Hvordan å slå depresjon

 En av de vanligste årsakene til en appell til psykologer og psykoterapeuter er deprimert. Dette refererer ofte familiemedlemmer og venner, og ikke utsatt for depresjon. Hver dag spesialister får mange spørsmål om hvordan å slå depresjon kone, ektemann, kjæreste eller enda et barn.

 Dessverre ikke alle mennesker søker profesjonell hjelp. Hva er overraskende er at selv om populariteten til psykoterapi, de fleste foretrekker å håndtere problemer på sine egne, ofte helt uakseptable måter. Noen forstå de farlige konsekvensene av en enkel depresjon som kan utvikle seg til mer alvorlige og langvarige psykiske lidelser. Her er noen ekspert råd for å hjelpe deg å overvinne depresjon.
 Bli klar over problemene
 Livet er et problem i det hele tatt, men i løpet av depresjon synes at de alle jage deg, uten å gi en stille sukk. Men som de sier, øynene er redd, men hendene gjør. Å ikke være redd for antall stresset anbefales skrive en liste over ting du må gjøre. Henge denne listen bør speilet på badet, fordi det det bare vil ikke gå ubemerket hen. Slående ut problemer som de løser, og du trenger ikke engang merke til at de ikke lenger trenger å presse.
 Søvn - den beste medisin
 Insomnia - en annen bivirkning av depresjon som fører til angst, irritabilitet, og mørke tanker. Fullstendig stillhet, frisk luft i rommet, behagelig teppe - det er en enkel rette for en god søvn. Under søvn tid er raskere og dermed depresjon vil gå raskere og enklere.
 Gi aldri opp
 Når ting ikke er så god som vi ønsker, et ønske om å gi opp og la saken lysbilde. Vær forsiktig og sa: «Jeg går ikke! "Som en negativ outlook ofte sant. Du kan ikke deprimert og gi opp, må kjempe til siste øyeblikk, fordi utholdenhet alltid belønnet.
 Humor - din venn
 Lær å se på deg selv fra utsiden, vurdere situasjonen med humor. Prøv å se på livet ditt, som komedie tegn. Bitter humor heller bitre tårer.
 Levende i morgen
 Sette en stopper for siste bilder og nederlag. Du kan ikke skru klokken tilbake, så ikke kast bort tid perehrayuchy situasjon som ikke endres. Og ikke vær redd for problemer som kan fange deg - fremtiden vi gjør en ting og ikke forurense det usannsynlige problemer.
 Alt vil være
 "Og det vil passere" - inskripsjon på ring-salvie kong Salomo. Det viktigste å tro og deretter strek i livet ditt gå, forlate plass for en lys og lykkelig fremtid. Hovedventetiden!
 Det er klart at disse tiltakene er ikke tilstrekkelig for en fullstendig fritak fra depresjon. Metoder for behandling for hver enkelt person som prosessen av sykdommen. Følg de enkle tips om hvordan å slå depresjon - dette vil tillate alle å finne en løsning. Å bekjempe depresjon vil hjelpe deg så vel som artikler bruker underbevissthet for å lykkes.

 Hvordan å slå depresjon Video


Hvordan komme ut av depresjon?
 Tilstand av sorg, går depresjon kjent for alle. De grunner som det er mye av depresjon, og de er forskjellige. For noen er depresjon assosiert med svikt i personlige relasjoner, karriere, for noen er det idealer kampen med livets realiteter, og for noen er det tørt og kjedelig liv, blottet for farge. Men dette er en relativt mild form for depresjon. Alvorlige former for depresjon forbundet med sorg eller overføres dype indre psykiske problemer innenfor rammen av psykologer og psykiatere.
 I ordboka begrepet "depresjon" blir behandlet som nedstemthet og tap av evne til å oppleve glede. Drivkraften for en nedtrykt sinnsstemning kan være selv de mest ubetydelige tilfelle, som i virkeligheten, skjult viktig sak. Dette problemet er den viktigste årsaken til depresjon. Man forsøker å løse problemet, men til slutt han ikke lykkes.

