Hvordan å slutte å røyke for godt hjemme? Hint og tips
 Før eller senere, er mange røykere begynner å lure på om det er på tide å slutte. Årsakene kan stilles - planlegger graviditet, å ta vare på egen helse, eller til og med redde familiens budsjett. I denne forbindelse, er de interessert i spørsmålet om hvordan å slutte å røyke? Kan dette gjøres selvstendig og i en kort tid? Medisin svare på dette spørsmålet, fordi nikotinavhengighet er ikke så sterk som narkotika eller alkohol. Så her mye avhenger av psykologiske faktorer. I dag estmnozhestvo måter for å gjøre det selv, uten hjelp.
 Hvor mange måter å slutte å røyke?
 Måter å slutte å røyke vanligvis er ment å påvirke holdninger til det. For mennesker med fremragende viljestyrke egnet metode for planlegging. Dette betyr at det er nødvendig for å fastslå den eksakte datoen når du slutter å røyke. Bare denne planen må følges strengt.
 Her og Nå
 Du kan prøve en mer ekstrem metode - som er å brenne alle broer og sluttet akkurat der og da. Men i dette tilfellet kan være ubehagelige konsekvenser, kalt abstinenssymptomer. Kan takle det, men det tar tid. Han manifestert i søvnløshet, hoste, konstant irritasjon. Å redusere ubehag, kan du ta vitamin C, drikke rikelig med væske (helst rent vann).
 Gradvis tilbaketrekking
 Hvis du ikke kan skryte av viljestyrke, men ønsker å bli kvitt dette stygg vane for godt, kan du prøve en gradvis tilbaketrekning. En time virker ikke - i stedet for den første blokken kan kjøpe en pakke, telle hvor mange sigaretter du røykt per dag, og gradvis redusere dette antallet. Fra et psykologisk synspunkt kan det bli enda enklere.
 Medikamenter og metoder
 En annen måte å slutte å røyke - bruk av spesifikke legemidler, slik som nikotinplaster, nesespray spesiell, slikkepinner, tyggegummi og så videre. De mest vågale røykere kan prøve akupunktur, hypnose og andre typer alternativ behandling.
 Hvordan å slutte å røyke uten ubehagelige konsekvenser?
 Å slutte å røyke, må du først skal motivere seg selv. I dag selv holder spesielle motivasjonsseminarer. I tillegg kan du lese de relevante nettsteder og fora viet til dette problemet.
 Endre livsstil
 Hvis du ønsker å slutte å røyke i hjemmet, først av alt, trenger du å endre livsstil og daglige rutine. For eksempel er mange mennesker å bli vant til å røyke under lunsjpauser (eller kaffe), så det er best å fylle denne tiden, noe annet kan skiftplan. I generell ernæring i denne perioden må følge veldig nøye. Bli kvitt denne uvanen er stressende for kroppen. Og våre kropper instinktivt søker å "gripe" all den ubehagelige situasjonen. Det begrunnet vektøkning, som er tidligere røykere. Derfor, hvis helt forlate disse "snacking" betyr ikke at det er bedre for dem å velge hvilken som helst nyttig produkt - for eksempel tørket frukt.
 Og, selvfølgelig, krever mindre tid til å tilbringe med venner og kolleger i de såkalte "røykere" fordi selv med den sterkeste motivasjonen der du er på en stor fristelse. Generelt vil den ideelle situasjonen være hvis en av dine venner og familie har støttet og bestemte seg for å slutte sammen med deg. Blant alliert gjør det mye enklere!
 I en tid da folk slutter å røyke, må du opprette for ham den mest komfortable omgivelser. Nye stress - og hånden ufrivillig trakk pakke sigaretter. Derfor er det mange eksperter anbefaler å begynne å bli kvitt denne vanen i løpet av ferien.
Allen Carr: enkel måte å avslutte sin populære metoden
 Revisor fra England Allen Carr var i stand til å røyke en dag til 100 sigaretter, men etter 20 år ikke gjør det. Han kastet seg og er nå å hjelpe andre gjøre det. Book Carr spre millioner av eksemplarer og inspirere alle nye mennesker. Hva er uregelmessighet av denne teknikken?
