Hvordan søke foundation?Toning ansiktshuden - en prosess der midlene brukes Toning, emulsjon eller krem ​​som gir huden en skygge valgt. Toning midler skjuler perfekt mindre feil og mangler i ansiktet og gjøre fargen mer lik. Vanligvis Toning enheten er korrekt festet på dagkrem består beskytte og næringsstoffer, pigmenter, pulver, fuktighet, fett. Med riktig valgt farge og korrekt søknad kan dekke opp feil som små arr, irriterte områder, kviser, flekker, ujevnheter. Makeup artister over hele verden mener at grunnlaget er grunnlaget for all make-up. Når huden ved hjelp av stiftelsen blir vanlige arter, vil øyenskygge og leppestift ser på som vakker hud. Men huden uten foundation eller uforsiktig dekket med øyenskygge og leppestift vil se rotete og fargeløs. Velg en foundation i stor grad kompliserer sin overflod og mange navn. Faktisk er alle de samme krem ​​eneste forskjell mellom dem er at de har en annen struktur og transparens. Noen kremer inneholder mer fuktighet og fett, men færre pigmenter og pulver, som kamuflasje krem ​​er ikke nok hudproblemer. Med andre kremer pen pigmenter og pulver og de kan lett skjule mindre feil.
Før du kjøper en foundation, bør du vite nøyaktig hva du skygge ansiktet og hudtype. For fet hud er best egnet flytende foundation, er det vanligvis selges i flasker eller glasskrukker. Denne kremen inneholder lite fett og mye pulver. Dette er et slikt pulver fundament og etterlater huden silkemyk-matte ha rømt fra hennes overflødig talg. Best egnet for en slik hudkrem med lakrisekstrakt og kvede frø. De er i stand til å regulere sebum og samtidig beskytte og gi næring til huden. Mer væske tone fløte dekket med et tynt lag av huden, fordi denne lille planert overflate og huden blir ugjennomsiktig.
For tørr og sensitiv hud ideell kremer som inneholder mye fuktighet og fett, og i kombinasjon med kosttilskudd som vitamin E og A, over tid er de i stand til å holde huden tørker ut og holde på fuktighet. Stor viste seg å kosmetikk shyaluronovoy syre. Etter sin søknad huden blir myk og voluminøs. Tinted Cream dekker huden tykt nok lag og helt dekker alle flekker og prikker.
Til omsorg for normal hud vil være nok dag fundament. Dette kan være en vanlig krem ​​beriket med pigmenter. Dersom naturen har tildelt du nok glatt hud, så vil du være fornøyd med dette betyr. For en vanlig dag makeup for kvinner med normal hudtype tilstrekkelig fundament dag, han gir huden en myk gjennomsiktig farge. Pluss krem ​​inneholder også kosttilskudd. For lyse kvelden make-up vanlig dag foundation vil ikke fungere, da huden vil virke for gjennomsiktig.
Før du påfører foundation, må du først søke dagkrem og la den bli absorbert ordentlig, forblir vått papirhåndkle. Tone krem ​​bør brukes riktig, fra sentrum til periferien av en sirkulær bevegelse. Hvis du gjør det tvert imot, kan de store rynker og porer absorbere mer sminke og være godt synlig. Ikke i noe tilfelle skal gjelde på ansiktskrem i store biter, slik at malingen ikke vil jevnt fordelt og vil se unaturlig.  
Hvordan søke foundationSpørsmålet "Hvordan søke foundation? "Sannsynligvis skjer hver andre kvinne. Det er et stort utvalg av kremer i forskjellige prisklasser fra forskjellige produsenter og med forskjellige effekter. Hvordan ikke å gjøre en feil?! Her er noen enkle tips om hvordan du velger og hvordan du kan bruke foundation.
Plukk krem ​​bør i henhold til hudtype og alder. Hvis kremen er valgt riktig, og du vet hvordan du skal bruke foundation, deretter skjule små defekter av hud, ruhet, kviser og urenheter vil ikke gjøre store verk.