 Og så er det ødeleggelser på hjertet, og en følelse av maktesløshet, går til en stillstand. De som er deprimert på grunn av svikt i familieforhold ofte føler deres ubrukelighet eller frustrasjon ved tilsynelatende kjære. Når depresjon er ofte en følelse av tap av mening i livet. Imaginære tap av mening er den farligste av depressive tanker. For å unngå slike tanker, trenger en person bortsett fra å være i hvem eller hva han hadde sett denne forstand. Meningen med livet - er ikke bare glad i, barn, jobb, penger klar hensikt. Meningen med livet er å leve. Hva vil dette livet, når du bestemmer deg og ingen andre. Hvis du føler at du har mistet den forstand det faktisk vtratylasya bare en liten del av det. Men andre deler forbli.
 Jeg vil ikke dybden videre inn i filosofe. Jeg vil si en ting: med depresjon trenger ikke å slåss eller unngå. Det må ta for gitt. Det er, merkelig nok, gir opphav til nye tanker, følelser og foretak. Best mykne for en periode selvutvikling (lese, se filmer, lytte til lydopptak). Dessuten er valget ikke unik, det kan være så enkelt, ikke press hjernen filmer, så omvendt, bøker og lyd med dyp mening der du kan være i stand til å finne hjelp for sin problemløsning. Slapper av og distraksjon fra negative tanker lytte til din favorittmusikk, reise, men ikke absurd ønske "å ligge i sengen" og sove hele depresjon. Denne tilnærmingen vil bare forverre situasjonen og gjøre synes synd på den tapte tid som gikk ingensteds. Ingenting er mer positiv enn dine hobbyer og interesser. De kan ta dine tanker. Gjør hva du liker og hva du virkelig lykkes, er du neppe være i stand til å sørge. Også ikke glem om slektninger og venner. Deres tilstedeværelse der, sikkert, vil gi deg en følelse av relevans og tillit. Det er veldig vanskelig å være trist og dystert når noen bryr seg om deg. 
 Og til slutt, ikke glem sjokolade eller andre favoritt godbiter deg. Unn deg kaffe med krem ​​eller te med syltetøy og om natten ligge i et varmt, velduftende bad. Husk, det er ingenting å hva du kan håndtere.  
Hvordan hjelpe deg selv med depresjon?
 Depresjon er kjent for mange førstehånds. I alles liv er det øyeblikk når verden er grå og uinteressant, kollegaer og venner begynner å erte i hodet mitt dominerer midnatt og ingenting kan ikke tenke. Statistikk nådeløs - depresjon minst en gang utsatt for hver borger av planeten vår. De fleste føler en tilstand mer enn to ganger. Situasjonen har lenge fått globale epidemiske proporsjoner, så det er på tide å tenke ikke bare om dens virkninger, men også for å løse problemer. Bare du styrke til å takle depresjon, og ingen andre. En annen ting som tvinger deg selv til å gjøre noe veldig vanskelig, fordi under slike omstendigheter selv ikke ønsker å leve, enn si handling. Sjekk ut anbefalinger for å bekjempe depresjon. Hva som kan fungere, noe ikke. Til du finner en passende teknikk for selv å følge alle.
 1.  Brenne. En av de beste metodene for å gi psykologisk hjelp selv - kaste ut all den akkumulerte negativ informasjon på papir. Denne oppgaven vil være mer effektiv enn en levende følges. Noen ganger også en venn vil ikke fortelle meg hva som skjer i sjelen, men på papir kan du skrive alt. Ta et blankt ark og penn skrive ned all din frykt, problemer, atferd, mareritt, håp, håp. La det være kaotisk, bør forvirret tekst ikke forsøke å gi den en meningstekstform. "Share" med papir av de mest smertefulle tanker, handlinger og ikke vær redd for å skrive som det egentlig er, fordi din "arbeid" kan brenne når som helst. La din hånd å bli lei, og øynene begynner å skade, etter hvert vil du bli lettere. Faktisk, mange forfattere anerkjent at deres arbeid er noe av en tilståelse uten en prest. Den beskrevne metoden er offentlig og ikke dyrt. For noen vil det handle sterkere, andre - svakere, men vil definitivt være noen effekt i det hele tatt. Når følelser gi ut noe, kan det ikke hjelpe. 
   Slå på livene til de som bringer deg angst og være positiv holdning. Lengsel og depresjon henger sammen. Navivayuchy depresjon, og disse menneskene kan få depresjon. Ingen angrer rozluchaytesya de som ikke møte deg for en intern ånd. Ikke diskuter med venner de dårlige nyhetene på møtet ikke spørre om hvordan de har en sak, og at det gode som har skjedd i deres liv. Hvis dette spørsmålet gå klager og kritikk, unngå dem.
   Husk tilfeller som hever stemningen. I alles liv er det øyeblikk som hever stemningen. Husk hvor mye moro du hadde på en eller annen dag, se på video eller bilder. Forresten, bilder av mennesker føre til at du smerte, bør fjernes fra albumet.
  Hvordan hjelpe deg selv med depresjon?

