Hvordan å pusse tennene

 Selv kvaliteten tannbørste og tannkrem kan ikke garantere absolutt tannhelse uten å overholde teknikken av børsting. Med utvikling av en metode for rengjøring tenner, husk at det er annerledes for venstre og høyrehendte. Så, først må du først gjennomføre manipulasjoner på venstre side av overkjeven og det andre - selvfølgelig, på høyre side. Tomme tenner bør være på tre sider - deres tyggeflate, innvendig og utvendig.

 Prinsipp børsting. Til fluorid, som er en del av tannkrem måtte opptre, er det nødvendig å utføre denne fremgangsmåten minst tre minutter.
Hvordan å pusse tennene

 1. Først må du rengjøre de øvre fortenner. Dette skal måles dreiebevegelser, noe trykk på tannbørsten. Skal bevege seg mot Kutna tenner, deretter utføre tilbake. Da tilsvarende behov for å behandle tannoverflaten på den andre side av den øvre kjeve, når distribusjon av tannbørsten. Det er verdt å merke seg at det bør være plassert ved 45 grader til tennene.
 2. Mange glemmer den indre overflaten av tennene, som skal rengjøres grundig. For å gjøre dette, plasserer sirkelbevegelse mot fronten inne.
 3. Sørg for å fokusere på kvaliteten av renholds kniver og deres inne. Det må bli husket at de fleste av de øvre kjeve tenner bør renses fra topp til bunn, i retning av tannkjøttet til tennene.
 4. Det neste trinn utføres hygienisk behandling av bakre tennene, som er utsatt for meget stor belastning. De skal renses, i bevegelse frem og tilbake, med en liten skyve børsten horisontalt installert.
 5. Neste, på samme måte renset tannoverflaten av kjeven.
 Denne metoden for rengjøring er en universell god og bidrar til å overvåke helsen til sine tenner nesten alle mennesker. Men det er verdt med tanke på at du kanskje må spesialist råd hvis noen tenner imponert sykdom (periodontitt, gingivitt, etc.)
 Valget av tannkrem. De fleste velger en tannkrem basert på kriteriene kvalitet og pris. For tiden er det flere pastaer for ulike formål - barn, behandling og forebygging, bleking for sensitive tenner.
 Det bør bemerkes at det bemerkelsesverdig effekt av whitening tannkrem er en feil, kan det være bare effektivt fjerne plakk. Tannkrem for sensitive tenner har en spesiell struktur som reduserer terskelen og sel mikrotrischynky som dukket opp på emaljen.

 Hvordan å pusse tennene Videoer


Tannbleking hjemme: folk metoder for tannbleking

 Snø-hvitt smil i det moderne liv tegn på status og suksess, samt regelmessig tannpleie. Tiden, for å bleke tennene, kan du gå til legen - tannlege og muligens bleking folk rettsmidler.
 Tannbleking tannemaljen ment å gi en lysere nyanse.
 Sørg for å gå til tannlegen for å bestemme strukturen av tennene dine. I nærvær av bånd, sprekker og deformasjoner i bleke ikke utelukke opptreden av flekker på emaljen.
 Tannbleking hjemme
 Hjemme tenner bleking agenter brukes som sitron, mat brus, spesielle bleking gels og tannkrem, hydrogen peroxide.
 Tannkrem
 I dag er det forskjellige typer whitening tannkrem, som det er svært populære, annonsert, men ikke en veldig effektiv metode. Disse pastaer er fjernet plakk på emaljen, men ikke endres vesentlig sin tone. Bruk ikke kan være lenger enn én måned, tennene trenger restaurering.
 Sitron brus eller mat
 Tilgjengelige folk rettsmidler hjelpe bleke tannemaljen - sitron brus eller mat. Følge dette rådet og gni sitronskall pulver eller brus tenner, kan du gjøre mye skade og svært sensitive emalje.
 Spesiell gel
 Hvis du besøker en tannlege for prosedyren er ganske stressende, whitening gel hjemme mest aktuelle alternativet. Det er to typer av slik bleking.
 Den første metoden er anvendt på tannbleking gel med en børste. Et lag av gelen stivner, danner en film rastvoryaemuyu spytt. For optimale resultater er det nødvendig å bruke gel for to uker. Fremgangsmåten er kjennetegnet varig fremdriften og trygt for tannemaljen.
 Den andre typen hjem whitening er å bruke spesielle pads på tennene, fylt med gel, som er slitt på kvelden. Resultatet hvithet varierer i forhold til varigheten av dekselet.
 Fordelene med denne metoden i synbarhet av sin passasje. Den store ulempe ved denne teknikken er at en del av gelen er hydrogenperoksyd og langvarig virkning er det ikke bare ødelegger tannemaljen, men også irriterer tannkjøttet, slik at tann mer følsomme for forskjellige temperaturer, blir unaturlig fargen på emaljen. Å unngå mange bivirkninger vil bruke gel som inneholder hydrogen peroxide over 10%. Bleking utføre under kontroll spesialist og som angitt i den vedlagte veiledningen.
 Tannleger aksepteres mer gulaktig tannemaljen, som er den mest robuste, til tross for de mindre estetikk. Men hvis du ønsker å skinne snehvit Hollywood smil, deretter velge den mest passende for deg og dine tannbleking alternativet.

