Hvordan å slette tegn til tretthet

 Hvordan du bruker riktig sminke for å fjerne spor av tretthet person.


 En person kan fortelle om våre liv alt vi spiser, hvile, så hvis arbeider rutine galt, vil alle tegn på tretthet vises på våre ansikt i et speil. Hevelse, poser under øynene, usunn hudfarge som krøllet skinn. Hvis denne ansikts er mindre feil eller mangler, tretthet styrke dem ytterligere.
 Som en ung kropp raskt takle trøtthet og hennes ansiktstrekk, men i voksen alder det vanskeligere å komme seg fra en urolig natt eller for travel arbeidsdag. Sitt preg på ansiktet og la stress. For det første kan tretthet ikke være veldig merkbar, men over tid vil det vokse, og kroppen er ikke lenger i stand til å håndtere det.
 Ikke bare trøtthet eller kronisk søvnmangel påvirke huden. Røyking - en annen faktor som legger helse og negativt påvirke huden.
 Dessverre har vi ikke alltid har mulighet og tid til å opprettholde en sunn livsstil. Men hver kvinne i hans liv minst en gang møtt med behovet for å slette tegn til tretthet i ansiktet med sminke.
 Således er den mest effektive i dette tilfelle naturlig makeup. Den er designet for å gjenskape naturlig farge, gi den friskhet og skjule feil. Denne makeup er ganske komplisert i utførelsen, fordi det ideelt for overlegg bør vite om funksjonene i huden din og makeup anvendt.
 Naturlig sminke krever en stor mengde av kosmetikk. For å utføre den, og trenger mer tid. Hvis du ikke har tilstrekkelig tid og kommer til å gjøre naturlig makeup i en hast, er det bedre å gi opp denne ideen. Gjort i en hast, betyr det ikke gi deg friskhet, men bare fremheve det du vil skjule. Men godt gjort opp ikke bare skjule alle tegn på tretthet i ansiktet, men også redusere flere år.
 For naturlig makeup, følgende fasiliteter: Utjevning fuktighetskrem eller foundation make-up, tone verktøy korreksjon, rouge og kosmetikk du bruker daglig.
 Først renser huden, deretter bruker den daglig fuktighetskrem eller foundation make-up, som gir huden sløvhet og tonal verktøy på toppen av det er ikke så merkbar. Hvis huden er godt hydrert, det bare ser yngre og friskere.
? Damer som bruker briller, kan vi anbefale bruk av falske eller påløpt øyevipper - de legger vise mer uttrykksfulle.
 Bruk deretter korreksjon maske alle mulige feil. Grønn korreksjon er brukt til de røde, rosa kamuflasje brune sirkler og gul - blåmerker rundt dem. Corrector poeng og pålegge ingen skygge.
 Det neste trinnet er påført foundation. For naturlig makeup er best å bruke gjennomsiktig tonal verktøy. Hvis huden av mange mangler, er det ønskelig å skaffe profesjonell ugjennomsiktig tone verktøy som kan maskere forskjellige ulemper. Når du velger bør ta hensyn til emballasje: det bør bemerkes at dette produktet brukes til å maskere tegn på tretthet i ansiktet.
 For ensartet anvendelse tonal betyr bedre bruk svamp. Etter stiftelsen av skyggelegging overflaten svamp som er lett fuktet med en person i vannet og hold den lett over ansiktet for å fjerne overflødig tonale midler. Nå grunnlaget vil se naturlig, og overgangen fra det til huden vil være merkbar.
 Deretter fikse sprøtt pulver foundation, og på kinnene og nesen forårsaker en bit av rødme.
 Hvis du ikke har helt mestrer kunsten god naturlig sminke, og tegn på tretthet på ansiktet hans uttrykte ikke så mye bedre å bruke uttrykke maske. Hva bør vaske med isbiter og lage te komprimere på øynene. Ice perfekt toner huden, og te fjerner hevelser og rødhet.
 Til morgenen ikke måtte forholde seg til hevelse under øynene, prøv å ikke bruke mer enn to liter væske om dagen, og ikke glem å se etter kveld hud.
 Legg naturlig hud utstråling, gir det en frisk og ungdommelig utseende, ved hjelp av kosmetikk med vitamin C, som for eksempel rødme og pulver produsert i form av baller i forskjellige farger.
 Påføres huden, skaper de en naturlig selv tone. Også den inneholder reflekterende partikler som visuelt justere huden.
 Et annet viktig punkt som ikke må glemmes: slette tegn til tretthet med sminke kan bare være tilfelle hvis huden er jevnlig opplever forsiktig sykepleie, er at det er tilstrekkelig hydrert, mottar den straks de nødvendige vitaminer og næringsstoffer.  
Hvordan gjøre det riktige makeup

 Hva bør være riktig sminke.


