øre enorm gave til noen. Folk kan se alt som skjer rundt. Med alderen, er alt, men folk har utviklet metoder for forebygging og gjenvinning av ikke bare høre men også visjon.

Hvordan rengjøre øret?


 Alle sier de vet hvordan å rense øret. Du må rengjøres ofte og grundig med en bomulls pinner som tidligere krevde skyll med hydrogenperoksid. Ikke sant! Det bare skade helsen til ørene. La oss innse det.
 Vurdere den rollen øret? Øre - en av de viktigste organer oppfatter miljøsignaler. Hvis personen ikke hadde hørsel, tale og musikk var ikke der. Ører som mottar mekaniske vibrasjoner som har en frekvens, målt i Hz. Ja, en Hz - antall svingninger per sekund. Mennesket er i stand til å oppfatte fra 16 Hz - lav tone (infralyd), 20000 Hz - høy tone (ultralyd). Med alderen, folk ser 5000 Hz. Menneskelig språk varierer fra 250-6000 Hz. Menneskelige øret oppfatter lyd med en endring i lufttrykket som er ønsket amplitude. Volum måles i desibel. Arbeid øre er dette: vask som Vyrva stand til å fange lydbølgen. Vinne den ytre øregangen til trommehinnen, dobler det. Denne membranen deler ytre og mellomøret.
 Øre sykdom, mellomørebetennelse, mellomørebetennelse, otosklerose, hørselstap.

 Hygiene og ører som ikke å skade?

 Det moderne mennesket sover, spiser, går overalt og må være i samsvar med hygiene. For hygiene forretningsmann står på det høyeste nivået. Han er alltid på sinnet av andre. Slik at folk føler seg trygge når hygiene er all right. Det er bøye pinnen når det gjelder hygiene. De ofte vaske bort bakterier stiv svamp, noen er nyttige.
 Fra en tidlig alle lært å se etter seg selv. Hår, ansikt, tenner alle som vi ser i speilet og vi er rolige, men ørene vi ikke kan se. Her og der spørsmålet om det er en rett? Får altfor ofte og grundig rengjøring av øregangen øret. I våre organer mange kropper er i stand til selv-ren, akkurat som øret. Inne i skinn øregangen epitel vokser sakte og er døende bevegelse går ut. Således er øret renset for fremmedlegemer, bakterier og som er nødvendig. Rengjøring av øregangen til øret og fikk ikke fremmedlegemer og bakterier er svovel. Dannet svovel ved inngangen til ørekanalen til øret, og sluppet gjennom talgkjertler og svovel.

 Hva er svovel i ørene?

 For å opprettholde normal mikroflora inne i øret som beskytter mot øre betennelse og skade. I normal drift, produserer kroppen svovel etter behov og det ikke ødelegge utsikten. Svovel har følgende funksjoner:

 Beskyttende funksjon til patogene mikrober formere.

 Rensing. Når du kobler til med en skinn epitel viser øret fremmedlegemer.

 Fuktighet. Beholder fuktighet til det indre øret ikke tørke.

 Bremsing. Det er noen ganger ikke nødvendig å rengjøre mens du spiser eller tar sjelen selv det kan falle. Men hvis du har mye svovel, vi rengjør den umiddelbart. Sikringer dannes når mye av svovel, og om små, kløende, tørr nåværende tidspunkt.

Hvordan rengjøre øret?


 Øret kjepper og funksjoner

 Øre pinner kan nå bli funnet i hvilken som helst butikk eller apotek. De er i stor etterspørsel. Men hva er de for? Du vil bli overrasket, men de er nødvendige for anvendelsen av strålende grønn eller jod morgen. Og i alle fall for ørene! De forårsake mye skade, men fikk ikke se nytten. Gjennom hygiene ører, mange av oss bruker bomullspinner, som selges i et bredt spekter.
 Men hvorfor? Fordi de kan forårsake betydelig skade enn godt. Først kan stick skade føre til at trommehinnen. Sekund, skade huden og innføring av smitte gjennom sår, forårsaker otitis media. For det tredje kan øret lunger bli for dypt inn i øret.

