Hvordan å slutte å røyke hjemme
 Begynne å røyke - veldig enkelt. Så lett å ta i hånden en tynn hvit stokk, tenne det og dra innånding av giftige gasser. Det er mulig at først ikke får ingen tilfredsstillelse, og hoste har ikke en gang, ikke to ganger, men vil støtte selskapet og ikke du ser "Black Sheep". Men med tiden kommer og glede av sigaretter.
 Røykeslutt er vanskelig, og noen ganger umulig. Det hele avhenger av lengden av røyking og motivasjon.
 Det er mange måter å slutte å røyke raskt hjemme, men de kan hjelpe bare hvis folk hadde innsett farene ved røyking, og han bestemte seg for å forlate den.
 Hvorfor det er vanskelig å slutte å røyke
 Årsaken til kval i å gi opp røyking - nikotinavhengighet. Den menneskelige hjernen har spesielle reseptorer, som er produsert i strid med "glede hormon" dopamin. Fungerende som et legemiddel, stimulerer nikotin reseptorer "moro". Effekter av nikotin fortsetter i noen tid, som er forbundet med nikotinavhengighet, og reseptorer trenger en ny dose av medikamenter. Jo større graden av avhengighet, jo mindre tid mellom sigaretter, jo større dose av nikotin reseptorer trenger å komme til spenningen.
 Hvorfor narkotikaavhengighet regnes som en av de farligste? Og som et medikament, i dette tilfelle påvirker nikotin hjernen og fører til irreversible endringer i den. Brudd på eventuelle andre organer: lunger, hjerte, lever, nyrer er allerede en sekundær symptom, som kalles nikotinavhengighet.
 Hva er farlig å røyke
 Mange røykere tror at røyking skader bare fysisk helse. Mens røyking en person er sunt, kan du ikke slutte å tenke på hva og hvor mye du ønsker å røyke.
 Faktisk er all fare for at forbrukerne blir avhengige av nikotin. Deres hjerner er stadig utsatt for angrep av denne giften og forringer gradvis. Nedbrytning av nikotin - en svært lang prosess, som er ubetydelige selv slektninger og venner, men det finnes og er farlig.
 Hvis de røyker med erfaring, plutselig, finner kveld at han endte opp med sigaretter og alle butikkene er stengt, vil det stoppe på noe bare for å få den ønskede hvit stokk. Nei, han ville ikke rane folk, men søke "okser" i søpla kurven eller nabo til å banke på tre om morgenen, eller løpe ut i gaten i kulden for å stoppe tilfeldig forbipasserende å spørre godbit sigarett eller plukke opp en sigarett baken kastet på fortauet - i orden.
 Denne atferden - normen for storrøykere. I en tid da hjernen sier: "Jeg ønsker å røyke" - folk glemmer om anstendighet.
 Men selv med en slik alvorlig avhengighet kan prøve å slutte å røyke. Vi må forstå at å slutte å røyke - ikke bare zatushennaya sigaretten er en livsstilsendring.
 Hvilken metode for å slutte er den mest pålitelige? Hvordan å slutte å røyke i hjemmet? Disse spørsmålene har bare ett svar: vi må lære å leve uten nikotin, og få tilfredsstillelse på andre måter.
 Hvordan leve uten nikotin
 For å kunne bekjempe den dårlige vanen, du bare må ha i stedet en nyttig vane og gi opp røyking i morgen eller en gang senere, men i dag, nå.
 De fleste sigarett-røykerne er forbundet med alle typer aktiviteter og fritid. Hun følger dem overalt, som en trofast venn og lojal hund, så tapet av sigaretter en gang sett på som en tragedie. For å kunne overleve denne tragedien, må vi følge noen regler.
 1. inspirere deg selv at å slutte å røyke - det viktigste steget i livet ditt. Du må riktig melodi og glade for å behandle beslutningen om å slutte å røyke.
 2. En sigarett ble aldri solgt i sitt eget vesen, ville tapet av som fører til lidelse. Sigarett - en hemmelig fiende engasjement som fører til døden. Mens røyking ikke kan drømme om fremtiden, det bare ikke vil, og du må tenke på at giften som penetrerer hjernen.
 3. Umiddelbart endre atferdsmønstre. Erstatte ritual av røyking på alle andre. For eksempel, hvis du har røykt etter å ha spist, men nå etter å ha spist, lese avisen eller bla gjennom et magasin, kryssord erklære eller synge en sang. Venter på transport eller røyk på bussholdeplassen og lese annonsen.
