Hvordan søke haylayter?
 Moderne kvinner, på grunn av kolossal hastighet på den kosmetiske industrien er praktisk talt ubegrensede muligheter i omsorgen for sitt utseende. På kommoden gjennomsnittlig high school student er som bokser, saker og børster som hennes bestemor og mor kunne ikke engang se i en levetid. Hva å snakke om jenter og eldre, som er uavhengige og har råd til å kjøpe sin egen makeup til dine preferanser! For nå kan du i det minste hver dag for å gå til din favoritt skjønnhet butikken og kjøpe hva ditt hjerte ønsker. Og hun vil, vanligvis mange. Og på dette punktet åpner en down. Overflod av vakker innpakning, deilige tekstur faktiske fargene og attraktive merknader og lokker til å prøve og kjøpe nesten alle kjøretøy på utstilling. Og så er det hyggelige salgsrepresentanter er klar til å fortelle hvor bra det nye produktet og hvordan det vil slå i et øyeblikk shoppere, noe som gjør det en sjarmerende og vakker. Det er vanskelig å motstå alle disse fristelsene. Så glad og fornøyd med kjøpet ditt, kommer du hjem og åpne posen. Ta ut kjøpet, låne en komfortabel stilling i speilet og ikke vet hva de skal gjøre! Ja, og kosmetikk, som er i hendene på en erfaren konsulent i butikken virket så vakker, lett å bruke og forstå, plutselig ble helt trosser forståelse midler. Hva gjør jeg? Ring kjæreste, jag via Internett eller kjører til en profesjonell makeup artist? Calm. Første person til dine venner, slektninger og til og med søstrene er forskjellig fra din, og dermed deres ordninger bruke sminke du fortsatt ikke får plass. Internett er mye motstridende og noen ganger også skadelig informasjon, må du huske hvor du først lært alt om denne fantastiske kjøretøy som er på et tap i hendene? Det er det samme. En mester i makeup er ikke alltid det travelt med å dele sine forretningshemmeligheter med kundene foretrakk å bevare bildet veiviseren. Et par raske strøk med pensler de virkelig dyktig forårsake noen sminke, slik at du ikke har tid og gispe - og gjentar sin manipulasjon kan ikke også. Derfor foreslår vi at du handle annerledes. Undersøke ditt eget ansikt og lære makeup teknikker selvstendig, og er basert på individuelle kjennetegn. Erfaring viser at det vanskeligste synskorreksjon betyr for ansiktsform: bronzatorы, concealer og haylayterы. Det handler om å bruke riktig teknologi belysning som en av de mest aktuelle kosmetiske produkter markedet, tilbyr vi kjenner i dag. 
 Hva haylayter. Hvorfor trenger vi haylayter
 Haylayter (engelsk «markere» - spot lys og utvalg prominence) - makeup verktøy utviklet for bruk på en scene såkalt skulpturyrovanyya person. Haylayter gjaldt både den første og den siste fasen av å skape et bilde - avhengig av hvilken stil makeup, ansikts hud tilstand og tekstur av produktet. I motsetning til de mer vanlige midler corrector, som tjener til å mørkne visse områder av ansiktet og forbedre den visuelle effekten av "depresjoner" haylayter brukes med motsatt formål. I henhold til lovene av optikk, mørke objekter og deres deler synes færre og lengre enn de egentlig er, og lys - tvert imot, mer og tettere. Følgelig haylayter brukes på de områdene som trenger å visuelt gjøre lysere høydepunkt som på ansiktet og en konveks volum. Enkelt sagt, i russisk haylayter bli kalt "vыsvetlytel", men som et middel for dekorative makeup har kommet til oss fra arsenal av vestlige makeup artister, bruker den en engelsk begrep som i tillegg, nøyaktig oversettelse av produktet, herunder dets tilleggsfunksjoner (se. oversettelse). Disse "bonus" har belysning inkluderer:
 Maske små støt på huden, overfladiske rynker og andre mindre feil.
 Gir huden din glød og frisk, visuell glatthet.
 Error Correction makeup gjort når du søker andre dekorative kosmetikk.