 Hvordan å slutte å røyke Allen Carr vet førstehånds og er villig til å dele personlige erfaringer. Teknikken gjør at du ser på verden og nikotin helt ny.
 Høydepunkter i boken:
 • Bevissthet
 Tar opp en sigarett, folk bør prøve å forstå hvorfor han gjør det. Tross alt, er den sanne verdien kjøpt opp av nikotin når den er fraværende. Allen mener at prosessen med dating bok, suget etter sigaretter vil gradvis forsvinne. Oppgaven med leseren - følger bare instruksjonene.
 • Fokusering
 Carr anbefaler å fokusere på deres pernisiøs vane, ikke "tvinge" viljestyrke. Helbredelse må begynne med realisering at gleden ved inntak av nikotin - bare en illusjon sekunder. Hele poenget med de interne motsetningene i personlighet som prøver å kvele røyk. Forfatteren gir leseren et valg - å dø av vane eller leve fullt ut.
 Umuligheten av å kvitte seg med skadelige lidenskaper Allen Carr forbinder med vanlig frykt som genererer forsinkelsesforsøk til "i morgen". Det viser seg, røyker selv gir til meg selv at i dag - ikke en gang.
 • Beslutnings
 En viktig styrke og bevissthet. Det bør bli forstått at for suget etter smoking "klamre" har ingen mening og er rett og slett ingenting å tape.
 Den enkleste versjonen av avvisning av sigaretter - Glem om årsakene som presset til å forlate de destruktive lidenskaper.
 • Forby "hjernevask"
 Ifølge Allen, de fleste begynner å røyke fordi det lykkes pålagt reklame. Med slike fargerike og samtale merker, slagord, emballasje rett og slett ikke kan motstå ikke å prøve.
 For ikke å falle for dette trikset, råder Carr for å se "innsiden" pakken og se ikke en fin etikett og gift, som tilstoppet vakre sigaretter og sigaretter. Industri røyking skaper et bilde av luksus og assosierer det med estetikk av røyking. Vanligvis er det ikke - som er rike og berømte, ikke kast bort tid på "sigarett selvmord."
 • Ikke slutte å røyke og forbedre helsen din!
 Ordet "slutte" oppfattes som tilbyr underbevissthet. Hvis du bytter ut konseptet blir lettere å forstå den egentlige betydningen. Røykeslutt - en mulighet til å være sunn og spare penger. Allen Carr råder sine lesere uttrykket "slutte" å erstatte begrepet "bli kvitt", "stopp", "stopp".
 • «Ta hodet ut av sanden"
 Hovedtyngden av tyutyunozalezhnyh ikke i stand til å realistisk se virkeligheten i ansiktet og slutte å håpe at ting vil være annerledes en dag. Du må innse at hver tjener sigaretter kan unnslippe "frihet". Det burde si "stopp" nå og for alltid.
 Allen sikker på om en røyker vil se inni den destruktive kraft av virkningen av nikotin, deretter umiddelbart gi opp sin vane. Det tett ikke bare lys, men den vener, arterier, hud. Røyking nådeløst bærer kroppen som næringsstoffer i stedet blir gift. Nikotin forgiftning raskt manifestert eksternt: tenner mørkne, gul hud, kroppen begynner å lukte ubehagelig.
 • Ikke skremme, og instruere
 Forfatteren beskriver i boken, som er vakre, unike og fargerike livet kan være uten å røyke. Sam Carr var utenomjordisk lettelse etter cast: tortur stoppet hoste og blod gikk gjennom venene i noen unaturlig letthet. Men alle bør forstå at denne effekten er ikke umiddelbar - dessverre ikke funnet den raskeste og enkleste måten å slutte å røyke. Allen fokuserer på det faktum at "root" savner du blir umiddelbart.
 I alle fall, valg av mannen. Et annet spørsmål er hvorfor man kunne avslutte og begynne å leve fullt ut, og noen fortsatt liv brenner en ny sigarett filter
Hvordan å slutte på egen hånd? (Reflections)
 Vi må slutte å røyke, men røyke en spenning? Oh, hva moro du får rask zatyahnuvshys sigarett om morgenen eller etter en deilig middag! Men ikke særlig behagelig å røyke sigaretter, en etter en, sitter i en bråkete gruppe. Det er ikke bra, og etter et par sigaretter røykt når nervøs.
