Hvordan å rense kroppen for giftstoffer
 Hvorfor trenger jeg å rense kroppen?


 Intensivt jordbruk basert på bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler bidrar til akkumulering i jord av giftige stoffer. De kommer inn i kroppen med frukt og grønnsaker dyrket i forurenset jord. Du kan ikke kalle et rent kjøtt fra dyr fôret mat som inneholder derivater av den kjemiske industrien. Giftstoff som har akkumulert i kroppen som en negativ innvirkning ikke bare på det ytre menneske, men hans helse. Hvis rense kroppen for giftstoffer, deretter, sammen med effektivisering av alle organer, påvirker positiv endring hans hud, hår og negler. Prosedyrene for å fjerne giftstoffer anbefales minst en gang hvert halvår.

 En sunn livsstil kan bidra til å rense kroppen for giftstoffer


 Før rengjøring din egen kropp fra giftstoffer, bør du konsultere legen din, som denne prosedyren er kontraindisert hos noen sykdommer, som for eksempel nyreproblemer og lever. Daglig inntak av frisk frukt og grønnsaker og en halv liter vann om dagen vil bidra til raskt å rense kroppen for giftstoffer.
 Prosessen med å fjerne giftstoffer fra kroppen ved dens varighet kan være kortsiktig, ukentlig og lang.

 Rask rengjøring


 Rask rengjøring rate av giftstoffer tar to dager og holdes etter en sjenerøs festlig måltid. Dietten er den første dagen av væsker som består av suppe og te. Under den første dagen er anbefalt å drikke to liter vann. Maten kan spises neste dag, som består av tre kalorifattig yoghurt, kefir to glass, en frisk frukt og grønnsaker kokt i buljong. Du må også drikke rikelig med væske.

 Rengjøring av uken


 Ikke lag en stor belastning for myndighetene utgang kan rense kroppen for giftstoffer uke. I dette tilfellet, sammen med tre måltider om dagen, som inkluderer et utvalg av frisk frukt og grønnsaker, fokuserer på trening, minst 30 minutter om dagen. Pusteøvelser, fremmer massasje utløpet av lymfe fra vev, bo utendørs er obligatoriske.

