Hvordan å slutte å røykeHvordan å slutte å røyke raskt
For de som ønsker å slutte å røyke raskt utviklet mange effektive metoder.
Det er en metode - lufttørket murstein sigaretter. Med hver sigarett vil du trenger å gjøre hver dag færre drag. Så starte med det faktum at ikke dokuryuyte sigaretter helt og la sigarettstumper lengde på en centimeter på tobakk filter. Deretter telle hvor mange puffs du trenger å røyke en sigarett, og med hver sigarett røykt du trenger å gjøre en mindre puff. Så du får til der hver sigarett du gjør bare én innstramming.
Denne metoden er et alternativ - Beregn hvor mye du røyker sigaretter per dag - den dagen du må røyke en sigarett i det minste. Og i disse dager du har til å røyke en mindre sigarett.
Hvordan å slutte å røyke for n'te gang, men for alltid
Hvis du ikke kan så bare kaste røyk, anbefaler vi at du bruker følgende prosedyre.
- Begynn med hva hver estimat nyte en røkt sigarett. Du må punktlig registrere hvor mye og når du røykte sigaretter. Slik at du vet hvilket intervall du røyker.
- Nå trenger du hver dag for å øke gapet mellom pause. Det kan være 10, 20 minutter eller en halvtime.
Hvordan å slutte å røyke- Begynn å endre stedet for røykepauser. Hvis du røyker hjemme eller på balkongen, slutte å gjøre det - bare røyke ute. På jobb, ikke røyker i vanlig røykerom og røyking gå alene, for ikke å kommunisere i pausen med kolleger.
- Prøv å kjøpe sigaretter av stykket. Hvis ikke, kan du prøve hver gang for å endre sorterings når du kjøper sigaretter.
- Samle rumper sigaretter røykte daglig i gjennomsiktig bank eller askebeger, som skal vises tydelig.
- I stedet for pause, spise et annet eple eller gulrot eller tygge tyggegummi.
- Før endelig gi opp røyking, må du love deg selv at denne gangen vil vare lenger og du vil ikke røyke.
Hvordan å slutte å røyke og ikke gjenopprette
Å slutte å røyke, må du først og fremst vil ha det og tro på oss selv. Først må du lage en handlingsplan og følge den strengt.
- Begynn med det faktum at nullen, skrive alle grunnene til at du ønsker å slutte å røyke. Grunner nok - et ønske om å opprettholde helse, lever lenger, spare penger, være et godt eksempel for sine barn. Hvis du tror godt du kan huske dusinvis av grunner.
- Fortell dine slektninger, venner og bekjente som du har besluttet å avvise de dårlige vaner - røyking.
- Spør dem om hvordan de hjalp deg å bli kvitt denne uvanen, eller i det minste ikke forstyrre den. La din kjære vil lære - deres støtte er faktisk veldig mye avhenger.
- Hvis du tviler på sine evner, bør du kontakte lege.
Hvordan å slutte å røyke-Pochnit Exercise - en enkel jogge eller trene på morgenen vil bidra til å slutte å røyke.
- I kampen mot røyking bidrar følgende metode. Ta et dypt langsom pust gjennom nesen. Hold pusten i 5 sekunder, og så trege til å foreta en full utpust, men munnen. Under denne øvelsen, forestill deg at du har sluttet å røyke. Også tenke seg at du blir tilbudt en sigarett, men du rolig og med et smil nekte. Videre forestille deg at du er i VM av lyst til å slutte å røyke. På vei til seier bør du ikke være hindringer, og du er på det øverste trinnet på pallen og motta en gullmedalje for å vinne.
- Nekter å røyke dramatisk bedre - en gang for alle. Det er akkurat det folk flest kaster røyk. Men hvis du bare ikke kan slutte å røyke, kan du prøve å gjøre det gradvis - begrense forbruket av sigaretter eller gjør færre drag.
- Skal finne en ledsager som du prøver å slutte å røyke. Imidlertid vil det gjør det mye enklere.
- Og prøve å installere en luftfukter for rom. Denne enheten vil gjøre luften mer frisk og sunn, og du ikke vil snart ønsker å røyke.  
Hvordan velge en elektronisk sigarett?
 Du er fast bestemt på å overvinne en destruktiv avhengighet til røyking? Elektroniske sigaretter kan frigjøre deg fra skadelige vaner. Det er elektronisk røyking hjulpet et stort antall mennesker noensinne gi opp tobakk. Men nykommeren er veldig vanskelig å velge en passende elektronisk enhet gjennom det enorme utvalget av varer. Hver enkelt type elektroniske sigaretter har sin egen karakteristikk, størrelse, utseende og pris.