 Opplæringen av kompetent makeup.


 Hver kvinne ønsker å forbløffe og imponere med sin skjønnhet, men dessverre, hver stand til å skryte av naturlig skjønnhet, og faktisk dette er sjelden sett, hvis utseende er ett hundre prosent perfekt. Slike enheter, og alt jeg ønsker å være vakker.
 Alder i denne situasjonen ikke en hindring. Videre moden kvinne, som årgangsvin trekker sin eleganse, unikhet og mystikk.
 Makeup kan hjelpe ser fantastisk i alle aldre, men kvinner i alderen 50 vil måtte sette litt mer innsats, så det gjorde ikke legge år og zbavlyav.
 Hver kvinne må mestre kunsten å sminke, og den mer modne og erfarne. Men i praksis, ikke alle kvinner er i stand til å velge riktig kosmetikk og sminke riktig.
? Unngå å bruke sminke i et tykt lag med sminke. Det kan føre til uønskede effekter - fyll linje og fremheve rynker.
 . Kyndig sminke kan ikke bare gjøre en kvinne lysere og mer spektakulær, det hjelper også skjule små (og noen ganger ikke så mindre feil person Dette gjelder både direkte utseende (altfor bredt ansikt, lang nese, tynne lepper, etc.) og mindre kosmetiske defekter - pigmentering , arr, forstørrede porer og andre. Det finnes teknikker som gjør at selv skjule fine linjer, gjør en klar ovalt ansikt, noe som er spesielt viktig for kvinner i midten alder. Etter å ha lest det materialet som presenteres i dette kapitlet, vil du bli en ekte profesjonell innen makeup og kan ikke bare se ett hundre prosent, men anbefaler mine venner hvordan å lage rate sminke og velge den "riktige" makeup.

 Riktig sminke. Råd
Hvordan gjøre det riktige makeup


 Riktig brukt sminke - en kunst som gjør at en kvinne i enhver situasjon ser attraktive. Denne prosessen består av to faser: trening og direkte anvendelse av makeup.
 Den første fasen av en svært enkel og det er lett å håndtere enhver kvinne selv uten forberedelse, men den andre fasen kan føre til problemer, så det bør velge riktige farger og gjelder kosmetikk.
 Mange kvinner foretrekker å bruke øyenskygge. Dette er ikke overraskende, fordi de er i stand til helt satt ut fargen på ditt eget øye, og understreke sin riktig form. Umiddelbart det bør bemerkes at det ikke er nødvendig å bruke nyanser av samme farge som din naturlige øyenfarge. De bare flette inn en spotfarge, og øyenskygger tapt i bakgrunnen eller skygge på bakgrunn av øyet.
 Valget av fargenyanser avhenger av mange faktorer: type utseende, naturlige øyenfarge, type make-up (dag eller kveld) og andre.
 I øyesminke øyet er ofte brukt forsyning eller eyeliner. De bidrar til å gi den ønskede formen på øynene eller fremheve sin naturlige kutt, gjøre det mer uttrykksfulle. Nøkkelen til å bruke eyeliner eller blyant - være ryddig å lære å holde linjen nivå. Dersom duken er laget ujevn, vil hele effekten av makeup bli ødelagt.
 I Hollywood filmstjerner er en liten hemmelighet: hvis du kutter rundt øyet konturer beige eller hvit blyant, og deretter se mystiske og fantastiske kjøper anke. Øynene vil se større og arrestere oppmerksomhet.
 I tillegg til disse midlene, oftest kvinner bruker mascara. Og valgfrihet for de som elsker intens makeup, og dem som foretrekker diskret og nesten usynlig. Mascara gir vippene en velstelt utseende, fører dem i rekkefølge. Noen arter kan gi ekstra volum, gjøre dem langt eller resirkuleres. Selvfølgelig, når du bruker mascara, bør øyenvippe kam være en spesiell børste.
 Lip - det er meget ansvarlige og viktig, fordi leppene - en av de mest uttrykks deler av ansiktet. På dag gjøre bedre subtile pastellnyanser leppestift, men for kvelden kan du velge den mest saftig, lyse og glorete leppestift for å gjøre et varig inntrykk på andre. Selvfølgelig, husk at sminke ikke behøver å være smakløs og grell. Selv den lyse kvelden sminke bør nøye vurdere og gjennomføre svært nøye.
 Valget av leppestift, avhenger av hvilken type utseende, klær og generelle tonen i tilfelle du er i ferd med å besøke. Kvinner er mer mørk rød leppestift, gulrot, plomme og brune pastell farger eller nyanser. Vi kan si at jo mørkere hud, de rikere nyanser av leppestift tillatt. Av samme lys hud bør velge en leppestift bær, rosa, brunt, rødt eller lilla nyanser. Også blonde damer er korall, blek rosa, beige og hudfarger. Og alltid huske at lilla leppestift nyanser fokuserer på tennene, og hvis de ikke er perfekt og har selv den minste nyanse av gult, det vil bare fremheve det.
? Tone krem ​​sagging rynkete hud har en tendens til å hope seg opp i fordypningene av rynker, så det bare understreker dem. Derfor bør du kjøpe spesiell alder eller kremer, eller forlate dem.
 Contour lip liner bør velges for å matche leppestift, i noen tilfeller kan det være en tone lysere, men vi vil diskutere dette videre. Bruk den med forsiktighet. Så, hvis du nøye obrysuete sine lepper, vil det gi dem et ekstra beløp, men hvis banen er for fet eller ved grov, vil sminke ser unaturlig.
 All make-up ved hjelp av ett lite triks som gjør at du kan få den perfekte harmoniske alternativet. Det er accenting noen del av ansiktet, eller øyne eller lepper.