Svare på spørsmålet "Hvordan søke foundation? "Husk at kremen er grunnlaget for make-up, og eventuelle senere brukt makeup vil se mye mer naturlig og attraktivt hvis du gjorde alt riktig. Til tross for den rekke kremer, de skiller seg i det vesentlige bare av graden av åpenhet og konsistens.
Før du fortsetter å forklare hvordan å bruke foundation, en liten påminnelse. Hvis du allerede har plukket opp fundament i henhold til din hudtype, ta hensyn til skyggen av krem ​​- det må kombineres med tonen i ansiktet.
Hvordan søke foundation: trening.
Før du påfører foundation ansikt må rengjøres, bør personen smøre dagkrem og vent noen minutter til den er absorbert. Restene av kremen bør våt håndkle, helst papir. Hvis du ikke følger disse anbefalingene, vil basen faller ujevnt.
Hvordan søke foundation, programmet.
Grunnlaget kan påføres med en spesiell svamp eller fingertuppene. Uansett hvordan du gjør det, aldri legge et fundament i store biter, deretter tonen vil bli jevnt fordelt og har en naturlig look. Tenke på hvordan å bruke foundation, husk at dagen og kvelden sminke varierer i farger. På ettermiddagen vil det være nok til å sette en gjennomskinnelig base på de sentrale delene av ansiktet og spredte seg til resten av kremen forblir stasjoner. På kvelden kan du ta den tonale grunnlaget mørkere tone, men det bør heller ikke se "laget av gips" i ansiktet. Påfør foundation i dagslys.
Hvordan søke foundation: konsolidering effekt.
Etter påføring av krem ​​blot områder som grenser til hår og nedre deler av hake og kinn med et papirhåndkle. Hvordan søke foundation til huden er fløyelsaktig? Veldig enkelt, gulv baser bruke litt pulver. Profesjonelle makeup artister anbefaler duskregn med et lite ansikt belagt med tonal basis av vann fra sprinkleranlegget som vil ta godt fundament sminke og gi et mer naturlig utseende.  
Som pofarbuvatysya en blondine uten gulning? Hint og tips

 Noe av det smukke kjønn, utsatt for hyppig og drastisk endring av bildet. Og i disse øyeblikkene før de kan bli et problem som pofarbuvatysya en blond uten gulning. Selvfølgelig, til det beste alternativet å gå til en god frisør eller skjønnhetssalong. Forsøk på å farge håret hjemme kan ikke alltid gi positive resultater.
 Kvaliteten på hårfarge ha en innvirkning et stort antall faktorer som du bør vurdere.
 Hvordan å skjule og være klar over at hvis du farge håret hjemme
 First. Når du bestemmer hva du skal male pofarbuvatysya blond, må ta hensyn til strukturen i håret ditt: de er myke eller harde, krøllete eller rett, tykk eller tynn, og så videre. Vurdere kvaliteten på håret ditt. Denne analysen vil ikke bare velge riktig maling, men å beregne beløpet.
 Sekund. Hvis du fortsatt farget håret hjemme, sjekk at du ikke har gått pakking av gammel maling, hvis så, igjen les nøye sammensetningen. Hvis ikke, prøv å huske hva male du brukte sist. Dette er nødvendig når du velger en ny bil, spesielt hvis den forrige fargen du utførte nylig.
 Betyr det forrige og neste skal ikke forstyrre hverandre. Du må forstå at når ommaling radikal, spesielt hvis maleri krever belysning, kan det hende du får ikke bare gul, men også et stort antall uforutsette variasjoner over dette temaet.
 Tredje. Identifisere fordelene i maling merkevare og sine produkter. Ta vare på dette på forhånd, vil du være immun mot dårlig gjennomtenkte kjøp.
