Hvordan å slutte å røyke kvinneKvinners helse Røyking truer sterkere enn menn. Verre enn å røyke kvinne kan bare pyuscha kvinne. Men slutte kvinne er bedre å tenke før du først ta en sigarett. Her er våre råd om hvordan å slutte å røyke kvinne.
Røyking - en tvilsom fornøyelse. Selv om du tror slik at du kan stresse ned og slappe av, dette er ikke sant. Røyking aldring bringer og tar kvinnelig skjønnhet. Det er motbydelig virker på alle egenskapene til kvinnelig attraktivitet: hud, negler, hår, smil, stemme. Hvordan å slutte å røyke kvinne avhenger av hvor tett det stakk denne vanen.
Hvordan å slutte å røyke kvinne hvis det hverdagslige følelsesmessig sterk titalls situasjoner. Stress, hormonelle svingninger krever kvinner tilfredshet, og hun griper en sigarett, selv om han tror han vet hvordan å slutte å røyke kvinne.
For å gjøre dette, før du avslutter kvinne skal beregne og velge den mest fredelige perioden av livet med en hånd. La dette være de første dagene etter menstruasjon. Leger som tror slutte kvinne med minst problemer er sikre på at 7-12 dagers syklus er den beste tiden å starte et sunt liv.
Psykologer tilby sin reaksjon, slutte å røyke kvinne. Du må skrive din personlige liste over fordelene av å leve uten røyking. Inkluder tilbake selv de minste detaljer, skriver ingen ubehag når du fotograferer på en fremmed, ikke løpe for sigaretter i regn eller is.
Før røykeslutt kvinne må ha tildelt denne gangen X. Denne posisjonen eksperter på tid ledelse. I løpet av denne tiden mens du lytter til en fullstendig avvisning, ikke redusere antall sigaretter spesifikt. Den beste tiden å vie til å studere fotografier av pasienter med lungekreft og strupehode, åreknuter, skjørbuk. Pass på at å slutte å røyke kvinnen var den viktigste ideen i hodet ditt. For større klarhet kan slukke sneiper i en krukke med vann - et par dager syn er det samme som lungene av de røyker.
Det er viktig i prosessen med å slutte å røyke kvinne å rengjøre hans assosiativ hukommelse av frimerker "i sigarett kaffe" og "sigarett etter en krangel." Slik starter du fra kaffe har å gi. Drikk juice eller te. Over tid kan du gå tilbake til kaffe.
Men slutte å røyke kvinne når det er kontinuerlig problemer. Vi må lære å håndtere stress på andre måter. Den stille, målt puste, kanskje til og med i en rad - er også hva du gjør mens røyking, men uten røyk. Ikke nok taktile sensasjoner? Puste gjennom et rør eller halm. I tillegg til metoder for å slutte å røyke inkludere patcher og piller nikotynovmisni. Men av seg selv, uten fast arbeid, de fungerer ikke.
Trenger du noe ønske om å røyke fjerne forstyrrende prosedyrer: dusj, te, frø, sjokolade, spise eller gjøre det i 15 minutter. Men mens slutte å røyke kvinne bør ikke gå til støyende røykfylte steder, ikke stekt og krydret. I stedet, hengi deg med noe velsmakende og hyggelig, så i stedet for hva du tidligere har kjøpt sigaretter.  
Colon hydroterapi hjemmeRensing kroppen i dag - en nødvendighet for alle. Det første du må rense tarmen. Det er for dette formål hydro. Denne prosedyren kan virke vanskelig og ubehagelig, men i virkeligheten er det nyttig å gjøre tilgjengelig selv hjemme.
