Hvordan å se yngre

 Hvordan å se yngre ut uten botox


 Vi vet alle at mange berømte kvinner (skuespillere, sangere, modeller, osv), nå 50 år, ty til plastisk kirurgi og kosmetikk for å se yngre ut. Ja, veldig populære Botox-injeksjoner - et stoff som jevner moden hud, noe som gjør kvinnen et dusin år yngre.
 Imidlertid bør slike prosedyrer gjøres regelmessig, men de er ganske dyre, så mange kvinner rett og slett ikke har råd til. Likevel ser frisk og ung alt jeg vil.
 Så hva gjør de andre damene som også ønsker å se unge og attraktive, men dyre kosmetiske prosedyrer er ikke nok penger? Australian makeup artist Rae Morris hevder at det er en løsning - hjelpe riktig sminke.
 Først bør brukes mer blush, så huden din vil se sunnere. At de holdt på ansiktet for en lang tid, bruker foundation make-up av den såkalte vektløs tekstur (dette kosmetisk produkt som absorberes raskt inn i huden, maske mindre bugs og gjør det helt glatt og strålende).
 For dette formålet, er det bedre å bruke kremet blush, som de er mer egnet for foryngende effekt enn skarp. Deres største fordel er at de ikke legger vekt rynker.
 Flere makeup artister tilbyr makeup rødme til to usammenhengende nyanser, vil denne metoden få kraftige anti-aging effekt. For eksempel, ikke forsømme rødme rosa og bronse toner. Pink brukt til epler av kinnene sirkelbevegelse og bronse - området under kinnbena. Dette kosmetisk "løfte" visuelt heve kinnben, slik at ansiktet mye yngre.
 Ikke bruk som et fundament for sminke makeup rosa eller beige nyanser - disse gjør fargetoner kaldt. Også nødvendig rate makeup øyenbrynene. Så, ikke for mye å tildele dem som lyse bryn trekke oppmerksomhet til templene, som gjennom årene har blitt mer komplett. Optimalt, hvis øyenbrynene er den samme fargen på håret ditt.
 Vi anbefaler ikke liner på nedre øyelokk, bare kjøre den bare på toppen. Bedre frafalle frost og skinnende øyenskygge, som det vil gi huden din alder "skjellete" utseende. Beste matte nyanser som brunt og mørk grå. Alltid nøye skygge skygger.
? Ved å gjøre makeup, alltid holde nakken. Uansett var ikke kompetent sminke i ansiktet ditt hvis du glemmer om halsen området, vil dette con Trust gi deg et hode.
 Selv om kvelden sminke bør ikke brukes mørkere nyanser av leppestift, fordi den mørke fargen visuelt reduserer og lepper med alderen, og så er allerede mister en klar bane. Hvis du bruker en lipgloss, så må du bruke den som forsiktig, forårsaker bare den sentrale delen av provinsen. Fine linjer som vises i voksen alder i hjørnene av leppene, kan korrigeres ved å bruke concealer.
 Før du påfører foundation make-up, bedre bruk av bare én krem. Hvis du bruker flere forskjellige verktøy, huden blir fort fet make-up, vil skinne.
 Kvinner 50 år og eldre er ønskelig å foretrekke rolige pastell skygger med lys glans. De ikke bare bidra til å åpne øynene, men også avlede oppmerksomheten fra rynker vokrut dem. Hvis du foretrekker skyggen av brune og beige toner, er den beste fargen mørkere tone nyanser av naturlige farge. Shadows brukes på øvre øyelokk i bevegelse, slik at optisk zoom øyet.
 Også øyesminke bør Kayal mykt lys (hvit eller beige) som slimete nedre øyelokk malt pil. Denne metoden legger utstråling syn. Krets på øvre øyelokk liners gjøre bedre myke fargetoner som brunt eller grått.
 Ofte øyet vises mørke ringer, eller blåmerker. Skjule dem concealer hjelper fersken nyanse som er brukt til blåmerke og skygge til midten av nedre øyelokk, forlater "kråketær" intakt. Hvis du bruke concealer på de fine linjene rundt øynene, det vil bare fremheve dem.  
Eye Makeup

 Hvordan gjøre øyesminke.


