Hvordan å slutte å røyke - folk rettsmidlerI denne alderen av stresset antall røykere øker hvert år. Men selv de mest ivrige røykere er klar over at mye risikere sin egen helse, så periodisk forsøke å avslutte vane. Selvfølgelig, hvis du ikke kunne gjøre uten sigaretter i mange år, brått slutte å røyke du vil bli svært vanskelig. Men det er et mangfold av ulike folk rettsmidler som er utviklet for å hjelpe mennesker som lider av nikotinavhengighet, starte et nytt liv.
Metoder for å bli kvitt psykologisk avhengighet
Svært ofte hindrer oss kaste dette ikke en god vane at vi pleide å røyke i visse situasjoner fordi overvinne disse holdningene dannes er enda vanskeligere å håndtere enn fysisk avhengighet. Derfor, for å gjøre de mest effektive middel folk virkelig hjulpet, trenger du også å bevisst gjøre noen innsats, som i dette tilfellet en viktig motivasjon.
Hvis du har gjort en endelig beslutning om å avslutte, fjerne fra huset, alle elementer på noen måte forbundet med røyking, lightere, askebegere, sigarett. Daglig redusere antallet sigaretter røykt 1-2 stykker. Hvis noen populære måter å slutte å røyke du ikke liker noe, plukke opp et egnet middel som du vil ha det gøy. Positive følelser i denne saken er svært viktig. Engasjere seg i idrett: Det er mulig at etter intens trening trenger du ikke ønsker å røyke. Prøv å ikke røyke hver gang du ønsket å gjøre, lage et grunt forsinkelse i lange intervaller, vil det hjelpe deg å slutte sigaretter i nær fremtid.
Funksjoner meny for de som prøver å bli kvitt røykevaner
Selvfølgelig, å slutte å røyke er vanskelig, men hvis du spiser riktig, kan du la denne destruktive lidenskap nesten smertefri. Helt gi opp minst noen av tiden røkt og saltet mat, varme krydder, kaffe, alkohol. Fantastiske folk rettsmidler som tillater rask lett å slutte å røyke, spise mat som inneholder nikotinsyre: mais, bønner, poteter, bønner, egg, peanøtter, erter. Sørg for å inkludere din meny mer frukt og grønnsaker, spesielt rik på vitamin C, som solbær.
Hvis du har veldig sterk trang til å røyke, drikke gjennom et sugerør halv kopp kaldt mineralvann. Dette er en av de mest rimelige og enkle folk rettsmidler som du vil være i stand til å slutte å røyke for godt. Du kan også skylle munnen med en løsning av natron (en halv kopp vann bør ta en teskje).
Folk rettsmidler mot røyking
Mange populære middel som du kan slutte å røyke nesten et par uker, har vært kjent i århundrer. Disse inkluderer følgende oppskrift:
• Ta en spiseskje freste havre korn og legge til dem to glass litt varme kokt vann. La blandingen til å sette over natten. I morgen koke i 5-10 minutter, deretter press. Å slutte å røyke, drikke vann, te, for flere uker til fem ganger om dagen.
• For å lagre kroppen fra nikotinavhengighet, ved hjelp av de mest eksotiske hjem rettsmidler, for eksempel serpentin røtter. Ta 10 gram av urter, hell 200 ml vann bare for å koke og la til å sette. Deretter press og skylle munnen en gang ønsker å ta en sigarett (opp til 8 ganger om dagen).
• ss hakket eukalyptus blader hell 400 ml vann bare for å koke og la det trekke i en time. Sil infusjon, tilsett en spiseskje glyserin og honning. Ta 5-7 ganger om dagen i fire uker, 50 ml
• Det er en god hjelper for de som bestemte seg for å slutte å røyke, blitt en av de mest potente folk rettsmidler: sigarett suge i melk, og la tørke. Etter tørking umiddelbart vыkuryte det - ønsket om å vende tilbake til nikotin vil være borte for lenge.
• Ta 100 gram tørkede blader av løvetann og plantain og småkoke i en halv time i melken. Når suppen er avkjølt og nastoyitsya, ta en spiseskje etter hvert måltid.
• Hvis du virkelig ønsker å røyke, så popoloschit munn infusjon: Bland mynteblader og søt flagg rot i forholdet 2: 3. Ta en spiseskje av blandingen, tilsett et glass kokt vann og sette sette mot i noen timer. Etter anstrengelse infusjonen kan brukes til andre formål.
• Bland oregano rot, marshmallow og forlater mor og stemor i forholdet 1: 2: 2. Tre spiseskjeer av blandingen helles i en termos og helle en halvliter kokende vann der også. La blandingen til å sette mot i noen timer, deretter press. Drikk tre ganger om dagen på tom mage en tredje kopp.
