Hvordan å slutte å røyke for godt og raskt

 Slutte å røyke for godt og raskt - Ønsket av mange mennesker røyking. Rask og virkelig eksisterende metoder vanligvis ikke har en absolutt garanti for evige resultater. Mange frustrerte og fortsetter å røyke som før, og noen ganger enda flere vidmahuyuchys med ordene "fortsatt ikke virker! ".

 Slutte å røyke raskt og permanent i flere trinn.
 På et tidspunkt sluttet kommer bare enheter. Jo større del av røykerne gradvis og ikke alltid "smertefri" forlater vane.
 Først, hvis du er fast bestemt på å kvitte seg med for en sigarett avhengighet krever minst fast avvise alle attributter og røyking. I søppel bør gå uten anger pakke med sigaretter, lightere og askebegre. Hvis de forlater "for beste venn", kan fristelsen vinne før eller senere, og du zirvetesya. Gi opp røyking gang og raskt trenger uten anger. Falske troen på at "det er verdt pengene, og plutselig noen komme godt med," du kommer tilbake til vane og til slutt forårsaker spekulasjoner om å spare ikke bare svikt i planene, men enda høyere kostnader.
 Det bør også informere sine venner og familie om å gå å legge bak røyking. Dette vil ikke bare forstå virkeligheten av sine beslutninger, men også for å beskytte seg selv i familien røyking. Unngå første gang, til de stedene hvor røykere er mer som skjer der, hvor røyking er forbudt.
 Du må velge akkurat de dagene når du kan tilbringe stille tid og unngå alle typer stress og følelser når man skal slutte en gang og raskt være mindre lett for deg. Dette vil hjelpe deg å ikke bryte. I disse dager er det ønskelig å slappe av og delta i fritidsaktiviteter. Husk at trening bidrar til å eliminere cravings for sigaretter.
 Det bør ikke glemme dietten. I den første uken til å glemme de søte, krydret og salt, samt kaffe, te, alkohol og kullsyreholdige drikker. Unntak kan tjene juice og mineralvann for å hjelpe raskt fjerner giftstoffer fra kroppen. Forresten, vil denne regelen hjelpe deg å unngå vektøkning, som er redde for dem som bestemte seg for å slutte å røyke.
 Resultater verk
 Resultatene av deres arbeid og nerver vil være verdt det. Forbedre helse, styrke immunforsvar, gjenopprette skjønnhet og en sunnere livsstil vil være din følgesvenner.
 Husk at hver sigarett du kjøpt - er gitt av giften helse. Røyke - nytelse heller tvilsom og ofte fører til svært ubehagelige konsekvenser. Røykeslutt er veldig rask og bra - faktisk, enda viktigere, vil ha det.

 Hvordan å slutte å røyke for godt og rask video


Rollene som ansatte i klubben

 Forstå hvordan den valgte feltet av aktivitet i harmoni med din karakter vil være lettere hvis du definere din psyko ansatt (liker å få en jobb gjort riktig). Eksperter identifisere flere grunnleggende roller, som finnes i alle profesjonelle team. Kunnskap om disse rollene mye hjelp på hvordan å elske jobben sin.
 Rollene som ansatte i klubben

 Forfatter


 Interessert i å alle nye og kolleger tror din ideer generatoren og motoren på fremgang? Heve saken fra scratch og veilede andre - denne samtalen initiativtaker. Uansett hvor komplekst prosjektet er, er selv trusselen om en 20-timers dag ikke forferdelig! Det viktigste er evnen til å stå i forkant av virksomheten, maksimere bruken av sin kreativitet og energi. Men når nyheten effekten er av interesse for initiativtaker til problemet drops, det utfører tregt aktuelle saker, og trist ved første anledning bytter til noe "varmere".

 Administrator


 Vi jobber på samme sted i mange år? Er du god til å håndtere mennesker og bosser verdier for disiplin og evnen til å følge kommandokjeden? Administrator fan tradisjoner. Dette er både et pluss og et minus når du søker etter slike aktiviteter som arbeid. Endringer skremme ham, kjapt banke på sporet. Å venne seg til det nye miljøet og føler seg mer eller mindre komfortable, ansatte trenger mye tid. Heller velge oppsigelse snarere enn å tilpasse seg det nye systemet.

 Performer


 Aldri slutte halvveis avtale? Ikke sovner fredelig vite at viktige prosjektet ikke fullført? Du kan skryte ikke bare en analytisk sinn, men sjelden evne til å bringe begynt å ende, og på samme tid å rette feil eller lederkolleger. Rett virksomhet organisasjonen, fjerne vranglås mislykkede prosjekter - ditt kall og ta ansvar for handlingene til andre - en av de viktigste fordelene.