 Korrigere ansiktstrekk med makeup.


 Å begrense den brede ansikt


 Hersker bred personer ofte opplevelse på grunn av sin form og ønsker å visuelt smalere. Men hvordan, hvis naturen ga du møter nettopp en slik form?
 Mest bredt ansikt har en rund form (se Fig..), Som er særegen for en stor ulempe - ansikt ser flatt. Imidlertid kan den ulempe bli eliminert, men først tenke nøye makeup. Det finnes teknikker som bidrar til å visuelt smalt det brede runde ansikt. Å begynne å sette kinnet tone fundament nyanse mørkere enn den naturlige fargen (i stedet for tonale baser kan brukes mørkt pulver). Dette vil visuelt trekke ansiktet. Deretter er det nødvendig å redusere den optisk kinnene. Kan komme blush, som stiller på kinnene i form av en trekant.
 Neste må du sette på siden av ansiktet er veldig lys rosa pulver. Hvis haken er for bred, kan det bli noe redusert ved å bruke pulver pålegges sin nedre del i en halvsirkel.
Hvordan gjøre det riktige makeup

 Blush pålagt i form av en trekant på toppen av kinnbena, og deretter hvordan du skygge mot templene og munnvikene.
 Avlede oppmerksomheten fra bredden av ansiktet vil kyndige sminke øyenbrynene. Det første du må huske på at kvinner med bred og rundt ansikt ikke kan være for sterkt tweeze øyenbrynene, som om de blir tynn som en tråd, så visuelt representert bare legge fylde. Heller ikke anbefalt å gjøre det også, og hevet. Det er bedre hvis de er i midten av brede og smale kanter. Øyenbrynene bør kasseres.
 Øyne på den brede ansikt må visuelt større. Hva det omslutter konturen tynn klar linje ikke gi hennes naturlige grenser øyne. Fargenyanser er valgt på grunnlag av de respektive farger og nyanser bør være to - lys og mørke. En mørk skygge påføres det øvre øyelokk, og beveger seg lite område over det og lys - på toppen av en bevegelig tallet i det indre hjørnet av øyet. Du kan gjøre aksenten og det ytre hjørnet av øyet med grå kontur blyant eller gråtoner. Deretter pålegge skrotter.
 Ifølge reglene anvendes mascara på de øvre vippene først, og bunnen er ikke malt i det hele tatt, spesielt i den daglige virksomheten og make-up. Hvis du av natur og vakre tykke lange vipper, kan du bruke spesial tang curling dem og gi dem utmerket podkruchennuyu skjema.
 Hvis det er for tykke vipper, kan du bruke en enkel metode for å tilføre volum uten å bruke spesielle blekk. Hva er dekket av et lag med mascara og ikke gi den tørr, sette dem pulver og deretter et lag med mascara. Pulverisert vippene ser tykk og fløyelsaktig.
 Lepper malt, med fokus på deres hjerte. Med andre ord bør midten av leppene være den smarteste, og deres hjørner for å markere ikke slik en lys leppestift skygge. Også, ikke bruk på deler av leppe kontur blyant.
 Kvinner med smale lepper kan anbefale følgende metode: etter bruk av leppestift belegg med lipgloss og sirkel kontur blyant, men husk at fargen skal matche fargen på leppestiften. Ellers lepper vil se enda mindre.

