ypryamyty kan være nesten alle typer hår, så hvis du har bestemt deg for denne prosedyren beskriver vi de metoder som du kan bruke. For å gjøre dette, tørketrommel, strykejern eller kosmetisk som sjampo, Burdock olje, balsam eller krem. For mer informasjon om hvordan du skal lese følgende artikkel.
 Innhold:
 Justering ved hjelp av en hårføner
 Rette strykejern
 Betyr for hånden: hvordan å handle uten jern og hårføner?
 Kosmetikk Rette
 Som en selv glatt hår etter en perm?
 Coping med krøllete hår?

Hvordan å rette håret ditt?
 tørketrommel. Det vil imidlertid bare være hvis håret krølle litt. Derfor må fungere som følger:

 Etter vasking, fjerne overskudd av fuktighet fra håret med et håndkle.

 Behandle håret termozahysnym middel (spray eller melk) og mykgjørende balsam.

 Dele alt håret inn i to lag på en horisontal linje som går fra øre til øre. Den øvre delen av låsepinnen eller nålene.

 Egen liten åskam på det nederste laget, gre henne bort fra røttene til endene. Slå på klimaanlegget og den høyeste temperaturen produyte tråd i samme retning. Gjenta børsten gjennom den fra topp til bunn.

 Tilsvarende alt håret tørt. Sikker frisyre med en liten mengde maling.

 Denne metoden overfører låser glatthet krever et minimum skift, men det tar mye tid og gir kortsiktige resultater.
 Visuell video:

 varme strykejern (liker, kjøtt), disse relasjonene brytes lett ned og lage tråder lik. Rette algoritme er som følger:

 På fuktig hår, påfør termozahysnoyi måte og tørke naturlig eller hårføner.

 Fjern bunnen av håret på den horisontale linje på nivået av den mellomøret. Andre krøller drepe.

 Konsekvent knuse håret i tråder og behandle sine jern varmes opp til 180-200 grader. Skli ned, prøver å justere en curl på en bevegelse. Hvis du vil at håret volum, holder strengene på tidspunktet for justering vinkelrett på hodet.

 Separer et lag av hår på linjen, som ligger like over ørene. Fest toppen av krøller. Rett strand etter strand, deretter skyte de resterende hår og behandle dem.

 Streife hårbørste og dryss den med lakk.

 Video Guide:

 Det er verdt å merke seg at selv de mest kvalitet styler hyppig søknad ødelegge hårets struktur. For å unngå dette, må du huske å bruke termozahysnym spray eller melk og organisere låser dager fri for justering.

 Honning [/ b]. Varmes opp i et vannbad flytende honning bør spenner over hele lengden av våte rene krøller, og deretter dekke med polyetylen og bære en lue. Skyll denne masken helst like etter 8 timer.

 En rask måte å slå håret glatt - er å holde kjemisk eller bio-nivellering utretting i en skjønnhetssalong. Begge fremgangsmåter involverer behandlingen krøller spesielt sammensatt og videre trekke børsten. Imidlertid er det andre mer omsorgsfull og progressive.
 Uansett, etter håret rette perm bruke syntetiske løsninger, hårføner og stryking reflekterer dårlig på deres helse. Derfor, parallelt med hair rette er anbefalt å behandle ulike fuktighetsgivende maske.
 faller ut. Du må først finne årsaken til denne prosessen og eliminere den. I tillegg er ineffektiv laminering på en tett og tykt hår. Vesentlige ulemper med denne metoden - den høye prisen og behovet for hyppige økter.
 [B] Rette håret med kjemikalier, keratin eller laminuyuchoho sammensetning fortrinnsvis i en skjønnhetssalong. Kjøp riktig medisinering og gjennomføre prosedyren, selvfølgelig, kan du eier, men et positivt resultat i dette tilfellet er ikke garantert. [/ B]

 I dag, de fleste stylister er enig i at skjønnheten av en kvinne er hennes naturlighet. Dette gjelder utseendet på håret. Selvfølgelig litt å rette de naturlige data kan og bør være, men innenfor rimelighetens grenser, og bare gjennom sikre midler.  
 Menneskekroppen er vakker av natur og helt i sin funksjonalitet. Av natur er vi gitt visse tilbøyeligheter og evner. Og vi er avhengig av hvordan kroppen vår vil være i fremtiden.
 Fra tidlig ungdom kroppen blir behandlet og forbedring. Vi kan passivt se på som det blir gammel med årene, svømmer Zhirkov og dekket med stygge rynker. Og dag etter dag kan ta vare på kroppen din, holder den interne og eksterne ungdom. Mye avhenger av vår holdning til ham, krevende og selvfølelse. Og vise respekt for oss selv vi kan ved forsiktig vare på kroppen sin.
 Innholdet i artikkelen:
 Omsorg til ungdom
 Care etter 30 år
 Omsorg etter fødsel
 Omsorg under vekttap
 Hva er det spa omsorg?
 Tradisjonelle metoder
 Drug-omsorg