 4. overvinner lysten til å røyke, endre det til noen form for aktivitet. Jeg ønsket å røyke - ringe en venn, snakke med kolleger, gå ned i hallen eller på gaten. God hjelp handlinger knyttet til tyggeprosessen. Bare husk at overflødige kalorier vil uunngåelig føre til vektøkning. For å tygge å velge kalorifattig mat: grønnsaker, epler, sukker-gratis godteri.
 5. Nyt livet, ikke nikotin. Du har alltid ønsket å lese en bok, gå på teater, lære å strikke? Nå - er det på tide å gjøre slike ting. For ikke å tenke på sigaretter, er det nødvendig å ta tankene dine andre problemer.
 6. hjelpe deg å slutte å røyke fantastisk bok Allen Carr som heter "Enkel måte å slutte å røyke." Det er ingen spesielle teknikker som boken du nettopp leste. Les det i stedet for å røyke.
 7. Hvis du virkelig ønsket å røyke, ikke vær redd for dette ønsket, bare roe ned og prøve å rømme.
 8. Til slutt vil hjelpemiddel alltid komme substitutter for sigaretter, tyggegummi og plaster antynykotynovыe. Hvis du føler at giftige hvit stokk så dyrt at uten hennes tilstedeværelse i hånden kan ikke gjøre, erstatte vanlig sigarett til e. Det viktigste - ikke kommer tilbake tilbake til nikotin.
 9. Et siste tips. Unngå selskaper og offentlige steder hvor røyking er tillatt. Husk lukten av nikotin nødvendigvis utløse ønske om å røyke.
 Nyt kjærlighet, musikk, idrett, kunst, poesi, og ikke de hvite pinner av giften.
 [Quote] Det er ingen hemmelighet at hjulpet mange folk slutte å røyke elektroniske sigaretter. Den nyeste ufarlig elektronisk sigarett kan bestilles her & gt;  
Hvor mange liter blod hos en person?
 Blod - en sjelden substans stadig sirkulerer i menneskekroppen, og derved sikres dens vitale funksjoner. Blod utfører mange funksjoner, inkludert - transport av stoffskifteprodukter, gasser og hormoner, varmefordeling mellom våre kropper, kroppens forsvar mot infeksjon, bakterier og virus.
 Hvor mye blod i menneskekroppen?
 Snakker i gjennomsnitt er blodvolum 5,6 liter, tilsvarende 6,8% av massen av det menneskelige legeme. Hoveddelen av dette beløpet er stadig sirkulerer gjennom kroppen, transporterer næringsstoffer og oksygen til cellene. De viktigste "senger" er blodkapillærene i leveren, milten og underhud. Volumet av sirkulerende væske endres regelmessig, avhengig av aktiviteten av en bestemt person, eller når blodtap i alvorlig muskel anstrengelse blod av "store" aktiviseres.
 Mengden av blod i kroppen kan også økes ved mottak av en stor mengde av fluid i kroppen, men også på grunn av absorpsjon av vann gjennom tarmen. Imidlertid ikke overskuddsvann ikke oppholder seg i kroppen i lang tid, i tilfelle kommer inn i nyren, og dermed overskytende fjernes fra kroppen.
 Hvor mye blod er i stand til å miste en mann uten å miste livet?
 Rapid blodtap i en mengde på 2,3 liter kan føre til døden. I noen tilfeller kan blodtap også føre til alvorlig sykdom slik som anemi. Personer med spesifikke sykdommer må gjøre en blodoverføring. Således er de operasjoner ved hjelp av lunge-maskin, må man 5 til 8 liter blod for enheten kalles "kunstig nyre" - fra 4 til 6 liter. I sistnevnte tilfelle, se hjelp av givere.
 Donasjon og dens fordeler
 En mann er i stand til å gi 450 ml 600 ml blod eller plasma. En obligatorisk prosedyre for hver frivillig hjelp i å redde liv er en medisinsk undersøkelse utført av leger, lege, hudlege og veneriske sykdommer. I tillegg er alle som kom å se på databasen som gjenopprette fra noen sykdommer generelt ikke lov til donasjon. Du kan ikke gi blod mer enn en gang i måneden, og plasma - to ganger i måneden. Før noen blodgivere som tilbyr drikke søt te, fordi det vil forbedre blodsirkulasjonen og generelle helse før og etter inngrepet.
 Blodprøvetaking innen 10 minutter for levering av plasma tar mer tid - 40 minutter. Etter donasjon hver pålegge en steril bandasje, som skal brukes i fire timer.
 Mange mener at donoren kan være livstruende, men det er ikke. Takket være ham, er håndtering av de indre organer, er det motstand mot blodtap, utskillelse av overflødig blod og dets komponenter, aktiverer fremgangs hematopoiesis.