 Essensen av svevende

 Det er vanskelig å tro, men fysisk avhengighet av nikotin forsvinne i løpet av 2-3 dager etter siste røkt en sigarett. Den beryktede "avhengighet", som er så vanskelig å overvinne er rent psykologisk. Men hva hvis hender seg tiltrukket av sigaretter? Hvordan overvinne trangen til å røyke etter en kopp kaffe? Elektronisk sigarett - store imitator konvensjonelle tobakksprodukter helt ufarlig for helsen.
Hvordan velge en elektronisk sigarett?


 Elektroniske sigaretter
 Enhver enhet konstruert for å simulere røyking prosessen består av tre komponenter:

 Den første delen - batteriet er i virkeligheten gir tilførsel av elektrisitet i sigaretten.

 Den andre komponenten er kalt forstøveren. Det genererer damp som simulerer sigarettrøyk.

 Til slutt, den tredje delen - kassett. Det gir en tilførsel av væske atomizer. Inne i denne patronen er tom reservoaret der væske helles.

 Utformingen av noen elektroniske sigaretter krever en filler som du ønsker å suge væsken. Patronen er slitt på toppen av forstøveren, som i sin tur er koblet til batteriet. Det er alt elektronisk sigarett er klar til bruk.

 For normal drift av enheten er viktig å velge riktig væske. For å gjøre prosessen med å slutte morsommere, mange produsenter produsere væske for elektroniske sigaretter smake fyllstoff. Væsker for e-sigaretter varierer mye i innhold av nikotin. Fluid kan ikke inneholde en nikotin i det hele tatt (0 mg / ml), og har svært høye vedlikeholds (18 til 24 mg / ml).
Hvordan velge en elektronisk sigarett?

 Hvordan velge elektronisk sigarett

 Men hvordan du velger elektronisk sigarett? Det er fire hovedtyper: e-sigaretter (vanlig sigarett), penn-stil (sigarett penn), slank stil (slanke sigaretter) sigarer. I tillegg er det andre modifikasjoner tube enheter for elektronisk røyking. De kalles "fashion". Men er det ikke. I utvelgelsesprosessen, bør de røyker styres av personlige preferanser, så vel som sin egen "tobakk" opplevelse.

 Vanlig sigarett eller e-sigaretten


 Denne anordning er mest lik en vanlig sigarett, og for de som har røkt i løpet av dagen. For folk som ikke ønsker å tiltrekke seg for mye oppmerksomhet, vil dette alternativet passer perfekt. E-sigaretten er nesten umulig å kaste fra de klassiske sigaretter fordi fremmede ikke engang gjette at du røyker elektronisk enhet. Den eneste ulempe ved denne type e-sig - et lite volum av væske i patronen, og kort levetid. Kompakte batterier lades uten katastrofalt korte intervaller. I dette tilfelle, går konto på klokken. For å bli en "gissel" utsalgssteder, mange fans av e-sigaretten kjøpe to eller flere batterier. Mens hver arbeid, den andre lades. En enhet som sigarett-zyardnyky kan lagre og lade en sigarett på samme tid.

 Dette sigarett for de som røyker lette sigaretter utelukkende for glede eller interesse. Røyker er åpenbart skuffet. Det er også en god løsning for nybegynnere som ønsker å prøve en elektronisk røyking, men ikke ønsker å bruke mer for å fange opp hvor mye penger umiddelbart.