 Fjerde. Sørg for å behandle perioden besluttet å bruke males. Eksperter anbefaler ikke å gjennomføre prosedyren maleri i de tidlige kritiske dagene ". Det antas at på denne tiden av hormonelle endringer i kroppen kan forhindre få de forventede resultater, eller ugunstig påvirke stabiliteten av malingen. Dette gjelder kvinner under graviditet pluss det uventede kan være allergiske eller andre bivirkninger, inkludert lukter av maling.
 Femte. Hvis du velger å skjule, husk at for å få best effekt bør vurdere din hudtype og basen fargen på håret ditt. Prøv å eksperimentere med parykk for å være trygg på at du ikke blonde fargen ikke ødelegge.
 Sjette. Radikal ommaling vil alvorlig skade håret ditt. Sjekk selv, er du forberedt på å risikere? Blonduvannya - den mest vanskelig for alle typer hårfarging type.
 Syvende. Hvis du er en brunette og ønsker en ny hårfarge ser naturlig ut, og deretter lytte til råd: lysere hår i begynnelsen ikke mer enn tre farger. Hvis resultatet ikke tilfredsstiller deg, en uke igjen for å avklare noen tråder rundt ansiktet. For shatenok og rødt lys optimalt opprinnelige to toner. Hår og lys brun fin repaint i alle farger, er det viktig å velge riktig nyanse. Hvis du tålmodighet vil dere da i et par måneder kan få ønsket resultat.
 Maling for blondiner bør være av høy kvalitet, egnet pris og etter å male det du får ønsket resultat og varig effekt uten skade på helse.  
Lett hårfargeSvært moderne kvinner ofte ty til hårfarging. Årsakene er forskjellige: noen alltid vil være annerledes, så den andre veien kamuflasje grå hår. Uansett hva det kan argumenteres for at hårfarging - veldig populært prosedyre. Men resultatene ikke alltid behagelig, etter hyppige hårfarvinger bli svak, mister sin glans og helse. Denne vin hydrogenperoksyd og aggressive ammoniakk til stede i sammensetningen av malingen.
Harmless Hair Dye
Når du maler kvinner står overfor problemet med overtørket hår, slik at de er på jakt etter et alternativ - sparsom agenter. Disse virkelig er - en bezamiachni maling. Nesten hver merkevare tilbyr kundene et fargestoff.
Den negative effekten på håret gi hydrogen peroxide og ammoniakk, så godartede maling disse komponentene bør ikke være. Istedenfor tilsatt fargepigment som ikke trenge inn i håret, og omslutter den. Hydrogenperoksyd i et slikt farvestoff er til stede, men i en lavere dosering.
Vanligvis er benigne maling ammoniakk erstattes polupermanentnыmy fargestoffer, som sammen med planteekstrakter og vitaminer behandlede hår. Disse fargestoffer foreslå forsiktig farge, men er laget for å holde på fuktighet, beskytter håret mot UV-lys og for å fukte og nærer dem.
Bezamiachni ikke male over grå hår fargestoffer, som de har ingen ammoniakk går i dybden av håret. Hvis du ønsker å ha blondt hår, men din naturlige nyanse av mørk maling sparsom du ikke passer. Male uten å endre den opprinnelige ammoniakk hårfarge bare to eller tre farger. Hva forgiving maling perfekt takle, det er bedre naturlige hårfarge - de gjør dem lyse, silkeaktig og skinnende. Bezamiachni maling vaskes bort raskt, selv om produsentene hevder at fargen holder seg til seks uker. Praksis viser at selve begrepet høyst fire uker, med en frekvensverdi av vaske hår. Dette er en klar fordel: dye hårfarge kan bezammyachnыm oftere enn noen annen. Dessuten samler de seg på hårfarge.
Hårfarging skånsom maling
Hvis du velger en bezamiachnu maling er best til å utføre prosedyren i den profesjonelle skjønnhetssalongen. Hvis du ønsker å farge håret hjemme lese nøye instruksjonene for å male. De fleste av disse malinger brukes til å tørke håret, la for en halv time, deretter vaske og bruke balsam-balsam eller gel fiksing. Hvis du ønsker å male spiret røtter, påføre malingen først de motsto femten minutter, og deretter hele lengden på håret, og etterlater en kvart time.