 Disse effekter oppnås ved å ha en liten del av lysreflekterende partikler som brekker lys faller på dem, og dermed skape et spill av lys. Dermed den viktigste fordelen til den strålende lys pulver, betyr skygger og høylys andre flimring - i fravær av store og kjente sparkles. I stedet for å reflektere lys haylayter legge mykronyzyrovannuyu glimmer og / eller naturperle. De rapporterte også hans maske betyr mulig, men svært beskjeden, fordi haylayter ikke annerledes tetthet, og derfor i stand til å raskt "for å avlede oppmerksomheten fra mangel enn skjule det helt. Tettheten av produktet og dets evne til å dekke avhenger av konsistensen av lys. Selv om det anses å være et betyr tørr, er det andre varianter:
Hvordan søke haylayter?
 1.  Tørr haylayter, Solid kompakte baller eller smuldrete (mindre vanlig). Det er satt fluffy børste med naturlig eller kunstig haug bredde avhenger av området forårsaker middel. Brukes som en siste finishen i de siste stadier av makeup. Praktisk for daglig bruk, slik at den kan tørke haylayter se i kosmetikk vanlig jente.
   Soft haylayter, Utstedt i form av en krem, mousse, fugemasse og andre. Den brukes til såkalt "fett" korreksjon er brukt til ansiktet i begynnelsen av sminke for å skape et mer levende og uttrykksfulle funksjoner. Ganske komplekst program og tett passer til ansiktet, på grunn av hva som er egnet for filming og blir hovedsakelig brukt av profesjonelle makeup artister og makeup artist.
   Flytende haylayter gel eller spray mye mindre. Ofte betyr å kombinere egenskapene til lys og reflekterende lag under makeup. Dette får ham ikke bare en sone, men også på hele ansiktet for å gi huden en sunn glød. Men for den samme årsak vыsvetlyayuschye evne slik belysning er lavere enn i andre arter.
   Blyant-eyelinerEller haylayter-Kayal. Konvensjonelt haylayterov kategorisert etter funksjon, men i form og bruk teknologi mer som en concealer. Som concealer haylayter i blyant hever mørk hud, men i motsetning til ham, ikke skjule, men bare litt maskering dem.
   Funksjoner lyse makeup
   Siden vi har nevnt muligheten til å søke annet lys, la oss vurdere dem mer. Først av alt er det nødvendig å være klar over at haylayter ikke et maskeringsmiddel, og skal ikke utføre funksjonen for kamuflasje makeup - hans jobb er annerledes. Derfor, hvis du teller bruker concealer for å skjule rødhet, utslett, merkbar blåmerker, akne, og enda flere arr på huden - er det bedre å gi opp denne ideen. Ellers risikerer du å ikke skjule, men heller understreke hud feil og zaktsentuvaty oppmerksomhet eller prøver. Av samme grunn haylayter ikke anbefalt til eiere av fet hud, grov og fet. Alle defekter, "Opplyst" haylayterom er umiddelbart synlig og komme i forgrunnen. Derfor vanstyre og overdreven bruk av belysning gir umiddelbart sin uerfarenhet holdere for å lage sminke og / eller ikke smaker veldig godt. For å unngå slike opplevelser bør påføres veldig haylayter dosering, på følgende områder:
  Hvordan søke haylayter?
  1.  Kinnbenet (Bone, utstikkende deler). Dekningen av dette området gjør ansiktet mer stram, noe som betyr at unge. På grunn høydepunkter underwire kinnben vises flere sunkne kinnene som er moteriktig. Hvis stedet for belysning søknaden er korrekte (og det skal være den mest konveks plass), deretter samtidig gjemmer mørkere under øynene (spor av søvn), og personen blir mer åpen.
    Området under øyebrynet (Noen ganger - over øyenbrynene). Haylayter i dette området understreker formen på øyenbrynene og gjør det ser mer åpent, og når det kombineres med søknaden under neste punkt på listen, mer og mer åpen. Bruk den til å visuelt heve øyenbrynene og selv skjule tynne regrown hår som er slått ut av den totale klar bane.
    Indre hjørnene av øynene og flyttet av dem. Tegning belysning i disse vilkårene bidrar til å korrigere noen sett øyne, nese og visuelt stonshyty "åpne" visning. Skjuler tegn på tretthet hvis de ikke er veldig sterk.