 Stor sigarett


 I motsetning til den forrige versjonen, den elektroniske "sigar" bare vagt ligner tradisjonelle sigaretter i størrelse og utseende. Nybegynnere generelt kan skremme selv størrelsen på enheten. Men som du vet, bare for å bli vant til det fort, så kort tid etter starten av bruk, størrelse sigaretter synes beste. Stor sigarett identifiserer par, der du kan få en følelse beslektet med røyke vanlige sigaretter. Batterier med høy kapasitet tillater bruk av en sigarett uten å lade over natten. Denne kategorien er veldig lett å gå seg vill på tross av et bredt spekter av produkter. Tradisjonelt stor sigarett delt inn i to typer: standard og pansrede. Den første type er utstyrt sinteponovyh sigarettfyllpatron. Å fylle patronen, det rett og slett suge væske. Tank-systemet krever et reservoar av væske som går direkte inn i en spiral. 
Hvordan velge en elektronisk sigarett?

 Forstøvere variere i graden av deres motstand. Standardverdien er 25 ohm motstand. I lav-atomizer motstand er 15 ohm. Den andre typen er mindre holdbart og mer krevende. Mange produsenter unntatt atomizers produsere enda kartomayzery Denne enheten er en patron og atomizer kombinert i en enkelt sak. Gjennomsiktige cartomizers ness navnet "klyromazerы" og økt enhet kalt "hyhantomayzerы."

 Disse sigaretter er perfekt for de som røyker mye og har en lang erfaring med å røyke.

 E-tube


 Dette alternativet gjør at du kan ikke bare nyte prosessen med å røyke uten skade på helse, men også for å understreke sitt unike utseende. E-rør har en lignende struktur normal e-sigaretten. På grunn av sine dimensjoner, kan røret holde en belastning for en lang tid, og kassetten krever ikke hyppig tanking. Rørene er laget av forskjellige materialer - dyrt og naturlige, og økonomiske.

 Elektroniske rør som passer for dem som elsker og setter pris på disse stilige elementer.

 Tips for nybegynnere

 Bestemmer seg for å bytte til elektroniske sigaretter, bruke disse tipsene:

 Batterier til e-sik er manuell og automatisk. Automatisk ut raskere og knapper - mer pålitelig.

 Atomizers ofte mislykkes, mye på grunn av arbeidet under tung belastning. Derfor alltid på hånden bør ha noen reserve atomizers.

 Lange forsinkelser i elektronisk sigarett - et tabu. Så atomizer kan raskt overopphetes og mislykkes. Forsinkelsen skal være rolig og ikke dypt.

 For å finne ut hvilken væske er riktig for deg, kjøpe en annen væske festning. Sørg for å prøve væsken uten smak med null nikotin innhold.

 Hvis du tidligere har foretrukket å tenne sigaretter, vil du ikke jobbe med flytende nikotin innhold av mer enn 12 mg / ml

 Ikke forvent til elektronisk sigarett maksimal likhet med originalen.

 De to første gangene du trenger å lade batteriet i 8 timer. Følgende ganger - 2-3 timer.

 Før de nye røyking atomizers, suge den spiral.

 Foretrekker komplett sett. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en mini - kit, vil du miste muligheter til å røyke en sigarett mens du lader batteriet.

 Til fyllet kartomayzerov trenger en sprøyte med en nål.

 Røykeslutt e-sik mye lettere enn vanlige sigaretter. Bare oppføre en flytende nikotin til null.

 Ikke glem om garantien. Jo mer produsentens garanti gir elektronisk sigarett, jo lenger det vil fungere. Hvis garanti - 1 måned sannsynlig elektronisk sigarett pauser ned i løpet av noen ukers bruk. For stor, for, er tillit garantiperioden ikke nødvendig, men hvis det er et valg mellom e-syhoy av månedlig og årlig garanti bedre å bo på den andre versjonen.

Яндекс.Метрика