 Mind du forstår at røyking er skadelig, tidligere dø (Churchill - et unntak), vil det være unødvendig sykdom, oblыseete, smorschytes. Men fortsatt berettiget: det angår ikke meg, jeg spesielt ønsker å røyke og kaste - på andre røyker som en skorstein, og ganske sunt (Churchill, for eksempel).
 Kan du overvinne dine svakheter (og dette er svakhet!), Unn det tøff og kompromissløs som folk som vondt "min favoritt" som gjorde meg vondt, men fortjent?
 Sannsynligvis, med sannsynlig kan. Og gjøre nødvendig! Men hvordan? Hvilke argumenter kan forårsake svak vilje? Sosial annonsering kan hjelpe, men svært få. De begynte å produsere sigarett advarsler på pakkene. Postesnyaetes to uker, og deretter få (også røykfrie og) brukt. Kanskje den samme effekten og vilje fra de forferdelige bildene. Dette er imidlertid bare begynner å røyke ostrastka kan liksom og hendelser og røykere opplevd gruble. Og hvis ikke?
 Hvis de ønsket å stoppe seg selv ikke vises eller ikke du blir fortalt det er usannsynlig at det vil slå deg! Noen ganger kan det skje at vil føre til, signifikante andre (kone / mann), har barn, bor sammen med en sterk familie, kan ikke stå røyk.
 I slike tilfeller kjører du inn i gaten for å røyke, prøver, igjen ikke å puste på folk gjemmer seg gule fingre. Resultatet - røyking vane, erstattet av en annen - elementær latskap. Du trenger bare litt hjelp kroppen, to uker for å prøve å opprettholde karakter. "
 Likevel, når du prøver å slutte, først og fremst ditt eget ønske! Tenk på hva som skjer i kroppen når røyke et år 7-8000. Sigaretter. Tenk deg, hvis du: hoste og puste stod et dusin år eldre. Se etter filter sigaretter som lys en sigarett som det vederstyggeligheter. Hvordan, da, er du? Er det ikke bedre; puste fritt og flytende uten et stikk høre fra deg lukter askebeger, til smaken av mat føle normal språk som ikke er plugget tobakksrøyk.
 Slutte å røyke enkelt. Du vil forstå i en måned eller to, men de første ukene vil være vanskelig. Vane - andre natur! Øynene og fingrene vil rote rundt, se etter sigarettenneren, askebeger. Vi står på busstoppet, og personen ved siden av opplyst, søt forsinket - og du ønsket også uutholdelig. Imidlertid vil ett minutt gå tapt, og ønsket om å røyk, vil røyke og lukter dårlig. Fremfor alt, ikke skyt en sigarett, ikke kjøpe i kiosken. Etter en stund, vil avvisningen av røyk være følte veldig sterkt, og du vil være til stede tanke - Hvordan kan min "røyking" led kjære!
 Avansert øyeblikk oppstår i 4-6 måneder. Lystig lag får i noen røyker mening vil også bli forsinket fordi en sigarett er tull. Hjernen - en interessant ting. Vanskelige og ubehagelige handlinger evaluert hjernen - veldig langt og lykkelig - som flyktig. Og du røykte en sigarett, den dag to, så kjøpte en pakke. Som et resultat ozyrayetesya medgått tid etter festen og porazhaetes - "en måned har gått, og jeg fortsatt røyker." Så kaste Røyker du? Eller bare ga kroppen en kort ferie?
 Kaster røyk - kaste! "Cool" appell, dessuten vitenskapelig lyd. Forskere har vist at menneskekroppen kan selvrensende, kvitte seg med akkumulert som følge av røyking giftstoff. Men for denne kroppen trenger tid (over to år).
 Det er et annet viktig poeng: Når du har sluttet å røyke - du kan ikke engang spille et par Bonger Lykke til!  
Яндекс.Метрика