Hvordan å senke forhøyet blodtrykk lavere
 Det totale trykket i blodårene er blodtrykk. Hver beholdertrykket er forskjellig i aorta av hjertet mest trykk. Blodtrykk på en person består av to deler: 1 - Trykk Hjerte 2 - vaskulær tone. Det andre trykket er lavere.

 Normal lavere trykk


 Hvis det lavere trykk av 80 det anses at dette er normen. Siden tre mann fartøyet, gapet mellom musklene støtter det er normalt, ikke å la det gå. Tilfeller der lavere trykk øker.
 Hver person har individuelle trykkindikatorer, er noen norm høyt blodtrykk som reduseres. Men disse indikatorene bør være opp til en viss grense. Arbeidet med nyrene kan påvirke lavere forhøyet blodtrykk.
 Hvis nyrene arbeide, renin produseres i overskudd, noe som fører til trykkøkning. Hvis årsaken til dette høye trykk, vil det bli tildelt spesifikke medikamenter som blokkerer renin produksjon, normaltrykk.

 Hvordan å senke forhøyet blodtrykk lavere


 Redusere trykket kan være uavhengig eksklusiv kost stekt og salt mat, og foretrakk frukt og grønnsaker, melk og meieriprodukter. Det er spesielt viktig å spise ost hver dag. Sukker erstatning honning og saften av rødbeter rene kar.
 Hvis ingen piller på hånden, og behovet for å redusere forhøyet blodtrykk lavere, kan du ligge på sofaen og begrave en person pute. I nakken sette isen og holde lenge. At han ikke flyte, bør det pakkes inn i folie, legg i en pose og innpakket i et håndkle.
 Det ville være hyggelig etter en slik kompress å massere nakke regionen ved hjelp av vegetabilsk olje, men det er bedre hvis det er fersken, som på grunn av sine egenskaper redusert trykk. Hvis du etter slike prosedyrer økte lavere blodtrykk kom ikke tilbake til det normale, bør du ringe en ambulanse.
 Hvis blodtrykket stiger ofte med tilstanden forverres, er det ikke nødvendig å drive selvbehandling. Alle de ovennevnte anbefalinger kan normalisere blodtrykket, men ubestemt tid. Det er viktig for riktig behandling, oppnevnt etter å finne ut årsakene som øker lavere trykk.  
Hva som er den normale øvre og lavere blodtrykk
 Som mange vet om blodtrykket i tillegg til hva som anses normalt 120-80 mmHg? Jeg ønsker å forstå mer, hva gjør de øvre og lavere blodtrykk, og normale nivåer påvirker økningen og redusere dem.

 Blodtrykk


 Systolisk, indikerer altså øvre press at den kraften som hjertemuskelen arbeider og presser blod inn i arteriene. I form av press er det første nummeret.
 Diastoliske trykket er lavere, noe som indikerer at vaskulær tone, at den kraft med hvilken muskel vaskulær blodtrykket i dem. Muskeltonus fartøy primært avhenger av renin produseres i nyrene, er det det andre tallet.
 Således er den øvre og lavere blodtrykk - et mål på nyre og hjerte samtidig. Hvis hjertemuskelen begynner å presse blod med stor kraft, så dermed øker overhead press, hvis med mindre kraft - er redusert. Hvis nyrene produserer mye renin, jo lavere trykket øker hvis mindre - er redusert.