    Midten av pannen av belysning blir mer konvekse, ubevisst oppfattet som et tegn på ungdom (husk at runde pannen babyer, små dyr og imitere sine leker). På grunn av formen av lyspunktet kan ekspandere, trange eller på annen måte justere formen av pannen, og hans høyde.
    NeseTil hvilken haylayter lidd i form av en smal rett linje virker tynnere og mer elegant. På grunn av lengden av denne linje kan justeres og visuell persepsjon av lengden av nesen, gjennom korte strimler tilbakelagt det synes mer trukket til selve spissen av det visuelt forlenger nesen.
    Konturen av leppene. Haylayter den "enga Cupid" overleppen gjør mer løs og uttrykksfulle. Legg volum kan senke leppe, forårsaker haylayter strengt i den på midten og roztushuvavshy til kantene - det er bedre å gjøre det over balsam eller leppestift matt, men ikke klissete glans.
    ChinValgt med concealer virke lengre og "sterkere" enn det faktisk er - det kan være nyttig for å skape effekten av en langstrakt utseende, spesielt i kombinasjon med den langstrakte vertikal lys flekk på pannen. For å fullføre korrigering av et ovalt ansikt ett haylayterom trenger ikke korrigering og mørk, men det kan bare brukes haylayterom å lage en lignende effekt i "lys" (tilgivelse pun) versjon.
    ClaviclesPeiling haylayter se mer lettelse. Denne teknikken bidrar til å oppnå flere visninger og thinness "subtylnosti" overkroppen, noe som er fordelaktig i lys kjole med tynne stropper.
    SkuldreSpesielt brun, markert haylayterom, vakker shimmer og utheve klær og pyntegjenstander.
    Halsen - Sonen av økt oppmerksomhet fra det motsatte kjønn, og med evne til lys til å dekke, som er visuelt forstørre, bryst kan se enda zvablyvishe.
    I disse områdene, profesjonelle make-up artister noen ganger føre vыsvetlyayuschee betyr å «strategisk viktige steder: terning aviser konkurrerende kroppsbyggere, dekorative elementer i body-art, etc..Seksjon. Vel, kan alle andre haylayter være nyttig som et middel til å skape et lyst bilde og festlig, kveld, podium, glamorøse makeup. Som for bruk av lys på dagtid make-up, spesielt i sommermånedene og i morgen, det var, som de andre perle makeup, må du være ekstremt forsiktige. Svett fra varmen ansikt ser veldig lønnsomt på et ekstra lag av skinnende, og generelt en gang om dagen skinne upassende. Unntak kan bare gjøres hvis du er 100% sikker på den perfekte tilstanden til huden din og vet hvordan de skal bruke en veldig tynn haylayter sammenlignbar med slør, lag en stor fluffy børste. Da den mengde av produktet på huden vil være så små og så jevnt fordelt over overflaten, som vil skape en glødeeffekt bare, ikke fett og simpel skinne. Av teknologien belysning returnerer vi senere - etter å finne ut hva annet skal jeg se etter før du søker hjelp. I tekstur, formål og bruksområde, haylayterы preget av farge:
   1.  Hvit haylayter (Varianter: svart, lys beige kald). Universal, slik at den mest vanlige fargen. Egnet for kvinner i alle tsvetotypov beste valget når du kjøper din første belysning for læring.
     Rosa haylayter (Valgfritt: lilla) anbefales for huden med sjokkrosa podtonom, gi den friskhet og ungdom. Det er ikke anbefalt å eiere og mørk oliven hud, tvert imot han aldre.
     Golden haylayter (Alternativ: Peach) fremhever brunfarge og mørk hud skjønnhet, gir en frisk glød og gulaktig oliven hud. I lyset, er porselen-bryst hud svært merkbar, er en fremmed maske.
     Teknikken av belysning i ansiktet
    Hvordan søke haylayter?
     Nå som de grunnleggende teoretiske nyansene av å bruke lys passert, kan du gå til sin praktiske anvendelse. Som du kan se, mange detaljer, og alle av dem bør vurderes - uten sminke vil ikke fungere kvalitet og ikke dekorere, og ødelegge ansiktet. Så ikke forsømme alle satt ut ovenfor. Hvis etter lesing forstår at kjøretøyet ikke oppfyller din kosmetolog type utseende, mål eller har de nødvendige verktøy for sin søknad, er det best å ikke forhaste å eksperimentere og får akkurat det du trenger. For ikke å nevne hudens tilstand å bli satt for å begynne å bruke belysning. Hvis disse kravene er oppfylt, og du er villig til å prøve, deretter gå videre til bruk av lys av reglene som følger:
     På ren hud, bruke sminke basis. Basen kan være noen av dine valg: Leveling Silikon, fuktighetsgivende eller matt.
