Hvordan å redusere trykket i svangerskapet?
 Gi informasjon om kvinners helse, i tillegg til ultralydundersøkelse og analyse vil også regelmessig måling av blodtrykk. Leger anbefaler å gjøre det en gang i uken for å fange mulige hopp. Dessuten må målingene utføres kontinuerlig i en og samme tid er, desto bedre - umiddelbart etter å våkne opp når en kvinne ikke har vært utsatt for stress eller spenning. Selvfølgelig, slik at blodtrykket (BP) økes eller reduseres. I dette tilfellet kan det være et symptom på sykdommen forekommer. Men skal man ta hensyn til at nivået der blodtrykket var i kvinnens graviditet. Etter at en eller annen norm for andre kan være for høyt trykk.

 Lavtrykk i svangerskapet


 Hormonelle endringer hos moren har den virkning at blodtrykket vanligvis er noe redusert. Hvis det ikke er ledsaget av noen symptomer og mamma føles godt, er ikke nødvendig ingen tiltak.
 Men dersom trykket av juling, men fortsatt ledsaget av svimmelhet, kvalme og andre ubehagelige symptomer trenger å være bekymret for behandlingen. Skade kan forårsakes primært frukt. På grunn av det faktum at hjertet begynte å arbeide under, redusert blodstrøm til placenta, og med det antall næringsstoffer og oksygen.
Hvordan å redusere trykket i svangerskapet?

 Uavhengig ta piller press er ikke nødvendig, siden de fleste av dem er kontraindisert for gravide kvinner. Men du kan prøve å forhindre hopp i blodtrykk følgende metoder:
 •  Tilstrekkelig søvn. Kroppen skal ikke bli utmattet. Best søvn åtte til ni timer i døgnet.

 •  Gi lange turer i frisk luft.

 •  Gjøre lette øvelser.

 •  Observere riktig og balansert kosthold.

 •  Hvis trykket har falt kraftig, åpne vinduene, legg deg ned på sengen og knepper knappene eller belte. Med regelmessig repetisjon bære en flaske sal ammoniakk og husk å fortelle legen din om tilfeller. Dette kan være et tegn på tidlig sykdom og vil trolig måtte betale for pasientovervåking og behandling.


 • Hvordan å redusere trykket i svangerskapet?


   Høytrykk


   Fordi til slutt moren begynner å gi etter for en ekstra byrde på veksten av fosteret, kan trykket stige litt på 18-20 uker. Men økt hvis blodtrykket fra de første dagene av svangerskapet, eller hoppet dramatisk i andre trimester, bør du oppsøke lege. Dette kan være et symptom på infeksjon, høyt blodtrykk, nyreproblemer eller sent toksisitet (preeklampsi).
   Å redusere trykket, vil den vanlige tablett ikke passe. Men du kan bruke folk rettsmidler.
 •  Drikk naturlig bjørk sap.

 •  Bete juice, gresskar buljong uten masse, fruktdrikker tranebær i stand til å redusere trykket. De trenger å drikke tretti minutter før måltider for et halvt glass. Den eneste betingelsen - hver ny buljong eller juice bør tilberedes.

 •  Legen vil foreskrive du må overvåke nivået av press. Til permanent ikke gå til klinikken, kjøpe en moderne tonometer for kontroll av blodtrykket.


 • Hvordan å redusere trykket i svangerskapet?

   Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot trykk kvinner møtt med visse helseproblemer, inkludert:
 •  overvekt

 •  pasienter med hypertensjon

 •  tilstedeværelsen av hormonelle lidelser

 •  alvorlige sykdommer i indre organer

 •  følsomhet overfor endringer i atmosfærisk trykk

 •  Kvinner som opplever problemer med barnefødsel og har gjennomgått abort.
 • Fritid ved sjøen under svangerskapet
   Planlagt en strand ferie, men det falt sammen med graviditet? Ikke bare kategorisk nekter å reise til feriestedet, men også utsetter seg for risiko og det ufødte barnet er også ønskelig. Hva gjør du i denne situasjonen? I denne artikkelen beskriver vi hvordan vi skal handle og hvilke handlinger som må ta til en ferie var hyggelig og bringe deg bare fordeler.   Kontraindikasjon


   Det første trinnet, selvfølgelig, bør du snakke med legen din. Bare han kan si sikkert du bor hjemme eller dra på en tur. Alvorlige stasjoner for komplett uforlikelighet av graviditet og havet kan tjene til følgende problemer:
 •  Forverring av kroniske sykdommer eller allergier. Kvinnen i det nye klimaet kan bli mye verre, og trenger hjelp av en kvalifisert spesialist, som ikke kan være på et nytt sted.

 •  Trusselen om abort. I dette tilfellet, det reises spørsmål om lange turer og aldri. Hvis det er en sannsynlighet for abort når som helst, bør en kvinne alltid være under oppsyn av legen din.

 •  Placenta Previa. Ved den minste anstrengelse kan åpne og blødning vil risikere å miste et barn. Diagnostisert ved ultralyd. Dermed den minste hjernerystelse på veien - er en kilde til fare.