 Sammensetningen av humant blod
 Så hvor er vårt blod? Det meste består av blodplasma, og rød det gjør røde blodceller som er ansvarlige for transport av oksygen. I tillegg inneholder blodet hvite blodceller som gir kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og blodplater som hjelper kroppen for å stoppe blødningen.
 Sammensetningen av blod endringer, om en person er syk, så vanligvis før foreskrive behandling, legene gjør en blodprøve. Interessant, er omtrent en liter blod alltid i lungene våre. Hvert sekund, ca to milliarder blodlegemer passerer gjennom kollisjonsputer. Stående faktum at det er mengden av blod i lungene definerer hemmeligheten av lang levetid fjellfolk. Luften i de fjellrike områdene under langt mindre press enn på slettene, slik at blod Highlanders og en halv ganger flere røde blodceller.  
Ankelen på stortåen
 Deformasjonen av skjøten på stortåen kan føre til at fingeren vil bøyes til siden, og skjøten begynner å virke ut. I medisin, er en sykdom som kalles en valgus misdannelse av foten.
 Ankelen på de store tær der, for det meste kvinner. Dette skyldes iført sko med hæler og med svake bånd fots.
 Deformasjon av foten ikke bare skjemmer utseendet på bena, men bringer også mye smerte.
 Store problemer oppstår når du velger sko. I stedet for vakre sko og støvler for kvinner må gå i joggesko og støvler med høye hæler.
 Ifølge leger, orthopedists, kan årsaken til sykdommen være arvelige, hormonelle forandringer (menopause) og iført trange sko med hæler.

 Forebygging av steiner på tærne
 Profylakse bør begynne så snart hun begynner å gå på hælene. Casual sko bør ikke være smal, og høyden hæl bør ikke overstige fire inches. Høye hæler og skadelig for føttene og ryggen.
 Hvis, til tross for innsatsen, bein der fortsatt, helst umiddelbart begynne behandlingen.
 Tradisjonell medisin
 Ifølge leger, vil behandling av bein på stortåen lykkes bare hvis pasienten tid til å se en podiatrist.
 Den innledende fasen av sykdommen innebærer behandling med ortopediske enheter. Dette tilbehøret er brukt for korrigering av foten og selges i spesialforretninger ortopediske sko.
 Det finnes mange varianter av ortopediske innleggssåler, avstandsstykker for tærne, benstøtter og inter spoler. Velg ønsket enhet kan være en lege eller ortopedisk kirurg, etter undersøkelse av føttene, og noen ganger røntgen. Hvis du velger feil justering, begynner foten å deformere mer og ankel - å vokse.
 I dette tilfelle er det nødvendig å ty til kirurgi og gjøre kirurgi for å fjerne bein. Denne operasjonen er ikke ansett som vanskelig, og etter benet vil aldri bli den stige og folk kan gå uten smerter.
 Behandling av frø i store tær folk rettsmidler
 Mens konvensjonell medisin og nekte oppnådd "bestemor" behandlinger de positive resultatene, bør du vurdere noen populære oppskrifter.
 1. Ta burdock og salve ham den grønne siden av terpentin. Sirkulasjon brev til ankelen. Satt på toppen av en plastpose og varme sokker. Denne prosedyren gjøre om natten og i morgen burdock fjerne. Etter 2-3 måneder knoklene i fingrene skal gå tapt.
 2. Hvis du har ferske landlige egg, vil det hjelpe å bli kvitt frøene.
 Ta egget. Skallet skal være hvitt. Sett den i et glass og fyll med 70% m eddik. Sett glasset på et varmt sted i to uker. Når egget er oppløst, fjerne fra kopper hvitt film, og de resterende innhold mix. Nå setter skjeen i koppen smult (svinekjøtt) og ti gram terpentin. Rør godt og få healing salve. Den mottatte salve bør smøres ankelen i en dag. På fritiden salve dag, jod felles pålegge nett. Disse manipulasjoner for å produsere inntil beinet ikke er helt tapt.
 3. Sitron og jod. Ta en flaske jod, en sitron og to tabletter av aspirin.
 Aspirin lokket forsiktig, Mneme og forvandle et "måltid". Bland alle ingrediensene til oppløste aspirin flekker og bein resulterende løsningen. Sett en plastpose, sokk og gå til sengs. I morgen, fjerne alt.
 4. Jod nettet, til pakker med fersk persille, eddik, hakket hvitløk bidra til å lindre smerter og betennelser rundt benet stikker ut.
 Prøv ikke å kjøre og ikke la sykdommen utvikle irreversible prosesser i leddet. Hvis du har den minste ubehag stortåen kontakt podiatrist.  
Яндекс.Метрика