Selv om bezamiachna maling, ikke helt stoler produsenten. Les på linje komposisjon verktøyet. Hårfarging er ikke ufarlig når det frem med ammoniakk eller natriumbenzoat nitrogen-inneholdende organiske forbindelser. Disse komponentene redusere "nei" all den positive effekten av planteekstrakter og vitamin komplekser.
Før maling gjøres test for allergi - betyr påført på en del av kroppen, vanligvis albuen. Hvis det ikke er noen svie og kløe, noe ammoniakk i malingen. Husk, kan milde maling ikke inkludere i sitt medlemskap ammoniakk og aminer og natriumbenzoat.
For å få ønsket effekt ved å male bezamiachnoyi maling, må du vurdere flere faktorer: den naturlige hårfarge, struktur, tilstedeværelse av grå, temperatur og tid på malingen.
Før du bruker bezamiachnu maling, må du identifisere din naturlige hårfarge. Møter fargepaletten valgt skyggen? Hvis håret ditt er grå i fargen og golden maling, kan du få en grønn nyanse. Hvis du ikke kan velge farge, velge en lysere nyanse - i et mislykket forsøk på å fikse det enklere.
Tynt hår bedre absorbere maling, men mer utsatt for skade, fordi fremgangsmåten kan reduseres. Intensiteten av fargetemperatur påvirkninger - malt i varm hår raskere. Derfor, for å oppnå bærekraftige resultater, anbefaler vi en cap til å dekke håret og holde det planlagte tidspunktet.
Den mest tilgivende hårfarge
L'oreal Casting Crème Gloss - kvalitet maling grått hår og gir håret en naturlig glans. Paletten av tjueseks vakre farger gir naturlig farge. Inkluderer balsam med bivoks og kongelig gelé, som gir håret omsorg, gi dem mykhet og glans. Denne malingen kan brukes blant annet for selv maleri.
Essential Color fra Schwarzkopf - annen farge beriket med næringsstoffer og spesielle ingredienser, dette ekstraktet frukt litchi og hvit te. Rack konfigurasjonen gir et middel for skyggelegging av grå hår på 30-100 prosent. Paletten inneholder tjue nyanser. Etter bruk, anbefales det å bruke air condition, som selges med maling.
Garnier Color Shine - legger en rik naturlig fargetone forbedrer glans. Produsenten hevder at dette bezamiachna maling maling grå hår femti prosent. Farge tåle konsekvensene shampoo tjueåtte. Verktøyet har en myk formel, og dens kremet struktur beriket med ekstrakter av tranebær og arganolje. Seksten nyanser kombinert inn i fire grupper: rød og røde, brune og blonde, lys brun, svart og brun.
Wella Professionals Color Touch - gjør håret glans, garanterer stabil farge til tjue skylling. Krøller er lyse og imponere med sin skjønnhet. Oppnås etter farging effekt som ligner på laminering. I paletten presenterer sytti farger: naturlige toner, lyse farger for dristige kvinner.
I tillegg til disse malinger i butikkene kan du finne andre godartede fargestoffer, f.eks Chi Ilonic, Revlon Professional, Matrix, Cutrin, Londacolor. De må kjøpe bare i profesjonelle salonger, eller du kan velge falske.
Den kategorien av lyd farger og inkludere ulike urtepreparater, som også har en positiv effekt på håret. Først av alt, Basma og henna, samt pulver eller avkok shell grønne valnøtter, løk, sterk kamille. Deres farvepigmenter ikke endrer strukturen av håret, settling på overflaten for å danne en beskyttende film, mate dem og redusere dannelse av flass. Et godt alternativ for de som ikke liker profesjonell hårfarge.  
Яндекс.Метрика