 •  Toxicosis andre og tredje trimester. En kvinne kan være så ille at hun selv nekter en lang tur fra konstant kvalme, oppkast, hevelse og trykk hopp.


 • Fritid ved sjøen under svangerskapet


   Anbefalinger for turer til sjø


   Selv om alle disse symptomene ikke tilhører deg, er det verdt å vurdere et par ting som turen var virkelig hyggelig.
 •  Prøv å være på reise til havet i andre trimester. I de tidlige stadiene kroppen ennå ikke er fullt vant til sin nye staten, og de siste månedene har for utmattet til å få nye opplevelser og endringer i omstendigheter.

 •  Riktig velger resort. Prøv at han var i samme klimasone som fast bolig. Temperaturen bør ikke være for høy. Prøv ikke å tilbringe ferien i eksotiske land, spesielt i Asia og Afrika, samt øker risikoen for å fange en infeksjon, atypisk for våre breddegrader.

 •  Bade i sjøen kan være, men med tenningen må være veldig forsiktige. Prøv ikke å utsette kroppen for lenge sollys. Den minste som kan skje - en økning av pigmentering, dannelsen av ødem eller åreknuter. I verste fall kan det være svak eller livmor blødning.

 •  Ikke prøv å overbelaste deg selv med mange fotturer og utflukter. I stedet kan du nyte det varme havet, sand og forfriskende sjøluft. Du trenger å slappe av og la kroppen hvile før en ny og vanskelig periode i livet mitt.


 • Fritid ved sjøen under svangerskapet

   Selvfølgelig, det er slike fans av ekstrem sport som ikke forråde sin vilje, ja pleie et barn. Selv om du føler blant dem, fortsatt nøye behandle deres tilstand og indre følelse. For underholdning kan vente til et mer beleilig tidspunkt, og ansvaret for liv og helse til det ufødte barnet er eksklusivt for deg.  
  Hvordan å behandle tromboflebitt
   Oftest denne farlige sykdommen påvirker venene i nedre ekstremiteter. Veldig ofte kan det forekomme hos personer som lider av åreknuter. Dette påvirker de overfladiske eller dype vener. Også, kan forekomsten av sykdommen og forårsake økt blodlevring tilstand, ulike skader, hjerte- og endokrine systemer, og mangel på mosjon.

   Som det viser seg tromboflebitt?


   Typisk antent indre overflate av den venøse vegg på stedet av trombedannelse der smerte og rødhet kan også øke i temperatur. Hvis du har noen av disse symptomene bør så snart som mulig for å se en lege.

   Hvordan å behandle blodpropp?


   Hvis venøse lesjoner ligger rett under huden, kan behandlingen gjøres hjemme - brukes på de berørte områdene varm komprimerer, tillatt bruk av anti-inflammatorisk narkotika, og under resten er anbefalt å heve bena opp til utløpet av blod fra nedre ekstremiteter.
  Hvordan å behandle tromboflebitt
   Behandling av tromboflebitt vanligvis begynner med et besøk til legen og resepter som hjelper blodfortynnende. "Heparin" - et av kjøretøyene. Etter heparin behandling "er vanligvis gitt stoffet under navnet" Warfarin "for å forhindre dannelsen av nye blodpropper. Før bruk av disse stoffene bør være sikker på å lese instruksjonene vedlagt som "Warfarin" er ganske sterke medisiner på feil bruk av disse kan være blødning.
   Nylig brukt ny og tryggere måte for blodfortynnende - "Dabyhatran." Hvis du trenger å behandle dyp venetrombose, legemidler som brukes for å suge blodpropp, for eksempel ("Aktivase"), aka "alteplase", som brukes i tilfeller av mildere former for tromboflebitt, tromboembolisk hendelse i fare.
   Treat tromboflebitt også hjelpe elastiske tights og strømper for å bidra til å forhindre forekomsten av nye blodpropper.

   Kirurgisk behandling av tromboflebitt


   I noen spesielt vanskelige tilfeller er det behov for kirurgi for å fjerne blodpropper som blokkerer blodstrømmen i venene i magen og bekkenet. Mulig alternativ til slik transaksjon - går inn i en vene stent - en plast eller metall enhet som forårsaker venen lumen i en stabil tilstand. Etter denne prosedyren, må du fortsette å ta antikoagulantia som aspirin. Treat tromboflebitt hjelp og bruk av alternativ medisin - hirudotherapy (behandling med legemidler igler).

   Forebygging


   En aktiv livsstil og positive følelser, kanskje best assistent for forebygging og behandling av trombose. Folk som lider av manifestasjoner av sykdommen, bør unngå intens trening, men moderat trening et must. Pass og så ofte du trenger å veksle sittende og stående stilling. Unn tromboflebitt bidra til å endre mat: det er naturlig antikoagulantia program som forbedrer flyt av blod, først av alt hvitløk, sitron, blåbær, ingefær, bringebær og havregryn.  
  Яндекс.Метрика