 Normal øvre og lavere blodtrykk


 Betraktes som normale hvis forskjellen mellom øvre og nedre blodtrykket er mellom 30 og 50 mm Hg. Dersom resultatet er mer eller mindre et signal på fare, kalt pulssignal. I seg selv press ingenting å si og har ingen spesiell betydning. Viktigst, som er den øvre eller lavere blodtrykk og at det å være tålmodig med slike vilkår.
 Hvis forhøyet systolisk blodtrykk, er hjertemuskelen arbeider hardt, og dermed kan være hjerteinfarkt og hjertemusklene kan fort bli oppbrukt. Hvis det diastoliske trykket er hevet, indikerer det dårlig elastisitet av blodkar, og mest av alt, åreforkalking.
 Arbeider eller normale nivåer i kardiologi betraktet som en topp eller bunn blodtrykk når en person føler seg fin. Dette trenger ikke å være et tall fra 120 til 80. Mange føler stor, og ved et trykk på 140 over 90, og ved et trykk på 90 til 60. Bare en lege kan bestemme hvilken er den normalt trykk til en pasient etter testen og oppfølging.  
Hvor raskt lavere blodtrykk uten bruk av narkotikaHvor blodtrykket eksplodert og nødvendige medisiner på hånden der, bør du ikke fortvile. "Beat" kan være enkle og tilgjengelige midler.
Faren for høyt blodtrykk vet alt. En betydelig økning i systolisk (øverst) trykk er en trussel mot kroppen angrep, iskemi, angina og hjerneslag. Jo større er den diastoliske (bunn) trykk truer med nyresvikt.
Det er et arsenal av blodtrykkssenkende medisiner som kan opprettholde trykket i normalområdet. Hvis sikkerhet angrep hypertensjon napping ved siden av ingen medisiner, og trykk ruller? Føler det kardiovaskulære systemet av styrke? No way! Det er påvist ikke-medikamentelle behandlinger.
Kontrast Foot
Vi neste to tanker (boller, gryter, etc.), en med varmt vann, og en annen - kaldt. Fordype føtter 2Hvor raskt lavere blodtrykk uten bruk av narkotika minutt i varmt vann og deretter 30 sekunder i kulden. Dette gjentas 3 til 5 ganger.
Temperaturendringer, forårsaker første blodtilførselen til føttene og dens utløps fartøy tone, noe som gjør dem fleksibel og elastisk. Som et resultat er trykkfallet garantert.
Noen gjør feil i å ta bare varmt fotbad. Varmet, blodårene utvider føtter, de Dolly blod og blodtrykket synker. Men når du mottar varme bad stopper og reduserte trykkbeholdere krype opp igjen.
Eddiksyre pakke
Eddik, helst eple, fortynnet med vann i forholdet 1: 1, impregnere dem håndklær og pakket sine føtter. For å øke effektiviteten av dette verktøyet, må du sørge for god kontakt med overflaten av eddik føtter. Dette er best å sitte ned, sette fotsålene nivå og vpertysya dem til gulvet. Hvis helsen tillater det, bedre få på beina - så effekten av eddik på fotsålene er maksimert.
Massasje nakkeområdet
Sett deg ned ved bordet, la hendene på bordet foran ham og slippe dem ned. Assistent mensHvor raskt lavere blodtrykk uten bruk av narkotika bak ved ryggmassasje og kna med begge hendene skulder del av ryggen mellom skulderbladene, nakke og hode. Halsen bør massere indeksen og midtre fingrene, alle andre områder - tommelen. Varigheten av massasje er 10 minutter.
På ryggraden og dermed produsere ingen manipulasjoner trenger ikke å massere det er strengt forbudt!
Hodemassasje
Tuppene, kjører hånd i håret, utføre lett massasje pannen, gradvis flytte til templer, krone og nakke. Etter 2-3 minutter trykket øke og holde fingrene masserer hodet kraftig i 1-2 minutter. Gå tilbake til lyset og avslappende massasje, gjør det i ca 2 minutter.
Puste magen

Sakte og fokusert utføre dyp pusting magen i 1-2 minutter. Nivået av hormonet stresu-Hvor raskt lavere blodtrykk uten bruk av narkotikaadrenalin vil bli redusert ved å redusere mengden produsert nedsatt enzym som direkte øker blodtrykket.
Vyp'yachuyemo magen på inhaleres og puster - uavgjorte, holde opp for lang pust, og deretter igjen, puster inn, puster pusten. Øvelsen kan gjøres stående, sittende eller liggende.