Hvordan å bleke tennene sitron
 På grunn av det høye syreinnholdet og antibakterielle egenskaper, er sitron et utmerket verktøy for munnhygiene og tannbleking. Men før du bruker denne sitrus medisinske og kosmetiske formål, må du lære hvordan å bleke tennene sitron på en måte som ikke forårsaker uopprettelig skade på tannemaljen.

 Bleking bruker juice


 Fordi sitron inneholder konsentrert syre, er dens juice anbefales ikke brukt i ren form.
 I form av bygningen kan være forberedt rensing lim har utmerket hvithet effekt. For å gjøre dette, bland en liten mengde tannkrem og noen dråper sitronsaft. Sammensetningen fremstilles umiddelbart før bruk. Denne fremgangsmåten kan ikke bare bleke emaljen, men også for å herde blødende tannkjøtt.
 Før bleke tennene sitron, ved hjelp av denne metoden, må du sørge for at du ikke lider av sensitive tenner, ellers prosedyren kan være ledsaget av sterke smerter. Ikke misbruk denne metoden fordi syren er i stand til å gi en aggressiv effekt på ben.
 En tynn skive av sitrus, plassert på tennene for en stund, i stand til å gi glans emalje og gjøre det lettere. Denne metoden skal brukes flere ganger.
 Du kan også lage en løsning for skylling. For dette er det viktig å fortynne sitronsaft med varmt vann. Prosedyren bør gjøres omtrent et minutt. Denne skylling er ikke bare bleker, men også desinfiserer munnen, fjerne matrester og nøytraliserer lukt, og dessuten kan beskytte mot virus og infeksjoner.

 Hvordan å bleke tennene sitronskall ved hjelp


 Du må vite at blekemiddel kan brukes ikke bare juice, men sitronskall.
 Hvis du gni tannkjøttet og tennene inni (hvit) skinnsiden i 2 minutter, det vil bringe det forventede resultatet. Etter er det nødvendig å skylle munnen med vann. Fremgangsmåten kan utføres på en regelmessig basis, uten risiko for skader på emaljen.
 Også, gjennom huden kan bleke avsidesliggende steder. For å gjøre dette, trenger bare å tygge intenst sitronskall. Imidlertid kan denne metoden ikke gå til de som tenner har en høy følsomhet.
 Selv om bruken av sitronsaft for kosmetiske formål kan gi mange fordeler, men før bleke tennene sitron, husk at sitrus kan forårsake en allergisk reaksjon. Også verdt alternative bleking hjemme rettsmidler, for eksempel, som et alternativ til å bruke kull eller natron.  
"Dry-Dry" - anmeldelser
 Rikelig svette lider av mange mennesker. Dessverre, vårt liv var penger som kan løse dette problemet. Deodorant "Dry-Dry" betyr ikke billig, men ganske økonomisk - en pakke er nok for 4-5 måneder for å bruke det tar bare 1-2 ganger i uken.
 Betyr "Dry-Dry 'anmeldelser på internett kan lese forskjellige - fra positiv til negativ. Dette kan være så feil program og kjøpe en forfalskning. De som forlater "Dry-Dry" positive tilbakemeldinger, merk at potten ble tildelt en mye mindre, og ytelse verktøy varer lenge.

 Instruksjoner om bruken av "Dry-Dry"


 Påfør deodorant for føtter, palmer i hendene og armhulene. Deodorant etter påføring på huden reduserer svettekjertlene, noe som hindrer transpirasjon, mens ikke forstyrre funksjonen av svettekjertlene. Fordampning av svette bare omdirigert til andre deler av kroppen, for ikke å levere ubehagelige problemer. Verktøyet brukes på tørr hud en time før sengetid.
 De manuelle sier at stoffet kan føre til en svak brennende følelse i det behandlede området. Dette skjer på grunn av ikke helt tørr hud.
 Negative vurderinger "Dry-Dry" inneholder ofte to grunner til misnøye med forbrukeren - brenning og ubehag, som ingen effekt.

 "Dry-Dry" - leger anmeldelser


 I deodoranter inneholder aluminium, og antiperspiranter "Dry-Dry" - 305% aluminium kloridhydrat. Britiske forskere har nylig funnet en sammenheng mellom brystkreft og er en del av deodoranter med aluminium. Forebygging av svetting, akkumulerer et stoff i de ytre vev av brystet. I amputert brystvev, oppdaget legene høye doser av aluminium.
 Anmeldelser av leger «Dry-Dry» konvergerende - bruk av deodorant med et høyt innhold av aluminium usunn.
 I mellomtiden, i bruksanvisningen antiperspirant indikerer at det ikke er anbefalt å sette den i armhulene i 48 timer etter barbering. Også "Dry-Dry" ikke krever hyppig program, som svært effektivt for å dempe svetting.
 I de mest kritiske tilfeller, kan viktige møter og hendelser ved hjelp av dette verktøyet være berettiget. I slike tider er det viktig å føle seg trygg. Det er viktig å huske at «Dry-Dry» - ingen deodorant hver dag.  
Яндекс.Метрика