• Det er veldig bra for nikotinavhengighet infusjon av flere korn. For å gjøre det nødvendig å blande 100 gram hirse, havre, rug og bygg, hell blandingen liter vann og kok i 10 minutter. Etter denne suppen helles i en termos, som infundert i løpet av dagen. Han ble deretter filtrert. Drikk blandingen bør være fire ganger om dagen for en halv kopp.
• Ta Valerian rot, mynteblader og se trifoliate forholdet 2: 1: 1 og male dem. Tre spiseskjeer av blandingen helle en halvliter termos bare koke vann, legg i permisjon for en time, deretter belastning. Drikk en halv time før måltider tre ganger om dagen for en halv kopp.  
Hvordan kurere en hodepine uten medisinHvorfor har hodepine? Som hjemme for å kurere en hodepine
Hodepine kan være et symptom på mange sykdommer. Hodepine i form av angrep, ofte i noen av hodet kan også være en manifestasjon migrene.
Når hodepine holde en varmepute på det området av nyrene 10 - 20 minutter. Gjør myk massasje av hode og nakke området. Sterkt smertelig presse øreflippene, store tær og hender og ringfinger. Masser fingrene av et antall punkter fra begynnelsen til bladet og halsområdet på hver side av ryggraden. Masser midten av foten smerte. Lukk vekselvis høyre og venstre nesegangene og finne ut hvor den mest pustevansker. Puste gjennom den et par minutter. Hvis det er tidlig morgen eller kveld ser noen minutter med øynene vidåpne for solen (når det er i horisonten, og det er lett å se). Hvis det er mulig, ligge på ryggen med lukkede øyne, slappe av i noen minutter og tenk eng grønn, deretter blå himmel. Selvfølgelig, ikke nødvendigvis gjøre alt ovenfor samtidig. Prøv disse retningslinjene for hodepine Velg og som hjelper deg. Hodepine lang tåle uønsket, da det fører til organiske forandringer i hjernen og i månedene og årene, kan disse endringene akkumulere.
Ta hensyn til ernæring. Hodepine er i daglig bruk nøtter, rosiner, fiken, ost, frisk frukt rose, jordbær, tyttebær. Denne maten er rike på fosfor, som styrker celler og vev i hjernen, styrke minnet. Noen healere mener at regelmessig bruk mandel mutter på en dag i løpet av måneden aktiverer hukommelse og kreativitet. Når sliten hjerne hjelper daglig inntak på morgenen noen modne epler gjennomsnitt. (Merk at i sykdommer i mage-tarmkanalen, inkludert sår, kan ikke spise sure epler på tom mage).
Hodepine er et resultat av forurensning av tykktarmen. Det første trinnet er å rense tarmen. Vi må begynne med en tre-dagers sultestreik. 2-3 ganger i uken for å gjøre et klyster med varmt vann med saften av en sitron. Klyster bør tas på sine knær og albuer. Under fasten ta et klyster om morgenen og kvelden.
Hodepine healere noen ganger fjernes ved å bruke til templet sitronskall indre del av det. Etter en stund skorpen er dannet ved en rød kløende flekk og hodepine avtar.
En av de beste midler for hodepine - sennep plaster på hodet, tempel, fem. Også har dressing med friske urter knotweed.
Effektiv oppdatering av myk ull bredde på 8,10 inches, og foran det bør dekke øyenbrynene, og holdt tilbake under bakhodet.
Du kan også sette mellom skulderbladene sennep, pepperrot eller pepperrot. Vel pålegge et gult kort og egg.
Blader og tentakler kirsebær brukt som medisinsk bandasjer hodepine.
Kontrast bad for føtter og hender er i stand til å fjerne hodepine av høyt blodtrykk. Det bør gjøre 5-6 ganger endrer veldig kaldt og veldig varmt vann, drikke varm kamille te med honning eller sukker. Personer som lider av lavt blodtrykk, bør denne oppskriften ikke gjelder.
Erfarne folk rette for hodepine. Helle mot vindusglass, som nøytraliserer den elektrostatiske ladningen akkumulert på huden og forårsaker smerte.
Gjelde for templer stykker kuttet løk for 15 - 20 minutter. Hjelper å drikke fersk juice Viburnum normal.
Ta varm lime blomstre trekke 1/2 kopp 2-3 ganger om dagen. Teskje lime farge, hell et glass med kokende vann, la stå i 30 minutter, avløp.
Vask hodet med buljong zyuznyk Europa.