I tilfeller hvor blodtrykket steg litt, ikke rush å ta blodtrykkssenkende medisiner test gitt oss måter å redusere trykket.
Hold deg frisk!
Hvordan vet du hva som gjør vondt i hjertet?
 Årsaken til smerter i brystet kan ikke bare hjerte-og karsykdommer. Ofte brystsmerter forårsaket av inflammatoriske prosesser knyttet til mage-tarmkanalen, lunger og ryggrad. Så forstår som gjør vondt i hjertet, og ikke noen andre organ som er nær i nærheten, uten videre behandling noen ganger kan ikke råd til enda en erfaren lege. Men noen spesifikke funksjoner i hjerte-og karsykdommer er fortsatt der. På dem vil bli beskrevet nedenfor.
 Smerter under koronar okklusjon
Kramper og obstruksjon av koronararteriene - et tegn på koronar hjertesykdom. Når en person opplever spasmer skarp smerte skjærer art, som skjer bak brystbenet. Det er vanligvis gitt i den venstre side av kroppen, fra tuppen av bladene til lillefingeren. Smerten kan være så alvorlig at pasienten har problemer med å puste. Dramatisk økt blodtrykk, en mann mye rød eller blek.
Smertefulle opplevelser er av kort varighet. Det er vanligvis under sterk fysisk eller psykisk stress (angina). Men i noen tilfeller kan forekomme smerte under søvn (kalt angina resten). Angrepet ender like plutselig som startet, og pasienten føler seg full oversikt.
Fjerne smerten vilje nitroglyserin tablett. Men hvis etter 1 - 2 minutter etter å ha mottatt et angrep finner sted, bør du umiddelbart ringe en ambulanse.
 Smerter i inflammatoriske prosesser i hjertet
Noen ganger etter utfordrende smittsomme eller allergiske forkjølelse begynne betennelse i hjertet (myokarditt og perikarditt). Smerte i dette tilfelle er meget lik den ovenfor smerte av angina, men er mer langvarige og ikke fjernet nitroglyserin.
Når myokarditt smerte bak brystbenet kan ikke akkurat i sentrum og litt til venstre. Ofte øker under trening. Noen ganger smertene varer nesten kontinuerlig og har piercing-verkende i naturen. Utrygt for kortpustethet, astmaanfall.
Hvis betennelsen har påvirket det ytre skallet av hjertet (perikarditt), er smertene vanligvis moderat, uniform. Periodisk mulige angrep, der smertene øker. Lokalisering av smerte - venstre øvre brystet området, venstre øvre del av magen, venstre skulder. Forstå at gjør vondt i hjertet, ikke de andre organer kan økes smerte når du prøver å endre plasseringen av pasienten (ligge, sitte ned, osv). Akkompagnert av alt dette feber med frysninger.
 Smerter i andre kardiovaskulære sykdommer
Noen ganger folk klager over verkende smerter i øvre tredjedel av sternum, som kan vare i flere dager på rad uten å endre sin karakter. Denne smerten er ikke merkes i andre deler av pasientens kropp og ikke fjernet nitroglyserin. Ofte ledsaget av symptomer aneurisme (utvidelse) av aorta. Sykdommen behandles kirurgisk, fordi forsinkelses gå til legen ikke er nødvendig.
Like ofte, pasienter klager kardiolog og sterke smerter i brystet, noe som øker under utånding. Det varer vanligvis et par timer i strekk, er ikke fjernet eller nitroglycerin eller etter administrering av smertestillende medikamenter. Akkompagnert blålig hud, blodtrykksfall, hjertebank og kortpustethet. Alt dette - tegn på tromboembolisme. Sykdommen behandles i et sykehus, om nødvendig, er operasjonen for å fjerne emboli.
 Generelle råd
Selv om du ikke er sikker på hva som gjør vondt deg til hjertet, ikke magen eller ryggen, er det viktig å konsultere en kardiolog. Hjerte- og karsykdommer er veldig mye de har symptomer ganske komplisert, så trenger en omfattende undersøkelse og diagnostikk av hele organismen. I noe tilfelle ikke utsette å gå til legen. Faktisk kan dette avhenge av livet ditt.  
Яндекс.Метрика