 Lagspiller


 Du er mer opptatt av personlige relasjoner i teamet, og mottoet er en setning: "En for alle - og alle for én"? Lagspiller ikke skinner evner fra et faglig synspunkt, men ikke bedre enn at han ikke kan megle når det er nødvendig for å løse konflikten, eller snakke med sjefen "på vegne av". Dette jovial arbeid synes noe av bakgrunnen for å kommunisere med andre.
 Det var rollen som ansatte i teamet.  
Hvordan å snakke med disse bygg
 Mange magiske midler, samt tomten av bygg, kan nøyaktig og raskt bli kvitt uestetisk og ubehagelig århundre utdanning purulent øyet.

 Basert på hva konspirasjon?


 Essensen av hvordan du kan snakke bygg i øyet, er magiske gjenstander, handlinger, ord. De ble oppfunnet eller utviklet folk praksis århundrer siden, og for å bekjempe okulær sykdom.
 Verbal eller leksikalske struktur for denne metoden er dannet rundt naturlig tørking bygg sin forsvinning i naturlige formasjoner. Alle de magiske ordene er sammen med en spytte i øyet eller over hans venstre skulder, blåser demonstrasjon, ring finger, med luft sirkel eller kryss. Du kan bruke en kam eller andre gjenstander.
 Det er ikke noe uvanlig i hvordan å snakke med disse bygg. Vanligvis er det gjort av vanlige folk. Men til tross for enkelhet av magisk rite er ledsaget av en rekke tiltak ordene "Guds tjener", "cross", "Amen." Likevel er alle konspirasjon som nådde til det nåværende tidspunkt, effektivitet og effektivitet. Hver healer (ikke quack) vet om hva som betyr mest og beste skuespiller.

