingredienser er nøye slipe og bland til en homogen tilstand. Hold på ansiktet i 20 minutter.
Fjern irritasjon til sensitiv hud
For å forberede denne masken skal koke potetene og mos (trenger 1 ss. Spoon), tilsett en halv avokado, 1 ss. rømme eller yoghurt. Alle bland godt og søke på ansiktet i varm tilstand. Etter 10 minutter, skyll med kaldt vann.
Hvis du skjemme bort huden din regelmessig, vil det alltid ser frisk, har god farge og være svært behagelig å ta på.
Men hvis du aldri har brukt avokado, sørg for å lappe test på innsiden av albuen allergisk reaksjon. Så du vil være sikker på å bringe deg kun de avocado favør.
Maske med avokado og olivenolje (video)
Hvorfor er det en klump i halsen når du svelger
 Ofte leger spesialisering ta opp problemet med utseende og følelse i halsen av et stykke, noe som er spesielt følsomme når du svelger.

 Det er en klump i halsen når du svelger


 Det er en følelse røring i halsen, noe som kan føre til ubehag eller en følelse av god tro og tette bryster presser der det er vanskelig å svelge spytt.
 Noen pasienter opplever tilstedeværelsen av et fremmedlegeme i halsen, klemme med å svelge, brenning, prikking, kiling, prippen og ubehagelig igjen.

 Grunner følelse av en klump i halsen Klump i halsen når du svelger kan vises etter lider stress. Den funksjon av kroppen og denne slags følelse er ikke relatert. Stress, depresjon og angst belaste musklene i halsen, noe som skaper hysterisk floke som øker under svelging, men forsvinner i løpet av få timer.

 Sykdom og ubehag i halsen kan forekomme i nærvær av vegetative-vaskulære dystoni, som utvikler aktivt på grunn av avviket av den nervøse autonome system.

 I strid med skjoldbruskkjertelen kan bli følt en klump i halsen når du svelger, og den er koblet primært med autoimmun tyreoiditt (betennelse i kjertelen) eller diffuse giftig struma (en autoimmun sykdom). For behandling av patologier utnevnt jodholdige stoffer som stabiliserer pasientens tilstand.

 Klump i halsen når du svelger kan bli følt i sykdommer i mage-tarmkanalen (gastroøsofageal reflukssykdom). Forstyrre halsbrann eller oppstøt kan. Hvis årsaken til en rekke gastritt, deretter en valgt behandling.

 Når Osteochondrose en følelse av en klump i halsen. Dette kan skyldes det virkelige liv, metabolske forstyrrelser eller sove for en rekke årsaker, blant annet dårlige vaner. Søvnapné er behandlet med laser terapi, akupunktur, vakuum, fysio - og kiropraktikk.

 Kronisk faryngitt viral opprinnelse ledsaget av komma følelse i halsen, jo mer så når du svelger. Viral betennelse kan gå alene eller sammen med antibiotika, gurgle og bruke varm komprimerer.

 Den virkelige grunnen for noe som kan være com hals, angir legen.  
Slim i halsen: årsaker, behandling
 Årsakene slim i halsen kan være annerledes. Ofte et stort antall sputum er en av de symptomer bronkitt eller refluks. For å bestemme den eksakte årsaken til sputum, nødvendigvis må komme til legen. Det er hals er den vanligste årsaken til slim i halsen. I denne sykdommen, er det alltid en klump av slim, spesielt om morgenen. I dette tilfellet, irritasjon, forårsaker human konstant ønske å hoste.
 Denne type sykdom kan bæres som bakteriell og viral opprinnelse. I det første tilfellet av sykdommen er forårsaket av bakterier, som trygt kan tilskrives stafylokokker og streptokokker. I det andre tilfellet - en komplikasjon av SARS. I de fleste tilfeller utsatt dem som stadig røyker eller misbruker alkohol. Det inkluderer også den kategorien av folk som stadig arbeider i støvete områder. Betennelse i mandlene, bihulebetennelse, rhinitt - alle disse kroniske sykdommer kan også forårsake slim i halsen. Blant annet kan slim oppstå under chill. Bruken av meget kald eller varm mat er en annen grunn.
 Symptomer på slim i halsen
 Hvis en person begynner å føle skrapete eller ikke den mest behagelige følelsen når du svelger, er det symptomatisk for slim i halsen. Med andre ord, det er en klump i halsen, på grunn av hvilke det er en konstant ønske å hoste opp. Ble gjennomført metoder for behandling av slim bestemmes direkte av lege etter en omfattende undersøkelse. Vanligvis tilskrevet spesiell antiseptisk, anti-inflammatoriske medisiner. I tillegg hjelper utmerket gurgle alkaliske løsninger. Også anbefalte infusjons эkvalypta innånding og salvie. Smøre halsen jod løsning utfører også godt. I vanskelige situasjoner, leger tilskrives kryoterapi.
 Tradisjonelle behandlinger
  1.  Å kvitte seg med slim bidrar aloe godt. I dette tilfellet bør du ta et blad av dette anlegget, og deretter male det før det vil lime ved å blande den med en teskje honning. Den resulterende blandingen bør spise i to trinn - en gang om morgenen, den andre - om kvelden før sengetid. Allerede neste dag en mann vil føle lettelse.

     Et godt verktøy i behandlingen av slim i halsen Propolis er at du ønsker å slipe til et pulver stat og satt i en kopp eller et glass kaldt vann. Man må vente til flottøren voks og andre urenheter, og direkte propolis legger seg i bunnen av glasset. Som for utkastet, så det må være riktig avløp og hell alkohol. I gjennomsnitt, 100 ml alkohol per 30 g propolis. Som et resultat, ble den resulterende blanding helt i en beholder og lukke lokket. Sette alt i et mørkt sted for en uke.

     Også, når slim i halsen og hjelper calendula. Du må ta friske blader av planter, vaske dem grundig under rennende vann, deretter tørket. Bland med honning blader trenger. Den resulterende blanding blir brukt hver gang mellom måltidene. Med skjær er gjort gargling. Utmerket effekt er å drikke varm mineralvann med honning.

     Hvis du raskt bli kvitt slim i halsen anbefales skylling løsning av havsalt. Du må ta en spiseskje med havsalt, og legger den i et glass varmt vann.
     Hvis folk er bekymret slim i halsen, bør før behandling alltid oppsøke lege fordi grunnen kan tjene ulike typer sykdommer som krever nøyaktig diagnose.  
Яндекс.Метрика