 Lang rengjøring


 Lange kurset som gjør det mulig å rense kroppen for giftstoffer, varer i fem uker. I løpet av denne tiden er det nødvendig å følge en diett som eliminerer kosthold fjærfe, kjøttprodukter, ris, hvete, melk og derivater derav.
 Uunnværlig assistent med å rense kroppen for giftstoffer grønn te er anbefalt i folkemedisinen urtete, som kan tilberedes med mynte, bjørkeblader, rose, kamille og lind.
 Nyhet som en patch ToxiNet, nylig dukket opp på det russiske markedet, også gjør det mulig å rense kroppen for giftstoffer. Antallet prosedyrer som skal utføres, avhengig av graden av slagging organisme kan variere fra 5 til 15. ToxiNet limes på føttene og la stå noen tid, hvorunder de aktive komponenter patch "suge" giftstoff fra kroppen.  
Sikori: kontraindikasjoner
 Urtemedisin er en av de eldste behandlinger for forskjellige sykdommer. Denne metoden ikke mister sin popularitet på grunn av det faktum at medisinske planter er i stand til å virke på det menneskelige legeme myk, men effektiv virkning. De fleste planter ikke forårsake bivirkninger, men mulighet for noen av dem trenger å vite før du starter behandlingen.
 Ja, er sikori ganske populær medisinplante som brukes til å bekjempe en rekke sykdommer. Grunnet nyttige komponenter som er en del av det, er det effektivt som en anti-inflammatorisk, vanndrivende, beroligende, vasodilator, cholagogue. Vi bør ikke glemme at dette anlegget er brukt i noen tilfeller med den ytterste forsiktighet, mens andre - eliminere resepsjonen i det hele tatt. Hva er kontra sikori?
 Problemer med hjertet, blodårer, nervesystemet
 Til tross for de terapeutiske egenskaper, kan sikori dosering føre til alvorlige konsekvenser. I å bruke det som en drink, er det viktig å tenke på at dette anlegget virker på nervesystemet sentralstimulerende, kan det fremme arytmier og blodtrykket. Gitt disse egenskapene, drikke fra sikori rot bør ikke bruke folk som har hjerteproblemer, blodårer og nervesystemet. Problemene med blodkar kan også omfatte åreknuter og hemorroider fordi utvide skadde skip, kan sikori forårsake mer skade enn godt. Personer som lider av denne sykdommen, og utsatt for hyppig depresjon, søvnløshet, kan denne drinken inntas bare sporadisk og i små mengder.
 Allergi mot sikori
 Alle deler av denne planten er rikt på næringsstoffer som er brukt i forskjellige formål. Blant dem er proteiner, fett, vitaminer C, mineraler, pektin, karbohydrat inulin. Imidlertid kan denne strukturen være nyttig og ikke skadelig for alle mennesker. For eksempel inneholdt i stengler og blader av askorbinsyre kan skade kroppen av personer med høy følsomhet til denne komponenten, opp til en allergisk angrep. Også, for hyppig bruk sikori som drikke eller narkotika, kan bidra til et overskudd av vitamin C. Dette, som dere vet, har også sin negative innvirkning.
 Sykdommer i mage-tarmkanalen
 Opptak sikori i store mengder kan føre til komplikasjoner av ikke bare mennesker som lider av sykdommer i blodkar, hjerte eller allergier. Enkelte sykdommer i mage-tarmkanalen kan også være kontraindikasjoner for bruken. Slike sykdommer inkluderer gastritis, magesår, leversykdommer, etc.
 Andre farer sikori
 Gitt funksjonen sikori forbedre appetitten, ikke bruker det ofte til folk som er overvektige og slankere. I tillegg er det kjent at bruken av dette anlegget på noen måte kan øke hoste, og selv en frisk person. Derfor er det nødvendig å begrense bruken av mennesker som lider av kronisk bronkitt og astma.
 Til tross for at dette anlegget har en rekke medisinske egenskaper før bruk, både som drikke og som et medikament, er det tilrådelig å konsultere en spesialist. Legen, som tar hensyn til tilstanden til menneskers helse og tilstedeværelsen av sykdommer vil beskytte deg mot risikoen bivirkninger når du tar sikori. Tross alt, ikke glem at noe narkotika på udugelig bruk, overdose eller uten kontraindikasjoner som kan forårsake skader på kroppen, snu fra nyttig når ondsinnet.  
Fordeler og ulemper av sikori
 Sikori - en type flerårige eller toårige urter. Dette anlegget er også populært navn - ". Peter pisk" På gamle legender apostel PtTR, prohnavshy insekter med ørene av hvete stang, kastet den til side. Han fanget og forvandlet til en blomst, som nå kalles "Sikori". Bladene til denne planten brukes i salater og røtter er blitt anvendt ved fremstilling av drikke som erstatter kaffe. I XVIII århundre sikori gjort en skvett blant den franske aristokratiet. Drikk dette anlegget virkelig likte kaffeelskere. Fordeler og ulemper av sikori er godt kjent for å bruke anlegget mat bør ikke alle, som noen - dette anlegget er kontraindisert.
 Nyttige egenskaper av sikori
 Siden oldtiden, kjent nyttige egenskaper av sikori. Romerske leger brukte det til å forbedre fordøyelsen. I Egypt, dette anlegget var effektiv motgift mot slangebitt. Skriftene til Avicenna, referert sikori til som et middel for gikt og betennelse i øyet. Moderne forskere har bevist at sikori har en virkelig nyttige egenskaper. I folkemusikk og tradisjonell medisin som brukes som ville varianter av planter og varianter dyrket av mennesket. Avkok av sikori har anti-inflammatoriske egenskaper og antimikrobiell aktivitet. Sikori er nyttig for folk med sykdommer i mage-tarmkanalen. Den brukes ikke bare for å forebygge, men også for behandling av gastritt, magesår og dysbaktaryoza.
 Siden dette anlegget inneholder vitamin C og en stor mengde av kalium, er det svært nyttig ved sykdommer i sentralnervesystemet og det kardiovaskulære system. Infusjon av sikori hjelper i aterosklerose, tachykardi og andre sykdommer. På grunn av det høye jerninnhold, og sikori blitt brukt ved behandling av anemi. Inulin som inneholdes i sikorirøtter, reduserer blodsukkeret i kroppen og normalisere alle metabolske prosesser. Dette bidrar til å redusere vekten. Noen kvinner bruker sikori for disse formålene. Ofte bladene og røttene av planter som benyttes i forebyggelse og behandling av leddene.
 Blomsterstanden av sikori, kan også brukes ved behandling av forskjellige sykdommer. Spesielt er det brukt som et vanndrivende og beroligende med nervøsitet eller søvnløshet. I moderne farmakologi fikk mye av narkotika, som inkluderer blader, knopper og røtter av dette anlegget.
 Skade sikori
 Røttene av sikori ikke har uttalt bivirkninger. Men husk at langvarig bruk av planter for mat hos mennesker er overdreven sekresjon av galle og gastric juice. Personer med hyperacidity bør ta vare på drinker og te fra sikori. Også, ikke misbruke dette anlegget i leversykdom og åreknuter. Dagens barn er utsatt for ulike allergier, oftest sett i forhold blomstrende planter eller noe mat. Allergier bør være svært forsiktig med sikori, som i medisinsk praksis, det er tilfeller av alvorlige allergier er på dette anlegget. Den inneholder en stor mengde ascorbinsyre.
 Til slutt bør det være klar over at de gode egenskapene av sikori langt overskride sin negative innvirkning på mennesker. Det viktigste er ikke å bli misbrukt og drikke avkok av dette anlegget. Men som kan sies om noen produkter som brukes til menneskemat. For de som ikke har prøvd å bruke i stedet for sikorikaffe, er det verdt å prøve, selv for moro skyld.  
Яндекс.Метрика