 Som med riktig øyesminke fikse og justere ansiktstrekk.

 Hvordan fikse øynene


 Justere formen på øyet ved hjelp av skygger og eyeliner selv mascara. Skygger bør innføre spesiell børste eller applikator, og i det første tilfellet, vil de danne et tynt lag knapt merkbare, og den andre - en tykk tett.
 Det finnes flere teknikker for å tegne skygger, men generelt de inkluderer følgende komponenter (Fig.):
 • skygge-base;
 • skygge-krets;
 • skygge-vekt.
Eye Makeup

 Shadow-base - er den lyseste skyggen som bør være lysere hudfarge eller gli inn i skyggen av det. Ja, toner kald hud egnede kalde pastellfarger å varme - varme farger. Hvis du har blek eller rosa hud, er det best å bruke en nyanse av hvitt i kombinasjon med blå, rosa, lilla og grønne toner kaldt. Hvis du har varm hud gulaktig, den egnet skyggen av varme pastellfarger: elfenben, salat, korall, fersken, gul.
 Skygge-basis påtrykkes det indre hjørnet av øyet ved å bevege det øvre øyelokket. Hvis den øvre øyelokk hengende, skygger spredt over det å øyenbrynene.
Eye Makeup

 Fig. Putting skygger
 Shadow-fold banen brukes til det ytre hjørnet av århundret øyne og skygge til det høyeste punktet, litt overskrider grensen folder at skyggen ble sett når øyet er åpent. Shadow-optisk krets åpner bevegelige øyelokk.
 Shadow-fokus - en veldig mørke eller lyse farger, isolert øvre øyelokk. Disse skyggene bør matche fargen på iris eller alternativt kombineres og kontrastere det med den generelle fargene på klær eller smykker. Shadow-vekt bør legges på det ytre hjørnet av øyet, og deretter skygge slik at de optiske pick konturer øynene og øyelokkene.
 Det er også viktig å riktig skygge skygger. Hvis de stenger farger som burgunder og rosa eller nyanser av en farge (lys grønn og grønn), deretter skygge skygge grensen nødvendig, slik at overgangen fra en nyanse til en annen var knapt merkbar. Ved bruk av kontrasterende farger som hvitt og svart, for å inkludere i farger mellom skyggen - i dette tilfellet grå. Andre farger (oransje, lilla og så videre. F.) Bør påføres og prikket skygge forsiktig, tar seg ikke å blande fargegrenser.

 Metoder for deponering av Shadows


 Øyenskygge brukes på flere måter, og valget avhenger av formen og øye make-up avtale. Figuren under viser de ulike måtene å skygge skygger:
 • utgangspunktet imponerende skygge mørk tone, og deretter gradvis gå videre til lysere toner som er podlynney øyenbryn (Fig A.);
 • nyanser skygger påfølgende diagonale bedre skygge skygge nyanser fra lys til mørk. Skjemaet kan det være annerledes, "banan", "vinge" eller "cat eye" (Fig B.);
 • nyanser skygger nære i tone pålegge hverandre lag på lag, gradvis økende skygge-vekt i det ytre hjørnet av øyet (Fig C.);
 • i horisontal shading skygge legges vekt på den øverste kanten av veksten av øyevipper - "åpen banan" (Fig. D).
Eye Makeup