     For lepper, påfør en nærende balsam til ferdigstillelse makeup måtte han kle seg og kvitte seg med tørrhet og peeling uforenlig med bruk av belysning.
     Floor base, bruke foundation. Hvis du planlegger å bruke haylayter være forsiktig med å tone tone betyr at han bør ikke engang være litt mørkere enn huden din. Det er bedre å velge ikke for tykk foundation.
     Å forberede seg til å møte oppgaven med bærekraftig kveld makeup skulpturuvannya starte umiddelbart, bruker concealer krem ​​eller gel struktur. Påfør og skygge kan være fingre, svamp eller børste tykk flat form av kunstige fibre: hvert instrument omtrent like mange fans, så prøv og velge den mest praktisk for deg.
     Slik velger veldefinerte kinnben og nese våt haylayter gjelde for slike områder ansikt: mellom øyenbrynene, tynn stripe på nesen, overleppen, haken. Spesielt forsiktig flytte linjen på en bro - som ulikhet eller forvrengning vil være svært synlig og skape effekten av "ødelagt" nese. God blanding kant lys flekk, men går langt utover disse hon.
     På toppen av kinnbena, gjelder haylayter horisontale linjer fra nesen til templene. Fokusere på de områder av huden, noe som reduserer lys når lampen er over hodet ditt. Roztushovuyuchy La ikke produktet gå under, eller i stedet for skulpturerte kinn kommer runde kinn.
     Du kan møte pulver løst pudder samme nyanse som grunnlaget eller gjennomsiktig fargeløs, kalt HD, og ​​gå direkte til utførelsen av makeup.
     Igjen er vi tilbake til haylayteru når en person helt "trukket": det allerede har skygge eyeliner, mascara, definerte øyenbryn. Men før du påfører leppestift. Nå trenger vi haylayter tørr tekstur og to naturlig hånd: medium bredde og svært liten.
     Ta en liten tynn pensel verktøyet og sett punkt på den innerste hjørnet av øyet. Forsiktig gli mot nesen og det øvre øyelokket mot dens midtre. To lyspunkter i midten sette øvre øyelokk og nøye blande grensen til haylayter skape surround effekt bluss, men dukket opp som et eget punkt.
     I samme børste, tegne en linje som nøyaktig høyde øyenbryn, under hårfestet og blyant linje, som starter ca midten stige og peak sammenbrudd øyenbrynene.
     Den andre, til bredere pensel gjelde haylayter mest fremtredende kinnben punkt - på samme sted der det er vått haylayter. Retning av bevegelse av hånd og dannet linjer på skrå opp fra nesen til templene.
     I tørr nese korreksjon er bedre ikke å søke om å unngå effekten av svett glans og unødvendig vekt på ansiktet, så jeg går til munnen.
     Tilbringe to myke linjer haylayterom langs nasolabiale folder, og deretter pulver pulver på toppen av det samme tone som hele ansiktet. Rynker blir nesten usynlig.
     I kurven av overleppen, kalt Cupid bue, put "tick" av haylayterom tynn pensel og forsiktig strekke det langs konturen av overleppen.
     På denne tiden, bør leppepomade allerede bli absorbert inn i huden, så gjerne bruke lysrefleksjon i midten av underleppen og skygge det med fingeren for å skape en myk glød effekt og volum. Hvis du liker å male leppene med leppestift - det haylayter kan brukes til det. I dette tilfellet, kan du prøve å lage et lyspunkt som mulig uskarp.
     Bruk eller haylayter på haken - å bestemme, avhengig av formen av ansiktet. Rundt ansikt, betyr denne teknikken ikke vondt og kan ikke forlenges for tung og lang.
     Anvendelse av tørr belysning - en etterbehandling berøre noen sminke, slik at du kan vurdere resultatet av arbeidet deres i speilet. . . . . .   
Яндекс.Метрика