 Hvordan du rengjør øret voksen?

 Bomullspinne fuktet og jo flere peroxide kan ikke brukes. Ikke i noe tilfelle være ren finger, som fører til dannelsen av otitis externa. Hvis det otitis sterke smerter, tinnitus og bløtvev hevelse. Faktisk bør rengjørings utsettes ytre øregang. Så hvordan rengjør du? Helt rene ører i dusjen eller mens vask. For dette Skum såpe og fingre på øret. Fjerne såpe kan rense finger.

 Hvordan du rengjør ørene av et barn?

 Barnet bør rengjøres ørene etter bading, ved hjelp av bomull-gasbind vattpinner. Ja, tørk deg i øret. Rense ørene, så du trenger bare fordi de selvrensende uten oss. Hydrogenperoksyd anvendes i svoveltopp og deretter tillate leger.
Hvordan rengjøre øret?


 Hvordan kan jeg fjerne ørepropper?

 Hva gjør du hvis allerede dannet svovelsyre kork? Sikringer er dannet kun hos personer med smal passasje øregangen. Og de som bruker pinner. De bare kjøre svovel dypt i øret, er det dannet kork. Hvis du hadde en følelse av fylde i øret, støy eller resonans i samtalen. Lunger kan slette en lege. Autonomi kan føre til skade eller betennelse. Å bli kvitt ønsker å suge opp øret, jo bedre sjelen selv vыmoetsya svovel fra øret. Etter øret bør tørke tørr med et mykt håndkle. Svovel kan fjernes fra passasjer litt ristet på hodet. Og du kan dra forsiktig fingeren eller en pinne først øregangen.
 Avslutningsvis vil jeg si følgende: rengjør øret gjennom vasking av øret og øregangen med vann. Det viktigste er ikke skarpe redskaper når rengjøring, for eksempel, tannpirker, pin eller kamper. Det bør forstyrre kroppen selv, for å rydde opp. Derfor trenger ikke bry rengjøring en gang i 3 dager er nok, og det beste i dusjen. Ikke rengjør hver dag! Vær veldig forsiktig og nøye. Og også for opprettholdelse av mikrofloraen i øret, er et lite svovel. Du er ikke en fiende av deres helse, og dermed hindrer det!
 Moderne medisin vet en enorm mengde hudsykdommer er ikke sykdommer i streng forstand, men en mann levere betydelig ubehag. De mest fremtredende representanter for denne gruppen, hard hud, keratose, vorter, etc.

Hvordan bli kvitt tørr mais?


 Mest moderne tempoet i livet gjør det vanskelig å ta hensyn til de nevnte sykdommene. Dette forsømmelse fører ikke bare til fysisk svekkelse, men også psykiske tilstand. Pasienten bemerket deprimert emosjonelle tilstand reduserer selvfølelse, utvikle systemer.
 Tørr mais - en av de mest vanlige hudsykdommer. Denne dannelse skjer vanligvis på områder av huden som er under trykk eller friksjon over en lang tid. Som et resultat av slik eksponering av laget av døde celler tykner og svinger i stangen. Det virker tørt korn. Denne utdanningen er preget av en glatt og skinnende overflate.

 Årsaker til tørr mais

 Aldring av huden og mister sin evne til å holde på fuktighet, noe som reduserer dens elastisitet. Konsekvensen av disse prosessene er evnen til å redusere hud motstå ytre påvirkning. Knusing skosåle gang ikke gå ubemerket hen.
 Overflatelaget av huden på disse stedene coarsens. Slike områder er senere omgjort til hard hud eller liktorn. Dersom en person som bærer trange sko, og deretter tørke korn kan være side fot, eller på utsiden av tærne. Jenter, med forbehold om motetrender, er ofte vakker, men ikke veldig komfortable sko med hæler, noe som er årsaken til tørr mais i bunnen av tommelen.
 Det var opprinnelig Utdanning kan føre til en følelse av ubehag, men penetrasjon inn i de dypere lag av huden kan forårsake alvorlige smerter mens du går. Vi bør ikke tillate en slik kritisk situasjon, så tørr mais å bli beseiret før kan føre til store problemer.
Hvordan bli kvitt tørr mais?