 Fig. Metoder skyggelegging skygger

 Eyeliner blyant eller


 Eye Liner utført ved hjelp av tørr eller fet eyeliner, blyant kontur, skygger eller aylaynerom. Det gir uttrykksfulle øyne, noe som gjør dem mer synlige og lysere.
 Bare gjør eyeliner øynene med tørre skygger. Hva er tynn pensel, fukte skyggene og forårsake smal ryddig linje langs øyevippene, som effektivt understreker øynene og holdt lenge nok. Som for kontur blyant eyeliner og fett, bør de gjelder både fast linje eller pene tingene som du trenger skygge.
 Spesiell blyant - Kayal - som eyeliner brukes ikke verdt det. Det faktum at strukturen er for fet og myk, så det vil sette merker på øvre øyelokk. Dette blyant er bedre å bruke lys-farget eyeliner til nedre øyelokk. Lys linje trukket under den nederste vippekanten vekst, visuelt utvide øynene og gjøre utseendet mer uttrykksfulle og attraktive.
 Når den brukes i kayala kveld makeup eyeliner gjøre den nedre øyelokk, og de beste årsaken skygger til Kayal ikke roztikavsya. Hvorfor sette mellom vippene flere punkter i denne blyant, og på toppen av skygge skygger. Resultatet er vakre Smoky eyeliner.
 Aylayner gjøre eyeliner øyne lyse. Bruk den bør være svært forsiktig, fordi en feil bevegelse kan føre til skader nesten klar sminke, så det er valgt hovedsakelig av profesjonelle makeup artister. Merk at bruk aylaynera hold krets bare på øvre øyelokk.
 Aylayner er av to typer - blyant eller penn. Til sdelatpodvodkukarandashom-aylaynerom, må det være riktig riste før bruk og deretter raskt foreta nødvendig linje. Penner-aylayner gir en meget tynn og vakker linje.
 I tillegg, hvis nålen ikke er holdt på alle nivåer, er det lett å løse ved å lage en linje i midten av banen er bredere og raskt roztushuvavshy den.
 Med liner kan ikke bare fremheve konturen av øyet, men også for å forandre sin form. Hvis du foretrekker den klassiske pidvodtsi oppmerksom på hvordan du utfører det på riktig måte. Eye sum på øvre øyelokk, eyeliner mållinjen på det ytre hjørnet av den såkalte pil rettet mot vekst av de siste hårene på øyenbrynene og ikke utover omrisset av århundret i det ytre hjørnet av øyet.
 Med eyeliner kan gi nærmest enhver form (fig.).
Eye Makeup

 Fig. Typer eyeliner
 Liner er nesten alle farger, valg av disse må man alltid huske de grunnleggende reglene for fargevalg farge kosmetikk, sminke avtale, alder, type utseende.
 Mest farge øyesminke velge den fargen. Snakker av denne metoden for fargevalg, kan vi skille flere grunnleggende mest vinnende kombinasjoner:
 • Bronse mørk hudfarge og brune øyne - grønn, gul, blå og oransje farger liner;
 • rettferdig hud og brune øyne - grå, blå, blå og smaragdgrønt farge eyeliner;
 • rettferdig hud og brun-grønne øyne - oliven, mørk grønt, svart og gull farger liner;
 • blå øyne - brunt, beige og gull, mørk grå, sølv og blekk farge eyeliner;
 • mørk hud og grå øyne - sølv, blå og kobber;
 • mørk hud og grønne øyne - brun, taupe, burgunder og lilla eyeliner;
 • grå-blå øyne - beige, brun, blå og grå.
 Da oppfordrer deg til å lese artikkelen: Hvordan søke mascara

 Eye Correction forskjellige former


 Profesjonell make-up for å justere øyets form guidede grunnleggende om maleri, slik at de kan åpne, øke eller øke øye, forbedre sin ekspressivitet og nesten skjule eventuelle feil. La oss prøve å forstå de teknikker de bruker.
 Mandelformede øyne (Fig.) Ble tatt for å justere fordi deres form anses ideelt. I dette tilfellet, vanligvis understreke de naturlige konturene og Chiaroscuro.
Eye Makeup