   Lytt til din favorittmusikk. Uansett hva slags sjanger er dette musikk. Selv om du liker den triste sving den på, synge sammen. Hvis du ønsker å gråte, ikke strymuytesya. Tårer er en god lagring verktøy som letter opplevelsen. Du vil se hvordan snart vil bli lettere.
   Dans. Husk sjamaner utfører rituelle danser. Deres bevegelse bare sjarm, selv om de er ferdig spesielle kurs eller skoler. Deres kropp beveger seg fritt, og dermed uttrykt sine følelser. Prøv denne. Dancing hjelp utgivelsen lagret energi. I imitasjon av rituell dans mann blir mer avslappet og utgivelser kontroll over kroppen hans. Denne metoden har blitt brukt i mange spesialiserte treninger.
   Hjelpe andre. Søk etter en person som har mer alvorlig depresjon enn deg. Sannsynligvis finne en slik person ville ikke være vanskelig. Slå den til liv, å undervise glad for at han hadde, og kanskje så går din depresjon.
   Organisere en fest Møt med vennene dine. Det er umulig i vanskelige stunder forlate støtte av venner. Gå med dem på kino, teater eller invitere til en uvanlig fest. Selv om du går med noen, gå alene. Hyggelige mennesker er på mange steder. Hvem vet, kanskje skjebnen vil bringe deg sammen?
   Finne en favoritt ting eller nyte en enkel jobb. Du kan hver dag for å lage noe deilig, oppdatere garderoben, slips eller sy noe viktig - å ventilere negative følelser. Se, hvis et arbeid som vil bringe deg glede. Hvis du lære, lese noter, vil forme kursmateriell, forkaste unødvendige ting.
   Prøv å ikke være alene for lenge. Kan du være nær, hvis dette ikke er mulig, må du alltid være forbundet med dem. Ikke å snakke - ringe nødnummeret.
  Hvordan hjelpe deg selv med depresjon?

   Følg uvanlig handling. Snarere enn å være venter for store endringer og føler seg hjelpeløs, handling. Så hvis lenge ønsket å bli mer sosial, hilser først med fremmede og starte en samtale med dem.
   Få et kjæledyr. For eksempel holde katter hjemme mye enklere. Varm, lun, mild, morsom og søt de vil hjelpe sin eier til å takle depresjon.
   Engasjere seg i idrett. Det er kjent at fysisk yrke rettmessig påvirker ikke bare kroppen, men også den følelsesmessige tilstand. Å bekjempe depresjon er god svømming, fitness, yoga, dans, sykling. I en rørende og aktiv kropp er ikke noe sted for depresjon.
   Tilpass mat. Etter å ha spist kroppen vår får alle de viktige elementene. Inkludere i frukt meny, grønnsaker, juice og løfte humøret.
   Engasjere seg i personlig vekst. Salget er mange bøker om personlig vekst, selvutvikling. Sjekk ut minst et par av dem. Dessuten er det lurt å gå til trening. Dette avlede oppmerksomheten.
   Det spiller ingen rolle hvilken vei du prøve først, og som stopper. Det viktigste - å gjøre noe i stedet for å ligge i seng dager, sint på verden og seg selv. Ikke la negative følelser overgå seg selv, gjøre vårt ytterste for å takle depresjon. Over tid vil du bli testet for tiltak for å hjelpe deg.  
Яндекс.Метрика