Fordelene med colon hydroterapi
Colon hydroterapi - en ren kolon, som er laget med rent vann eller vandige oppløsninger av salt eller med tilsatte ekstrakter av forskjellige urter. Vask tarmen må gjøre for menneskekroppen kunne bli kvitt uønskede stoffer som akkumuleres som følge av dårlige livsstilsvalg. Tross alt, dårlig kosthold og lav fysisk aktivitet utløser dannelsen av tarmveggene av gammel avføring som til slutt blir fecal steiner. Det vil si at hulrommet i tarmen umerkelig for mennesker er intens hnoenye og fermentering, fulgt stinkende giftige gasser som når batteriet i tarmen begynner å bli absorbert i blodstrømmen. Det forgifter kroppen. I tillegg kunne slaggoppbygging vokse parasitter.
Alle disse prosessene er meget skadelig og kan forårsake sykdommer slik som depresjon, aterosklerose, hypertensjon, diabetes, brudd på immunitet, allergier, søvnløshet. Og det bidrar til å normalisere tarm hydro og for å hindre alle disse plager.
Mange tror at denne prosedyren kan erstatte konvensjonelle klyster. Dette er misvisende, fordi klyster kan tømme endetarmen og en del (for det meste lavere) kolon. Men hydro selv gjort hjemme, helt renser hele tykktarmen.
Hvordan hydro

Selvfølgelig gjør den enheten som utfører hydro, en praktisk prosedyre og minimerer nesten alt ubehag. Men tilstedeværelse ikke er nødvendig, fordi det ikke er selve maskinen, og i vannet. Så rense tarmen ved hjelp av colon hydroterapi kan hjemme.
Den første metoden for denne prosedyren alene - er overdrevent alkoholinntak. En og en halv time, trenger en person til å drikke minst fire liter saltet vann. Den eneste måten å oppnå en rensende effekt.
For et kolon hydroterapi hjemme, kan du velge hvilken som helst salt som et felles kjøkken og sjø. Saltet vann som trengs for skadelige stoffer "zachepylysya" av tarmen, vidsharovuvalysya og ren gått fort. Colon hydroterapi er virkelig effektiv bare hvis i utarbeidelsen av løsningen vil bli fulgt strenge forhold: 1 liter vann til 7 gram salt. Salt oppløses bare i varmt vann (ca 40 grader).
Colon hydroterapi gjøres best om morgenen på tom mage. Du må først drikker 400 ml saltet vann og deretter drukket når vannet kommer inn i tarmen, fortsetter å drikke en annen 400 ml vann. Du kan ikke drikke 4 liter vann, og jo større antall, fordi hovedformålet med colon hydroterapi for å rense ut kroppen av vann, og noen mennesker dette kan ta mer vann. Kolon Rensing å ha en god rente, gjenta 3 ganger i året 5 behandlinger hver 2 dager.
Når laget hydro for tarmen rensing, må du drikke grønnsaksjuice eller spise litt salat grønnsaker, men det kan ikke fylle med vegetabilsk olje. For eksempel kan du lage en salat med kål og gulrøtter. Han ikke bare slukke sult etter inngrepet, men vil fortsette å rense tarmene fra skadelige stoffer. Også, hvis hydro utført hjemme for et par uker bør du ikke gå inn i kostholdet til fet mat, animalsk protein, belgfrukter, grovt brød, kål og drikke alkohol.
Noen studier har vist at denne terapi er mest effektiv hvis den er utført om høsten, som tarmen i løpet av denne perioden mest biologisk aktive.
Når det gjøres riktig colon hydroterapi bør skje ikke bare fullstendig utvasking av avføring fra tarmen, men taper 3-9 kg ca, fordi giftstoffer veie mye.
Kontraindikasjoner mot colon hydroterapi
Til tross for at denne fremgangsmåten er nyttig og bidrar til å fjerne fenoler, giftstoffer, tungmetaller, radionuklider og mange andre skadelige stoffer, har hydrokontraindikasjoner. De er relatert til det faktum at etter at blodet avtar kolesterol og vasket nyttige mikroflora.