 Å begrense den brede nesen


 Stor nese optisk eieren gjør ansiktet mer. For å korrigere et skjema på begge vingene av nesen pålegge tone verktøy eller pulver mørkere tone av naturlige hudtoner og godt skygge grense tonale midler. Deretter på baksiden av nesen skal anvendes kosmetisk effekt av lysstyrke og skygge grundig. På den siste etappen sminke og fikse alt pulveret.

 Å forkorte en lang nese


 Visuelt forkorte en lang nese ved å bruke en mørk nyanse av foundation. Det lille produkt satt på spissen av nesen og nøye skygge og dekk toppen med glasur.

 Hvordan å øke liten nese


 Eiere vzdernutoho kort tut ofte misfornøyd med sin størrelse og form, men det kan justeres ved hjelp tone betyr tone eller to lysere enn den naturlige hudfarge. Kremen er påført hensiktsmessig skyggen nese og god farge, og på toppen av det innføre pulver.
 På høyre øye makeup du lære fra artikkelen: Riktig øyesminke

 Hvordan å korrigere utstående kjeve


 En ulempe utseende, som håndterer den vanskeligste - projiserer underkjeven.
 Det kan ikke endres, men med hjelp av kompetent makeup kan gjøres mindre merkbar for å avlede oppmerksomheten fra det.
 Kvinner med denne typen kjeve å huske en svært viktig regel: Dersom du ønsker å gjøre dette mindre merkbare ulempen, er det nødvendig å forlate ethvert middel sminke med glitter. Skinnende leppestift, pudder, lipgloss og andre midler bare trekke oppmerksomhet til kjeven.
 I tilfelle av maske en mangel på god hjelp for make-up base eller fundament med en matt tekstur. Ved slutten av makeup på utstikkende kjeve pulver bør anvendes mørkere tone kjerne. Dermed anser vi hele prosessen i mer detalj.
 Trinn 1. Eclipse
 Først i området rundt kjeven til kinnben og mørkt pulver som brukes på skyggelegge det.
 Når du velger pulver er bedre å bo på den naturlige skyggen av de samme fargene som de viktigste kosmetikk. Ikke bruk for mørk skygge, som vil bli sett kontrasten mellom to toner pulver.
 Trinn 2. Justering aksenter
 Deretter er det nødvendig å balansere den tunge kjeven. Hva er på toppen av kinnbena legge litt lette strøk, for eksempel gjennom lyumynayzera. Denne vekt på kinnene avlede oppmerksomheten fra utstående kjeven.

 Hvordan øke de tynne lepper


 Kvinner med tynne lepper ikke være fortvilet og opprørt om det, fordi med hjelp av en kompetent og tynne lepper makeup kan justeres slik at de vil være veldig fristende.
Hvordan gjøre det riktige makeup

 Trinn 1. Lip Balm
 Før sminke for lepper bør pålegge litt balsam på en voks-basert, noe som vil tjene som grunnlag for en annen type makeup.
 Trinn 2. Concealer
 Deretter rundt konturen av leppene er brukt concealer og hvordan å skyggelegge det. Dette vil gi leppene en klarere bane.
Hvordan gjøre det riktige makeup

 Trinn 3. Lip Pencil
 Med kontur blyant naturlig rosa leppe skygge (fargen) heve leppelinjen litt basert på deres naturlige grenser. Deretter satte en blyant i all sin overflate. Dette vil hjelpe ham holde på leppene lengre enn vanlig leppestift eller gloss, fordi den har en tykk voksaktig konsistens.
 Trinn 4. Shine
 Ved slutten av makeup påført på leppene skinnende leppestift eller glans. Videre bør det være hverken for lys eller for mørke. Glitter visuelt gjøre leppene fyldigere.  
Яндекс.Метрика