Omsorg
 hår maske med egg og øl. Det er verdt å ta vitaminer kurs inne.
 3. Fig. Siden oppvekst hos kvinner under huden begynner å hope seg opp forrædersk "schenyachyy" fett, som deretter forvandlet til cellulitter. På den ene siden - dette er helt normalt for den kvinnelige kroppen fenomenet er ikke negative helseeffekter. På den andre - er den "oransje crust" er ikke helt appetittvekkende fra et estetisk synspunkt. Så her vil du bruke spesielle anti-cellulite kosmetikk, massasje og selv-massasje. Fitness med riktig ernæring vil ikke bare fjerne cellulitter, men å bevare skjønnheten i huden og smartness i figur 45 prospekter unna.
Omsorg
 massasje, som har et svært langsiktig effekt av et kurs. Mage og hofter vil være takknemlig for cellulitt massasje.

 Ikke drikk væsker om natten. Med alderen blir kroppens evne til å trekke væske reduseres. Så full om natten, vann eller te vil understreke på hjertet og nyrene, forårsaker hevelse i morgen. Mellom inntak av væske og legging sengen skal ta minst to timer.

 Engasjere seg i idrett. Regelmessig mosjon vil skape optimal kropps tone der kroppen ikke vil holde de ekstra fett og karbohydrater, gunstig effekt på humøret og nervesystemet.

 Jevnlig besøk kosmetikk fagfolk. De gir rimelig vare på kroppen din vil være i stand til å gi tidsriktig og kompetente råd i vanskelige situasjoner.

 Hold opp kroppen og hjemme - Masker, bad, myse, nærende og beskyttende krem, solbeskyttelse - Hele denne arsenal må nødvendigvis være i besittelse.

 Spis sunt og Riktig produkt. Nå kroppen har blitt vanskeligere å behandle giftstoffer som kommer fra mat, og dette uunngåelig påvirker utseendet ditt. Så spise mer grønnsaker, frukt, magert kjøtt og mindre - søte og røkt, stekt pickles og et tungt måltid.

 Vær spesielt oppmerksom på huden på hender, ansikt, hals og bryst. De er de mest sårbare og tydelig vise din alder. Bruk spesial makeup for disse sonene. Prøv å foretrekker naturlig kosmetikk.

Omsorg
 kontrast dusj, etter som rozitritsya tøff håndkle. Det toner kroppen, forbedrer sirkulasjonen og gi impulser vitalitet i løpet av dagen.

 Gjør regelmessige øvelser. Men ikke gi en sterk belastning på kroppen, spesielt i pressen fortsatt ikke restituert. Nok lys toning bevegelser kan opprettholde muskelstyrke og handlekraft.

 Besøk ernæringsfysiolog eller følge riktig kosthold beskrevet ovenfor, smøre huden av strekkmerker nærende krem ​​med vitamin E. Dette vil øke hastigheten på nøytralisering stygge spor.

 Delta på øktene cellulitt massasje og profesjonell kosmetolog. Hans råd ville være for deg betimelig.

 Riktig spa omsorg vil hindre bryst lactostasis og støtter brystprotese i optimal stand etter amming.

Omsorg

 Omsorg under vekttap


 Under slanking kroppen gjennomgår sin restrukturering traumatisk. Modus enhver og alle endringene. Derfor er spesiell omsorg viktig for legemet i løpet av denne perioden.

 Daglige Douches. Det styrker kroppen utløser kroppens forsvar, aktiverer regenerativ og stabiliserende prosesser i kroppen.

 Riktig behandling og ernæring bidrar til å eliminere giftstoffer og giftstoffer fra de mest skjulte hjørnene av kroppen.

 Peeling, ernæring og hydrering av huden ved hjelp av bad, masker, wraps huden vil ikke synke og raskt tilpasse seg nye innstillinger og størrelser.

 Unngå raske vekttap.

 Delta massasje. De ikke bare fremskynde prosessen med å miste vekt, men også gjøre det mindre traumatisk for kroppen, spre væske fra vev og øke blodsirkulasjonen.

Omsorg

 Hva er det spa omsorg?