 Hvordan snakke bygg i tankene: Classical Conspiracy


 Classic tomten ser ut som et øye sår i å vise langfingeren eller fiken i denne magiske øyeblikk å uttale konspirasjon. For eksempel dette: "Hvete, bygg, ta en fig hva du ønsker, og deretter kjøpe. Solen er i vest, resultatet er avrundet dagen, bygg -. Av Akhatist "
 Det er litt mer komplisert ritual som bygg snakke for øyet. Han antyder også showet blåste bygg, deretter sirklet dem rundt problemområder i klokken og skarp spytte i øyet. Gjennom disse magiske handlinger har å si ordene høyt og tydelig: "Hvete, bygg, ta en fig hva du vil, og deretter kjøpe. Ta toporok - ruby ​​alt over ".
 I plottet av bygg i øyet funnet sin plass ortodokse symboler, som gir rundt øyet modulen for å gjennomføre en retning med klokken i luften for å tegne kirken kryss og spytte tre ganger over venstre skulder. I dette ritualet må si disse ordene: "Hvete, bygg, ta en fig hva du vil, og deretter kjøpe. Kjøpe hoppa når hesten skal dø, du bare usohnesh. "  
Hvor å vite størrelsen av hodet?
 Moderne etikette krever ikke lenger hver respektert medlem av samfunnet og andre bære en lue, passende anledning, stil av kjole og selv sosial status. I dag kan vi råd til å dekke eller ikke å dekke hodet helt valgfritt og humør. Og som et resultat - noe som gjør det mye mindre enn selv våre besteforeldre. Selv mødre med fedre hadde på seg hatter og luer mer enn dagens mods. Er dette bra? Hvem vet. Valgfrihet - det er alltid bra, men det gjør deg automatisk til å slappe av og ikke velge noe. Og hvis du er naken i gata går ikke ut, hodeplagg i garderoben av den gjennomsnittlige personen en eller to ganger og slutt. Så når behovet for å velge og kjøpe en cap eller lue plutselig oppstår lettest tapt: size klær alle vet, men hva om størrelsen på en lue? For å finne ut, må du først finne ut (målte) hodestørrelse.
 Hodet og hodeplagg
 Det trenger ikke å være en motedesigner eller tro hipster å forstå at en rekke hatter ikke er begrenset nisseluer og hatter sommer. Mellom dem er det mange mellomliggende alternativer jakker, elegante og enkle mote stiler: det caps og luer, berets og Theodora. Nylig, en aktuell Balaklava - de returnerte til mote fans av ekstremsport. Selv om de aldri gi opp beskyttende hodeplagg - hjelmer, uten noe som er det bedre å ikke sitte på en terrengsykkel og ikke ta snowboard. Også, ikke glem medlemmene av disse yrker som rett og slett ikke kan arbeide med udekket hode, leger, kokker, tjenere og hæren og politiet. De fleste hatter eller mindre er nødvendig og andre kreative figurer av dansere. Generelt, velge en verdig dekorasjon og / eller beskyttelse for hodet fortsatt har. Den enkleste måten å gjøre det - å se på etiketten produsent. Det bør reglene og loven om forbrukervern bli gitt størrelsen på produktet. 
 Dessverre, eller heldigvis, markedet er i dag fylt med lett industri varer av ulik opprinnelse og kvalitet. Og one size fits all størrelsesområdet, så vel som dens konstruksjon standarder, ikke eksisterer. Det er noen retningslinjer, men de er så pisket at det er bedre for dem ikke å telle. Velg et hat basert på angitt på pakningen størrelse kan hvis du virkelig sikker på at produsenten bruker maler. Vanligvis er dette sant innenlandske bedrifter som opererer under de generelle dimensjonale nett. Merkede import har også parametre, men andre. Ofte for praktisk bekvemmelighet de brukes for kroppen og hodet (med det forbehold at de er proporsjonale med hverandre i midten av kjøperen). Praktisk utskrift og bære i lommeboken eller mobiltelefonen butikken i følgende tabell størrelse i henhold hodeplagg (hode) mellom produkter av innenlandsk og utenlandsk produksjon:
Ukrainsk møte internasjonal størrelse 44-46 S og lue størrelse 63 / 4-67 / 8.
Ukrainsk møte internasjonal størrelse 48-50 M og lue størrelse 7-71 / 8.
Ukrainsk møte internasjonal størrelse 52 L og lue størrelse 71 / 4-73 / 8.
Ukrainsk møte internasjonal størrelse 54 og størrelse XL hat 71 / 2-75 / 8.
Ukrainsk møte internasjonal størrelse 58 og størrelse XXL hat 73 / 4-77 / 8.
 Dermed vet størrelsen på klærne som du slitasje, kan du enkelt plukke opp en lue selv uten montering (f.eks, nettbutikk og / eller bestillingskatalog) for deg selv eller som en gave. Men det neppe hjelper i situasjoner der ulike produsenter er annerledes dimensjonale tall. I dette tilfellet er det bedre å ikke stole på flaks og hans egen første mål omkretsen av hodet, og deretter sammenligne den resulterende størrelse til størrelsen på luer, hatter og caps. Denne metoden tar mer tid og krefter, men det er garantert å spare deg fra frustrasjon og kjøpe ting feil størrelse.
 Hvordan måle hodet i volum
 Ikke alle Shopaholic er i lommen tape. Men å gå på jakt etter en lue bare for å være sikker, ta den med deg - og dette framsyn nødvendigvis veldig givende. Spesielt i tilfeller hvor feilen i valg av størrelsen på hatten truer til store problemer - for eksempel når du kjøper en vernehjelm dyre designer tilbehør etc. Småbarnsforeldre spesielt ikke vet førstehånds hvor viktig det er å bestemme størrelsen "øyemål". Forberede seg på forhånd: Definer størrelsen på hodet fortsatt hjemme, og bare lagre den til målinger Match et sirkel hodeplagg. For første gang har vi raspishut for denne fremgangsmåten trinn for trinn:
 1.  Lederen for hatter, luer, caps definert ved hjelp centimeter (skreddersøm tape). Godt gjøre det foran et speil eller plassere menneskehoder som målinger bør gjøres foran ham.
   Se rett frem uten å vippe hodet.
   Vikle tape rundt hodet slik at den passerer gjennom følgende punkter: over øret, deretter pannen ca 2 inches over øyenbrynene, så symmetrisk på den andre øret og baksiden av hodet på det bredeste punktet.
   Hold målebåndet ikke er bøyd og plassert rundt omkretsen av hodet så horisontalt, mens dekker det på sitt bredeste punkt.
   Hvor mye målebåndet er ved siden av hodet - så vil sitte stramt lue, kjøpt med disse standardene. Hvis du foretrekker en løsere passform, deretter løsne strammingen av båndet eller feste til den mottatte omkrets av en halv centimeter.
   Gjør stoppet flere ganger, og når du kjøper en lue størrelse måle den samme tape for å unngå mulige feil.
   Heller, når man måler du ikke får så mye som tall. Avrundet innhentet bevis på en ny måte. For eksempel: 565 cm x 57 cm akseptere. Med hensyn til samsvar med disse tiltakene av internasjonale dimensjoner, er det forutsatt at:
   Størrelse S - hodeomkrets på 55 cm.
   Størrelse M - hodeomkrets 57 cm.
   Størrelse L - hodeomkrets 59 cm.
   Størrelse XL - 61 cm hodeomkrets.
   Noe mer eller mindre, for å måle og / eller prøve individuelt. Og, selvfølgelig, ta hensyn til at alle tabeller gi den gjennomsnittlige parametere, mens andelen av kroppen til en person kan være litt forskjellig fra dem. Derfor å kjøpe en lue, lue, lue eller andre dekorative hodeplagg, velg en størrelse som ikke vil dekke hodet for tett. Når du kjøper en vernehjelm, alltid sjekke hvor godt det er fjernet fra hodet, må det gjøres raskt, enkelt. Men det er god hjelm bør være fast og fjernet akkurat som du ønsker. Det er best å prøve flere eksemplarer av samme modell, fordi selv i samme fabrikk det er avvik fra kurvene, spesielt i manuell produksjon. Tilnærming for å måle hodet størrelse bør svært alvorlig, fordi en feil kan slå inn en trussel ikke bare din komfort, men sikkerhet. Vi ønsker å ha dine mål var nøyaktig, godt utvalg og kjøp av hatten alltid brakt glede.  
Яндекс.Метрика