Knust fersk kål blad, så han la saften. Prybyntuvaty pannen og templer.
Sniff pulver Stachys officin hodepine av enhver opprinnelse.
Drikk 1/2 kopp kål juice i form av varme 2-3 ganger om dagen etter måltider.
Drikk 1/4 kopp potet juice 2-3 ganger om dagen før måltider med konstant hodepine.
En gammel oppskrift. Skrell 1 kg poteter, lage mat uten salt. Deretter helle vann og poteter å spise hele dagen, dyppe den i sukker. Kan ikke drikke, må du tåle før om morgenen. Gjenta en måned.
Det er friske epler.
Utfør følgende prosedyre. Spør sennep plaster på hodet, drikke sterk te, ta et varmt fotbad.
Ta 10 gram tørket johannesurt, brygge en kopp kokende vann. Ta en spiseskje 2-4 ganger daglig etter måltider.
Drikk avkok av bladene av selje, fiolett, og legger buljong litt eddik.
Ved konstant hodepine søvnløshet narkotika legges til skrelle valmue bokser.
Tygge bark av røttene av tornete kapers.
Vask håret med salt. Deretter forberede rastirku: fint banket celandine blandet med rose olje, tilsett eddik. Hvis vokser hodepine, smøre rastirki whisky.
Hode tie lime blader.
Ta 15 gram motherwort, helle et glass med kokende vann, la stå i to timer i en lukket beholder, avløp. Ta en spiseskje 3-5 ganger om dagen. Løpet av behandlings 2-3 måneder.
Vask hodet varmt infusjon av oregano og knytte et lommetørkle.
Ta 20 g propolis oppløst i 40 g alkohol, 40 dråper droppe brød og spise.
Hvis svimmelhet og hodepine forberede et avkok av tørket hakket spiseskje med hagtorn bær og kopp kokende vann, kok på svak varme med lokket på i 10 minutter. Drikke som te.
1 ss hakket vill rose blomster helle et glass med kokende vann og la stå i en halv time. Ta 2 ss tre ganger daglig før måltider.
1 ss tørket hakket rå brennesle helle et glass med kokende vann og sette mot i 3 timer. Ta en spiseskje tre ganger om dagen, og legger til honning.
1 ss tørket hakket rå frukt blanding anis, persille hage, urt damens veske, einer frukt, rot vovchuha feltet og løvetann koke en kopp kokende vann i 10 minutter, for å insistere, innpakket, avløp. Ta form av varme.
1 ss tørket knust rød kløver blomster, helle et glass med kokende vann i en halv time, avløp. Drikk 1/3 kopp 3 ganger om dagen.
1 ss tørket hakket rå blanding av nesle blader, røtter kalmus myr, peppermynte blader, blomster hyllebær, einer og nype frukt, helle et glass med kokende vann, kok i 10 minutter, for å insistere, innpakket, avløp. Ta form av varme.
1 ss tørket hakket mynte blader, helle et glass med kokende vann i 40 minutter, avløp. Drikk i morgen på tom mage og om kvelden før sengetid. Sterk smerte å sette pannen urt mynte.
1 ss av blandingen av rot og rot Krapp vovchuha feltet koke en kopp kokende vann i 10-15 minutter, til å insistere, innpakket, avløp. Ta form av varme.
1 ss av blandingen av frukt einer rot vovchuha, Celandine urter og bloodroot, bjørkeblader brygge en kopp kokende vann i 10 minutter, for å insistere, innpakket, avløp. Ta form av varme.
Du kan forberede ekstrakter av johannesurt, jordbær blader, mynte, kamille blomster, calendula, vendelrot rot. Ta bare en spiseskje, legg en bit av calendula og kamille, helle en liter kokende vann og litt tak i brann. Kjølig, press. Drikk 1/4 kopp 2-3 ganger om dagen.
I sterke smerter, tradisjonell medisin tilbyr oppskrifter med giftige planter for å lage rubbings og oral administrasjon i små doser.
For å fremstille ytre krampeløsende og smertestillende bør ta gressfrø og sort henbane i pulverform, og foreta en tinktur av alkohol og på grunnlag av salven. For fremstilling av legemidler tinkturer pulver som skal fylles halv-liters flaske til 1/8 av dets volum til det halve og hell vodka. Insister innen 10 dager, og til risting. Infusjonen kan drikke to dråper per spiseskje vann. Den resulterende tinktur kan fordampe, blandes med litt solsikkeolje, og den resulterende olje henbane benyttes for sliping hodepine.
Av samme oppskrift skjær er forberedt fra bladene og frø av Datura Hemlock eller marmorert vanlig.  
Яндекс.Метрика