 Spa omsorg - det generelle navnet på kroppspleie teknikker forbundet med bruk av vann. Slike prosedyrer inkluderer følgende:

 Thalassoterapi - behandling av sjømat (masker, wraps kroppen med gjørme, tang, sjøvann, etc.).

 Peeling - fjerning av det øverste laget av huden ved hjelp av en mild rubbing salt partikler eller pulverisert produkter (kaffe, fersken groper, etc.).

 Massasje - toning, avslappende, styrke, helse og andre.

 Dampbad og badstuer - kan rense huden for smuss og støv, og deretter trekke seg fra alle giftstoffer, toksiner og negativ emosjonell.

 Boblebad stimulere blodsirkulasjonen og bidra til å eliminere cellulitt.

 Voksing hjelper den mest naturlige måten å bli kvitt ubehagelig vegetasjon.

 Manikyr og pedikyr sunnere negler og tær, og gir kvalitet og estetikk i bildet.

 Resultatet av regelmessige besøk Spa behandlinger for kroppen vil være din gode helse og fint utseende.
Omsorg

 Tradisjonelle metoder


 Folk rettsmidler hjelpe våre kvinner ser fantastisk lenge før de første merkede kosmetiske produkter. Fordi de beholder sin relevans til i dag.

 Oppvask hud fra havregryn med honning. 005 kg av såpe baser er anbragt i glassbeholdere, blir det tilsatt shea smør, sesamolje. Alt blandes grundig. For bedre å blande container kan plasseres med en masse andre beholdere med varmt vann. Dette vil skape effekten av et dampbad. Når du har lagt en blanding av honning og en liten skje par - melkepulver. Igjen forstyrre. Frest havregryn i en blender og hennes to båter festet siste akkord i vår mirakel blanding. Ved siden av jevning helle litt havsalt og eteriske oljer drypp. Dusj gel klar til bruk.

 Melk bad. Den grunnleggende ingredienser - melk og honning. Melk tatt positiv ku. 1000 milliliter melk blandet med 03 liter honning, bland sakte. Badekar fylt med varmt vann. Melk og honning blandingen forsiktig oppvarmet, og helt over i badekaret. Dykk ned i avgrunnen av lykke.

 "Havet i et glass." Bad fylt med varmt (60 °) vann. Ta havsalt (035 gram) til slutt løser seg opp i vann. Håndlaget Sea effektivt rozhladyt hud på bare et dusin dykk.

 Lavrov bad. Omtrent femten laurbærblad uvaryvayutsya kokende vann, vystoyuyutsya omtrent en time. Bad fylt med varmt vann, og det tilsettes den resulterende kjøttkraft. Dette badet perfekt fjerne irritasjon av huden og berolige nervene.

 Skrubb "med glimt." Ta en stor havsalt (fire store skjeer) blandet med kanel, olivenolje, rød pepper grov slipe - for bare halvparten en skje. Kanel og pepper perfekt forbedre blodsirkulasjonen og hud regenerering.

 Scrub "Apelsynchyk." Havsalt (fem store skjeer) blandet med en teskje olivenolje. Orange ren og gned direkte på huden på et grovt rivjern. Alle komponentene er blandet og belagt kroppen for 5-6 minutter. I fremtiden, alle vasket kjøle litt vann.

 Skrubb "Arabiske netter". Smør, fløte, honning - spiseskje av hver ingrediens - mix. Deretter en bakken kaffe - fire skjeer. Alt gjort!

Omsorg

 Drug-omsorg


 Med disse verktøyene vi prøver å kvitte seg med kosmetiske feil forårsaket av ulike typer sykdommer.

 Midler fra seborrhea. Seborrhea - en soppsykdom som forårsaker flass på hodet. Moderne sjampo vanlig kosmetisk linje bidra til å løse problemet bare delvis, og for en kort tid. Spesielle farmasøytiske preparater sliter med den samme soppen, stripping håret av dette problemer i lang tid.

 Midler fra kviser og hudormer. Disse medikamentene bidra til å gjenopprette normal balanse av fett hud, tilstoppede porer og hindre deres betennelse.

 Midler fra varicose bidra til å eliminere denne sykdommen symptomer, noe som gjør huden mer vakre ben.

 Midler fra psoriasis også eliminere kliniske manifestasjoner i den akutte fasen av sykdommen.

 Det fine med kroppen vår er avhengig av vår kjærlighet til ham og ønsket om å se bra ut. Vær modig og du vil se at de er i stand til mye!  
Яндекс.Метрика