 Fig. Korreksjon mandelformede øyne
 Runde øyne (Fig.) Krev en liten korreksjon. Hva skal ligge litt i øynene, og de aller kote øvre og nedre øyelokk holde pilen litt basert på innvendige og utvendige hjørner.
 Deretter trekke grensen konturen av århundret med skygge og skygge det opp og bort mot templet.
Eye Makeup

 Fig. Justeringer runde øyne
 Slit øyne (Fig.) Må være åpen, noe som gir dem volum. Dette gjøres på følgende måte: ved hjelp av skygge vыsvetlyayut sentral del av øvre øyelokk, og den indre og ytre delen av øyet forårsake skygger. Deretter lede ytre kontur øyne utolschaya pilen i midten, og bunnkontur i det ytre hjørnet av øyet kobles ikke med toppen og litt skygge. På kanten av nedre øyelokk holde linjen lys kayalom. Touche sette på vippene gitt vekt i midten av øyet.
Eye Makeup

 Fig. Korreksjon slit øyne
 Emerging (East) øyne (Fig.) Justeres ved hjelp av kretsen, utført skygger røykfylt nyanser.
 Contour holder øvre og nedre øyelokk, og i det innerste hjørnet av øyet gjøre det litt lenger. Øyevipper bør være nøye malt.
Eye Makeup

 Fig. Korreksjon stiger (Øst) Eye
 Fallende (europeiske) øyne (Fig.) Bør være visuelt løft det ytre hjørnet. Hva oppførsel intern sti på kanten av øvre øyelokk fra indre øyekrok til det høyeste punktet, og deretter heve pilen i denne høyden og utvide den til det ytre hjørnet av øyet. Skygger skygge opp og bort mot tinningene.
 Og det er ikke anbefalt å sette banen til nedre øyelokk, er det bedre å subtil linje fra midten av øyet til sin interne utolku og skygge.
Eye Makeup

 Fig. Korreksjon fallende (European) øye
 Noen sett øyne (Fig.) Krev plassering av aksenter og skyggelegging skygger på utsiden av øyet. Når makeup øyenbrynene også understreke sin ytterkant. I det ytre hjørnet av øyet gjøre "tick" ved hjelp av lyse nyanser eller lyse kayala som visuelt øker avstanden mellom øynene.
Eye Makeup

 Fig. Korrigering av close-sett øyne
 Allment sett øyne (Fig.) Justeres på følgende måte. Contour brukes på alle øyenskygger og skygge fra det ytre hjørnet av øyet til innsiden. I det innerste hjørnet av skygge og skygge bør hodet over øyenbrynene.
Eye Makeup

 Fig. Korreksjon allment sett øyne
 Konvekse øyne (Fig.) Bør visuelt forbedre. Hvorfor bruke en matt skygge mørkere nyanser brukes på øvre øyelokk bevegelse. Deretter, på kanten av nedre øyelokk utføre intern kontur mørk kayalom og endelig pil viser en bred linje av skyggelegging.
Eye Makeup

 Fig. Korreksjon konvekse øyne
? I Kayana og aylaynera, er det også en penn for øye liner, kalt aydefayner. Med hjelp linjer er veldig klar og tynn.
 Dyptliggende øyne (Fig.) Top litt dekket hlaznytsey, sminke og formål - å trekke dem fra dypet. Hva er den øvre øyelokk flytte årsaken perlemors skygge lyse nyanser og øvre øyelokk contour tegnet med mørke skygger, og bedre hvis de er kjedelig. Konturene av øynene avgir lyse toner.
Eye Makeup

 Fig. Korreksjon av dyptliggende øyne
 Øynene til naplыvayuschey fold århundre (Fig.) Må justere. Derfor forestående uklar del i forhold til den rullende tallet nadbrovnomu plass for visuelt å åpne øyne. På kanten av nedre øyelokk holde linjen kayalom lys og skygge under vippene krets formørket farge.
Eye Makeup

 Fig. Eye Korrigering av naplыvayuschey fold århundre  
Яндекс.Метрика