Kontraindikasjoner mot colon hydroterapi er:

- Akutte hemorroider;
- Blødning i mage-tarmkanalen;
- Gjennombrudd i tarmen;
- Crohns sykdom;
- Various nyresykdom;
- Graviditet og amming;
- Ikke-spesifikk ulcerøs kolitt;
- Hjerte- og karsykdommer;
- Svulster i tarmen eller endetarmen;
- En fersk operasjoner i bukhulen eller tarmen;
- Abdominal eller lyskebrokk;
- Hypertensjon.

Andre restriksjoner på denne prosedyren der. I frykt for at den naturlige mikroflora vasket, ikke gjør det, sammenlignet med maskinvare ved vei hjem colon hydroterapi er mer naturlige og gunstige bakterier vil formere seg i tarmen raskt. Å fremskynde denne prosessen etter colon hydroterapi kan drikke mer meieriprodukter og ta probiotika.  
For Enema Colon Cleanse
 Ved denne prosedyren, mange er skeptisk og å skjule, ærlig misliker. Men det er koordinert av tarmen avhenger av stabiliteten av immunitet. Underernæring, mangel på mosjon, forurenset miljø - det hele fører til det faktum at i stedet for rene mineral intestinal mikroorganismer, folk flest er det akkumulerte giftstoffer som provoserer kronisk rus. Derfor klyster for tarmen rensing vil hjelpe å bli kvitt giftstoffer og giftstoffer som hemmer veksten av gunstige mikroflora.
 Fordeler og ulemper med klyster
 Stand til rensing klyster vaske den nedre tarmen. Alt du trenger for tarmen rensing hjemme - et par liter vann krus Esmarch olje for å smøre tuppen og selvfølgelig et par timer av fritiden.
 Men til ideen holde klyster svært forskjellige. Mens noen mener at inngrepet bør skje, minst to ganger i året, mens andre sier at det er viktig å ikke overdrive det. Derfor dagens viktigste "proffene" og "ulemper" av klyster for tarmtømming.
 Positive poeng Klyster er:
 1. Tilgjengelighet av prosedyrer - det kan til og med holde sin egen hjemme.
 2. Rengjør lavere tarmen i stand til å stimulere peristaltikk, som lindrer forstoppelse.
 3. Skylling fjerner tarm fecal steiner som danner i nedre tarmen.
 4. I tillegg til vann avkok av medisinske decoctions av salvie og kamille øker effektiviteten av rensing klyster.
 5. Rengjøring av kolon av fekal steiner, giftstoffer og patogener kan forbedre hudfarge og øke vitalitet. Kroppen synes behagelig følelse av letthet.
 Men prosedyren i noen tilfeller kan ha negative konsekvenser:
 1. Enema sammen med sykdomsfremkallende mikroflora vasker og gunstige mikroorganismer. Dette kan provosere utvikling av dysbiosis. Det er viktig å observere prinsippet om handling og ikke bli båret bort altfor purgation.
 2. Misbruk av klyster provoserer intestinal treghet. Egentlig rensing klyster er et inngripende tiltak, og det bør gjelde bare når naturlige rengjøringsmetoder ikke hjelper.
 3. Mekanisk irritasjon av anus kan forårsake akutte hemorroider. Derfor, ved bruk av et klyster spissen bør være godt smurt med olje.
 Vilkår for bruk klyster
 For klyster for å rense tarmen bør bruke vann ved romtemperatur (maksimalt tillatt temperatur på 35 ° C). Slik temperatur forbedrer peristaltikk.
 Før prosedyren må tømme tarmen.
 Vann bør kokes for klyster, og det legge sitronsaft eller eple cider eddik (2 spiseskjeer per to liter vann). Denne klyster bidrar til å normalisere aktiviteten av tarmen.
 For rengjøring klyster kan brukes med et avkok av urter. Som regel bruker decoctions av salvie, kamille, ryllik. Et par spiseskjeer urt helle en liter kokende vann gulvet, deretter koke i et par minutter. Innen 20 minutter avkok bør insistere, deretter drenere og legge til vann klyster.  
Яндекс.Метрика