 Hvordan man skal håndtere tørre calluses apotek betyr?

 På hyllene i apotek kan du ofte finne spesielle patcher med salisylsyre. Den åpenbare fordel ved denne metode for å bekjempe tørre liktorn er dens enkelhet. Skal du dampe foten i varmt vann. Deretter må du tørke av dem og legge til det berørte området av plasteret brikke som skal litt overstige størrelsen på området skadet hud. Et par dager senere lappen selv vil forsvinne, men tørr mais bare ikke vil fungere. Løpet av behandlingen består av 3-4 behandlinger.
 For å fjerne liktorner, penetrert dypt inn i de indre lag av huden, ved å bruke forskjellige keratolytiske kremer. Effekten av disse stoffene er svekkede hud og hard hud bunt. Nedtoningen epidermis, disse stoffene fremme penetrasjon av ulike typer narkotika som er de gjeldende. Under handlingen av keratolytic krem ​​tørr mais kan forsvinne helt.

 Hvordan man skal håndtere tørre calluses folk rettsmidler?

 Tradisjonelle oppskrifter tyder på at den sikreste måten å bli kvitt tørr mais er en spesiell bad med vann og saltvann. De er veldig lett å tilberede. I 5 kopper varmt vann oppløse 2 ss natron. Som fastsatt fotbad syk og holder dem i 20 minutter. De sier at 5-10 behandlinger avlaste overflatiske blemmer.
 Det er en annen populær måte å bli kvitt tørr mais. Trenger en kopp eddik tilsett 2 liter varmt vann. Holde føttene i denne løsningen krever minst 45 minutter. Døde epidermale celler forsvinner under innvirkning av svakt sur oppløsning.
 Du kan prøve å sette en flat pakke peel ananas. Slike manipulasjoner bør gjøres hver dag i en uke. Ananas inneholder ulike syrer og enzymer som trygt fjerne det øverste laget av død hud.
 Du kan også forsøke å øke mengden av fuktighet i huden. For å gjøre dette, etter en dusj eller bad fuktighetskrem bør brukes på huden føtter og deretter sette på sokker.
Hvordan bli kvitt tørr mais?


 Hjelp Specialist

 Fra noen tørr mais (f.eks zastarevshee utdanning) ikke kan kvitte seg med sine egne. I slike tilfeller må du søke profesjonell hjelp. Du kan besøke skjønnhetssalongen. Master pedikyr bruker enheten med en spesiell dyse fjerner mais kjedelig. I noen tilfeller, kontakt lege.
 Den tørre mais kan fjernes med cryodestruction. Essensen av denne prosedyren er å sikre at corpus utdannelse påvirke lave temperaturer eller lavt trykk. På grunn av de skadelige effektene av callus celler dør og deretter løsrevet fra sunn hud.
 Ofte brukt til å behandle kirurgisk verktøy - laser eller radiobølge kirurgi og elektrokirurgi. Disse metodene er svært effektive, spesielt for dem som lider av dype tørre hard hud.

 Tørr mais som et tegn på alvorlig sykdom

 Tørr mais kan indikere visse sykdommer. For eksempel, om diabetes. Det karakteristiske trekk ved denne sykdommen er den økende tørrhet av huden. Alle forsøk diabetiske skrape av tørr mais kan føre til sårdannelse. Den høye sannsynligheten for kroppen av forskjellige infeksjoner.
 Utilstrekkelig inntak av vitamin A kan også provosere tørr mais. I dette tilfellet, bør du drikke gulrotjuice eller ta vitaminer.
 Hvilket betyr at du kan klikke for å bekjempe tørre liktorn - det er opp til deg. Bare husk at det er best å oppsøke en spesialist. En person uten medisinsk opplæring kan ta vorter, psoriasis, tørr mais svulst. Deretter prosedyren for å bli kvitt sykdommen kan føre til alvorlige helsemessige konsekvenser.  
Яндекс.Метрика